Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upptäck den ultimata balansen mellan stil och funktion med Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid. Denna toppmoderna elcykel är perfekt utformad för både stadsmiljö och längre utflykter på landsbygden. Med en kraftfull Bosch Active Line Plus motor och ett hållbart 500 Wh batteri, erbjuder den pålitlig prestanda och imponerande räckvidd. Den smidiga Shimano Nexus 8-växlad växellåda och responsive hydrauliska skivbromsar garanterar en säker och anpassningsbar körupplevelse. Oavsett om du är ute efter en pålitlig pendlingspartner eller en äventyrlig helgkompis, är denna hybridcykel för damer den idealiska valet. Fördelarna är många – från den eleganta svarta finishen till den komfortabla ergonomiska sittställningen – Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 är mer än bara en elcykel; det är din portal till nya upplevelser.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid är inte bara en transportlösning, utan en revolutionerande upplevelse för både stadsmiljöer och landsbygd. Med sin kraftfulla Bosch Active Line Plus motor och ett robust 500Wh batteri är denna elcykel designad för att ge en smidig och pålitlig färd, oavsett terräng. Elcykeln är optimerad för en maxhastighet på 25 km/h, vilket gör den idealisk för daglig pendling samt längre utflykter under helgerna. Med dessa egenskaper jämnar den effektivt ut backarna och minskar din ansträngning, så att du kan njuta av färden utan att förlora på stil eller prestanda. Cykelns hybridram och de dämpade funktionerna bidrar till en exceptionellt bekväm resa både i tät stadstrafik och på skumpiga landsvägar.

Designmässigt utsrålar Bergamont e-horizon n8 cb enastående elegans och funktionalitet. Dess raka linjer och svarta finish ger ett modernt och tidlöst utseende som säkerställer att cykeln står ut i mängden. Särskilt framtagen för att attrahera estetiskt medvetna cyklister, kombinerar den här modellen ergonomiska handtag och en bekväm sadel med en högteknologisk uppsättning av komponenter. Denna kombination garanterar inte bara en säker och stabil körning, men också en stilfull närvaro på vägarna. Den väl genomtänkta designen med reflekterande däck och integrerat belysningssystem ökar dessutom synligheten och säkerheten under alla ljusförhållanden.

Tekniska Specifikationer

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid har en ramstorlek på 44 cm och en totalvikt på 27 kg. Dessa specifikationer gör cykeln idealisk för cyklister som föredrar en mellanstor och robust konstruktion som är enkel att hantera både i stadsmiljö och på landsbygden.

Med en kraftfull Bosch Active Line Plus mittmotor och ett effektivt Bosch PowerTube batteri på 500 Wh, levererar denna elektriska cykel tillförlitlig drift och lång räckvidd. Motortypen och den stora batterikapaciteten garanterar att du kan njuta av längre turer utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Denna elcykel är utrustad för att nå en topphastighet på 25 km/h och har ett dämpningssystem som bidrar till en jämn och komfortabel färd även på ojämna underlag. Hastighetskapaciteten i kombination med den effektiva dämpningen gör resorna både snabba och angenäma.

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 använder sig av Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar. Dessa bromsar erbjuder exceptionell bromsprestanda under alla väderförhållanden, vilket är avgörande för säker och pålitlig manövrering i varierande trafikmiljöer.

Säkerhetsfunktioner och Tillbehör

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid är utrustad med toppmodern teknik för att garantera din säkerhet under alla färdtyper. Hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-MT200 säkerställer oöverträffad bromsförmåga oavsett väder. Denna teknik tillåter en omedelbar och kontrollerad inbromsning vilket är kritiskt i trafikerade stadsmiljöer eller på hala landsvägar. Dessutom bidrar cykelns dämpade ram till att minska vibrationer från ojämna ytor, vilket inte bara förbättrar komforten men också ökar kontrollen och därmed säkerheten.

Cykeln är även utrustad med ett avancerat belysningssystem från Herrmans, vilket ger utmärkt synlighet i mörker och under dåliga ljusförhållanden. Framljuset och det bakre ljuset garanterar att du syns tydligt för andra trafikanter, vilket minskar risken för olyckor. Herrmans LED-belysning är både energieffektiv och kraftfull, säkerställande att du inte bara ser vägen framför dig utan också är synlig för andra. Denna funktion är särskilt viktig under vintern när dagarna är kortare och du oftare kan komma att cykla i skymning eller gryning.

Komfort och Användarvänlighet

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid erbjuder en oslagbar sittkomfort, tack vare den speciellt utformade Selle Royal Essenza Plus-sadeln. Sadeln är anpassad för längre turer och ger optimalt stöd och tryckavlastning under cykelfärden. Handtagens design från BGM Comfort Ergo med dubbel densitet ger ett fast grepp utan att skapa obehag i händerna, vilket säkerställer att du kan njuta av din cykling oavsett distans.

Den intuitiva växelhanteringen med Shimano Nexus 8-speed revo-shifter gör det enkelt och smidigt att växla mellan olika hastigheter. Detta system är designat för enkel användning och ger cyklisten möjlighet att fokusera mer på vägen och mindre på mekaniken. Shimano Nexus är känt för sin pålitlighet och låga underhåll, vilket gör Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid till ett praktiskt val för dagliga pendlare såväl som helgäventyrare.

Slutsats och Sammanfattning

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid representerar en av de mest imponerande hybridcyklar på marknaden. Utrustad med en kraftfull Bosch Active Line Plus motor och ett robust 500Wh batteri, levererar denna elcykel både kraft och uthållighet för långa turer såväl som effektiv pendling. Med topphastigheten på 25 km/h kan användaren njuta av en snabb och smidig färd i både stadsmiljöer och på landsbygdsvägar. Säkerheten är också i högsätet med pålitliga Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar som ger överlägsen bromskraft oavsett väderförhållanden.

Denna elektriska cykel är inte bara en transportlösning utan också en stilfull följeslagare med sin eleganta svarta design och komfortabla sittställning som garanterar en njutbar cykeltur. Med dessa egenskaper är Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid perfekt för den moderna cyklisten som värdesätter både funktionalitet och design. Oavsett om det är för dagligt pendlande eller avkopplande helgturer, erbjuder denna cykel en överlägsen upplevelse med hög tillförlitlighet och prestanda.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid.

Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 Elcykel Hybrid eller Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid?

Den cykel som liknar mest är Bergamont Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid. Båda cyklarna är tillverkade av Bergamont vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Bergamont

© Vilken Cykel, 2024