Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 44cm Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upplev friheten med **Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 elcykel**, en toppmodern hybridcykel som kombinerar design och funktionalitet. Perfekt för både stadsmiljö och landsbygd, denna elcykel är utrustad med en kraftfull **Bosch Active Line Plus** mittmotor och ett slitstarkt 500Wh batteri som garanterar långvarig prestanda och suverän komfort. Med sina **hydrauliska skivbromsar** erbjuder cykeln exceptionell bromsverkan under alla förhållanden, vilket gör den till ett säkert val för daglig pendling. Den eleganta svarta finishen och bekväma sittställningen förhöjer varje cykeltur till en nöjlig upplevelse. **Köp Bergamont e-horizon n8 2024 online** nu och ta steget mot miljövänliga och stilfulla resor i alla terränger!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Upptäck Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 44cm Elcykel Hybrid – en elcykel utformad för att ge dig optimal flexibilitet och pålitlighet oavsett om du är i stadsmiljö eller utforskar landsbygdens vägar. Denna modell är idealisk för både den dagliga pendlaren och äventyrssökaren, tack vare dess högkvalitativa komponenter och mångsidiga design. Cykeln är utrustad för att hantera diverse miljöer vilket gör den till en utmärkt följeslagare på både asfalt och lättare terräng.

Denna elcykel hybrid kombinerar elegant stil med praktisk funktionalitet, skapad för att ge ett smidigt och självsäkert framfart äventyr under alla förhållanden. Med en självbärande ram och en snygg mattsvart finish, är cykeln inte bara en transportmetod, men också en förlängning av din personliga stil. Komforten är toppklass med ergonomiskt utformade handtag och en justerbar sadel, vilket säkerställer att du kan njuta av långa turer utan obehag.

Höjdpunkter i prestanda

Med en motor från Bosch, specifikt modellen Bosch Active Line Plus, Gen. 3, är Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024-elcykeln utrustad för att leverera en överlägsen prestanda. Denna motor är känd för sin effektivitet och tyst drift, vilket gör den idealisk för både stadsmiljö och tystare, landsbygdsområden. Med en topphastighet på 25 km/h och en jämn, pålitlig kraftleverans, erbjuder motorn en balans mellan hastighet och kontroll, vilket gör cykelupplevelserna både angenämare och mer energieffektiva. Bosch Active Line Plus-motorns medelplacerade position bidrar till en balanserad viktfördelning på cykeln, förbättrar manövrerbarheten och garanterar en stabil körupplevelse.

Batteriet Bosch PowerTube, 36 V Li Ion, 500 Wh intar en kärnroll i att förlänga din tid på cykeln mellan varje laddning. Den höga kapaciteten hos detta batteri säkerställer att du kan ta dig längre sträckor, upp till flera timmar av cykling, utan att oroa dig för att energin ska ta slut. Detta är särskilt värdefullt för längre turer i både staden och på landsbygden, där tillgång till laddningspunkter kan vara begränsad. Pålitligheten i ett starkt batteri som Bosch PowerTube innebär att du kan planera längre utflykter med förtroende, vilket öppnar upp nya möjligheter för äventyr med din elcykel.

Säkerhetsfunktioner

Bergamont E-HORIZON N8 CB AMSTERDAM 2024 är inte bara en elcykel för stad och landsbygd, utan också en höjdpunkt när det gäller säkerhet. Med hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-MT200 är du alltid i trygga händer. Dessa bromsar är kända för sin pålitliga prestanda i alla väderförhållanden. Hydrauliska skivbromsar elcykel ger en effektiv och stark bromskraft, vilket är avgörande för säker körning i höga hastigheter samt på våta och hala underlag. Säkerheten förstärks ytterligare genom att dessa bromsar kräver mindre tryck för att aktivera, vilket gör dem lättanvända även för mindre erfarna cyklister.

Dessutom är cykeln utrustad med reflexer och en högkvalitativ LED-belysning från Hermans, vilket garanterar utmärkt synlighet i mörker eller under dystra väderförhållanden. Dessa säkerhetsdetaljer är vitala för att minska risken för olyckor och för att göra dig synlig för andra trafikanter.

Komfort och tillbehör

Sadeln och handtagen på Bergamont E-Horizon N8 CB Amsterdam 2024 elcykel är specifikt utformade för att maximera komfort under färd. Sadeln, av modellen Selle Royal Essenza Plus för damer, kombinerar optimal ergonomi med mjukt men stadigt stöd, vilket gör långa cykelturer behagliga. Handtagen är från BGM Comfort, Ergo, och har dubbel densitet samt ett klämsystem som säkerställer ett fast och bekvämt grepp. Dessa detaljer bidrar till att göra varje åktur med denna hybridcykel till ett rent nöje, oavsett om det är i stadsmiljö eller på landsbygdens vägar.

För att ytterligare förbättra komforten under åkningen, är Bergamont E-Horizon N8 CB Amsterdam utrustad med avancerade dämpningsdetaljer. Dessa dämpare minskar effektivt vibrationer och stötar från ojämna underlag, vilket gör att du kan njuta av en jämnare och mer behaglig körupplevelse. Denna funktion är särskilt värdefull för ännu längre cykelturer där varierande vägkvalitet kan påverka trötthet och komfort.

Tekniska Specifikationer

Bergamont E-Horizon N8 CB Amsterdam 2024 är en elcykel hybrid som väger 27 kg och är designad för optimal funktion både i stadsmiljö och på landsbygden. Med en hjulstorlek på 28 tum och robusta Schwalbe Energizer Active Plus däck som har en reflexremsa, erbjuder den både säkerhet och pålitlig prestanda på olika underlag. Den har ett effektivt växelsystem från Shimano Nexus med 8 hastigheter som gör det enkelt att anpassa cyklingen efter terräng och behov.

Elcykeln är utrustad med en kraftfull Bosch Active Line Plus mittmotor, generation 3, som ger en smidig och tyst drift, vilket är idealiskt för både längre turer och snabba stadsresor. Motorn kompletteras av ett högkapacitivt Bosch PowerTube-batteri på 500 Wh, vilket säkerställer lång räckvidd utan behov av frekventa laddningar. Denna kombination ger användaren en bekväm och kraftfull färdupplevelse, som är lätt att hantera även under längre sträckor och i utmanande terräng.

Dess integrerade Bosch Purion-display ger tydlig information om olika körlägen, batteristatus och andra viktiga parametrar under färden, vilket ökar både komforten och kontrollen. Cykelns konstruktion med hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-MT200 garanterar effektiv bromsprestanda i alla väderförhållanden, vilket ytterligare förstärker den generella säkerheten och användarvänligheten.

Varför välja denna elcykel?

Om du letar efter en mångsidig elcykel som klarar av både dagliga pendlingar i staden och avkopplande turer på landsbygden, är Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 det perfekta valet. Denna elcykel hybrid är särskilt utformad för att erbjuda hög komfort och effektivitet oavsett terräng. Med en kraftfull Bosch Active Line Plus motor och en robust konstruktion, levererar cykeln jämn och pålitlig prestanda. Förbättra din cykelupplevelse och njut av längre turer utan att oroa dig för batteritid, tack vare ett långvarigt Bosch PowerTube batteri.

Inte bara tekniken är i toppklass, utan även designen är genomtänkt för komfort och stil, vilket gör den idealisk för såväl stadsmiljöer som lantliga vägar. Varför inte köp Bergamont e-horizon n8 2024 online och upptäck friheten med en elcykel för stad och landsbygd? Det är ett pålitligt val som förenklar ditt dagliga liv och breddar dina cykeläventyr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 44cm Elcykel Hybrid.

Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 44cm Elcykel Hybrid eller Bergamont  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Bergamont Bergamont  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid. Båda cyklarna är tillverkade av Bergamont och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Bergamont

© Vilken Cykel, 2024