Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 44cm Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upplev framtidens stadscykling med Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT Elcykel, en toppmodern hybridcykel designad för optimal prestanda och komfort. Denna eleganta och funktionella elcykel kombinerar pålitlig teknik med sofistikerad design, och är idealisk för både dagliga pendlingar och längre turer. Drivs av en kraftfull Bosch Active Line Plus mittmotor och ett robust 400 Wh batteri, erbjuder den en imponerande räckvidd på 5-8 mil, vilket garanterar att du kan utforska staden utan bekymmer. Med sin låga instegshöjd, ergonomiska sadel från Selle Royal och dämpad framgaffel, är Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT designad för komfort under långvarig användning. Cykeln är utrustad med Shimano Nexus 8-växlad navväxel och hydrauliska skivbromsar för säker och smidig körning i alla väder. Inte bara praktisk, denna Bergamont elcykel är också utrustad med LED-belysning, skärmar och pakethållare, vilket gör den till en utmärkt följeslagare för den moderna urbana cyklisten. Välj Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT för en högpresterande hybrid elcykel som inte kompromissar med stil eller funktionalitet. Perfekt för dig som söker en hybrid elcykel med Bosch motor, lång räckvidd och city-optimerade egenskaper.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Bergamont e-horizon n8 cb 4 rt Elcykel

Bergamont e-horizon n8 cb 4 rt Elcykel är en toppmodern hybrid elcykel, speciellt utformad för effektiv och behaglig stadscykling. Den här modellen kombinerar avancerad teknik med användarvänlighet, vilket gör den idealisk för allt från dagliga pendlingar till avkopplande stadsrundturer. Med dess eleganta design och högteknologiska komponenter som den kraftfulla Bosch mittmotorn och det pålitliga Shimano växelsystemet, erbjuder Bergamont e-horizon n8 cb 4 rt utmärkt prestanda och komfort. Cykeln är ett utmärkt val för den som söker en hållbar och energieffektiv partner för att navigera genom stadens liv och rörelse.

Design och Komfort

Hybrid elcykel med mittmotor, som Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT, ger en utomordentlig kombination av stil, komfort och funktion. Cykeln är omsorgsfullt designad med en ergonomisk uppbyggnad som gör den idealisk för långa och bekväma cykelturer i stadsmiljö. Den låga instegshöjden underlättar på- och avstigning, vilket är särskilt fördelaktigt i tät stadstrafik. För att ytterligare höja komfortnivån är framgaffeln dämpad, vilket suddar ut stötar från ojämna vägunderlag. Detaljer som den mjuka sadeln Selle Royal Essenza Plus och handtagen BGM Comfort Ergo, dubbel densitet, borgar för en behaglig färd oavsett avstånd.

Cykelns ram är tillverkad i lätt aluminium, vilket inte bara underlättar manövrering utan även gör cykeln mindre belastande att bära vid behov, exempelvis i trappor. Dämpningen i frontram och den kvalitativa sadeln erbjuder en mjuk och stötdämpande effekt, avgörande för en trivsam färd. Denna Bergamont elcykel är inte bara en transportmetod, utan en investering i din dagliga komfort och välbefinnande på vägen.

Drivsystem och Prestanda

Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT är utrustad med en kraftfull Bosch Active Line Plus motor, känd för sin exceptionella tillförlitlighet och effektivitet. Denna moderna mittmotor ger en jämn och kraftfull assistans, vilket gör varje cykeltur mindre ansträngande och mer njutbar. Med sin högpresterande Bosch RackType 400 WH batteri, erbjuder elcykeln en imponerande räckvidd på mellan 5 och 8 mil beroende på cykelns användningssätt och terräng. Denna räckvidd säkerställer att du kan utföra dagliga pendlingar eller längre turer utan oron för att batteriet ska ta slut. Hybrid elcykel med Bosch motor kombinerar pålitlig teknik med avancerad engineering för att ge en optimal balans mellan prestanda och användarvänlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för både erfarna cyklister och nybörjare.

Säkerhetsfunktioner och Tillbehör

Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner som är essentiella för effektiv och säker stadscykling. Skivbromsarna, Shimano BR-MT200, är av hydraulisk typ vilket garanterar omedelbar och pålitlig bromskraft oavsett väderförhållanden. Detta är särskilt viktigt i stadsmiljö där snabba stopp ofta är nödvändiga. Cykeln inkluderar också effektiv belysning fram och bak (Herrmans H-Black MR4 LED och Herrmans H-Trace E LED) vilket ökar synligheten och därigenom säkerheten under cykling i dåliga ljusförhållanden. Shimano Nexus N8 växelnavet bidrar till smidiga och säkra växlingar, vilket är idealiskt när man navigerar i stadstrafik och behöver ändra hastighet snabbt och effektivt.

För att förbättra användarvänligheten i stadsmiljö är Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT utrustad med flera praktiska tillbehör. Skärmarna ger ett effektivt skydd mot vattenstänk och smuts från vägen, vilket är en stor fördel vid cykling i alla väder. Pakethållaren är robust och designad för att enkelt kunna transportera dina saker säkert genom staden. Dessutom är cykeln utrustad med ett stadigt stöd som gör det enkelt att parkera cykeln överallt. Dessa egenskaper tillsammans med cykelns konstruktion som en Elcykel hybrid gör den ytterst lämpad för daglig pendling och effektiv stadscykling.

Varför Välja Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT?

Om du letar efter en hållbar och effektiv elcykel designad med både stil och funktionalitet i åtanke, är Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT ett utmärkt val. Denna elcykel kombinerar låg underhållskostnad och hög prestanda och är särskilt utformad för att möta behoven hos den moderna cyklisten. Med dess kraftfulla Bosch Active Line Plus motor och generösa 400 Wh batteri, erbjuder Bergamont E-Horizon en imponerande räckvidd på 5-8 mil, vilket gör den till den perfekta elcykeln för stadscykling med lång räckvidd.

Dessutom har cykeln en ergonomisk design med ett lågt insteg, vilket förenklar av- och påstigning. Denna Hybrid elcykel med Bosch motor är utrustad med en dämpad framgaffel och en bekväm sadel som kraftigt ökar komfort under långa och korta resor i stads- såväl som landsvägsmiljöer. Bergamont E-Horizon är inte bara en praktisk investering för dagliga pendlingar, utan också ett pålitligt val för längre utflykter tack vare dess robusta konstruktion och mångsidiga egenskaper.

Genom att välja Bergamont E-Horizon N8 CB 4 RT får du en tillförlitlig partner som säkerställer en smidig och behaglig färd oavsett väder, chanser eller äventyr som väntar i stadsmiljön.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 44cm Elcykel Hybrid.

Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 44cm Elcykel Hybrid eller Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 56cm Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Bergamont Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 56cm Elcykel Hybrid. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Bergamont

© Vilken Cykel, 2024