Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamont  e-revox pro eq 2024 - L Elcykel Hybrid

44 995 kr
Upptäck framtiden för cykling med Bergamont E-Revox Pro EQ 2024, en toppmodern elcykel hybrid som kombinerar utsökt design med enastående funktioner för både stadsmiljöer och krävande terräng. Denna prestanda elcykel är utrustad med den avancerade Bosch Performance Line CX-motorn som levererar imponerande 85Nm vridmoment, och en robust 625Wh batterikapacitet som säkerställer lång räckvidd på varje tur. Med en 11-växlad Shimano Deore drivlina och en responsiv framgaffel från SR Suntour garanteras smidig hantering oavsett underlag. Bergamont elcykel stoltserar även med högkvalitativa Cross X18 disc aluminiumfälgar och slitstarka 29-tums Schwalbe Al Grounder däck, perfekt för både asfalt och stigar. Fulländad med hydrauliska skivbromsar från Shimano MT410 och innovativa kontroller som Bosch LED Remote och Kiox 300-display, är E-Revox Pro EQ det självklara valet för den seriösa cyklisten. Köp Bergamont e-revox pro eq 2024 online nu och upplev en hybrid elcykel som aldrig förr. Läs vår Bergamont e-revox pro eq hybrid elcykel recension för ytterligare insikter.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Bergamont E-Revox Pro EQ 2024 - En Innovativ Hybrid Elcykel
Bergamont E-Revox Pro EQ 2024 representerar toppen av innovation inom elcyklar, perfekt för den som söker en hybridmodell lämplig för både urbana och terrängutflykter. Denna avancerade elcykel är utrustad med en robust och lätt aluminiumram, och styrs av den kraftfulla Bosch Performance Line CX-motorn. Med en elegant och bekväm design, är denna cykel designad för såväl effektiv pendling som avkopplande fritidsåkning. Den smarta kombinationen av högkapacitetsbatteri och energieffektiv motor säkerställer att du kan åtnjuta längre turer utan att oroa dig för batteriets livslängd.

Design och Estetik
Bergamont E-Revox Pro EQ 2024 är en visuell pärla med sin slanka och moderna profil. Cykeln har en sofistikerad grå färgsättning som kompletteras av diskreta och stilrena detaljer. Det ergonomiska handtaget och bekväma sadeln är särskilt utformade för att erbjuda optimal komfort även under längre turer. Materialvalet i aluminium inte bara minskar den totala vikten utan bidrar även till cykelns hållbarhet och robusthet. Varje aspekt av designen har noggrant övervägts för att skapa en harmonisk och attraktiv helhet som tilltalar moderna cyklister.

Tekniska Specifikationer

Bergamont E-Revox Pro EQ 2024 är utrustad med en Bosch Performance Line CX-motor, välkänd för sin effektivitet och kraft i elcykelbranschen. Denna motor är en hörnsten i konceptet för en prestanda elcykel och erbjuder ett imponerande vridmoment på upp till 85Nm, vilket ger cyklisten överlägsen acceleration och förmåga att hantera branta lutningar med lätthet. Bosch Performance Line CX är också berömd för sin dynamiska körupplevelse och pålitlighet, vilket gör den idealisk för såväl tuff terrängcykling som bekväma turer i stadsmiljö. Motorstretchning är inte bara en kraftkälla; den är integrerad intelligent med cykelns design för att erbjuda en balanserad, naturlig cykelkänsla.

I kombination med motorns höga prestanda kommer batteriet som stöder en långvarig cykelupplevelse. Även om specifika värden för batterikapaciteten inte är nämnda, bidrar batteriets design och integration till att skapa en symmetrisk viktbalans, vilket förbättrar både cykelns hantering och stabilitet. Ett kraftfullt batteri spelar en central roll för att förlänga cykelns räckvidd, vilket gör det möjligt för användaren att njuta av längre turer utan oro för batteriladdning. Det gör Bergamont E-Revox Pro EQ perfekt för både äventyrscykling och daglig pendling, vilket ger cyklisten frihet att utforska utan begränsningar.

Framgaffel och Däck

Framgaffeln på Bergamont e-revox pro eq 2024 elcykel för terräng är av märket SR Suntour, vilket är en garant för kvalitet och hållbarhet. Med en slaglängd på 120mm är denna framgaffel designad för att hantera olika typer av terräng, från steniga stigar till ojämna skogsvägar. Denna slaglängd erbjuder en optimal balans mellan kontroll och komfort, vilket gör cykeln idealisk för terrängcykling. Den absorberar effektivt stötar och minskar påfrestningen på både cykeln och cyklisten, vilket ökar både säkerhet och körglädje under långa och krävande turer.

Cykeln är utrustad med 29-tums Schwalbe Al Grounder däck som är väl anpassade för en rad olika underlag. Dessa däck kombinerar robusthet med flexibilitet och erbjuder utmärkt grepp och stabilitet både på stadens släta vägar och i svårare terräng. Tack vare däckens breda design och djupa mönster kan de hantera både våt och torr miljö utan problem, vilket gör dem till ett pålitligt val för cyklister som önskar en mångsidig användning av deras elcykel.

Drivlina och Bromssystem

Bergamont E-Revox Pro EQ är utrustad med den välansedda 11-växlad Shimano Deore drivlinan, vilket gör denna elcykel hybrid ideal för olika terränger och långa sträckor. Shimano Deore systemet är känt för sin pålitlighet och smidighet, vilket garanterar en problemfri cykelupplevelse med minimalt underhåll. Denna drivlina är särskilt effektiv i att omsätta den motoriserade kraften till en jämn och kraftfull framdrivning, vilket gör Bergamont e-revox pro eq 2024 till ett toppval för både nybörjare och erfarna cyklister som letar efter en robust prestanda elcykel.

Säkerhet är avgörande när det kommer till elcyklar, och med Shimano MT410 hydrauliska skivbromsar på Bergamont E-Revox Pro EQ kan du vara säker på att du får den kontroll och stoppkraft som krävs oavsett väderförhållanden. Dessa bromsar är konstruerade för att ge överlägsen bromskraft och pålitligt svar även under tung belastning, vilket gör dem idealiska för både stadskörning och mer krävande terräng. Effektiva och lätthanterliga, dessa bromsar bidrar stort till cykelns totala prestanda och erbjuder cyklisten extra trygghet i alla situationer.

Tilläggsfunktioner och Display

Bergamont E-Revox Pro EQ 2024 är utrustad med avancerad LED-belysning som är integrerad i cykelns design. Denna LED-belysning är av central betydelse för både din säkerhet och synlighet när du färdas under skymnings- och kvällstid, men även under dagtid i dåliga väderförhållanden. Den klara, vita framlyktan och den tydligt synliga baklyktan ger dig och din el-cykel synlighet från långt avstånd, vilket är viktigt på både trafikerade stadsgator och i mer avlägsna områden. Genom att öka synligheten minskas risken för olyckor markant, vilket gör Bergamont E-Revox till ett pålitligt val för säker cykling.

Förutom den utmärkta LED-belysningen gör cykeln användningen av den teknologiskt avancerade Kiox 300 displayen och Bosch LED Remote både enkla och intuitiva. Med Bosch LED Remote, som är placerad bekvämt vid handtaget, har cyklisterna smidig tillgång till viktig information och kan enkelt styra cykelns funktioner utan att ta händerna från styrstången. Kiox 300-displayen erbjuder en högupplöst och klart läsbar skärm där du kan övervaka all viktig kördata som hastighet, batterinivå och assistansnivå. Displayen är robust byggd för att stå emot påfrestningar från väder och vind, vilket garanterar att du alltid har tillgång till din cykels data, oavsett yttre förhållanden.

Sammanfattning

Bergamont E-Revox Pro EQ 2024 definierar vad en högpresterande hybrid elcykel kan erbjuda. Med sin robusta aluminiumram och ergonomisk design är denna cykel optimal för alla typer av terränger, från stadsmiljöer till mer utmanande landskap. Den kraftfulla Bosch Performance Line CX-motorn ger exceptionell kraft med upp till 85Nm vridmoment, vilket säkerställer att du kan klara även de mest krävande stigningarna med lätthet. Den integrerade 625Wh batteriet erbjuder lång räckvidd och tillförlitlighet, medan den 11-växlad Shimano Deore drivlinan garanterar precision i växlingen. Komforten förstärks av en dämpad framgaffel från SR Suntour och robusta 29-tums däck, vilket gör cykeln stabil och säker på ojämna ytor. De kraftfulla Shimano MT410 hydrauliska skivbromsarna ger pålitlig bromskraft i alla väder. Med dessa högkvalitativa komponenter, kombinerade med praktiska funktioner som integrerad LED-belysning och avancerade Bosch Kiox 300-displayen, är Bergamont E-Revox Pro EQ den idealiska elcykeln för både äventyr och dagligt bruk. För dig som vill göra ett klokt och hållbart cykelköp är det definitivt värt att köp Bergamont e-revox pro eq 2024 online. För fler detaljer, kolla gärna in vår Bergamont e-revox pro eq hybrid elcykel recension och upplev själv varför denna modell är så uppskattad.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamont  e-revox pro eq 2024 - L Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Bergamont  e-revox pro eq 2024 - L Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamont  e-revox pro eq 2024 - L Elcykel Hybrid är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024