Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elast 20 5vxl 2024 44cm Svart Elcykel

44 999 kr
Upptäck friheten med Crescent Elast 20, en robust och pålitlig elcykel designad för att hantera både vardagspendling och lastfyllda äventyr. Denna elcykel, särskilt utformad för tung last, kombinerar funktionalitet och stil med sin distinkta långa lasthållare och svepande svarta finish. Med en viktgräns på hela 210 kg och smarta förvaringslösningar, är Crescent Elast 20 idealisk för att enkelt transportera allt från veckohandlingen till dina älskade barn. Den kraftfulla Shimano EP6-motorn och det robusta 500 Wh EGOING-batteriet erbjuder en räckvidd på upp till 70 km, och tack vare den intuitiva LCD-displayen håller du alltid koll på din resa. Säkerställa stabilitet och komfort med hjälp av högkvalitativa Shimano-skivbromsar och ergonomiska Spectra handtag, allt sammanvävt i en kompakt och effektiv design. Köp Crescent Elast 20 elcykel online och förvandla dina transportvanor idag. Den här elcykeln tar inte bara dig, utan även dina laster, längre än du någonsin kunnat föreställa dig.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Crescent Elast 20 5vxl 2024 44cm Svart Elcykel

Crescent Elast 20 elcykel är en revolutionerande design som kombinerar flexibiliteten hos en traditionell elcykel med förmågan hos en elektrisk lådcykel att hantera tung last. Denna 20-tums elcykel är särskilt framtagen för att erbjuda hög lastkapacitet, vilket gör den idealisk för allt från familjeäventyr till vardagslogistik. Med en maximal lastvikt på imponerande 210 kg och en robust aluminiumram, står Crescent Elast 20 ut som en elcykel för tung last som håller måttet.

Utöver sin kraftfulla motor från Shimano EP6 och långdragna batterikapacitet från EGOING, är denna elcykel utrustad med en unik lång lasthållare bak. Denna hållare är inte bara förstärkt med ekerskydd utan även med en stilig träplatta som ger extra stabilitet och visuell finess. Crescent Elast 20 5vxl är funktionell och flexibel, tack vare dess 5 Shimano® Nexus® växlar och användarvänliga LCD-display, SC-EN500.

Crescent Elast 20 44cm svart elcykel erbjuder även en kombination av kompakthet och kraft, som gör den perfekt för intensiva stadsmiljöer där utrymme och effektivitet är avgörande. Om du är på jakt efter en pålitlig och mångsidig elcykel, erbjuder Crescent Elast 20 5vxl allt du kan önska för att effektivt navigera din dagliga transport.

Tekniska Specifikationer

Crescent Elast 20 elcykel är konstruerad med tunga transporter i åtanke, och detta reflekteras i dess robusta tekniska specifikationer.

Hjulstorleken på 20 tum är strategiskt vald för att balansera smidigheten och stödet vid tunga laster, vilket gör den till en utmärkt elcykel 20 tum för både stadsmiljöer och lite tuffare terräng. Den kraftfulla Shimano EP6 motorn ger en jämn och pålitlig assistans upp till 25 km/h, vilket är perfekt för snabba stadsturer eller längre utflykter på landet.

Batteriet EGOING 500 Wh är otroligt effektivt och erbjuder en räckvidd på mellan 4 till 7 mil per laddning, beroende på last och körstil, vilket placerar Crescent Elast 20 5vxl som en avancerad kandidat inom elektrisk lådcykel-segmentet. För insyn och kontroll under färden är cykeln installerad med en LCD display SC-EN500, som visar hastighet, batteriladdning och andra vitala körfunktioner.

Bromssystemet är utrustat med högkvalitativa Shimano BR-MT402® skivbromsar (180/160 mm), vilka levererar oöverträffad stoppkraft hand i hand med cykelns ökade lastkapacitet. Den här typen av bromsar är idealiska för säkert bruk i alla väderförhållanden, från soliga sommardagar till regniga höstmorgnar.

Avslutningsvis, med en vikt på 44 kg är Crescent Elast 20 robust nog att hantera upp till 210 kg last, vilket bekräftar dess lämplighet som en elcykel för tung last och stärker dess position som en ledande elektrisk cykel med lång lasthållare. Denna unika kombination av teknologi och kapacitet gör att den låter dig köpa Crescent Elast 20 elcykel online med självförtroende.

Design och Komfort

Crescent Elast 20 elcykel kombinerar snygg design med exceptionell komfort, även för de längsta resorna eller när du transporterar tunga laster. Med en ramstorlek på 44 cm och en elegant svart färg finish, tilltalar denna elcykel för tung last både estetiskt och funktionellt. Ramen är robust konstruerad för att hantera upp till 210 kg, vilket gör den lika kapabel som en elektrisk lådcykel.

Komforten är högsta prioritet; de ergonomiska Spectra handtagen och Selle Royal Essenza sadeln är utformade för att säkerställa optimal bekvämlighet under långa turer. Trots att denna modell är odämpad, bidrar de breda 20-tums däck av typen eCARGO G912, som är speciellt anpassade för tyngre laster, till en mjukare körupplevelse. Denna kombination av design och komfortegenskaper gör Crescent Elast 20 44cm svart elcykel idealisk för både vardagspendling och mer krävande transportbehov, vilket säkerställer att varje resa är både stilfull och smidig.

Säkerhetsfunktioner och Tillbehör

Crescent Elast 20 elcykel är utrustad med toppmoderna säkerhetsfunktioner som prioriterar din trygghet under färden. Den inkluderar kraftfulla Shimano BR-MT402® skivbromsar, som säkerställer att du snabbt och säkert kan stoppa även under våta och hala förhållanden. För ökad synlighet under mörka förhållanden är elcykeln även utrustad med högkvalitativa lampor från Spanning Axendo 40 plus fram och Axo Juno bak, vilket ger dig och dina medtrafikanter utmärkt synlighet. Dessutom, är Crescent Elast 20 försett med ett inbyggt ABUS 4750 XL lås, något som inte bara förhöjer säkerheten utan också användarvänligheten genom att underlätta snabb och säker parkering. Dessa tillbehör är noggrant utvalda för att öka både säkerheten och komforten, vilket gör Crescent Elast 20 elcykel till ett ypperligt val för den säkerhetsmedvetna cyklisten.

Praktiska Användningsområden

Crescent Elast 20 elcykel är inte bara en toppmodern elcykel för tung last men även en praktisk lösning för familjens dagliga transportbehov. Denna modell utmärker sig med sin förmåga att fungera som en elektrisk lådcykel, vilket gör det möjligt att enkelt transportera allt från matkassar till andra större föremål. Med sin stabila och robusta design kan Crescent Elast 20 5vxl hantera en totalvikt på upp till 210 kg, vilket inkluderar både förare och last.

Med en kapacitet att effektivt och säkert transportera två barn, är denna elcykel 20 tum även en utmärkt val för skolskjuts eller fritidsaktiviteter. Det extra långa pakethållaren är förstärkt med ekerskydd och en stilren träplatta, vilket inte bara tillför en estetisk touch utan även ökar säkerheten och stabiliteten under transporten. Säteskonfiguration är sådan att barnen kan sitta bekvämt och säkert efter varandra, vilket också gör cykeln till en av de mest eftertraktade på marknaden för elektriska cyklar med lång lasthållare.

Vare sig det gäller att köpa Crescent Elast 20 elcykel online eller i butik, erbjuder denna modell en kombination av funktionalitet och stil som svarar väl mot moderna transportkrav i urbana och förortsområden. En investering i denna elcykel innebär en flexibel lösning för både vardagslogistik och rekreation, där man enkelt kan switcha mellan olika användningsområden utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda.

Varför välja Crescent Elast 20?

Att investera i en Crescent Elast 20 elcykel är mer än bara ett köp – det är ett långsiktigt åtagande mot pålitlighet, mångsidighet och ekonomi. Den här modellen, känd för sin robusthet, är perfekt både för vardagspendling och för tunga laster tack vare sin kapacitet att hantera upp till 210 kg. Utformningen som elektrisk lådcykel gör det möjligt för användare att enkelt transportera allt från varor till barn, vilket gör den till en idealisk familjecykel.

Många nöjda kunder vittnar om dess hållbarhet och användarvänlighet där Crescent Elast 20 elcykel ständigt överträffar förväntningarna. De ekonomiska fördelarna blir tydliga på lång sikt – kostnaden per resa sjunker avsevärt med tanke på dess låga underhåll och hållbara batteri, EGOING 500 Wh, som erbjuder en räckvidd på 4-7 mil per laddning.

Att välja Crescent Elast 20 44cm svart elcykel är att satsa på en framtid där flexibilitet och driftsäkerhet är avgörande. Med utmärkta recensioner och höga rekommendationer kan den här elcykeln med rätta kallas en smart investering för den moderna cyklisten.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elast 20 5vxl 2024 44cm Svart Elcykel.

Crescent Elast 20 5vxl 2024 44cm Svart Elcykel eller Evobike Cargo Urban?

Den cykel som liknar mest är Evobike Evobike Cargo Urban. Ena cykeln är tillverkad av Crescent medans den andra är tillverkad av Evobike vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Evobike Cargo Urban. Crescent Elast 20 5vxl 2024 44cm Svart Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Crescent

© Vilken Cykel, 2024