Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 50cm Orange Elcykel

31 995 kr
Upptäck friheten med Crescent Elmer 20 5vxl 2024, den orange elcykeln som kombinerar stil med avancerad teknik. Med en Shimano STEPS elcykelmotor och integrerat batteri på 400 Wh drivs denna elcykel med fotbroms och hydrauliska skivbromsar, vilket ger dig kontroll och säkerhet på alla typer av vägar. Den sofistikerade Crescent Elmer 20 är utformad för maximal komfort, och dess stabila ram och centrerade motorbalans ökar både säkerheten och körglädjen. Optimal för både vardagspendling och längre turer, denna komfort elcykel erbjuder en smidig körupplevelse med sitt Shimano Nexus 5-växelsystem. Oavsett om du är ute efter en pålitlig pendlingpartner eller en pålitlig följeslagare på äventyr, är Crescent Elmer 20 5vxl 2024 det självklara valet. Ta steget idag och köp Crescent Elmer 20 5vxl 2024 elcykel för en grönare och mer effektiv framtida mobilitet!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Välkommen till framtiden med Crescent Elmer 20 5vxl 2024 50cm Orange Elcykel, en toppmodell inom elcyklarna som kombinerar en effektiv prestanda med stilren design. Denna elcykel är särskilt framtagen för att erbjuda en kombination av komfort och funktionalitet för den medvetna cyklisten. Elmer 20 drivs av en pålitlig Shimano STEPS E6110 motor och stoltserar med en ergonomic integrerad EGOING 400 Wh batteri som är både effektivt och snyggt placerad inom ramens design. Tack vare den högteknologiska drivenheten kan varje åktur upplevas med en maximal hastighet på 25 km/h, vilket gör den perfekt för både stadsmiljö och längre distanser på landsbygden. Kaplanternativet från Shimano® Nexus med fem växlar ger en anpassningsbar körupplevelse för olika typer av terräng och länd. Med sin slående orange färg och högkvalitativa detaljer vänder Crescent Elmer 20 5vxl 2024 blickar där den går, och erbjuder en säker och njutbar cykelupplevelse på alla vägar.

Design och Komfort

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 är mer än bara en komfort elcykel; det är en symfoni av stil och funktionalitet. Den nordiska minimalistiska designen kombinerar strama linjer och en iögonfallande orange färg som inte bara ser bra ut utan också förstärker cykelns synlighet och säkerhet. Ramens konstruktion är ingen slump; den är noggrant utformad för maximal stabilitet, vilket ger en säkrare och mer bekväm åktur även i högre hastigheter.

Ett av de mest avgörande inslagen för en mjuk färd är cykelns avancerade monoshockgaffel. Med 32 mm dämpning minimerar den effektivt vibrationer från vägytan, vilket gör att du kan njuta av en jämnare och mer behaglig åktur. Dessutom är Crescent Elmer utrustad med premium Spectra Pergo-däck, 60 mm breda, vilka tillhandahåller en ytterligare komfortnivå. Däcken är optimerade för att ge bra grepp och hållbarhet på varierande underlag och i skiftande väderförhållanden, vilket bekräftar cykelns status som en komfort elcykel för all terräng.

Motor och Prestanda

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 är en högpresterande elcykel utrustad med en avancerad Shimano STEPS E6110 motor. Detta system är känd för sin robusthet och pålitlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för både pendling och fritidsåkning. Motorn erbådar sov problemfri prestanda med en topphastighet på 25 km/h, vilket är idealiskt för att hålla sig inom de lagliga gränserna för elcyklar på allmänna vägar.

Ett märkbart drag med Shimano STEPS motorn är dess imponerande vridmoment på upp till 60 Nm, vilket ger tillräckligt med kraft för att hantera branta uppförsbackar och andra krävande situationer utan ansträngning. Denna förmåga garanterar en jämn och pålitlig kraftleverans, vilket är särskilt värt i stadsområden med varierande terräng.

Med Shimano STEPS elcykel får du inte bara prestanda, utan även en tillförlitlighet och effektivitet i elsytemet som gör cyklingen till en behaglig och effektiv upplevelse. Det här seasystemet är också känt för sin låga energiförbrukning, vilket maximerar räckvidden och effektiviteten för varje laddning.

Batteri och Display

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 är utrustad med ett toppmodernt 400 Wh batteri, skickligt integrerat i cykelramen, vilket erbjuder både en stilren look och förbättrad säkerhet genom dess skyddade placering. Detta smarta batteri stöder enkla laddningsmetoder; det kan laddas direkt på cykeln eller tas ut för bekväm laddning inomhus. Den ergonomiska utformningen säkerställer att batteriet är enkelt att hantera och avlägsna, vilket skapar minsta möjliga besvär för användaren. Batteriets kapacitet tillåter en räckvidd på mellan 40 till 70 kilometer beroende på körförhållanden, vilket gör det till en pålitlig följeslagare för både kortare turer och längre utflykter. Displayen, en LCD SC-E6100, centraliserar all kritisk information framför cyklisten för optimal läsbarhet och användarvänlighet. En sådan konfiguration gör denna elcykel med integrerat batteri och display inte bara tekniskt avancerad utan även användarvänlig och säker för varje cykeltur.

Växelsystem och Bromsar

Crescent Elmer 20 elcykel med hydrauliska skivbromsar är utrustad med ett högeffektivt växelsystem från Shimano Nexus 5. Detta system är särskilt framtaget för att maximera effektiviteten för elcyklar, och erbjuder fem olika växlar som smidigt kan anpassas efter olika terränger och förhållanden. Denna enastående växelteknik garanterar en sömlös och bekväm cykelupplevelse, oavsett hastighet.

För säkerhets skull kombinerar Crescent Elmer 20 detta system med hybridbromsteknik. På framsidan finns högpresterande hydrauliska skivbromsar som ger omedelbar bromsverkan även under våta och smutsiga förhållanden, och säkerställer således enligt tillförlitlig inbromsning varje gång. Bakbromsen är en pålitlig fotbroms, skapande säker och kontrollerad inbromsning, vilket är särskilt värdefullt i stadsmiljö där snabba stopp ofta är nödvändiga.

Genom att kombinera Shimano Nexus 5 växelsystem med avancerade bromstekniker, står Crescent Elmer 20 elcykel med hydrauliska skivbromsar ut som en tog ledare inom säker och komfortabel elcykling.

Säkerhet och Tillbehör

Crescent Elmer 20 är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som förbättrar synligheten och säkerheten under alla typer av förhållanden. Tack vare belysningssystemet från Herrmans, inklusive MR4 LED framlykta och Spectra LED baklykta med inbyggt bromsljus, är cyklisten väl synlig både dag och natt. Detta är avgörande inte bara för stadskörning utan även på längre utflykter där god belysning är nödvändig.

Vidare förstärker det integrerade fotbromssystemet säkerheten ytterligare genom pålitlig bromsförmåga, vilket gör Crescent Elmer 20 till en användbar elcykel med fotbroms och hydrauliska skivbromsar fram. Det följer även med lämpliga tillbehör som pakethållare och spännband för att öka cykelns mångsidighet. Pakethållaren möjliggör säker transport av varor och personliga tillhörigheter, medan spännbanden ger en stabil och säker förankring av lasten. Dessa funktioner gör cykeln idealisk för dagliga pendlingar såväl som längre äventyr, där packning och tillförlitlighet är nyckelfaktorer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elmer 20 5vxl 2024 50cm Orange Elcykel.

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 50cm Orange Elcykel eller Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Crescent Elmer 20 5vxl 2024 50cm Orange Elcykel. Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Crescent

© Vilken Cykel, 2024