Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel

60 999 kr
Upptäck terrängen på ett helt nytt sätt med Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel – en toppmodern och kraftfull elcykel designad för de mest utmanande äventyren. Cannondale Moterra terrängcykel är utrustad med den avancerade Shimano EP8 motorn och ett högkapacitets Shimano BT-E8036 batteri på 630Wh, vilket gör att du kan erövra både branta backar och tekniskt krävande stigar med enkelhet. Dessutom säkerställer Shimano SLX 4-piston hydrauliska skivbromsar och robusta Maxxis Assegai 29 x 2.6" däck att du alltid har full kontroll och optimalt grepp. Vare sig du är ute efter spänningen i elcykel för terräng eller njutningen av en avkopplande tur genom skogslandskapet, är detta din perfekta följeslagare. Missa inte chansen att köpa Cannondale Moterra Neo S1 Grön S online till bästa pris och upplev vad sanna cyklister recenserar om denna enastående elcykel.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är den ultimata terrängcykeln för äventyrslystna cyklister. Med sin robusta konstruktion och toppmodern teknologi, som Shimano EP8 motor och Shimano BT-E8036 630Wh batteri, är den idealisk för att tackla både branta backar och utmanande terränger. Cykeln är utrustad med högkvalitativa bromsar och däck som säkerställer både säkerhet och komfort under de mest krävande förhållandena. Perfekt för de som söker en kraftfull elcykel för terräng och önskar en pålitlig följeslagare i naturen.

Viktiga egenskaper

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är en kraftfull elcykel för terräng, designad för att tackla backar och utmanande terränger utan problem. Den robusta ramen av cykeln ger ökad stabilitet och hållbarhet, även under de tuffaste förhållandena, vilket gör den till en pålitlig följeslagare i både vått och torrt. Shimano EP8 motorn kombinerat med ett högkapacitets 630Wh Shimano BT-E8036 batteri säkerställer att du har tillräckligt med kraft för långa och krävande turer, utan att kompromissa med effektiviteten. Säkerheten förbättras ytterligare genom användningen av Shimano SLX 4-pistol hydrauliska skivbromsar som erbjuder exceptionell bromsförmåga och kontroll, speciellt i snabba nedförsbackar. Dessutom är Cannondale Moterra utrustad med Maxxis Assegai 29 x 2.6" däck som ger utmärkt grepp och hållbarhet på varierande underlag, vilket ökar cyklistens säkerhet och kontroll under färden.

Design och material

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel utmärker sig med sin genomtänkta design speciellt framtagen för terrängcykling. Ramens robusta konstruktion i kombination med den distinkta gröna färgen, 'Grön S', inte bara kompletterar cykelns estetiska utseende utan ger den även en stark visuell identitet i naturen. Denna färgsättning framhäver cykelns dynamiska form och understryker dess kraftfulla framtoning. Materialvalet i ramen är anpassat för att tåla de krävande förhållanden som terrängcykling innebär, vilket säkerställer lång hållbarhet och optimal funktion under tuffa förhållanden.

Materialvalet på Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är av högsta vikt för både prestanda och användarupplevelse. Cykeln är huvudsakligen byggd med lättviktslegeringar och kolfiber, vilket resulterar i överlägsen manövrerbarhet och komfort, även under långa och krävande turer. Cannondale har implementerat avancerade teknologier för att förstärka hållfastheten och förlänga livslängden på denna terrängcykel. De specifika materialvalen har en direkt påverkan på cykelns hållbarhet och är därför en kritisk faktor för konsumenter som önskar en pålitlig och långvarig cykelkompanjon.

Motor och batteri

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är utrustad med den avancerade Shimano EP8-motorn, som utgör själva hjärtat i denna kraftfulla elcykel för terräng. Denna motor är särskilt framtagen för att hantera krävande terräng med sin kraftfulla prestanda, som inte bara möjliggör en smidigare klättring i branta backar, men också en mer kontrollerad nedfart i svåra terrängförhållanden. Shimano EP8-motorn är ämnad att förbättra cyklingupplevelsen genom att den är optimerad för tyst drift och hög effektivitet, vilket minskar både ljudnivå och energiförbrukning. Tack vare dessa egenskaper blir Cannondale Moterra terrängcykel inte bara en god följeslagare i utmanande landskap, utan också ett miljövänligare alternativ för terrängentusiaster.

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är utrustad med ett högkapacitetsbatteri Shimano BT-E8036 på 630Wh. Detta ger cyklisten en långvarig användning även under långa och krävande cykelturer. Batteriets stora kapacitet säkerställer att du kan cykla längre distanser utan att behöva oroa dig för att batteriet tar slut mitt i en tur. Teknologin bakom dessa batterier stöder också snabbladdning, vilket är ytterst värdefullt när du behöver ladda batteriet mellan cykelturerna. Snabbladdningsfunktionen gör att du snabbt kan återvända till dina utmanande terrängäventyr utan långa uppehåll.

Batteriets placering på ramen är också väldigt strategisk. Det är inte bara estetiskt tilltalande utan bidrar även till en bättre viktfördelning som optimerar cykelns balans. Detta är speciellt viktigt i terräng där en jämn och stabil hantering är avgörande för en säker och njutbar cykelupplevelse. Denna genomtänkta placering förstärker därmed både cykelns funktion och din cykling på alla typer av stigar och vägar.

Bromssystem och däck

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är utrustad med ett avancerat bromssystem som är optimalt för terrängcykling. Med Shimano SLX 4-piston hydrauliska skivbromsar får cyklisten en överlägsen bromskraft och precision, vilket är essentiellt under utmanande och snabba utflykter i varierad terräng. Denna högkvalitativa bromssetup garanterar inte bara snabb respons utan också en pålitlig prestanda för att hålla hastigheter under kontroll. Dessutom spelar dessa bromsar en kritisk roll för säkerheten, eftersom de effektivt minskar risken för olyckor vid höga hastigheter genom att erbjuda omedelbar och jämn inbromsning. Således bidrar detta bromssystem starkt till en ökad kontroll och säkerhet, något som varje terrängcyklist värderar högt.

Däcken på Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är specifikt utformade för att maximera prestandan i varierad terräng. Med Maxxis Assegai 29 x 2.6" däck får cyklisten tillgång till toppklassig greppkapacitet och stabilitet. Dessa däck är konstruerade med ett aggressivt mönster och högkvalitativa material som erbjuder exceptionellt fäste och slitstyrka även under tuffa förhållanden. Optimerade för både spännande stigar och lugnande skogsturer, anpassar sig däcken smidigt efter underlaget och ger en säker cykelupplevelse oavsett väderförhållanden. Samspel mellan cykelns avancerade bromssystem och de robusta däcken säkerställer att varje tur är både njutbar och effektiv, särskilt i utmanande terräng där precision är avgörande.

Användningsområden

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel är en mångsidig kraftfull elcykel som excellerar i olika cykelmiljöer. Med sin robusta konstruktion och kraftfulla Shimano EP8 motor är den utmärkt för terrängcykling, där den enkelt kan klättra branta backar och navigera genom tekniska terränger tack vare det högkapacitiva Shimano BT-E8036 batteriet. Detta gör den också idealisk för både spännande stigar och avkopplande skogsturer där längre sträckor blir en njutning snarare än en utmaning. Cykelns design och de robusta Maxxis Assegai däcken ger ytterligare flexibilitet, vilket gör den till ett utmärkt val för daglig pendling såväl som äventyrliga helgturer i varierande terräng.

Var bör du köpa Cannondale Moterra Neo S1 Grön S?

När du letar efter en Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel och märker att den är slut i alla konventionella butiker, bör du överväga att utforska olika onlineåterförsäljare samt fysiska butiker för att jämföra tillgänglighet och priser. Att köpa från auktoriserade återförsäljare ger inte bara fördelen av en legitim garanti och tillgång till pålitlig service, utan säkerställer också att du får en autentisk produkt. För att inte missa när denna kraftfulla elcykel blir tillgänglig igen, kan det vara klokt att registrera dig för lagerstatusnotifikationer hos föredragna återförsäljare. På så sätt kan du snabbt handla när Cannondale Moterra Neo S1 Grön S åter finns i lager.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel.
NamnPris
default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel 38 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 M 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S2 Beige S Elcykel 49 999 kr
default_string Scott Bike aspect eride 920 blå 2024 Elcykel 48 995 kr
default_string Cannondale Adventure Neo 4 Gul L Elcykel 25 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 M 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S1 Röd L Elcykel 60 999 kr
default_string Bergamont  e-grandurance elite 2024 - S Elcykel 72 995 kr
default_string Scott Bike Patron Eride 930 Grön S 2024 Elcykel 62 995 kr

Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel eller Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är inte så stor skillnad i pris på cyklarna. Har du en tajt budget kanske du vill välja den lite billigare, annars bör man även jämför andra aspekter så som kvalitet och komponenter. Billigast av de två är Cannondale Moterra Neo S1 Grön S Elcykel. Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024