Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upplev framtidens stadscykling med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, den optimala elcykel hybrid-modellen för både daglig pendling och avslappnade weekendturer. Denna toppmoderna Bosch elcykel är utrustad med den senaste tekniken för att nå hög effektivitet och maximal komfort. Med en 28-tums AL-6061 hybridram, Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett kraftfullt 500Wh batteri, erbjuder den en smidig och pålitlig körupplevelse. Bergamons modell har även förstklassiga Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar och Shimano Nexus N8 växelnav, vilket gör den ideal för både långa och korta sträckor i stadsmiljö. Utrustad med högpresterande Schwalbe Energizer Plus däck och ergonomisk Suntour NEX E25 framgaffel, är denna elcykel ett utmärkt val för den som söker efter den bästa elcykel för stadskörning 2024. Köp Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 online och läs inspirerande Bergamon E-Horizon N8 CB recensioner för att upptäcka dess fulla potential.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Inledning

Utforska vardagen och äventyren med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, en elcykel hybrid som kombinerar stil och funktionalitet för både dagliga resor och längre utflykter. Denna cykel är framtagen för att möta de höga kraven i tuffa urbana och landsvägsmiljöer tack vare sin robusta konstruktion och avancerade teknologi. Dess unika design och toppmoderna funktioner gör den till ett utmärkt val för dem som söker en pålitlig och mångsidig cykel. Med en kraftfull Bosch motor och Shimano Nexus växlar, står Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 ut som en ledare på marknaden och lovar att leverera en överlägsen körupplevelse.

Produktöversikt

Upptäck Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, en framstående representant för elcykel hybrid-kategorierna som kombinerar estetik med funktionalitet. Den är särskilt framtagen för att möta behoven hos dagliga pendlare och de som uppskattar äventyr under helgerna. Cykeln utmärker sig med sin eleganta vita färg och slanka design, vilket gör den till en synnerligen attraktiv modell på marknaden. Med sina rena linjer och högkvalitativa finish, inte bara ser den bra ut men den presterar också effektivt i stads- och terrängmiljöer. Den stilrena vita färgsättningen ökar dess visuella appeal och gör den till ett populärt val bland användare som värderar både stil och prestanda. Cykeln är en perfekt följeslagare för de som söker en driftsäker och estetiskt tilltalande elcykel för både daglig pendling och utökade cykelturer i varierande miljöer.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är en hybridcykel som utmärker sig genom sin förmåga att anpassa sig smidigt till olika typer av vägunderlag, vilket gör den idealisk för både stadsmiljöer och mer krävande terränger. Denna mångsidighet är särskilt värdefull för dig som önskar en enda cykel för alla dina behov. Designen kombinerar det bästa från stadscyklar med robusta egenskaper från terrängcyklar, möjliggörande för användare att njuta av en stabil och bekväm färd oavsett underlag.

Huvudegenskaper och Fördelar

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 framhäver en perfekt fusion av stil, kraft och säkerhet, vilket gör den till ett optimalt val för både daglig pendling och äventyrliga helgutflykter. Denna elcykel för pendling är byggd med en hybridcykelstruktur som, i kombination med en avancerad Bosch-motor, levererar en effektiv och mjuk körupplevelse. Tack vare den högpresterande motorn kan cyklisten njuta av jämn acceleration och kraft även i krävande terräng. Batteriet på 500 Wh i cykeln garanterar en lång räckvidd, vilket innebär att ägaren kan företaga sig på längre turer utan oro över att behöva ladda batteriet ofta. Komfort är också en prioritet på denna Bergamon E-Horizon N8 CB; den stötabsorberande Suntour NEX E25 framgaffeln och de ergonomiska komponenterna säkerställer en bekväm färd även på ojämna vägar. Utöver detta är cykeln utrustad med ett Shimano Nexus växelnav och Shimano BR-MT200 skivbromsar, som båda bidrar till en smidig och säker körupplevelse. Dessa tekniska innovationer höjer standarden för vad en elcykel hybrid kan erbjuda och bekräftar varför Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 anses vara den bästa elcykeln för stadskörning 2024.

Tekniska Specifikationer

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en AL-6061 ram, känd för sin lätthet och hållbarhet, som gör den till en idealisk elcykel hybrid för både vardagspendling och längre turer. Dess robusta hybridcykelram ger en balanserad körupplevelse som är både bekväm och effektiv. Cykeln drivs av en högpresterande Bosch Gen 3 Active Line Plus motor, vilket understryker varför Bosch elcykel är ett pålitligt val bland cyklister. Med en kraftfull drivkälla siktar cykeln på att leverera optimal effekt och scenprestanda, vilket gör varje cykeltur till en njutning. Det inkluderade 500 Wh PowerTube-batteriet garanterar lång körsträcka och maximal effektivitet, och ger dig friheten att utforska längre utan oron för att behöva ladda batteriet ofta. Hjulstorleken kompletterar cykelns mångsidighet och bidrar till en smidig åktur på olika typer av underlag, medan den Shimano Nexus N8 växelnav ger en jämn och pålitlig växling, optimal för stadskörning.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är inte bara kraftfull utan också oerhört bekväm tack vare dess avancerade fjädringssystem. Med en Suntour NEX E25 framgaffel som absorberar stötar och ojämnheter i vägen, erbjuder denna elcykel en slät och stabil åktur oavsett terräng. Dessutom är cykeln utrustad med Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar, vilket garanterar överlägsen bromskraft och pålitlighet i alla väderförhållanden. För förbättrad synlighet och säkerhet under kvälls- och nattkörning, inkluderar Bergamon ett effektivt Herman LED-belysningssystem. Ytterligare tekniska finesser som bidrar till en överlägsen användarupplevelse inkluderar dess Shimano Nexus N8 växelnav med coasterbroms, vilket erbjuder smidiga växelbyten och ytterligare säkerhetsfunktioner.

Design och Komfort

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 representerar perfektion i både design och användbarhet, vilket gör den till den idealiska elcykeln för stilmedvetna pendlare. Dess rena, vita färgschema förstärker cykelns visuella tilltalande, samtidigt som den noggrant genomtänkta formen garanterar en kombination av hög funktionalitet och sofistikerad estetik.

Ergonomin i Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 har noggrant utformats för högsta komfort. Sätet är ergonomiskt formgivet för att minska trycket och förbättra hållningen under längre turer, medan handtagen är anpassade för en naturlig grepposition. Dessa detaljer bidrar avsevärt till en smidigare och mer behaglig cykelupplevelse, vilket gör den idealisk för såväl daglig pendling som längre utflykter.

Ramen på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är tillverkad av AL-6061, ett material känd för sina lättviktsfördelar vilket underlättar hanteringen och förbättrar cykelns prestanda. Denna högkvalitativa aluminiumlegering bidrar även till ramens hållbarhet och ger en behaglig körkomfort, vilket gör den idealisk för både stadskörning och längre turer.

Motor och Batteri

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en avancerad Bosch Gen 3 Active Line Plus motor och ett kraftfullt 500 Wh PowerTube-batteri, vilket gör den till en idealisk elcykel för både pendling och fritidsåkning. Valet av motor och batteri är avgörande för cykelns prestanda, då dessa komponenter erbjuder en pålitlig och smidig åkning med tillräcklig kraft och räckvidd för både långa och korta turer. Denna teknologi säkerställer att du som cyklist får en optimal balans mellan komfort och effektivitet.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en Bosch Gen 3 Active Line Plus motor, känd för sin effektivitet och pålitlighet. Denna motorstorlek är optimal för att erbjuda smidig och kraftfull acceleration, perfekt för både vardaglig stadskörning och längre utflykter på landsbygden. Tack vare denna motor kan du njuta av en förbättrad cykelupplevelse varje dag, vilket gör det enklare och roligare att pendla till jobbet eller utforska nya platser.

Batteriet i Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustat med avancerad teknologi som säkerställer att du kan njuta av längre cykelturer utan oron för att batteriet ska ta slut. Med en kapacitet på 500 Wh ger PowerTube-batteriet en ihållande och kraftfull prestanda. Laddningstiden och livslängden på detta batteri är optimerade för frekvent bruk, vilket gör denna elcykel idealisk för såväl daglig pendling som längre äventyr på helgerna.

Säkerhetsfunktioner

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är inte bara en visuellt tilltalande elcykel hybrid, utan även en säkerhetsmässig föregångare tack vare sina högkvalitativa komponenter såsom Schwalbe Energizer Plus däck och Herman LED-belysning. Däcken är speciellt framtaget för att erbjuda exceptionellt grepp och hållbarhet, vilket gör dem idealiska för en mängd olika underlag och väderförhållanden. Detta bidrar till en tryggare cykeltur oavsett om det rör sig om våta stadsgator eller grusiga parkvägar. Herman LED-belysningen, å andra sidan, är designad för att maximera cyklistens synlighet under dygnets mörkare timmar. Denna innovativa belysningsteknik säkerställer att du är synlig för andra trafikanter, vilket är avgörande för din säkerhet på vägen. Både däck och belysning är centrala delar i att skapa en säker cykelupplevelse, vilket gör Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 till ett föredömligt val för säkerhetsmedvetna cyklister.

Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar, som finns på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, erbjuder en robust och pålitlig prestanda så essentiell för både nybörjare och erfarna cyklister. Dessa bromsar använder en hydraulisk mekanism som gör det möjligt för olja att överföra tryck från bromsreglaget till bromsbeläggen. När du trycker på bromsen, trycks oljan igenom ett system av rör och kablar vilket skapar en jämn och hållbar bromskraft. Detta system är speciellt fördelaktigt under våta och hala förhållanden, där traditionella vajerbaserade bromssystem kan ha svårt att prestera lika effektivt. Hydrauliska skivbromsar minskar också den fysiska ansträngningen som krävs för att utföra en inbromsning, vilket ger en tryggare och mer kontrollerad färd, speciellt under längre turer och i varierande terräng.

Användningsområden

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är en mångsidig elcykel hybrid, utformad för att effektivt möta behoven för dagliga pendlare samt äventyrslystna cyklister som njuter av längre helgutflykter. Med sin robusta konstruktion och Bosch elcykel motor är den exceptionellt lämplig för varierade cykelaktiviteter. Elassistansen från den kraftfulla motorn gör det smidigt och mindre ansträngande att cykla uppför branta backar och genom ojämnt terräng. Denna smidighet och komfort förstärker Bergamons position som den bästa elcykeln för stadskörning 2024 och gör den till ett utmärkt val för både kortare vardagsresor och längre äventyrsfyllda utflykter.

Slutsats

Sammanfattningsvis är Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 en utmärkt all-round elcykel hybrid som möter behoven hos olika typer av cyklister, från dagliga pendlare till äventyrslystna helgutforskare. Dess tillförlitliga prestanda i många miljöer, från stadsgator till lantliga vägar, stärkt av en robust Bosch elcykel motor och effektiv Shimano Nexus elcykel växel, gör den till en föredragen modell. Med omdömen som lyfter fram både funktionalitet och komfort, är det tydligt varför detta är en av de bästa elcyklarna för stadskörning 2024. Köp Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 online för en hållbar och effektiv cykelupplevelse.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna kommer från olika tillverkare och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024