Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Bergamont  e-revox sport rigid eq 2024 Elcykel Hybrid

37 995 kr
Upplev nästa nivå av cykling med Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel, en toppmodern hybrid elcykel som kombinerar kraft och mångsidighet. Denna Bergamont elcykel är perfekt för cyklister som söker en högpresterande, bekväm och mångsidig cykelupplevelse. Med sin lätta aluminiumram och Bosch Performance Line elcykelmotor på imponerande 65Nm, garanterar den både kraft och pålitlighet. Tack vare det effektiva 500 Wh batteriet och Shimano Deore 10-växels system, erbjuder denna cykel exceptionell räckvidd och smidig växling under alla förhållanden. Bergamont e-revox 29 tums elcykel är utrustad med slitstarka Schwalbe Super Moto däck och säkra Shimano MT410 hydrauliska skivbromsar som ger dig full kontroll. Redo för både stadsmiljön och äventyr på mixade terränger, kan du nu köpa Bergamont e-revox hybrid elcykel online och börja din resa mot en bättre cykelvärld.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Välkommen till den nyaste modellen i vårt sortiment, Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel, en del av den uppskattade Bergamont E-Performance Serie. Denna elcykel är designad med en modern och ergonomisk profil som är perfekt för såväl urbana stråk som för terrängkörning. Med sin kraftfulla Bosch Performance Line motor och väl tilltagna 500 Wh batteri erbjuder den en optimal kombination av kraft och uthållighet.

Produktöversikt

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 Elcykel Hybrid representerar den senaste innovationen inom mångsidiga cyklar, perfekt anpassad för både stadsmiljöer och mer utmanande terränger. Denna hybrid elcykel är designad med en ergonomisk och bekväm körställning, vilket ger ökad komfort och kontroll under långa och varierande cykelturer. Dess robusta ram och pålitliga komponenter gör den idealisk för allt från dagliga pendlare till äventyrssökare som vill ha en pålitlig följeslagare på vägen. Med en drivkraft från en kraftfull Bosch Performance Line elcykelmotor, kombinerat med högkvalitativa Shimano Deore växlar och effektiva hydrauliska skivbromsar, levererar Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 både kraft och smidighet under färden. Denna modell bevisar sin mångsidighet och tillförlitlighet, vilket gör den till ett utmärkt val för både nya och erfarna cyklister som söker en högpresterande Bergamont hybrid elcykel.

Tekniska specifikationer

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel är utrustad med en hybridram som är oerhört anpassningsbar för såväl stadsmiljö som varierade typer av terräng. Ramen, tillverkad i aluminium, kombinerar lätthet med hållbarhet vilket gör cykeln idealisk för både daglig pendling och äventyrslystna utflykter på mer krävande underlag. Den moderna designen förstärker inte bara cykelns estetiska uttryck utan bidrar också till dess funktionella egenskaper, vilket gör denna Bergamont elcykel till en fröjd både att se på och att använda.

Design och material

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel hyllar en estetisk design och avancerade materialval som tar cykelupplevelsen till nya höjder. Dess aluminiumram ger inte bara en lättviktskonstruktion som underlättar hantering och acceleration, utan garanterar också långvarig hållbarhet och en tilltalande stil som fångar ögat. Den moderna formen av ramen bidrar till både cykelns visuella attraktivitet och funktionella egenskaper, vilket gör elcykeln idealisk för både stadsmiljö och mer utmanande terräng. Färgschemat och de snygga visuella detaljerna, såsom de integrerade LED-lamporna, förstärker den övergripande estetiken och gör Bergamont e-revox 29 tums elcykeln till ett verkligt blickfång.

Motor och batteri

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel är utrustad med en av marknadens främsta elmotorer, Bosch Performance Line, som erbjuder en imponerande kraft på 65Nm. Denna motor är särskilt anpassad för elcyklar och ger optimal prestanda och effektivitet under cykling i varierande terränger, från stadsfärder till krävande skogsvägar. Tekniskt sett bidrar motorns design till en tystare körupplevelse som inte stör omgivningen, vilket gör det till ett miljövänligare alternativ. Den höga motoreffekten underlättar cykling uppför branta backar och erbjuder jämn kraftdistribution som är avgörande för att hålla en behaglig färd även under långsträckta och krävande turer. Tack vare den avancerade teknologin i Bosch Performance Line kan användaren njuta av en pålitlig och kraftfull cykelupplevelse, oavsett underlag.

Batteriet på denna Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel är särskilt utformat för att passa den som älskar längre cykelturer. Med en kapacitet på 500 Wh är det klart att du kan njuta av längre turer utan att ständigt oroa dig för nästa laddningstillfälle. Denna höga kapacitet möjliggör även mer krävande utflykter i varierande terräng, vilket gör denna hybrid elcykel från Bergamont till en perfekt följeslagare för både äventyr och vardag. Batteriets status kan övervakas enkelt genom den smarta Bosch LED Remote och Intuvia 100 display, som inte bara visar återstående laddning utan även andra viktiga färdparametrar. Vid behov av snabbladdning är det också imponerande hur snabbt batteriet kan laddas upp till full kapacitet, vilket säkerställer att du snabbt kan vara ute på vägarna igen. Med sin robusta design och snabbladdningsfunktion får du en elcykel som står redo att möta alla dina cykelbehov.

Drivlina och bromsar

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel är utrustad med ett sofistikerat växelsystem från Shimano Deore med 10 växlar, som skapar en smidig och anpassningsbar körupplevelse. Detta system gör det möjligt att precist anpassa kraftöverföringen efter varierande terränger och underlag, vilket är essentiellt för en hybrid elcykel. För ytterligare säkerhet och kontroll, är cykeln försedd med Shimano MT410 hydrauliska skivbromsar. Dessa högkvalitativa bromsar erbjuder pålitlig stoppkraft och är effektiva under alla körförhållanden, vilket är kritiskt såväl i stadsmiljö som i mer krävande terräng. Att ha pålitliga växlar och bromsar är avgörande för en hybridcykel som Bergamont e-revox, vilket säkerställer en säker och njutbar cykling oavsett miljö.

Belysning och display

På Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel är belysning och display två vitala komponenter för säkerhet och användarvänlighet. Denna hybrid elcykel är utrustad med en integrerad LED-belysning som ökar synligheten och säkerheten under både dag- och nattetid samt under varierande väderförhållanden. Framtagen med både Bosch LED Remote och Intuvia 100 display, erbjuder cykeln en användarvänlig interface som förbättrar körupplevelsen genom enkel avläsning och kontroll av cykelns funktioner. Denna kombination av högkvalitativ belysning och avancerad displayteknologi stödjer cyklistens behov i alla situationer.

Praktisk tillämpning och mångsidighet

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel visar upp sin flexibilitet genom att mästerligt hantera både det pulserande stadslivet och mer utmanande terränger. Tack vare cykelns robusta Cross X18 disc aluminiumfälgar och de breddade 29-tums Schwalbe Super Moto däcken, erbjuder denna hybrid elcykel en stabil och säker färd oavsett underlag. Detta gör den idealisk för allt från asfalterade vägar till grus och lätta terrängspår. Dessutom, med en hybridram som är designad för både effektivitet och komfort, innehåller e-revox sport en Bosch Performance Line motor och smart integrerad LED-belysning, vilket förstärker cykelns användbarhet under nattcykling eller längre utflykter utan att kompromissa med prestanda eller säkerhet.

Sammanfattning

Bergamont e-revox sport rigid eq 2024 elcykel är en hybrid elcykel som kombinerar modern design med funktioner anpassade för olika underlag. Dess ergonomiska uppbyggnad och kraftfulla Bosch Performance Line motor ger en komfortabel och lättmanövrerad körupplevelse som passar perfekt för både stadskörning och terräng.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Bergamont  e-revox sport rigid eq 2024 Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Bergamont  e-revox sport rigid eq 2024 Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Ena cykeln är tillverkad av Default_string medans den andra är tillverkad av Scott och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Bergamont  e-revox sport rigid eq 2024 Elcykel Hybrid är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024