Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elora 7vxl 2024 47cm Svart Elcykel

26 499 kr
Upptäck framtidens cykling med Crescent Elora 7vxl 2024, en avancerad svart elcykel som kombinerar stil, komfort och teknik. Denna damcykel är designad för att enkelt hantera både stadstrafik och lugnare vägar. Med ett lågt insteg och en robust aluminiumram, erbjuder Crescent Elora enkel på- och avstigning samt exceptionell hållbarhet. Drivs av ett innovativt EGOING-system, anpassar denna elcykel motorkraften perfekt efter din trampkraft, vilket optimerar din cykeltur i alla lägen – oavsett om det är uppför backar eller i motvind. Crescent Elora är inte bara en elcykel, det är en upplevelse – utrustad med sju växlar, en intuitiv färgdisplay och avancerade säkerhetsfunktioner som automatisk belysning och godkänt ramlås. Dessutom, ger det avtagbara pakethållarbatteriet på 400 wh dig friheten att utforska längre utan oron för att stanna. Vare sig du söker en Crescent Elora svart elcykel med lågt insteg eller en avancerad elcykel med EGOING-motor, är Crescent Elora 7vxl 2024 ett utmärkt val för moderna cyklister som värdesätter teknik och design.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Crescent Elora 7vxl 2024

Crescent Elora 7vxl 2024 är den senaste innovationen inom elcyklar, skräddarsydd för optimal komfort och användarvänlighet i vardagen. Denna avancerade elcykel, designad med fokus på både funktionalitet och stil, möter behoven hos den moderna cyklisten som värderar teknologi och effektivitet. Med sin eleganta svarta finish och ergonomisk design är Crescent Elora inte bara en transportmetod, utan också en förlängning av din personliga stil. Förstärkt av en centralt placerad EGOING-motor, erbjuder Crescent Elora 7vxl 2024 en jämn och kraftfull assistans som anpassar sig intuitivt till dina trampbehov, vilket säkerställer en behaglig färd oavsett teräng.

Crescents Elora-modell är utrustad med en robust aluminiumram som ger en lätt men stabil körupplevelse. Det låga insteget är specifikt designat för att göra det enklare för cyklisten att både stiga på och av cykeln, vilket gör denna modell till ett utmärkt val för cyklister som söker bekvämlighet och säkerhet. Denna funktion är särskilt fördelaktig för stadsmiljö där frekventa stopp är en del av rutinen. Den låga instegshöjden minimerar ansträngningen och gör Crescent Elora till en tillgänglig och praktisk elcykel för breda användargrupper, inklusive äldre och de med begränsad rörlighet.

Tekniska Specifikationer

Crescent Elora 7vxl 2024 är utrustad med ett intelligent EGOING-drivsystem, en avancerad elcykel med EGOING-motor som noggrant anpassar motorns kraft efter hur hårt användaren trampar. Detta innovativa system säkerställer en jämn och anpassad kraftfördelning, vilket ger optimal assistans oavsett terräng — från lugna platta sträckor till utmanande backar. EGOING-motorn reagerar dynamiskt på dina trampbevegelser, vilket skapar en känsla av naturlighet i cyklingen och gör det enklare att accelerera under olika cykelvilkor, vilket är idealiskt för en svart elcykel som Crescent Elora.

Den här modellen kommer med ett högkapacitetsbatteri på 400 wh som är elegant integrerat på pakethållaren. Batteriets position bidrar till en balanserad viktfordelning, som förbättrar cykelns hantering och gör det enkelt att ta av batteriet vid behov. Den imponerande batterikapaciteten garanterar att du kan njuta av längre turer utan oro för att energin ska ta slut.

Crescent Elora 7vxl 2024 är utformad med sju växlar vilket ger flexibilitet och kontroll oavsett cykelmiljö. Den inbyggda färdisplayen finns där för att ständigt ge dig uppdaterad information om vilket läge du cyklar i. Displayen är placerad på ett ergonomiskt fördelaktigt ställe vilket gör det enklare för cyklisten att förbli informerad utan att störa fokuset på vägen.

Design och Komfort

Crescent Elora svart elcykel med lågt insteg erbjuder en ergonomisk design som gör cyklingen till ett rent nöje för alla typer av cyklister. Med sitt låga insteg är Crescent Elora idealisk för personer som söker enkelhet i sin vardagliga mobilitet. Det låga insteget tillåter användaren att enkelt kunna kliva på och av cykeln utan att behöva balansera den lika mycket som en traditionell cykel, vilket gör den särskilt attraktiv för äldre användare eller de med begränsad rörlighet.

Utöver dess tillgänglighet, är ramen på denna damcykel elcykel utformad för maximal komfort under färden, vare sig det är på stadens gator eller längre turer i olika terräng. Med hjälp av en upprätt sittställning och ett justerbart styre kan varje cyklist finjustera sin sittposition för optimal ergonomi och njutning.

Crescent Elora 7vxl 2024 kommer utrustad med praktiska tillbehör som förhöjer dess användbarhet och flexibilitet. En avtagbar framkorg ger dig stor frihet att transportera allt från matvaror till personliga tillhörigheter. Korgen är enkel att ta loss och sätta tillbaka, vilket gör den mycket användarvänlig när du är på språng. Dessutom medföljer en särskilt designad cykelväska som passar perfekt i framkorgen. Denna låter dig hålla dina saker säkra och torra under färden, oavsett väderförhållandena. Tillsammans erbjuder dessa tillbehör en stor nytta för cyklisten som önskar en smidig och bekymmersfri transport med sin elcykel.

Säkerhetsfunktioner

Crescent Elora 7vxl 2024 erbjuder en rad säkerhetsfunktioner som prioriterar förarens trygghet när man cyklar i olika miljöer. En av de första funktionerna som märks är den automatiska belysningen vilken aktiveras under reducerade ljusförhållanden, säkerställande att du är synlig för andra trafikanter. För extra säkerhet vid stillastående kommer cykeln med ett högkvalitativt godkänt ramlås, perfekt för att skydda din elcykel från stöld. Dessutom ökar de unika däcken, utrustade med reflexsidor, din synlighet ytterligare genom att reflektera ljus från bilars strålkastare, vilket är särskilt fördelaktigt under de mörka nordiska kvällarna.

En annan viktig säkerhetsdetalj är styrlagerlåset, som ger en stabil och säker parkeringsfunktion för cykeln. Detta lås gör att styret inte kan vändas när låset är aktiverat, vilket stabiliserar cykeln och minskar risken för att den välter eller flyttas oavsiktligt. Det är en oumbärlig funktion för de tillfällen då du behöver parkera din Crescent Elora på livliga eller ojämna platser, vilket erbjuder dig ytterligare säkerhet när du är iväg från din cykel.

Anpassningsbara Körstilar

Crescent Elora 7vxl 2024 erbjuder möjligheten att fullständigt anpassa din körstil efter dina specifika behov, vilket dramatiskt förbättrar din cykelupplevelse. Med hjälp av det centralplacerade EGOING-systemet kan du enkelt justera assistansnivån baserat på din egen trampkraft, vilket säkerställer optimal hjälp precis när du behöver det mest – vare sig det är vid uppförsbackar, under start eller i motvind. Dessa finjusteringar gör att du kan köra längre och mer komfortabelt utan att överanstränga dig, vilket är idealt för både dagliga pendlingar och längre turer på helgerna. Denna personalisering bidrar till en mer engagerande och njutbar cykeltur varje gång du sätter dig på din Crescent Elora, en avancerad svart damcykel som levererar prestanda och komfort.

Genom den innovativa färgdisplayen på Crescent Elora kan cyklisten ha full kontroll över en rad viktiga inställningar. Displayen visar information som nuvarande hastighet, batterinivå och den valda assistansnivån, vilket tillåter cyklisten att göra justeringar i realtid beroende på rådande förhållanden eller personliga preferenser. Denna ökade kontroll, helt tillgänglig vid fingertopparna, säkerställer att du alltid har tillgång till nödvändig data för att maximera din körprestanda och effektivitet. Med denna funktion har Crescent Elora satt en ny standard för vad en avancerad elcykel med EGOING-motor kan erbjuda, och gör varje resa till en smidig och anpassningsbar upplevelse.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elora 7vxl 2024 47cm Svart Elcykel.
NamnPris
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel 26 499 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Grön Elcykel 25 999 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Brun Elcykel 25 999 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel 26 499 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel 26 499 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
evobike Commute 15 999 kr
evobike ECO-7 - Dam 16 999 kr
superior Elcykel SSC 160 L 23 990 kr

Crescent Elora 7vxl 2024 47cm Svart Elcykel eller Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna är samma. Och man kan istället välja att kolla mer på komponenterna för att se vart man får bäst.

Fler liknande produkter

NamnPris
batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel 25 995 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
fitnord e-bikes FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024