Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid

26 995 kr
Upplev optimal mobilitet med Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel – en hybridcykel designad för både komfort och prestanda. Denna stilrena silverfärgade elcykel är utrustad med en kraftfull EGOING Mittmotor som ger en jämn och effektiv acceleration, perfekt för både stadskörning och längre pendlingssträckor. Med en pålitlig räckvidd på 4 till 7 mil och snabb laddningstid på endast 6 timmar, är Crescent Elis redo att ta dig vart du än önskar. Med 9 precisionstillverkade växlar från Shimano och robusta skivbromsar, garanterar Crescent Elis 9vxl säker och kontrollerad körning i alla väderförhållanden. Den intelligenta displayen håller dig uppdaterad om hastighet och batteristatus, medan den integrerade belysningen säkerställer att du syns väl. Vare sig du söker en pålitlig elcykel för daglig pendling eller en mångsidig hybridcykel för fritidsäventyr, är Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel det självklara valet. Låt Crescent elcykel hybrid bli din följeslagare på vägen och upplev cykling utan gränser.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid är en avancerad hybridcykel som kombinerar modern teknik med klassisk design för att skapa den ultimata pendlingscykeln. Med sin eleganta silverfinish och robusta aluminiumram erbjuder denna elcykel en smidig och effektiv färd till och från arbetet eller under längre utflykter. Den är försedd med en kraftfull EGOING Mittmotor som är strategiskt placerad mitt i cykeln för optimal viktfördelning och balans. Med sina 9 växlar från Shimano kan användaren enkelt anpassa cyklingen efter olika terränger och förhållanden. Crescent Elis 9vxl är inte bara praktisk utan också försedd med integrerad belysning för ökad säkerhet i mörker och dåligt väder. Den här modellen är perfekt för den som söker en pålitlig och mångsidig silver elcykel som klarar både dagligt pendlande och längre turer med lätthet.

Tekniska Specifikationer

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid utmärker sig med sin kraftfulla EGOING Mittmotor och integrerad batteripack som bidrar till en jämn och pålitlig drivning. Med en motor placerad i vevpartiet garanteras en optimal viktfördelning och en förbättrad cykelkänsla. Motorns styrka, kombinerat med en topphastighet på 25 km/h, gör denna elcykel perfekt för både stadskörning och längre turer. Batteriet, ett 36V 11.6Ah m. integrerad belysning, ger en överlägsen räckvidd på mellan 4 och 7 mil beroende på körstil och terräng. Denna modell innehåller även ett effektivt laddningsystem som fullt laddar batteriet på endast 6 timmar, vilket säkerställer att du snabbt är redo för nästa äventyr. Dessutom är Crescent Elis 9vxl utrustad med en Shimano Alivio växellåda med 9 växlar, vilket ger smidiga och anpassningsbara växlingsalternativ för olika typer av terräng.

Design och Komfort

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är en exemplarisk hybridcykel som är estetiskt tilltalande och funktionellt utformad, med en ram tillverkad i lättviktigt aluminium. Denna materialval inte bara minskar cykelns totala vikt, utan erbjuder även robusthet och hållbarhet, vilket är essentiellt för en hybridcykel som används både i stadsmiljö och på landsvägar. Den sportigt avslappnade geometrin hos Crescent Elis främjar en ergonomisk och komfortabel sittställning, vilket är av stor vikt för användare som planerar längre turer. Geometrin är noggrant avvägd för att ge maximal komfort utan att kompromissa med cykelns effektivitet, vilket gör den idealisk för såväl dagliga pendlingsresor som längre utflykter under helgerna. Denna designfilosofi gör Crescent Elis till ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig och bekväm hybridcykel.

Intelligenta Funktioner och Display

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är utrustad med avancerade intelligenta funktioner som markant förbättrar användarupplevelsen. En nyckelkomponent är de högpresterande pedaltryckssensorerna som noggrant anpassar motorns kraft utifrån hur hårt användaren trampar, vilket ger en naturlig cykelkänsla och gör det enkelt att behålla kontrollen även i varierande terräng. Dessutom finns en LCD-display från EGOING som erbjuder en överskådlig och lättanvänd gränssnitt. Displayen visar viktig information såsom aktuellt effektläge, hastighet, batteriets laddnivå och den uppskattade räckvidden. Denna kombination av smarta teknologier säkerställer en både effektiv och njutbar cykeltur, oavsett om det är till arbetet eller för en avslappnande runda på helgen.

Säkerhet och Tillbehör

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel är bestyckad med avancerade säkerhetsfunktioner för att garantera en trygg och stabil cykling. Med Shimano BR-MT201 skivbromsar får du effektiv bromsning under alla förhållanden, vilket är oerhört viktigt i vårt oförutsägbara nordiska klimat. När det gäller kvälls- och nattcykling är elcykeln utrustad med Spectra LED-belysning, med Herrmans MR4 LED framlykta som ger mellan 100 och 120 lumen för optimal sikt.

Till de medföljande tillbehören hör ett pålitligt ramlås, vilket gör det enkelt att säkra din cykel under kortare stopp. Crescent Elis levereras också med en praktisk pakethållare, perfekt för att transportera mindre laster eller din arbetsväska på ett säkert sätt. Dessa tillbehör bidrar inte bara till säkerheten och bekvämligheten utan även till cykelns mångsidighet och funktionalitet i vardagen.

Användningsområden

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid är inte bara en eldriven hybridcykel; den är en mångsidig följeslagare för såväl dina dagliga pendlingar som avkopplande helgturer. Med dess stilrena silverdesign, kraftfulla EGOING mittmotor och bekvämt integrerade funktioner, hanterar denna elcykel lätta stadsmiljöer och mer öppna landsvägar med samma effektivitet. Dess 9-växlade Shimano-system anpassar sig smidigt efter olika terränger, medan den generösa räckvidden på upp till 7 mil garanterar långvarig mobilitet utan bekymmer om batteriliv. Crescent Elis är designad för att ge både hastighet och komfort på alla typer av vägar, vilket gör den exceptionellt lämplig för både snabba pendlingsrundor och de lite längre äventyren på helgen.

Hållbarhet och Standarder

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid överensstämmer helt med den svenska standarden SS-EN 15194:2017, vilket säkerställer att den uppfyller alla kriterier för säkerhet och prestanda för elcyklar. Detta borgar för en hållbar och pålitlig drift med ramen utformad i lätt aluminium och en robust konstruktion som är byggd att hålla. Med EGOING Mittmotor och hållbara komponenter som Shimano-växlar och bromsar, är denna hybridcykel designad för att erbjuda långvarig tillförlitlighet och minimalt underhåll, vilket gör den till ett hållbart val för både daglig pendling och längre cykelturer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid.

Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid eller Crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid?

Den cykel som liknar mest är Crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid. Crescent Elis 9vxl Silver Elcykel Hybrid är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Crescent

© Vilken Cykel, 2024