Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel

39 995 kr
Upplev framtiden med Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel, den optimala partnern för både pendling och nöjesturer. Denna högpresterande elcykel är utrustad med en avancerad Shimano STEPS E6110-motor och ett robust EGOING 400 Wh batteri, integrerat i ramen för smidig hantering och en snygg look. Med en räckvidd på upp till 70 km säkerställer den att du kan nå ditt mål utan problem. Den imponerande kombinationen av Crescent Elmer 20 5vxl's fotbroms och hydrauliska skivbromsar erbjuder överlägsen kontroll och säkerhet. Herrcykel Elmer Elcykels Shimano Nexus 5 växlar garanterar enkelt och effektivt växlande under alla förhållanden. Ljussätt din väg med Herrmans LED-belysning och håll dig synlig för andra med Elmer elcykels inbyggda reflekterande detaljer. Med Crescent Elmer 20 Orange tar du dina cykelturer till nästa nivå. Njut av harmonisk balans och oöverträffad prestanda idag!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel

Upptäck den imponerande Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel, en elcykel som kombinerar avancerad teknologi med strålande design och högsta komfort. Crescent Elmer 20 Orange bjuder in till en överraskande förstklassig cykelupplevelse med sin slående ljust orange färg och vackert formade ramar, vilket garanterar att den inte bara går att känna igen för dess prestanda utan också för sitt utseende. Karaktäriserad av Crescent och sitt starka varumärke inom cykelindustrin, står denna Elmer elcykel ut med sin sofistikerade stil och moderna teknik som är synlig ved första anblick. Den solid, mattorange finishen på Crescent Elmer 20 5vxl ger en frisk fläkt i stadsmiljöer såväl som på landet, och gör varje tur till en njutningsfull föreställning.

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 är den ultimata följeslagaren för dem som värdesätter både stil och funktionalitet. Med sin bekväma ram och ergonomiskt utformade sadel, säkerställer Crescent Elmer 20 Orange komfort även på längre cykelturer. Ramens skickligt formade aluminiumkonstruktion är inte bara estetisk tilltalande utan också funktionell genom sin låga tyngdpunkt som tillhandahåller imponerande stabil körning. De innovativa funktionerna inkluderar en kraftig Shimano E6110-motor som erbjuder tillförlitlig kraftsuppfödning samtidigt som den behåller en miljövänlig profil. Med Shimano® Nexus 5® växelsystem och integrerat EGOING 400 Wh batteri garanteras en smidig och energieffektiv körning. De stora 27,5 tums hjulen tillsammans med de komfortdäck som har punkteringsskydd erbjuder en oförtrutten och behaglig åktur över diverse terräng.

Tekniska Specifikationer

Motortyp, Batteri och Hastighet
Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel är utrustad med en högpresterande Shimano STEPS E6110 motor, känd för sin tillförlitlighet och effektivitet. Denna Shimano STEPS Elcykel ger ett motorvridmoment på upp till 60 Nm, vilket garanterar tillräcklig kraft även i branta uppförsbackar. Cykeln har ett integrerat EGOING 400 Wh batteri, elegant placerat i ramen för en slank design och bättre balans. Batteriet erbjuder en räckvidd på mellan 4 och 7 mil per laddning, vilket är idealiskt för både långa turer och kortare stadskörningar. Med en topphastighet på 25 km/h, kan användare njuta av en snabb men ändå laglig hastighet för stadscykling.

Växelsystem och Funktioner
Crescent Elmer 20 är även försedd med ett Shimano Nexus 5-växelsystem, som är specifikt anpassat för elcyklar. Detta system, Elcykel med Shimano Nexus 5 växlar, erbjuder smidiga och intuitiva växelbyten som underlättar en komfortabel körning oavsett terräng. Fem växlar gör det möjligt för cyklisten att anpassa trampmotståndet efter både personliga preferenser och yttre förhållanden. Den sömlösa integrationen av växelsystemet med motorns kraft bidrar till en harmonisk och energieffektiv tur, vilket maximerar batteriets livslängd och ökar den totala körglädjen.

Design och Komfort

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel har utformats med särskild uppmärksamhet på komfort och ergonomi, vilket gör den till en idealisk följeslagare för långa resor. Ergonomiskt designade Herrmans CLIK handtag ger ett fast och bekvämt grepp, minskar trötthet i händerna och förbättrar cykelns kontroll under färd. Den vattentäta sadeln är skulpterad för att ge optimal stöd och komfort även under längre turer och oavsett väderförhållanden. Dessa komponenter tillsammans skapar en överkomlig känsla av komfort och tillförlitlighet, vilket är nödvändigt för en elcykel av denna kaliber.

Crescent Elmer 20 Orange har även en innovativ ramkonstruktion som främjar stabilitet och balans på ett anmärkningsvärt sätt. Den unika aluminiumramen är robust men ändå lätt, vilket gör hanteringen enkel och intuitiv. Utöver detta, bidrar cykelns monoshockgaffel med 32 mm dämpning till att absorbera stötar från ojämna vägar, vilket säkerställer en jämn och stabil åktur. Denna kombination av ram och gaffeldesign hjälper till att hålla cykeln säker och stadig, även i högre hastigheter eller på oregelbundna underlag.

Säkerhetsfeatures och Tillbehör

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel prioriterar din säkerhet i varje del av dess design. Den är utrustad med avancerat ljussystem från Herrmans MR4 LED, vilket ger mellan 100 och 120 lumen för ett klart och starkt ljus så du syns väl även i mörka förhållanden. Säkerhetsaspekten förstärks ytterligare med Spectra LED-bakljus som inkluderarer bromsljusfunktion, vilket betyder att ljuset lyser starkare när du bromsar för att tydligt signalera till andra trafikanter. När det kommer till bromssystemet, har Elmer en kombination av fotbroms bak och hydrauliska skivbromsar fram utförda av Shimano, vilket ger precisa och pålitliga inbromsningar under alla förhållanden.

Till cykeln följer också nödvändiga tillbehör som inte bara höjer dess funktionalitet utan också säkerhet. Ett godkänt ramlås med One-key solution finns integrerat vilket gör det enkelt och säkert att låsa fast din cykel. Det finns även långa skärmar som skyddar dig från stänk och smuts när du färdas på våta eller leriga vägar. För din paketering under cykelturen, innehåller Crescent Elmer även praktiska spännband och en särskild insats till frampakethållaren som underlättar förvaring och transport av dina tillhörigheter på ett säkert sätt. Reflekterande detaljer i cykelns däck och på ramen ökar synligheten ytterligare och minimerar risken för olyckor i dålig sikt.

Cykling i Olika Terräng

Herrcykel Elmer Elcykel är särskilt utformad för mångsidig användning på en mängd olika underlag. Tack vare dess innovativt utformade däck, Spectra Pergo premium reflex 60 - 584 (27,5 X 2,4), som är förstärkta och har ett effektivt allroundmönster, presterar denna elcykel på ett imponerande sätt oavsett terräng. Dessa däck erbjuder stabilitet och pålitligt grepp både på våta och torra underlag, vilket gör dem idealiska för såväl stadsmiljöer som mer krävande landvägar eller grusleder.

Därutöver bidrar cykelns design till att maximera prestanda på varierande underlag. Den starka ramkonstruktionen av aluminium och den centralt placerade motorn, Shimano STEPS E6110, skapar en optimal balans och låg tyngdpunkt vilket förbättrar cykelns hanterbarhet och manövrerbarhet. Således, Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel är inte bara en utmärkt följeslagare för dagligt pendlande utan också en pålitlig partner för äventyrligare utsvävningar i olika miljöer.

Skötsel och Underhåll

Att bibehålla din Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel i toppskick kräver enkla, men viktiga rutiner, speciellt när det kommer till de elektriska komponenterna och batteriet. Först och främst, se till att alltid hålla batteriet laddat, även när cykeln inte används regelbundet. Detta förhindrar djupurladdning, vilket kan skada batteriet permanent.

Batteriet, en EGOING 400 Wh integrerat i ramen, bör hållas rent och torrt. Undvik att förvara eller ladda din cykel i extremt kalla eller varma miljöer, eftersom temperaturerna kan påverka batteriets effektivitet och livslängd. För lättare rengöring, ta bort batteriet och använd en mild tvållösning för att torka av det och cykelns kropp, men undvik direkt vattenkontakt med elektriska delar som displayen och motorn.

Regelbundet underhåll innefär även att kontrollera bromsarna regelbundet, vilket är särskilt viktigt för en Elcykel som Crescent Elmer 20 då den kan nå hastigheter upp till 25 KM/H. Kontrollera alltid skivbromsarna för slitage och justera eller byt ut dem vid behov för att säkerställa maximal säkerhet och prestanda.

För motorn, Shimano STEPS E6110, se till att den är fri från smuts och grus som kan samla sig och hindra dess funktion. En regelbunden check av kedjan och växlarna, vilket inkluderar smörjning, är också viktigt för att bibehålla en smidig funktion och längre livslängd på din Crescent Elmer 20.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel.

Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel eller Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange. Båda cyklarna är tillverkade av Crescent vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Crescent Elmer 20 5vxl 2024 53cm Orange Elcykel. Crescent Elmer 20 5vxl 2024 Orange Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Crescent

© Vilken Cykel, 2024