Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upptäck den ultimata färdkamraten för dina urbana och natursköna äventyr med Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid. Denna toppmoderna elcykel är designad för att leverera bekvämlighet och prestanda både i stadsmiljö och på avkopplande turer. Utformad som en hybridcykel dam, är den utrustad med en kraftfull Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett starkt 500Wh batteri, vilket ger långvarig drift och tillförlitlig kraft. Dessutom garanterar hydrauliska skivbromsar från Shimano och Ryde Rival 23-fälgar säkra och stabila resor. Med eleganta Hermans LED-belysning är cykeln optimal för både dag- och nattbruk. Idealisk för alla som söker en Bergamont hybrid elcykel för stad och turer. Köp din Bergamont e-horizon elcykel nu och upplev en ny nivå av cykling.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid är en avancerad modell utformad för att erbjuda optimal komfort och effektivitet i både stadsmiljöer och under mer avkopplande turer. Denna elcykel hybrid är särskilt utvecklad för att tillgodose behoven hos moderna cyklister som söker en pålitlig och mångsidig cykel för daglig pendling och fritidsaktiviteter. Med sitt eleganta utseende och robusta konstruktion är Bergamont e-horizon elcykel perfekt för alla som värdesätter stil, komfort och miljömedvetenhet.

Elcykeln erbjuder en unik möjlighet att utforska städer och natur utan att behöva oroa sig för trafikköer eller parkeringsproblem. Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 48cm köp är inte bara ett miljövänligt val som hjälper till att minska koldioxidutsläppen, utan det är också ett ekonomiskt smart beslut. Driftkostnaderna är betydligt lägre jämfört med bil, och du får samtidigt motion. Med attribut som en elektrisk cykel Bosch motor och avancerad LED-belysning, är denna cykel utrustad för både säker och effektiv mobilitet i varierande miljöer.

Tekniska Specifikationer

BERGAMONT E-HORIZON N8 CB AMSTERDAM 2024 är utrustad med en högpresterande Bosch Gen 3 Active Line Plus motor som erbjuder smidig och kraftfull assistering, perfekt för stadskörning och längre utflykter. Motorn kompletteras av en robust 500Wh batterikapacitet, vilket säkerställer lång räckvidd utan frekventa laddningsbehov, en betydelsefull faktor för både dagligt bruk och äventyr. För att öka pålitligheten och säkerheten när du bromsar, är denna elektriska cykel även utrustad med effektiva hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-MT200. Dessa bromsar tillhandahåller överlägsen bromskraft och pålitlig prestanda i alla väderförhållanden vilket är essentiellt för din säkerhet på våta eller torra vägar.

Denna modell av BERGAMONT hybridcykel är en hybridcykel dam som kombinerar flexibiliteten hos en stadsbike med bekvämligheten från en turspecialiserad cykel. Cykelns ram är omhändertagande designad för att erbjuda en optimal körställning som passar kvinnor. Den är utrustad med Ryde Rival 23-fälgar, vilket ger en stark och hållbar uppsättning som klarar av urbana och landsvägsutmaningar. För ökad säkerhet och synlighet när mörkret faller på, inkluderar cykeln även HERMANS LED-belysning, en oumbärlig funktion för kvälls- och nattcykling. Denna kombination av egenskaper gör bergamont hybrid elcykel för stad och turer till ett perfekt val för den moderna cyklisten.

Design och Komfort

Designen på Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 – 48cm Elcykel Hybrid är både stilsäker och funktionell, vilket framhäver dess kvalitet som en elcykel hybrid. Den smakfulla färgsättningen kombinerar klassiska nyanser med moderna detaljer som inte bara gör cykeln estetiskt tilltalande men också sticker ut i stadsmiljön. Dess rena linjer och eleganta formgivning kompletterar dess tekniska kapabilitet och uttrycker en balans mellan funktionalitet och stil. Varje element, från ram till hjul, är noggrant utformat för att ge ett intryck av hög kvalitet och hållbarhet i en och samma blick.

Cykeln är utformad med hänsyn till maximal komfort och ergonomi, vilket gör den idealisk för långa turer i både stadsmiljö och på landsbygden. Sittställningen är optimerad för att passa olika kroppstyper, vilket är särskilt fördelaktigt för kvinnor, vilket framgår av designen som en hybridcykel dam. Den anpassningsbara ramgeometrin gör det möjligt för cyklisten att hitta en sittställning som minimerar stress på rygg och axlar samtidigt som den på optimerat sätt fördelar kroppsvikten. Denna ergonomi bidrar till en bekväm körupplevelse även under långa och krävande turer, vilket gör modellen Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024 till ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig och bekväm elcykel med Bosch motor och LED-belysning.

Funktioner för Säkerhet och Prestanda

BERGAMONT E-HORIZON N8 CB AMSTERDAM 2024 är utrustad med toppmodern säkerhetsteknik för att garantera en trygg cykelupplevelse under alla förhållanden. En av de mest framträdande säkerhetsfunktionerna är de hydrauliska skivbromsarna från Shimano BR-MT200. Dessa skivbromsar erbjuder oöverträffad bromsförmåga som är särskilt viktig i vått väder och på nedförsbackar, säkerställer att du kan stoppa snabbt och säkert oavsett vägförhållanden. Dessutom förhöjer cykelns Hermans LED-belysning synligheten betydligt. Detta är speciellt viktigt under de mörkare timmarna på dygnet, vilket bidrar till både din säkerhet och till säkerheten för andra trafikanter.

När det kommer till prestanda, bygger BERGAMONT E-HORIZON N8 CB AMSTERDAM på en kraftfull Bosch Gen 3 Active Line Plus motor som erbjuder pålitlig och jämn kraft, vilket är idealiskt för både stadskörning och längre cykelturer över varierande terräng. Denna sofistikerade elcykel är utformad för att smidigt hantera både långa distanser och branta backar, vilket gör den till en perfekt följeslagare för alla dina utomhusäventyr. Tack vare sin högteknologiska motor och det robusta 500Wh-batteriet ger elcykeln en exceptionell räckvidd och förmåga att klara av både långa turer och dagliga pendlingar med lätthet. Med dessa element kombinerade ger Bergamont e-horizon elcykel stabilitet, kraft och går under namnet "Bergamont e-horizon n8 cb amsterdam 2024", vilket understryker både cykelns modell och dess kapacitet att prestera när det verkligen gäller.

Sammanfattning av Fördelar

BERGAMONT E-HORIZON N8 CB AMSTERDAM 2024 - 48cm Elcykel Hybrid är helt perfekt för dig som söker en elektrisk cykel som klarar både stadsmiljöer och längre avkopplande turer. Denna elcykel hybriden är utformad för att ge optimal komfort och prestanda under alla typer av körningar. Från de smidiga, säkra stoppen tack vare hydrauliska skivbromsar från Shimano BR-MT200, till den robusta konstruktionen med Ryde Rival 23-fälgar som står pall för både stadens gator och landsvägarnas utmaningar.

Dessutom är cykeln utrustad med en effektiv Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett kraftfullt 500Wh batteri som tillsammans erbjuder en pålitlig och stark assistans. Du kan utan problem ta dig upp för branta backar eller ut på längre turer där du behöver extra stöd. Med den integrerade Hermans LED-belysningen garanteras även att din säkerhet är i topp, speciellt under mörkare förhållanden.

Att välja denna Bergamont hybrid elcykel för stad och turer innebär också en investering i en stilren och ergonomisk design. Cykelns elegant utformade ram gör att den inte bara är funktionsduglig utan även en fröjd för ögat. Oavsett om du letar efter en elcykel med Bosch motor och LED-belysning för daglig pendling eller för längre äventyr så är BERGAMONT E-HORIZON N8 CB AMSTERDAM 2024 ett utmärkt val.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid.
NamnPris
default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 44cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Bergamont  e-vitess expert amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 62 995 kr
default_string Scott bike axis eride 30 lady 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 42cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq M 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Bergamont  e-vitess expert amsterdam 2024 - 60cm Elcykel Hybrid 62 995 kr
default_string Merida Espresso City 300 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Bergamont  e-vitess expert amsterdam 2024 - 56cm Elcykel Hybrid 62 995 kr
default_string Merida Espresso City 300 Eq Xs 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr

Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid eller Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 44cm Elcykel Hybrid?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 44cm Elcykel Hybrid. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Lady S 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Merida Espresso L 500 M Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
rock machine Elcykel Torrent INT E50-29 B Dam 24 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024