Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upptäck en helt ny nivå av cykling med *Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024*, en toppmodern elcykel hybrid som kombinerar design, effektivitet och komfort. Perfekt för både daglig pendling och längre utflykter, denna Bergamon elcykel är utrustad med en kraftfull Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett imponerande 500Wh batteri som säkerställer långvariga och dynamiska cykeläventyr utan ansträngning. Med sin eleganta vita finish och robusta 28-tums hybridcykel ram i AL-6061, erbjuder denna elcykel en smidig och responsiv körupplevelse. Avancerade säkerhetsfunktioner som hydrauliska skivbromsar och kvalitetsdäck främjar säker och stabil körning i alla väder. För de som söker en tillförlitlig och stilren elcykel, är *Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024* det självklara valet. Perfekt för att förhöja din cykelupplevelse. Utforska mer om hur du kan förvandla din cykling genom att köpa *Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 online* eller läs vår detaljerade Bergamon e-horizon n8 hybridcykel recension. Oavsett om det handlar om daglig pendling eller avkopplande turer, lovar denna elcykel att leverera över förväntan.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Utforska den framstående modellen Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, en elcykel hybrid som är speciellt framtagen för att intuitivt balansera mellan daglig pendling och fritidsbruk. Denna elcykel är utrustad med en toppmodern Bosch motor och ett kraftfullt 500Wh batteri, vilket placeras den bland de främsta inom segmentet för elcyklar. Din optimala följeslagare på cykelbanorna, oavsett om det gäller stadsmiljöer eller lugna landsvägar. Med sin slående design och komfortorienterade egenskaper, inklusive en lätt aluminiumram och avancerade komponenter, lovar Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 att leverera en överlägsen körupplevelse, vilket vi kommer att utforska ytterligare i de kommande avsnitten.

Huvudfunktioner och fördelar

Utforska stil, komfort och teknisk innovation med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024. Denna avancerade elcykel hybrid modell är perfekt både för dina dagliga pendlingsbehov och för mer avkopplande cykelturer i helgerna. Med dess eleganta vita färg och smarta design, utstrålar Bergamon E-Horizon inte bara modernitet utan också en hög nivå av funktionalitet. Cykeln är skapad för att leverera en bekväm körupplevelse tack vare en genomtänkt konstruktion och toppmoderna komponenter. Detta gör den till ett utmärkt val för alla som söker en pålitlig följeslagare på vägen, oavsett om det är till arbete eller under din fritid.

Ramkonstruktionen på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är en av dess mest framträdande egenskaper. Med en 28-tums hybridcykelram tillverkad av det robusta AL-6061 materialet, kombinerar denna elcykel hållbarhet med en överraskande lättvikt. Denna högkvalitativa ramkonstruktion inte bara förlänger cykelns livslängd utan förbättrar också manövrerbarheten. Lättviktsdesignen gör den idealisk för både dagliga pendlingar och längre utflykter, där användaren enkelt kan manövrera cykeln i olika terränger och stadsmiljöer.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en Bosch Gen 3 Active Line Plus motor, känd för sin högpresterande och smidiga drift. Denna motor är särskilt framtagen för att erbjuda en balanserad och kraftfull hjälp på både platta och kuperade sträckor, vilket gör den idealisk för varierade cykelvägar. Dessutom, med ett 500 Wh PowerTube-batteri har cykeln förmågan att stödja längre resor utan oro för att batteriet ska ta slut. Detta batteri är inte bara kraftfullt utan också snyggt integrerat i cykelns ram, vilket bibehåller dess eleganta design.

Ett ytterligare lyft för säkerheten och komforten på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är dess framgaffel Suntour NEX E25 och växelnavet Shimano Nexus N8 med coasterbroms. Dessa komponenter erbjuder inte bara en smidig och stabil åktur, men ger även ökad kontroll och enkel hantering under olika cykelförhållanden. Suntour NEX E25 framgaffeln är speciellt utformad för att absorbera stötar och ojämnheter på vägen, vilket bidrar till en mer bekväm cykeltur. Shimano Nexus N8 växelnavet, med sin integrerade coasterbroms, tillåter effektiva och mjuka växlingar som förbättrar cykelns hanterbarhet och ger en extra säkerhetsmarginal när det behövs.

Tekniska specifikationer

För att fullt ut förstå prestandan hos Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, är det essentiellt att bekanta sig med dess tekniska specifikationer. Dessa specifikationer är inte bara avgörande för att bedöma cykelns kapacitet, utan också för att värdera dess användbarhet för både pendling och fritidscykling. Denna elcykel hybrid är utrustad med en robust hybridram i AL-6061 material, optimerad för både komfort och hållbarhet. Cykelns storlek och konstruktion är skräddarsydd för att leverera en balanserad körupplevelse, oavsett om du navigerar i stadstrafiken eller utforskar lugnare vägar. Med en effektiv Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett kraftfullt 500 Wh PowerTube-batteri, erbjuder E-Horizon suverän drivkraft och långvarig batteritid, vilket gör den idealisk för längre turer såväl som dagligt bruk.

Cykeln är utrustad med en Bosch Gen 3 Active Line Plus motor, vilken är känd för sin höga effektivitet och pålitliga prestanda. Motorn bidrar till en smidig och kraftfull körupplevelse, vilket gör Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 idealisk för både stadspendling och längre turer. Motorinställningarna kan enkelt justeras för att matcha olika körförhållanden, vilket ytterligare höjer cykelns driftseffektivitet.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med ett högpresterande 500 Wh PowerTube-batteri, vilket är integrerat sömlöst i ramen för att upprätthålla cykelns eleganta design och balans. Detta batteri ger en utmärkt räckvidd och låter dig njuta av längre turer utan oro för att batteriet ska ta slut. Den effektiva kapaciteten säkerställer att cykeln kan prestera på topp under hela resan.

Ramen på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är en hybridcykelram tillverkad av högkvalitativt AL-6061-material, vilket kombinerar robusthet med lättvikt. Valet av hybridcykelram stödjer användarens flexibilitet att cykla både i urbana miljöer och på lätta terränger. Denna mångsidighet gör cykeln till ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig följeslagare för dagliga pendlingar samt avkopplande cykelturer.

Design och material

I detta avsnitt utforskar vi det genomtänkta samspel mellan design och materialval i Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024. Denna kombination framhäver cykelns estetik samtidigt som den upprätthåller funktionaliteten, vilket gör den till en optimal partner för både daglig pendling och avslappnade cykelturer.

Den eleganta designen av Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 framhäver dess moderna och stilrena vita färgschema, vilket ger den en attraktiv visuell framtoning. Modellens 'Wave'-formade ram underlättar inte bara på- och avstigningen men ökar också komfortnivån under åkturer. Denna design är perfekt för cyklister som värdesätter estetik lika mycket som funktionalitet i en elcykel hybrid.

Ramen på Bergamon e-horizon n8 cb wave vit 2024 är gjord av AL-6061, ett material uppskattat för sin lättvikt och hållbarhet. Det robusta men ändå lätta rammaterial ger perfekt balans och lång livslängd för både stadskörning och längre turer.

Integreringen av design och material i Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 optimerar prestandan markant. Den noggrant genomtänkta designen stödjer en effektiv användning av Bosch-motorn, samtidigt som materialvalet bidrar till både batteriets livslängd och dess generella prestanda.

Säkerhetsfunktioner

Säkerhet är en avgörande faktor när det gäller elcyklar, och Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 har implementerat flera avancerade funktioner för att garantera användarens trygghet. Denna elcykel hybrid är utrustad med toppmoderna Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar som erbjuder exceptionell bromskraft och responsivitet, vilket är essentiellt för att snabbt kunna minska farten eller stoppa helt under varierande trafikförhållanden. Dessutom spelar däcken en kritisk roll för säker cykling. Med Schwalbe Energizer Plus-däck garanteras utmärkt grepp och hållbarhet på olika underlag, vilket minskar risken för sladd och andra olyckor. Bra belysning är också vitalt, särskilt under de mörka månaderna i Sverige; därför kommer Bergamon elcykel med Hermans LED-belysning som ger utmärkt synlighet vid cykling i mörker eller dåligt väder.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar, som är kända för sin pålitlighet och effektivitet. Denna typ av skivbromsar erbjuder betydande fördelar i form av stoppkraft och kontroll, vilket är avgörande under våta och hala förhållanden. Därmed ökas säkerheten markant, eftersom cyklisten kan lita på omedelbar respons vid inbromsning.

Schwalbe Energizer Plus-däck på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är speciellt utformade för maximal säkerhet och stabilitet under olika väderförhållanden. Dessa däck erbjuder enastående grepp både på våta och torra underlag, vilket säkerställer en säker och kontrollerad cykeltur i alla situationer.

För att ytterligare öka synlighet och säkerhet är Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 utrustad med Hermans LED-belysning. Denna avancerade belysningslösning säkerställer att du är synlig för andra trafikanter under alla tider på dygnet, vilket är avgörande för säker cykling i både stadsmiljö och på landsvägar.

Komfort och användarvänlighet

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en ergonomiskt utformad sadel som minskar trötthet och ökar komforten under längre turer, vilket gör den till en idealisk elcykel för pendling. För att ytterligare förbättra användarupplevelsen, är cykeln utformad med justerbara komponenter, såsom styre och sadelstolpe, vilket möjliggör anpassning efter individuella behov och kroppstyper. Denna flexibilitet säkerställer att alla cyklister kan hitta en bekväm och effektiv sittställning.

En framträdande egenskap hos denna elcykel hybrid är den stötabsorberande Suntour NEX E25 framgaffeln, som effektivt absorberar stötar från ojämna vägar, vilket ger en smidigare och bekvämare åktur. För att ytterligare öka användbarheten, även under sämre ljusförhållanden, är cykeln utrustad med integrerad belysning från Hermans LED, vilket inte bara förbättrar synligheten utan också ökar säkerheten markant.

Shimano Nexus N8 växelnav med coasterbroms bidrar också till en enklare och smidigare cykling, vilket gör det lätt för cyklisten att växla smidigt mellan olika hastigheter, vilket är en stor fördel i både stadsmiljöer och på längre turer. Denna kombination av komfort, anpassningsförmåga och användarvänliga funktioner förstärker Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit som en oumbärlig följeslagare både till vardags och vid äventyr.

Motor och batteriprestanda

Motor- och batteriprestanda hos Bergamon e-horizon n8 cb wave vit 2024 utgör en central del av denna elcykels dragningskraft. Cykeln är utrustad med den avancerade Bosch Gen 3 Active Line Plus-motorn, känd för sin tysta drift och effektiva kraftöverföring, vilket ger en exceptionellt jämn och behaglig cykelupplevelse. Med en topphastighet upp till 25 km/h och ett dynamiskt stödsystem anpassar motorn sig smidigt efter förarens pedaltryck, vilket är idealiskt för både stadsmiljöer och längre turer på landsbygden.

Effektiviteten förstärks ytterligare av ett robust 500 Wh PowerTube-batteri som smidigt integreras i ramen för en slank och elegant profil. Batteriet erbjuder en imponerande räckvidd som kan uppgå till flera mil, beroende på körförhållanden och användarens vikt, vilket gör den till en tillförlitlig följeslagare för längre utflykter. Den här höga kapaciteten möjliggör längre turer utan behov av frekventa laddningar, och den smarta litiumjon-teknologin garanterar en lång livslängd och pålitlig prestanda.

Tack vare tekniska innovationer som effektiv energianvändning och pålitlig motorprestanda erbjuder Bergamon e-horizon n8 cb wave vit 2024 en körupplevelse som är både kraftfull och ekonomisk. Dessa egenskaper gör cykeln till ett utmärkt val för alla från pendlare till äventyrslystna cyklister.

Sammanfattning och slutord

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är mer än bara en elcykel; det är en pålitlig partner för alla dina resor. Oavsett om det handlar om dagliga pendlingar eller avkopplande helgutflykter, levererar denna elcykel hybrid exceptionell prestanda och komfort. Dess robusta ram i AL-6061 material och optimerad design för både stil och funktionalitet säkerställer att du upplever en kraftfull och smidig körupplevelse. Med avancerade säkerhetsfunktioner som hydrauliska skivbromsar och Energizer Plus-däck, kan du alltid känna dig trygg på vägen. Den integrerade Hermans LED-belysningen förbättrar dessutom din synlighet under både dag- och nattkörning. Investera i en Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit och upptäck hur den kan förvandla din cykling till en ren njutning.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna har olika märken och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 48cm Elcykel Hybrid är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024