Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid

22 995 kr
Upplev perfektion med Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel, en toppmodern hybrid elcykel som erbjuder en optimal blandning av komfort och effektivitet. Crescent Elis, designad för daglig pendling, har en lätt och hållbar aluminiumram med en sportigt avslappnad geometri som säkerställer en bekväm sittställning under hela resan. Driven av en kraftfull EGOING mittmotor, anpassar denna elcykel effekten baserat på ditt pedaltryck för en smidig och energieffektiv färd. Med sina 9 växlar från Shimano och smarta funktioner som LCD-display för klar visning av viktig kördetalj, skärmar, lås, och integrerad belysning, är detta en idealisk elektrisk cykel för både arbetspendling och helgäventyr. Crescent Elis 9vxl erbjuder en räckvidd på upp till 25 km/h, vilket gör den till ett utmärkt val för miljömedvetna stadsresenärer. Köp Crescent Elis 9vxl för pendling och upptäck hur enkel och rolig din dagliga resa kan vara!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel representerar det perfekta valet för den som söker en hybrid elcykel anpassad för både pendling och sportigare åkning. Denna elektriska cykel från Crescent kombinerar agiliteten hos en sportcykel med funktionaliteten och komforten hos en stadscykel, ideal för dagligt bruk. Med EGOING mittmotorn får cyklisten en kraftfull och anpassningsbar motorprestanda, som enkelt hanteras via en intuitiv LCD-display. Denna modell uppfyller den stränga SS-EN 15194:2017 standarden och erbjuder en imponerande hastighet upp till 25 km/h, vilket gör Crescent Elis 9vxl till en pålitlig följeslagare på vägen.

Design och Ram

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel utmärker sig med sin eleganta och funktionella design. Ramen, tillverkad i högkvalitativt aluminium, bidrar till både cykelns låga vikt och dess förmåga att stå emot påfrestningar under lång tid. Den sportigt avslappnade geometrin av ramen optimerar komfort och säkerställer en effektiv sittställning, vilket är idealiskt inte bara för längre pendlingar men även för avkopplande fritidsåkning. Den smarta integrationen av kvalitetskomponenter som skärmar och belysning kompletterar cykelns övergripande design och gör den mer praktisk i olika väderförhållanden och under olika tider på dagen. Denna hybrid elcykel är designad att vara både snygg och praktisk, vilket gör den till ett utmärkt val för den moderna pendlaren.

Motor och Prestanda

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid är utrustad med en kraftfull mittmotor, designad för att ge cykeln en balanserad viktfördelning och ökad stabilitet. Mittmotorn på denna hybrid elcykel är särskilt utformad för pendlarytor, vilket säkerställer en effektiv och behaglig färd. Motorn drivs av Crescent’s egna EGOING-system, som ger en mjuk, responsiv och behovsanpassad assistans. Detta innovativa system mäter kontinuerligt hur hårt du trampar och justerar automatiskt motorns kraft, vilket säkerställer optimal assistans oavsett situation. För ytterligare anpassning kan föraren enkelt växla mellan de fem olika assistanslägena med ett knapptryck, för att alltid ha rätt nivå av stöd under cykelturen.

Crescent Elis motorns maxeffekt på 250W är inte bara effektiv för laglig stadskörning utan bidrar också till cykelns generella prestanda. Det möjliggör en sportig men samtidigt avslappnad sittställning, vilket förstärker både komforten och effektiviteten i cyklingen, perfekt för både pendlare och fritidscyklister.

Batteri och Räckvidd

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är utrustad med ett avancerat EGOING-mittmotor system, som optimerar användningen av batteriets kapacitet för att maximera räckvidden. Den här hybrid elcykeln är designad för att erbjuda upp till 20 km körräckvidd på en full laddning, vilket gör den till en idealisk pendlarcykel för dagligt bruk. Tack vare den intelligenta teknologin i EGOING-systemet, anpassas motorns kraft efter användarens pedaltryck vilket bidrar till en mer effektiv energianvändning och längre räckvidd. Batteriets status och den kvarvarande räckvidden kan enkelt övervakas genom en tydlig LCD-display monterad på cykelns styrstång, så att föraren alltid är informerad om cykelns prestanda och batteriets kondition.

Växlar och Kontrollsystem

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är utrustad med ett avancerat växelsystem från Shimano, speciellt utformat för att erbjuda både lätthet och precision i växlingen. Med nio växlar tillhandahåller detta system en bred skala av växlingsmöjligheter som passar för såväl pendling som fritidsåkning. Effektiviteten i växelsystemet kompletterar den kraftfulla EGOING mittmotorn på ett sätt som garanterar en smidig och anpassningsbar körupplevelse. Med dessa egenskaper kan användaren enkelt anpassa cyklingens intensitet efter både terräng och personliga preferenser, vilket gör Crescent Elis till en optimal hybrid elcykel för både vardaglig pendling och lättare terrängcykling.

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är utrustad med en LCD-display som på ett överskådligt sätt visar all viktig information som behövs under färd. På displayen kan du snabbt se aktuellt effektläge, hastighet, batteriladdningen och inte minst den kvarvarande räckvidden. Denna tydliga visualisering gör det enkelt för dig som cyklist att hålla koll på cykelns status och planera din åktur effektivt. Med fem olika effektlägen kan du enkelt anpassa assistansen efter terrängens krav och dina personliga behov. Vare sig du föredrar en lugn åktur genom stadens gator eller en mer kraftfull assistans under tuffare vägsträckor, kan de justerbara effektlägena på Crescent Elis 9vxl enkelt hanteras med bara några tryck på knapparna vid handtaget. Denna lätthanterliga interaktion förstärker användarupplevelsen och gör det enkelt att skräddarsy cykelns prestanda mitt under färden.

Säkerhetsfunktioner och Standarder

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är utrustad med flera säkerhetsfunktioner, inklusive ett robust inbyggt låssystem och effektiv belysning. Dessa säkerhetsfunktioner ökar tryggheten vid både dag- och nattcykling genom att minska risken för stöld och förbättra synligheten. Cykeln är även utformad med EGOING mittmotor för stabil och kontrollerad körning. Den uppfyller den strikta europeiska standarden SS-EN 15194:2017, vilket garanterar höga säkerhetskrav och pålitlig prestanda på den europeiska marknaden. Denna standardisering betyder att Crescent Elis ger en säker och förtroendeingivande cykelupplevelse.

Tillbehör och Användbarhet

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är utrustad med essentiella tillbehör som skärmar, lås, belysning och stöd, som inte bara höjer säkerheten men också bekvämligheten för dagliga pendlare. Dessa tillbehör är särskilt värdefulla i stadsmiljöer och under längre pendlingar där väder och ljusförhållanden kan variera. Förbättrad synlighet genom bra belysning och extra säkerhet med robusta lås gör denna hybrid elcykel till ett optimalt val för den som söker en pålitlig och användarvänlig pendlarcykel.

Slutord och Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel en pålitlig och effektiv hybridcykel, idealisk både för pendling och fritidsåkning. Med sin lätta aluminiumram och sportiga geometri erbjuder cykeln en bekväm sittställning och en smidig körupplevelse. Den kraftfulla mittmotorn från Crescent's EGOING-system ger en mjuk och behovsanpassad assistans, och motorns hjälpnivåer är enkla att justera. Med 9 växlar från Shimano har cykeln ett brett spektrum av växlingsalternativ för att passa olika terränger och hastigheter. Dessutom erbjuder elcykeln en bra batterikapacitet och en genomsnittlig räckvidd på 20 km, vilket gör att du kan cykla längre sträckor utan att behöva oroa dig för att ladda batteriet. Cykeln är även utrustad med olika säkerhetsfunktioner, inklusive skärmar, lås, belysning, och stöd, vilket garanterar en trygg och säker cykeltur. Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel uppfyller standarden SS-EN 15194:2017 och assisterar upp till 25 km/h med en maxeffekt på 250W. Med sitt stilrena silverfärgade utseende och högkvalitativa komponenter är denna elcykel både funktionell och estetiskt tilltalande. Så oavsett om du ska pendla till jobbet eller ta en avkopplande cykeltur på helgen, så kommer Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel att vara din pålitliga följeslagare.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid.
NamnPris
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
sensa Travel Power V9 Gent 2021, Elcykel 24 495 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 500 Elcykel, vit (612 Wh batteri) 21 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Venture 700 Elcykel, grafitgrå (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 29 990 kr
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid eller Crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid?

Den cykel som liknar mest är Crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna är samma. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Crescent

NamnPris
Crescent Elina 7vxl 2023 Svart Matt Elcykel 21 995 kr
Crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
Crescent Elina 7vxl 2023 51cm Röd Matt Elcykel 19 495 kr
Crescent Elmer 20 5vxl 2023 51cm Orange Korg Elcykel 34 995 kr
Crescent Elast 20 5vxl 2024 44cm Svart Elcykel 44 999 kr
Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
Crescent Elder 50 9vxl 2023 58cm Grön Matt Elcykel 27 994 kr
Crescent Elder 20 10vxl 2023 58cm Brun Matt Elcykel 34 995 kr
Crescent Elina 7vxl 2023 51cm Brun Elcykel 19 495 kr
Crescent Elina 7vxl 2023 47cm Svart Matt Elcykel 19 495 kr
© Vilken Cykel, 2024