Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel

29 995 kr
Upplev kompromisslös rörlighet med "Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel", en toppmodern elcykel dam designad för både stadsmiljö och daglig träning. Denna Batavus elcykel drivs av en kraftfull Bosch Performance Line Speed Gen4-motor, en premium elcykelmotor känd för sin effektivitet och pålitlighet. Med ett robust 400Wh-batteri och dynamisk mittmotor, levererar Batavus Zonar utmärkt balans och smidig körning. Försedd med högkvalitativa komponenter som Shimano Deore växlar och Tektro 285 skivbromsar, kombinerar denna elcykel säkerhet med prestanda. Den intuitiva Bosch Intuvia-displayen gör det enkelt att navigera mellan olika assistansnivåer och hålla koll på din färd. Idealisk för långa pendlingar eller att utforska nya vägar. Köp Batavus Zonar 2023 dam 53cm online idag och ge dig ut på äventyr med stil och komfort. Perfekt för dig som söker en elcykel för stad och träning.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel

Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel är utformad specifikt med stadsmiljöer och fitnessorienterade användare i åtanke. Detta dynamiska och kraftfulla fordon underlättar inte bara dagliga pendlingsresor men erbjuder också en överlägsen prestanda för konditionsträning. Tack vare den tekniskt avancerade Bosch Performance Line Speed Gen4 motorn och en smidig mittmotor design, erbjuder Batavus Zonar både balans och kraft medan du cyklar. Dessutom, med en robust konstruktion och elegant design, är denna elcykel en optimal följeslagare för både dagliga ärenden och längre träningspass på blandade terränger.

Populariteten för Batavus Zonar 2023 Dam Elcykel speglar tydligt dess relevans på dagens marknad. Denna modell är eftertraktad för sina högpresterande egenskaper och dess förmåga att smidigt integrera fitness med vardagsmobilitet. Med en allt större efterfrågan på hållbara och flexibla transportlösningar, står Batavus Zonar modellen som ett framstående exempel på modern cykelteknik anpassad för nutidens miljömedvetna och hälsosamma livsstil.

Huvudfunktioner och Specifikationer

Batavus Zonar 2023 Dam Elcykel är utrustad med den högpresterande Bosch Performance Line Speed Gen4 motorn, vilken är strategiskt placerad mitt på ramen för att ge bättre balans och kontroll. Denna mittmotor delar ut kraften jämnt vilket ger en mycket behaglig och stabil cykelupplevelse, perfekt för både stadsmiljö och aktiv konditionsträning.

Cykeln är förstärkt med ett Bosch Powerpack 400Wh batteri som fulladdas på endast 4 timmar. Batteriet ger en räckvidd på mellan 40 till 70 kilometer beroende på körsätt, vilket gör det enkelt att planera längre turer utan oron för att batteriet ska ta slut.

Med en Bosch Intuvia display monterad framför handtagen, har du full koll på dina cykelturer. Displayen erbjuder en översikt av fyra olika assistansnivåer, aktuell hastighet, genomsnittshastighet, tripmätare samt kvarvarande batterikapacitet. Dessa funktioner gör det bekvämt att justera cykelns prestanda efter behov för en optimal cykelupplevelse.

Växelsystemet från Shimano Deore T6000 med 10 växlar tillför cykeln flexibilitet och precision i växlingen, vilket ger en smidig körning även i varierande terräng. Detta system är känt för sin tillförlitlighet och lätthantering, vilket ytterligare förhöjer cykelns användarvänlighet.

För säker stoppkraft är Batavus Zonar utrustad med Tektro 285 hydrauliska skivbromsar som ger konsekvent bromsprestanda under alla väderförhållanden. Cykeln saknar dämpning vilket tydliggör dess design för smidigare vägunderlag. De robusta Schwalbe Road Cruiser däcken erbjuder utmärkt grepp och hållbarhet, och den praktiska pakethållaren är redo för både vardagsäventyr och större laster.

Design och Komfort

Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel presenterar en elegant och modern design som framhäver cykelns sportiga karaktär, perfekt anpassad för stadsmiljö och frekventa träningspass. Cykeln har en stilren svart färg som ger den ett tidsenligt och sofistikerat utseende. Ramen är tillverkad av högkvalitativa och hållbara material som är odämpade för att minimera vikt och maximera hållbarheten. Detta gör Batavus Zonar till ett idealiskt val för de som söker en robust, men ändå visuellt tilltalande elcykel.

Komforten på denna Batavus elcykel är av hög prioritet, vilket märks på det noggrant utvalda sadelmaterial och de ergonomiskt designade handtagen som bidrar till en behaglig körupplevelse. Sadeln av premiumkvalitet erbjuder stöd och komfort även under längre turer, medan handtagen garanterar ett säkert och bekvämt grepp. Cykelns vikt på 27 kg, inklusive batteriet, balanserar på ett effektivt sätt mellan stabilitet och manövrerbarhet, vilket gör den lätt att hantera även i tät stadstrafik eller när du behöver förvara och transportera den.

Säkerhet och Prestanda

Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel är utrustad med flera säkerhetsfunktioner som säkerställer en trygg färd, oavsett väder och tid på dygnet. Med ett robust ramlås från Trelock är cykeln skyddad mot stöld, vilket ger en extra trygghet när du behöver lämna din elcykel obevakad. Dessutom är cykeln utrustad med ett effektivt belysningssystem som garanterar god synlighet i trafiken, både för cyklisten och andra trafikanter. Denna funktion är särskilt värdefull under de mörkare månaderna och bidrar till en säkrare cykelupplevelse.

Batavus Zonar 2023 Dam Elcykel är designad för att leverera hög prestanda och stabilitet, vilket gör den idealisk för både daglig pendling och längre utflykter. Den kraftfulla Bosch Performance Line elcykelmotorn är strategiskt placerad i mitten av cykeln, vilket bidrar till en optimal viktfördelning och förbättrad stabilitet. Denna mittmotor, i kombination med en välbalanserad 53cm ram och 28-tums hjul, erbjuder en smidig och stabil åktur över varierande terräng. Cykelns design och dess 10-växliga Shimano Deore-system, gör att den presterar utmärkt i olika hastigheter och underlättar en effektiv kraftöverföring, vilket är essentiellt för både stadsmiljöer och mer krävande cykelvägar.

SEO-Optimerade Nyckelord Intgrering

Batavus Zonar 2023 Dam Elcykel är en verklig pionjär bland elcykel dam modeller, skräddarsydd för moderna krav och förfinad med teknik från Bosch Performance Line elcykel. Denna cykel kombinerar elegans med effektivitet, ackompanjerad av en elcykel med mittmotor som garanterar balanserad viktfördelning och en smidig färd.

Användningen av sekundära nyckelord som elcykel dam, Bosch Performance Line elcykel, och elcykel med mittmotor är inte enbart för att förbättra vår SEO-strategi. De speglar också de fundamentalaste egenskaperna hos Batavus Zonar 2023 Dam Elcykel - tillförlitligheten hos Bosch-motorn, cykelns design som passar damer och den centrale motorplaceringen för optimal prestanda.

När det gäller långa svansnyckelord, Batavus Zonar 2023 damcykel med Bosch motor belyser cykelns kraftfulla maskinvara, medan köp Batavus Zonar 2023 dam 53cm online erbjuder en direkt länk för konsumenterna att omedelbart engagera sig i köpprocessen. Integrera dessa nyckelord naturligt i din innehållsstrategi ger inte enbart SEO-fördelar, utan erbjuder också riktade och relevant innehåll till våra potentiella kunder.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel.

Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel eller Batavus Zonar 2023 Dam 400wh Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Batavus Zonar 2023 Dam 400wh Elcykel. Båda cyklarna är tillverkade av Batavus vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Batavus Zonar 2023 Dam 400wh 53cm Elcykel. Batavus Zonar 2023 Dam 400wh Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Batavus

© Vilken Cykel, 2024