Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Cannondale Moterra Neo S1 Grön M Elcykel

60 999 kr
Upplev en ny nivå av terrängcykling med Cannondale Moterra Neo S1 Grön elcykel. Denna heldämpade elcykel är optimalt utformad för att tackla både tuffa klättringar och snabba utförslöpor. Med en kraftfull Shimano EP8 motor och ett robust 630Wh batteri från Shimano, levererar denna cykel enastående prestanda och lång räckvidd, perfekt för långa äventyr i varierande terräng. Shimano SLX 4-piston hydrauliska skivbromsar garanterar oöverträffad kontroll och säkerhet under alla förhållanden. Välj Cannondale Moterra Neo S1 Grön för en elcykel med lång räckvidd och överlägsen terrängkapacitet. Perfekt för dig som vill ha en pålitlig och spännande följeslagare på dina cykeläventyr. Köp Cannondale Moterra Neo S1 Grön online och starta ditt nästa stora äventyr idag!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Cannondale Moterra Neo S1 Grön Elcykel

Cannondale Moterra Neo S1 Grön elcykel är en robust och högpresterande modell som är specialdesignad för terrängcykling. Med sin iögonfallande gröna färg och kraftfulla uppbyggnad är denna elcykel idealisk för den äventyrslystne cyklisten som inte backar för utmanande terränger. Driven av en effektiv Shimano EP8 mittmotor och utrustad med ett högkapacitets Shimano BT-E8036 batteri på 630Wh, garanterar denna elcykel en jämn och kraftfull körning även på de mest krävande stigarna. Förstärkt säkerhet och prestanda uppnås genom Shimano SLX 4-piston hydrauliska skivbromsar och Maxxis Assegai däck på 29 x 2.6 tum, som erbjuder suveränt grepp och stabilitet på varierat underlag. Denna heldämpade elcykel absorberar effektivt stötar och ojämnheter vilket gör varje tur både bekväm och kontrollerad.

Målgruppen för Cannondale Moterra Neo S1 Grön är främst äventyrslystna cyklister som söker en pålitlig och kraftfull elcykel för terräng. Oavsett om det handlar om spännande utforskningsfärder i bergslandskap eller avkopplande naturturer i lokala skogar, erbjuder denna modell en överlägsen körupplevelse med lång räckvidd och robust konstruktion. Dess förmåga att hantera både branta klättringar och snabba utförslöpor gör den till en utmärkt följeslagare för varje typ av terrängäventyr.

Tekniska Specifikationer

Shimano EP8-motorn i Cannondale Moterra Neo S1 Grön elcykel är en högpresterande mittmotor utformad för att leverera en kraftfull men smidig assistans, särskilt lämplig för krävande terräng. Denna avancerade motor kännetecknas av sin låga vikt och höga effektivitet, vilket ger optimalt med kraft precis när det behövs. Med en topp på 85Nm vridmoment, hanterar denna elcykel för terräng även de brantaste backarna utan besvär.

Cannondale Moterra Neo S1 är utrustad med ett Shimano BT-E8036 batteri på 630Wh som ger en imponerande räckvidd på mellan 60-100 kilometer beroende på körstil och terräng. Batteriets kapacitet säkerställer att du kan avnjuta längre turer i naturen utan att oroa dig för att energin ska ta slut. Dess integration i ramen bidrar även till en snygg estetik och bevarad balans.

Växelsystemet Shimano SLX 12-speed erbjuder en bred och mångsidig växelvidd, vilket är perfekt för varierande terräng. De smidiga och pålitliga växlingarna garanterar att du alltid kan hitta rätt växel för att behålla momentum, vilket är avgörande när du cyklar i tuff terräng. Detta system är känt för sin hållbarhet och låga underhållsbehov, vilket gör det till ett utmärkt val för äventyrscyklister.

Bromssystemet på denna Cannondale elcykel består av Shimano SLX 4-piston hydrauliska skivbromsar som erbjuder exceptionell bromsprestanda. Oavsett väderförhållanden ger dessa bromsar konsistent och pålitligt grepp, vilket är kritiskt för säkra och kontrollerade nedfarter i teknisk terräng. Den kraftfulla bromsverkan och de pålitliga komponenterna ökar förarens förtroende och kontroll under färden.

Design och Komfort

Cannondale Moterra Neo S1 Grön elcykel framträder i en djupt grönt nyans som smidigt kompletterar den robusta ramen. Ramen är utformad för att balansera hållbarhet med lättviktsmaterial, vilket gör cykeln både tålig och lättmanövrerad.

Denna heldämpade elcykel är utvecklad för att effektivt absorbera stötar vid terrängcykling, vilket ger en betydligt mjukare och mer kontrollerbar körupplevelse. Dämpningssystemet minskar påfrestningen på både cyklisten och cykeln, vilket gör långdistansfärder i svår terräng till ett nöje snarare än en utmaning.

De högkvalitativa däcken Maxxis Assegai, 29 x 2.6 tum, är optimerade för maximalt grepp och stabilitet, vilket är essentiellt i ojämna landskap. Handtag-sadelkombinationen från Fabric Funguy och Cannondale Ergo XC är noga utvald för att förbättra kontrollen och öka komforten under långa turer, vilket säkerställer att såväl nybörjare som erfarna cyklister kan njuta av sin åktur till fullo.

Avancerade Funktioner

Cannondale Moterra Neo S1 Grön elcykel är utrustad med en toppmodern Shimano SC-EM800 display som ger dig full kontroll och översikt över din färd. Med dess integrerade Bluetooth-funktionalitet kan du enkelt koppla ihop displayen med din smartphone. Detta gör det möjligt för dig att följa din färdstatistik i realtid, anpassa dina inställningar efter behov och till och med diagnostisera eventuella systemfel utan extra verktyg. Displayen är användarvänlig och tydlig, vilket gör det enkelt att hålla koll på allt från batterinivå till aktuell hastighet under cykelturen.

Elcykeln kombinerar även andra avancerade funktioner för en optimal köreupplevelse. Med en hjulstorlek på 29 tum och en maxhastighet på 25 km/h är Cannondale Moterra Neo S1 Grön perfekt för både snabba färder på släta vägar och tuffa utmaningar i terräng.

Varför Välja Cannondale Moterra Neo S1 Grön?

Cannondale Moterra Neo S1 Grön elcykel står i en klass för sig när det gäller elcyklar för terräng. Denna heldämpade elcykel kombinerar banbrytande teknologi från Shimano med Cannondales oöverträffade designexpertis. Med en Shimano EP8 elcykelmotor som levererar smidig och kraftfull assistans samt ett robust batteri som stödjer långa distanser upp till 10 mil, är detta den ultimata elcykeln för dig som söker äventyr utanför allfartsvägarna. Dessutom garanterar de hydrauliska skivbromsarna från Shimano SLX exceptionell kontroll och säkerhet i alla terrängtyper.

Cannondales Moterra Neo S1 är perfekt för cyklister som vill ha en pålitlig och kraftfull följeslagare under sina utflykter. Denna Cannondale elcykel är inte bara ett transportmedel utan en portal till oändliga äventyr i naturen. Så, varför inte ta steget fullt ut och köp Cannondale Moterra Neo S1 Grön online idag? Upplev friheten och glädjen med en toppmodern elcykel som tar dig längre och högre än någonsin tidigare.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Cannondale Moterra Neo S1 Grön M Elcykel.

Cannondale Moterra Neo S1 Grön M Elcykel eller Cannondale Moterra Neo S1 Grön Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Cannondale Moterra Neo S1 Grön. Båda cyklarna är tillverkade av Cannondale vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Cannondale

© Vilken Cykel, 2024