Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart L Elcykel

38 999 kr
Utforska naturen med stil och kraft med Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel. Denna robusta elcykel Cannondale är utrustad med en högpresterande Bosch Performance CX motor och ett effektivt 500 Wh Bosch-batteri, vilket säkerställer att du får optimal support på alla typer av underlag. Cykeln har även breda Maxxis Ardent 2,4-tum däck som erbjuder enastående grepp och Shimano Deore 1x10-växelsystem för smidiga växlingar. Den solida Suntour XCM 34 framgaffeln med 100 mm fjädringsväg förbättrar komforten även på de mest utmanande leder. Med den intuitiva Bosch Purion-displayen håller du enkelt koll på hastighet, räckvidd och batterinivå. Är du redo för äventyr? Köp Cannondale elcykel för terräng och upplev friheten med Cannondale Trail Neo med Shimano Deore växlar.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart L Elcykel

Utforska nya äventyr och terränger med Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel, en elcykel designad för både spänning och prestanda. Med sin robusta konstruktion och avancerade teknologi är den här modellen särskilt anpassad för terrängcykling och utmanande utflykter. Den svarta, stilrena finishen och dess genomtänkta design ger inte bara ett estetiskt tilltalande utseende utan också funktionalitet där det behövs som mest. Cannondale Trail Neo 3 erbjuder en dynamisk och responsiv åkupplevelse som tar din cykling till nya höjder och gör varje tur till ett äventyr.

Den eleganter svarta färgen på Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel kompletterar dess sofistikerade och äventyrliga natur. Cykelns färgval inte bara framhäver dess slimmade linjer och design men tjänar också till att skapa en iögonfallande profil som fångar blickar på stigarna. Det är viktigt att notera att denna specifika modell för tillfället är ej i lager, vilket ger intresserade kunder en anledning att hålla sig uppdaterade och redo att agera när den åter blir tillgänglig.

Tekniska Specifikationer

Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel är utrustad med en av marknadens främsta drivlinor för elcyklar, nämligen Bosch Performance CX motorn. Denna motor är särskilt framtagen för att ge en kraftfull assistans, vilket gör den idealisk för terräng och krävande landskap. Motorns design möjliggör en pålitlig och effektiv kraftöverföring, vilket ger cyklisten nödvändig styrka i branta backar och på tuffa stigar. Tack vare den avancerade teknologin i Bosch Performance CX motorn, garanteras en smidig och responsiv cykelupplevelse, vilket placerar denna elcykel Cannondale i framkant när det kommer till prestanda och teknik.

I hjärtat av Cannondale Trail Neo 3 sitter ett välintegrerat 500 Wh batteri från Bosch, vilket erbjuder en imponerande räckvidd och lång livslängd. Batteriet är av typen litiumjon, känd för sin hållbarhet och höga energitäthet, vilket säkerställer att du kan cykla längre på en enda laddning. Med lätt tillgång på laddningspunkt och snabbladdningsteknologi minimeras väntetiderna och maximeras din tid i sadeln. Oavsett om du planerar en lång utflykt i naturen eller behöver kraft för dagliga pendlingar, ger detta Shimano Deore elcykel-batteri den nödvändiga energin för att möta och övervinna diverse cyklingutmaningar.

Funktioner och Fördelar

Maxxis Ardent 2,4" breda däck är en av de mest framstående egenskaperna hos Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel. Dessa däck är specialdesignade för att erbjuda utmärkt grepp och säkerhet, även på de mest krävande och varierande terrängtyperna. Den bredare ytan gör att däcken får en större kontakt med underlaget, vilket resulterar i förbättrad stabilitet när du hanterar skarpa svängar eller rör dig på löst underlag. Dessutom bidrar däckens konstruktion och gummiblandning till att minska risken för punkteringar, vilket är essentiellt under långa cykelturer i naturen. Dessa egenskaper gör Maxxis Ardent elcykel-däck till ett pålitligt val för äventyrslystna cyklister som söker optimal prestanda överallt.

Suntour XCM 34 framgaffel med 100 mm fjädringsväg är skräddarsydd för att hantera stötar och ojämnheter som ofta förekommer i terrängcykling. Denna högpresterande framgaffel absorberar effektivt stötar och ger en mjukare känsla genom tekniska spår och under tuffare cykelvillkor. I kombination med Shimano Deore 1x10-växelsystemet, som är känd för sin pålitlighet och precision, får cyklisten en smidig växlingsupplevelse. Shimano Deore-växelsystemet tillåter snabba och exakta växlingar mellan olika växlar, vilket är avgörande när du behöver anpassa din fart och kraft utifrån terrängens utmaningar. Resultatet är en elcykel som inte bara är robust utan också kapabel att leverera en högpresterande och anpassningsbar cykelupplevelse.

Display och Kontroller

Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel är utrustad med en intuitiv och lättanvänd Bosch Purion display. Denna display är centralt placerad och ger cyklisten snabb tillgång till all nödvändig information under färden. På skärmen kan föraren enkelt se aktuell hastighet, total sträcka, dagens sträcka samt den återstående räckvidden. Dessutom visar displayen tydligt batteriets laddningsnivå, vilket är avgörande för att planera längre turer utan risk för att batteriet tar slut. Bosch Purion är designad för att vara extremt användarvänlig, även när du bär handskar och är i rörelse, vilket gör den till en oumbärlig följeslagare på varje äventyr med din Cannondale Trail Neo 3 Remixte.

Varför Välja Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel?

Utforska uteserveringar och äventyrliga stigar med Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel. Denna högpresterande elcykel är optimerad för terräng med toppteknologi från Bosch och Shimano. Hyllad för sin Bosch Performance CX motor, erbjuder den kraftfullt stöd vilket är oumbärligt när du möter branta backar och tuff terräng. Dess 500 Wh Bosch batteri garanterar att du kan utforska längre utan oron för att batteriet ska ta slut snabbt.

Cykeln är även utrustad med ett Shimano Deore 1x10-växelsystem som ger smidiga och pålitliga växlingar, vilket är kritiskt i varierande terränger. De breda Maxxis Ardent 2.4" däcken ger stabilitet och överlägset grepp på både våta och torra underlag, vilket säkerställer en säker och njutbar färd oavsett väder. Den robusta ramen och Suntour XCM 34 framgaffeln med 100 mm fjädringsväg bidrar både till komfort och kapacitet att ta sig an svårare stigar.

Om du är ute efter en tillförlitlig elcykel designad för äventyr i skiftande terränger, då är Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel det självklara valet. Perfekt för äventyrliga cyklister som inte vill kompromissa med kvalitet och prestanda. Ta steget mot ditt nästa cykeläventyr och köp Cannondale elcykel för terräng idag!

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart L Elcykel.
NamnPris
default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel 38 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 M 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S2 Beige S Elcykel 49 999 kr
default_string Scott Bike aspect eride 920 blå 2024 Elcykel 48 995 kr
default_string Cannondale Adventure Neo 4 Gul L Elcykel 25 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 M 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S1 Röd L Elcykel 60 999 kr
default_string Bergamont  e-grandurance elite 2024 - S Elcykel 72 995 kr
default_string Scott Bike Patron Eride 930 Grön S 2024 Elcykel 62 995 kr

Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart L Elcykel eller Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart L Elcykel. Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024