Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel Hybrid

26 995 kr
Upptäck friheten med Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel – en toppmodern hybridcykel som kombinerar stil med funktion. Denna elsykkel är utrustad med en kraftfull EGOING Centerdriven motor och robusta 400Wh batteri, vilket ger dig möjlighet att cykla längre och mer effektivt. Med sin lätta aluminiumram och dynamiska design är Crescent Elly idealisk för både daglig pendling och avkopplande helgturer. Cykeln inkluderar också praktiska funktioner som skivbromsar för optimal stoppkraft och en LCD-display som håller koll på din fart och batteristatus. Välj mellan 8 växlar för att anpassa din körning efter terräng och behov. Förbered dig på en överlägsen cykelupplevelse med Crescent Elly 50, en elcykel som leverer upp till dina förväntningar.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel är en toppmodern elcykel som kombinerar sportighet med komfort på ett imponerande vis. Denna hybridcykel är utrustad med en lätt aluminiumram och en mittmotor från EGOING, vilket ger en välbalanserad och stabil körupplevelse jämförbar med de bättre hybridcyklarna på marknaden. Modellen skiljer sig från traditionella cyklar genom sin intelligenta motor som justerar kraften efter hur hårt du trampar, vilket ger en naturlig cykelkänsla samtidigt som den ger ett viktigt krafttillskott på tuffare sträckor.

Med sin matta orange färg och snygga design, står Crescent Elly 50 ut i mängden och erbjuder en unik kombination av funktionalitet och stil. Tack vare de åtta växlar från Shimano kan användaren enkelt hitta rätt motstånd för olika underlag, vilket gör cykeln idealisk för både stadskörning och längre turer på blandade vägar. Med tanke på dess bekväma sittställning och högkvalitativa komponenter är Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel ett utmärkt val för den som söker en pålitlig och mångsidig elcykel.

Prestanda och kvalitet

Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel uppvisar en imponerande prestanda med en maxhastighet på 25 KM/H, vilket stöds genom innovativ teknik och flera drivkraftlägen. Med EGOING Centerdrivet mottar cykeln stabilitet och jämn drivkraft direkt från cykelns midtpunkt. Pedalassistanssystemet reagerar smidigt på förändringar i pedaltrycket vilket ger en anpassad och energieffektiv cykeltur. Effektnivåerna kan enkelt justeras för att passa olika typer av terräng och cyklistens behov, vilket gör denna elcykel perfekt för både stadskörning och längre turer.

Crescent Elly 50 blev utsedd till "Bäst i test" av Aftonbladet 2022, vilket är ett erkännande som speglar både prestanda och kvalitet. Uttrycket Bäst i test är inte bara en märkning; det är en solidifiering av Crescent Ellys status som en förlitlig och högpresterande "EGOING Centerdriven elcykel". För potentiella köpare kan detta kvalitetsmärke ge en extra försäkring om att produkten lever upp till och överträffar standarderna för säkerhet, effektivitet och komfort. En "Crescent Elly 50 elcykel med 8 växlar och 400Wh batteri" symboliserar en perfekt kombination av teknologi och användarvänlighet, placerad vid hjärtat av modern transportteknologi.

Tekniska specifikationer

Crescent Elly 50 är utrustad med en mittmotor av typen EGOING Centerdriven, vilket ger en både robust och jämn drift. Motorstypen är speciellt utformad för att bevara cykelns balans och ergonomi genom sin placering. Dessutom har denna elcykel ett kraftfullt batteri36V, 400Wh / 11.1Ah, vilket erbjuder en generös räckvidd som varierar mellan 5 - 7 mil per laddning, beroende på cykelns användning och yttre förhållanden. Dessa detaljer säkerställer inte bara en långvarig utflykt men också tillförlitlighet i stadsmiljö eller längre pendlingar.

Crescent Elly 50 elcykel med 8 växlar och 400Wh batteri är sömlöst integrerat med växlar från Shimano, vilket är ett världsledande märke när det kommer till cykelkomponenter. De åtta växlarna på denna modell ger användaren möjlighet att effektivt hantera olika terränger och anpassa rullmotståndet efter egen kapacitet och förhållanden på vägen. Inte nog med att detta förhöjer användarupplevelsen genom att erbjuda enkel växling och pålitlig prestand oavsett väglag – tekniken bakom Shimano garanterar också minskat underhåll och lång livslängd på komponenterna.

Design och komfort

Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel framträder med en ögonfallande och robust design. Cykelns ram är tillverkad av lätt aluminium, vilket ger en hög hållfasthet samtidigt som det håller nere vikten. Det eleganta orange matta färgschemat inte bara fängslar visuellt utan skyddar också mot repor och slitage under daglig användning. Batteriet är snyggt integrerat direkt i ramen vilket inte bara förbättrar estetiken utan också balanserar cykeln genom att centralisera vikten, vilket är optimalt för en hybridcykel med sportiga ambitioner.

Designen av Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel är noggrant genomtänkt för att maximera både komfort och funktion. Den smarta placeringen av det integrerade batteriet bidrar till en välbalanserad viktfördelning, vilket underlättar både styrning och acceleration. Detta är särskilt fördelaktigt i stadsmiljöer där snabba manövrer ofta krävs. Den cirkulära rörelsen är smidig tack vare de högkvalitativa komponenterna och cykelns design som minimerar belastningen på både cykel och cyklist. Komforten är ytterligare förhöjd genom inbyggda skärmar som skyddar mot stänk och ett robust stöd som gör det enkelt att parkera cykeln. En sådan design garanterar inte bara en behaglig åktur utan också långvarig hållbarhet, vilket gör denna elcykel till ett utmärkt val för dagligt bruk.

Funktioner och tillbehör

Styrets avancerade LCD-display på Crescent Elly 50 gör att du som cyklist ständigt är välinformerad och i full kontroll över din färd. Displayen ger tydlig och lättläst information om valda effektlägen, aktuell hastighet, resterande batterinivå och kalkylerad räckvidd. Funktionen att kunna övervaka dessa parametrar direkt från styret förhöjer din cykelupplevelse avsevärt genom att du kan optimera användningen efter dina behov och förhållanden. Det ger också en möjlighet att anpassa assistansen från motorn för en mer personlig och energieffektiv färd. Den här integriteten mellan funktionalitet och användarvänlighet lyfter Crescent Elly 50 och placerar den i framkant när det gäller smarta elcyklar.

Crescent Elly 50 är utrustad med en rad väl genomtänkta funktioner som ökar både säkerheten och bekvämligheten. En solid låsanordning med ett godkänt ramlås säkerställer att din cykel står tryggt när du inte använder den. Intelligent integrerad i elcykeln finns även kraftfull belysning, fram och bak, vilket säkerställer god synlighet såväl som att synas i mörker. Belysningen drivs effektivt av den centrala batterienheten. På pakethållaren, försedd med AVS-funktion, kan du smidigt och säkert fästa extra utrustning såsom väskor eller korgar, vilket gör cykeln idealisk för shoppingrundor eller lengre turer. Dessa funktioner bekräftar cykelns flexibilitet och användarcentrerad design, vilket gör den till ett utmärkt val för den medvetna cyklisten.

Användarfunktioner

Crescent Elly 50 är en idealisk elcykel med aluminiumram som gör det enkelt för användaren att anpassa cykelupplevelsen efter behov. Tack vare välplacerade och lätthanterade knappar på styrpanelen kan du enkelt ändra motorstyrkan medans du trampar. Denna flexibilitet i inställningar gör det möjligt att sömlöst skifta mellan olika effektlägen, oavsett om du accelererar för en snabb pendling till jobbet eller tar en lugnare tur i parken.

Crescent Elly 50 erbjuder även en mångsidig användning både för stadspendling och fritidsaktiviteter. Med möjligheten att justera motorstyrkan kan användaren välja ett lägre motstånd för en mer fysiskt krävande tur, vilket är perfekt för motion, eller ett högre motstånd för en mer avslappnad resa där cykeln gör det tunga arbetet. Denna anpassningsbara funktion är vad som står i centrum för modellens design, säkerställande att alla typer av cyklister kan finna glädje och nytta med Crescent Elly 50.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel Hybrid.

Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel Hybrid eller Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid?

Cykeln som är mest lik är Bergamont Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Crescent Elly 50 8vxl 2024 Orange Matt Elcykel Hybrid. Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Crescent

© Vilken Cykel, 2024