Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel

19 995 kr
Upplev den ultimata pendlingslösningen med Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel. Denna högpresterande svarta elcykel är speciellt framtagen för att ge dig maximal komfort och effektivitet. Med sin hållbara moderna ram och välbalanserade design med lågt insteg är den perfekt för stadsmiljö. Cykeln är utrustad med en kraftfull framhjulsmotor och Shimano Nexus 7 växlar som garanterar en smidig och anpassningsbar körupplevelse. Den dämpade framgaffeln och sadelstolpen minskar vibrationer och ger en behaglig tur även över ojämna underlag. Med ett EGO SMART 400 WH batteri får du en räckvidd på upp till 70 km, vilket gör den idealisk för både kortare ärenden och längre utflykter. Inkluderad användarvänlig display, rymlig korg, och integrerad belysning, är Batavus Torino din optimala följeslagare för varje resa.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel

Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel är en toppmodern elcykel perfekt utformad för daglig pendling i stadsmiljö. Den här modellen kombinerar elegans och funktion med sin svarta färg och robusta konstruktion, vilket gör den idealisk för både erfarna cyklister och nybörjare. Med en ram designad för bekväm åkning och avancerad dämpning, tillgodoser denna cykel behovet av en stressfri och bekväm färd till jobbet eller under stadsturer. Dessutom är den utrustad med en pålitlig framhjulsmotor och högkvalitativa komponenter som Shimano Nexus 7 växlar och EGO SMART 400 WH batteri, vilket lyfter fram den som en toppval för stadscyklister.

Grundläggande egenskaper av Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 innefattar en hastighet upp till 25 km/h som gör det enkelt att upprätthålla ett stadigt tempo på cykelbanorna. Dess 400Wh batteri levererar en imponerande räckvidd mellan 4 till 7 mil per laddning, vilket är idealiskt för långa eller flera korta resor utan behov av daglig laddning. Årsmodellen 2023 garanterar de senaste innovationerna inom elcykelteknologin, inklusive en användarvänlig display som hjälper föraren att enkelt hantera de olika funktionerna. Lägg till detta en hållbar modern ram och dämpad framgaffel, och du får en elcykel som är både robust och bekväm att använda i varierande stadsmiljöer.

Design och Komfort

Design och Komfort

Med sitt eleganta och genomtänkta formspråk kombinerar Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel estetik med funktion på ett imponerande vis. Den mattsvarta färgen understryker en stilfull och diskret framtoning, samtidigt som den moderna, låga instegsramen framhäver sin hållbarhet och stabilitet. Denna hållbara moderna ram ger ökad kontroll och komfort under färden, idealisk för stadscykling där terrängen kan variera från asfalt till brusten sten.

En av de stora fördelarna med denna elcykelmodell är dess exceptionella komfort, som delvis uppkommer genom en dämpad framgaffel. Den här funktionen hjälper till att absorbera stötar från ojämna vägar, så att du får en slät och behaglig färd. Till det lägger vi en speciellt designad sadelstolpe med inbyggd dämpning, vilket ytterligare minimerar vibrationer och ger ett mjukt stöd även under lite längre turer. Dessa aspekter gör Batavus Torino till en optimal följeslagare för både dagliga pendlingar och avslappnade helgutflykter i din stadsmiljö.

Motor och Batteri

Motorn på Batavus Torino Ego LX är en högkvalitativ framhjulsmotor, vilket innebär att motorn är integrerad i cykelns framhjul. Detta ger en välbalanserad och stabil körupplevelse, idealiskt för stadskörning där manövrerbarhet är viktig. Motorer av denna typ kallas även för navmotorer och är kända för sin diskreta placering och effektiva kraftöverföring. Den här specifika modellen drivs av en Ananda 250W motor som levererar pålitlig prestanda och hållbarhet.

Batavus Torino Ego LX är utrustad med ett högkapacitet EGO SMART 400 WH batteri, som erbjuder en batterikapacitet om 400Wh. Denna batterityp är optimal för längre cykelturer i stads- och förortsmiljöer, med en potential att räcka för upp till 70 km körsträcka på en enda fulladdning. Laddningstid för batteriet ligger på cirka 6 timmar, vilket gör det möjligt att enkelt ladda över natten och vara redo för en ny dag med aktiv pendling eller fritidsåkning.

Display och Kontrollsystem

Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel har en användarvänlig display i form av en EGO LCD som ger en klar och lättöverskådlig bild av alla viktiga funktionsdata. Denna display är designad för att enkelt hanteras även under färd, vilket gör den perfekt för den moderna pendlaren.

I displayen kan användaren enkelt växla mellan olika effektlägen beroende på terräng och önskad assistans. Från denna centrala enhet styrs även walk-assist funktionen, som är särskilt användbar när cykeln är tungt lastad och behöver manövreras i till exempel trängre utrymmen eller uppför branta backar. Kontrollen över dessa funktioner från displayen förhöjer såväl säkerheten som komforten vid användning.

Säkerhetsfunktioner och Utrustning

Säkerhetsfunktioner och Utrustning

Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner för att garantera en trygg färd. Cykeln har en kombination av fotbroms och en hydraulisk skivbroms som tillhandahåller prompt och pålitlig bromsning under alla väderförhållanden. Fotbromsen är idealisk för snabb stoppförmåga utan att belasta händerna, medan den hydrauliska skivbromsen ger en jämn och effektiv bromskraft, vilket är särskilt värdefullt i branta nedfarter eller vid tung last.

Den här modellen kommer även med högkvalitativa tillbehör som ökar både säkerheten och bekvämligheten. Integrerad belysning med Axa Pico lampor främjar synlighet både dag och natt. Cykeln är också utrustad med ett robust ramlås och ett styrlås, vilket inte bara förhindrar stöld men även bidrar till en stabil ställning när cykeln är parkerad eller tungt lastad. Dessa tillbehör gör Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel till ett utmärkt val för den säkerhetsmedvetna cyklisten.

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer

Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel levererar imponerande tekniska specifikationer som tillgodoser behoven hos moderna stadspendlare. Cykeln är utrustad med en robust motor från Ananda på 250W med en topphastighet på 25km/h, vilket säkerställer att du effektivt kan navigera i stadstrafiken utan att förlora på agilitet. Hjulstorleken är generösa 28 tum, vilket ger en stabil och bekväm åktur oavsett underlag. Vikten på 23 kg gör den hanterbar både under färd och vid förvaring. Shimano Nexus 7 växlar erbjuder flera hastighetsalternativ vilket gör det smidigt att anpassa körningen efter olika terränger och lutningar. Till detta, det effektiva batteriet EGO SMART 400 WH ger en räckvidd på upp till 70 km per laddning, vilket är idealiskt för längre pendlingsresor.

Dessa tekniska specifikationer framhäver Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykels kapacitet att leverera en överlägsen och bekymmersfri cykelupplevelse. Med avancerade komponenter som dämpad sadelstolpe, framhjulsmotor, och en användarvänlig display med flera effektlägen är cykeln inte enbart praktisk utan också toppmodern. Det här är en elektrisk cykel som inte kompromissar med prestanda eller komfort, vilket gör den till ett utmärkt val för teknikentusiaster och erfarna pendelcyklister.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel.

Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel eller Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart 53cm Elcykel. Batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Batavus

© Vilken Cykel, 2024