Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 44cm Elcykel Hybrid

37 995 kr
Utforska vardagen med stil och effektivitet med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 - en toppmodern elcykel hybrid, designad för både intensiv pendling och avslappnade utflykter. Denna modell är utrustad med en högpresterande Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett kraftfullt 500 Wh batteri, vilket säkerställer lång räckvidd och pålitlig prestanda. Den lättviktiga ramen och den sofistikerade Shimano Nexus N8 växeltekniken erbjuder smidig och bekväm körning. Dessutom är säkerheten och komforten i fokus med högkvalitativa Shimano bromsar och en stötdämpande Suntour framgaffel. Vare sig du är ute efter en Bergamon elcykel med Shimano bromsar eller en komfortabel hybrid elcykel för pendling, står Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 som en klar favorit för alla dina cykeläventyr.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Utforska nya horisonter med Bergamon e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 44cm Elcykel Hybrid, designad för att förena elegans och funktionalitet. Denna mångsidiga elcykel är idealisk för både vardagspendling och avkopplande fritidsaktiviteter, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare oavsett äventyr. Med sin kompakta 44cm hybridram ger den en optimal balans mellan komfort och användbarhet, lämplig för cyklister som söker både prestanda och användarvänlighet.

Design och estetik på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är noggrant utförda med en elegant vit färg och en robust hybridcykelram som optimerar både stil och funktionalitet. Denna komfortabla hybrid elcykel för pendling är idealisk för diverse miljöer, från trängseln i stadslandskap till lugnare landsvägsförhållanden. Cykelns designelement är inte bara visuellt tilltalande utan även funktionellt genomtänkta för att förbättra aerodynamik och allmän körkomfort, vilket gör den till ett utmärkt val för både dagliga pendlingar och avkopplande helgturer.

Viktiga Egenskaper

Utforska den framstående Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, en förstklassig elcykel hybrid som är designad för att leverera både bekvämlighet och prestanda på en rad olika underlag. Denna cykel står ut med sin sofistikerade konstruktion som passar perfekt för stadskörning samt mer utmanande turer. Med en robust ram som kategoriseras inom 500 Wh elcykel, erbjuder den både stabilitet och långvarig energi för längre distanser. Tack vare dess Bosch Gen 3 Active Line Plus motor som ger en jämn och kraftfull assistans, kan du njuta av en ansträngningslös färd oavsett terräng. Den kombinerar tekniska finesser med en estetisk look, vilket gör den till en av de mest önskvärda modellerna på marknaden. Den eleganta vita färgen och den smidiga integrationen av Shimano Nexus N8 växelnav med coasterbroms höjer ytterligare värdet på denna Bergamon elcykel med Shimano bromsar, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för alla dina cykeläventyr.

Design och Material

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 utstrålar en modern och stilren känsla med sin eleganta vita färgsättning och genomtänkta design. Cykeln är en hybridmodell byggd för att hantera både stadskörning och längre turer med komfort och effektivitet. Ramen är tillverkad av AL-6061, ett material som är känt för sin låga vikt och höga hållfasthet, vilket bidrar till en smidig cykelupplevelse med förbättrad hastighet och minskad trötthet för cyklisten. Designen integrerar komponenter på ett sådant sätt att resultatet blir en slät och funktionell helhet, vilket inte bara ser bra ut utan också förbättrar cykelns aerodynamik och hållbarhet.

Motor och Batteri

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en högpresterande Bosch Gen 3 Active Line Plus motor, känd för sin pålitliga kraft och tysta drift, vilket gör den till en idealisk följeslagare för såväl långa turer som daglig pendling. Motorns effektivitet kompletteras av ett kraftfullt 500 Wh PowerTube-batteri, som erbjuder en imponerande räckvidd och möjliggör längre cykelturer utan oro för att batteriet ska ta slut. Tack vare dessa komponenter kan cykelälskare njuta av utökad cykling med minimal miljöpåverkan och reducerade driftskostnader, vilket gör Bergamon e-horizon n8 44cm elcykel vit både till en kostnadseffektiv och miljövänlig transportlösning.

Säkerhetsfunktioner

Säkerheten för cyklister är avgörande, och Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med toppmoderna funktioner för att säkerställa en trygg färd. Med Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar erbjuder cykeln exceptionell bromsförmåga som gör det möjligt att snabbt och kontrollerat minska farten under alla förhållanden. Tillsammans med Schwalbe Energizer Plus-däck, som ger optimalt grepp och hållbarhet, även på våta eller hala ytor, säkerställs en stabil och säker körning. Dessutom, för att förbättra synligheten både dag och natt, är cykeln utrustad med effektiv Hermans LED-belysning, vilket bidrar till ökad säkerhet i trafiken. Ramens, hjulens och övriga komponenters höga kvalitet och säkerhetscertifieringar understryker cykelns tillförlitlighet och hållbarhet.

Komfort och Användbarhet

I denna sektion utforskar vi hur Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 levererar exceptionell komfort och användarvänlighet. Dessa kvaliteter är essentiella, inte bara för längre utflykter i naturen men också för den dagliga pendlingen i stadsmiljö.

Sadeln på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 spelar en avgörande roll för cykelkomforten, speciellt under långa turer. Den är designad med högkvalitativa material som ger en behaglig körupplevelse och reducerar vibrationer. Det ergonomiska utformandet av sadeln harmoniserar med hybridcykelns ram, vilket förbättrar komforten avsevärt genom att fördela trycket jämnt över sittytan.

Bergamon e-horizon n8 cb wave vit 2024 elcykel har en flexibel ramgeometri optimerad att passa olika kroppstyper och körstilar, vilket gör den till en idealisk hybrid elcykel för pendling.

Växelsystemet på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 elcykel är utformat för att maximera både komfort och användarvänlighet. Med Shimano Nexus N8 växelnav med coasterbroms kan du växla smidigt och intuitivt, vilket ger förbättrad kontroll i olika cykelmiljöer. Denna funktion är ovärderlig för en behaglig cykelupplevelse och gör det enklare att anpassa sig till ändrade förhållanden under färden.

Visst är det viktigt med en kraftfull motor och toppmodern teknik, men det är de små detaljerna som ofta avgör den totala cykelupplevelsen. Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 tar hänsyn till detta genom ergonomiskt utformade handtag och pedaler som inte bara ökar komforten, utan också effektiviteten i varje pedaltramp. Denna omsorgsfulla design säkerställer att du kan njuta av längre turer med minimal ansträngning.

Sammanfattning

Utforska nya horisonter med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 elcykel, en ikon för både stil och funktionalitet. Denna cykel är perfekt för både daglig pendling och fritidscykling tack vare sin eleganta design och mångsidighet. Med highlights som den kraftfulla Bosch Gen 3 Active Line Plus motorn, ett effektivt 500 Wh elcykel batteri och hög komfort, representerar den en optimal balans av prestanda och användarvänlighet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 44cm Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 44cm Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 44cm Elcykel Hybrid är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024