Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 56 Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upptäck nästa nivå av cykling med Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 – elcykeln som kombinerar stil, komfort och kraft. Denna komfortabla hybrid elcykel med Bosch motor är perfekt för såväl daglig pendling som längre äventyr. Tack vare den avancerade Bosch Gen 3 Active Line Plus motorn och det kraftfulla 500 Wh PowerTube batteriet erbjuder den både lång räckvidd och pålitlig prestanda. Cykeln är utrustad med Shimano Nexus N8 växelnav som garanterar smidiga växlingar och framgaffeln Suntour NEX E25 dämpar effektivt ojämnheter på vägen. För din säkerhet har den även högkvalitativa Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar. Välj Bergamon elcykel för daglig pendling och njut av varje kilometer med optimal komfort och stil!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024

Möt den mångsidiga och eleganta Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, designad för att förena funktionaliteten hos en stadscykel med mångsidigheten hos en tourecykel. Denna mångsidiga hybridcykel är perfekt för både den dagliga pendlingen i stadsmiljö och de längre, avkopplande turerna. Designad för maximal komfort och användarvänlighet, är detta en elcykel som passar alla typer av cyklister, oavsett erfarenhetsnivå. Med sin stilrena utformning och ergonomiska komponenter, garanterar Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 en effektiv och njutbar cykelupplevelse varje gång du ger dig ut på vägen.

E-Horizon-serien från Bergamon är känt för sina högkvalitativa och innovativa lösningar, där Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 sticker ut som en populär variant. Detta mycket tack vare modellens anpassning till moderna cyklisters krav på en tillförlitlig och funktionell elcykel. I jämförelse med tidigare modeller och konkurrerande märken på marknaden, utmärker sig denna specifika modell med sin unika kombination av framstående design och toppmodern teknik. En hybridcykel som inte bara effektiviserar din dagliga pendling, utan även ger dig en överlägsen körupplevelse på varierande underlag.

Teknisk specifikation

Välkommen till den tekniska översikten av Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024, en högklassig hybrid elcykel som kombinerar modern teknik med komfort och funktionalitet. Denna modell stoltserar med en lätt AL-6061 ram som är både hållbar och stilren, optimerad för både stadsmiljö och lättare terräng. Motorn är en kraftfull Bosch Gen 3 Active Line Plus, känd för sin tillförlitlighet och effektivitet, och gör denna cykel idealisk för både dagliga pendlingar och längre utflykter. Batterikapaciteten hos 500 Wh PowerTube-batteriet säkerställer att du kan njuta av långa turer utan oron för att behöva ladda batteriet ofta. Denna kombination av högpresterande motor och långhållbart batteri understryker cykelns förmåga att leverera en överlägsen cykelupplevelse.

Ramens material i Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är av högsta kvalitet med en AL-6061 legering, vilket är känt för sin lätthet och hållbarhet. Denna typ av aluminiumlegering bidrar till att cykeln inte bara är lättare att hantera, utan också extremt robust och lämpad för både stadskörning och längre turer på landsbygden. Med AL-6061 ramens robusta konstruktion förbättras också cykelns livslängd samtidigt som den behåller en överraskande låg vikt.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en effektiv och pålitlig Bosch Gen 3 Active Line Plus motor, känd för sin tysta drift och kraftfulla prestanda. Motorn levererar en smidig kraftöverföring vilket gör varje cykeltur till en njutbar upplevelse, oavsett om du pendlar i staden eller utforskar landsbygden. Med denna motor förblir cyklingen både komfortabel och effektiv.

Med det kraftfulla 500 Wh PowerTube-batteriet är "Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024" optimal för långa sträckor utan oron för att batteriet ska ta slut snabbt. Detta batteri tillåter inte bara en längre användningstid per laddning, men även en bekymmersfri upplevelse med mindre behov av frekventa laddningar. Det är idealt för såväl daglig pendling som längre äventyr på cykeln.

Design och komfort

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är designad med en elegant och minimalistisk estetik som fångar ögat. Den rena vita färgen förstärker dess moderna och stilrena utseende, vilket gör den till ett utmärkt val för både stilmedvetna pendlare och fritidscyklister. Cykelns design utstrålar en känsla av fräschör och innovation, vilket gör varje tur speciell.

Ramtypen på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är en hybridcykel tillverkad av lätt AL-6061 ram, vilket garanterar både styrka och komfort. Användningen av AL-6061 i konstruktionen gör cykeln både robust och lätt, vilket ger en enklare hantering och ökad komfort under långa cykelturer. Denna välbalanserade kombination är ideell för både dagliga pendlingar och mer avkopplande utflykter.

I denna hybridcykel är komfortfunktionerna noggrant integrerade för att försäkra en behaglig färd även på utmanande underlag. Suntour NEX E25 framgaffel spelar en stor roll i att absorbera vägstötar, vilket gör att cykeln glider smidigare över ojämnheter utan att för den sakens skull förlora stabilitet. Shimano Nexus N8 växelnav, utrustad med coasterbroms, erbjuder inte bara smidiga växlingar utan också effektiv och tillförlitlig stoppkraft. Tillsammans bidrar dessa element till en kvalitetsupplevelse, där design möter funktionalitet på bästa sätt.

Motor och batteriprestanda

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med en högpresterande Bosch Gen 3 Active Line Plus motor som erbjuder en balanserad kombination av kraft och effektivitet, perfekt för både dagliga pendlingar och längre utflykter. Motorns kapacitet säkerställer en smidig och responsiv körupplevelse, vilket gör det möjligt att hantera både stadsmiljöer och mer krävande terränger. Kompletterande till detta är det effektiva 500 Wh PowerTube-batteriet som ger en imponerande räckvidd och kan laddas fullt på bara några timmar. Samverkan mellan motor och batteri optimerar elcykelns prestanda genom att säkerställa att kraftöverföringen är både mjuk och kraftfull, vilket höjer hela cykelupplevelsen och möjliggör längre resor utan bekymmer om batteriets livslängd.

Bromssystem och säkerhetsfunktioner

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är utrustad med Shimano BR-MT200 hydrauliska skivbromsar, vilket är en avgörande komponent för din säkerhet under färd. Dessa moderna skivbromsar erbjuder överlägsen bromsprestanda jämfört med traditionella fälgbromsar, särskilt under våta eller leriga förhållanden där de behåller sin effektivitet. Hydrauliska skivbromsar fungerar genom att bromsvätska överför kraft från bromshandtaget till bromsoket, vilket i sin tur pressar bromsbeläggen mot en roterande skiva monterad på hjulet. Detta system gör att cyklisten kan uppnå en mycket mer kontrollerad och kraftfull inbromsning, vilket är essentiellt både i stadstrafik och på längre turer med varierande terräng.

Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är även utrustad med ytterligare säkerhetsfunktioner som Shimano Nexus N8 växelnav med coasterbroms. Coasterbromsen aktiveras enkelt genom att trampa bakåt, vilket erbjuder en omedelbar reaktion vid oväntade situationer och minskar behovet av underhåll jämfört med traditionella bromssystem. Dessa funktioner bidrar påtagligt till en högre säkerhetsnivå och ger föraren ökad kontroll och trygghet under färden, vilket är särskilt värdefullt i stadsmiljöer och på tättrafikerade vägar.

Däck och belysning

Däck och belysning på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 spelar en kritisk roll för både säkerhet och komfort under färd. Med Schwalbe Energizer Plus-däck får du enastående grepp och hållbarhet, vilket är idealiskt för varierande underlag och väderförhållanden. Dessa däck hjälper till att upprätthålla effektivitet och stabilitet under resan. Cykeln är även utrustad med Hermans LED-belysning, vilken erbjuder lysande synlighet både dag och natt, och bidrar till ökad säkerhet på vägen. Sammantaget ger dessa funktioner en förhöjd användarupplevelse och underlättar en trygg och tillfredsställande cykeltur oavsett förhållanden.

Fjädring och växelsystem

Fjädringssystemet på Bergamon E-Horizon N8 CB Wave Vit 2024 är av yttersta vikt för både komfort och prestanda, särskilt när det kommer till cykling på varierande underlag. Cykeln är utrustad med en Suntour NEX E25 framgaffel, känd för sin förmåga att effektivt absorbera stötar och ojämnheter. Det tekniska utförandet av denna framgaffel bidrar till en jämnare och mer behaglig körupplevelse, vilket är avgörande för både långdistanspendling och fritidsturer. Växelsystemet med Shimano Nexus N8 växelnav förstärker denna upplevelse genom att erbjuda smidiga och pålitliga växlingar. Denna typ av integrerat växelsystem, tillsammans med cykelns design som en komfortabel hybrid elcykel, höjer cykelns övergripande effektivitet och användarvänlighet under olika körförhållanden.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 56 Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 56 Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 56 Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024