Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel

31 995 kr
Upplev framtiden med Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel, en högteknologisk skapelse avsedd för att maximera din cykelupplevelse. Denna orange elcykel kombinerar elegant nordisk design med överlägsen prestanda, driven av kraftfulla Shimano STEPS E6110-motor. Med dess integrerade EGOING 400 Wh batteri erbjuder elcykeln en imponerande räckvidd upp till 7 mil på en enda laddning, perfekt för såväl långa pendlingar som äventyrliga utflykter. Utrustad med praktiska funktioner som Shimano Nexus 5-växlar anpassade för elcyklar, hydrauliska skivbromsar för kontrollerad bromsning och Herrmans LED-belysning som garanterar din säkerhet i mörkret. Elcykeln Shimano STEPS och dess låga tyngdpunkt säkerställer suverän balans och hantering. Crescent Elmer 2024 är inte bara en elcykel, det är en investering i bekvämlighet, säkerhetsfokus och hållbarhet. Stå ut från mängden med denna lysande Orange elcykel 53cm och njut av varje kilometer med Crescent Elmer 20 orange elcykel 53cm, färdig att ta cykling till nya höjder.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktbeskrivning

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel har blivit noggrant formgiven för att kombinera en stilren nordisk estetik med bekvämlighet och funktionalitet. Designen kännetecknas av sin cleana och minimalistiska stil, medan dess monoshockgaffel tillsammans med 27,5-tumshjulen, utrustade med 60 mm tjocka komfortdäck, installerats för att optimera färdkomforten. Denna sammansättning gör att cykeln hanterar ojämna vägytor och skumpiga sträckor med överraskande grace. Den simpla, rent skurna designen med de specifika konturerna och sprakande orange färgen gör att Crescent Elmer inte bara är en fröjd att cykla på, utan även att skåda.

Utöver så har Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm modellen noggrant utformade ergonomiska handtag samt en sadel med vattentät elastomer, vilket höjer komfortnivån avsevärt vid längre cykelturer. Den ergonomisk designade ramen i kombination med motorn som är centralplacerad längsmed cykelns struktur förenar en ästetisk tilltalande design med märkbar fördel i cykelns styrdynamik, förbättrande dess stabilisering och resulterande i en lägre tyngdpunkt vilket påtagligt underlättar hanterbarheten.

Bärmotorn i detta kraftpaket är en Shimano Steps E6110, erkänd för sin tålighet och prestation. Den erbjuder dispone över tre lättanvända assistanslägen och förmår leverera ett vridmoment av många hela 60 Nm. Denna motor är tillsammans parat med en Shimano Nexus 5 växellåda, perfekt anpassad för just elcyklar. Med tillägg som dubbla stabilisatorer, rejält tilltagna och hållbara hjul och effektiva hydrauliska skivbromsar, står inte säkerheten i drag under några omständigheter.

För bättre bruk under skiftande förhållanden är Crescent Elmer 20 utrustad med ett inbyggt batteri på 400 Wh och projektorskapande långa skärmar för regniga dagar. Cykeln pryds dessutom av Herrmans MR4 LED lumensmässiga fina kvalitetsbelysning och funktionella reflexer som ökar din synlighet monstruöst i mörkret. Iniögonenfallande, förutom det avgörande ramlåset förses Elmer med en One-key solution, mästerligt tämligen för att stävja mot individer med en glupande önskan att få fingrarna i din sällsynta jewel.

Specifikationer

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel – Specifikationer

 • Hastighet: Upp till 25 km/h
 • Motortyp: Shimano STEPS
 • Elcykelmotor: Shimano STEPS E6110
 • Batteri: EGOING 400 Wh, integrerat i ramen
 • Räckvidd: Cirka 4–7 mil
 • Display: LCD, SC-E6100
 • Bromstyp: Kombination av fotbroms och skivbroms
 • Broms: Shimano® Bak: Navbroms Fram: Hydraulisk skivbroms. Shimano® 180
 • Kedja: KMC RB Z610HXRB
 • Däck: Spectra Pergo premium reflex 60 - 584 (27,5 X 2,4)
 • Handtag - Sadel: Herrmans CLIK, ergonomiskt låsbart
 • Lampa: Herrmans MR4 LED 100 - 120 lumen /Spectra LED med bromsljus
 • Växlar: Shimano® Nexus 5®
 • Vikt: 29 kg

Denna detaljerade specifikation på Crescent Elmer 20 orange elcykel 53cm ger en tydlig överblick över dess prestanda och designegenskaper, vilket gör den till en optimal följeslagare för såväl daglig pendling som längre utflykter där komfort och effektivitet är nyckeln.

Nyckelfunktioner

Elcykel Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange erbjuder kraftfulla Shimano STEPS E6110 motorer, innovativ Shimano Nexus 5 växelsystem, och ett robust 400Wh EGOING-batteri, perfekt integrerat i ramen. Dessutom levereras denna orange elcykel med premiumbelysning, dubbla stöd, samt reflexer för ökad säkerhet.

Storlek

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel erbjuds i storleken 53cm.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel.

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel eller Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel?

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket underlättar om du vill jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Billigast av de två är Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel. Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Crescent

© Vilken Cykel, 2024