Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel

26 499 kr
Upplev bekvämligheten med Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel, en premium damcykel elcykel designad för optimal användarkomfort och prestanda. Med sin eleganta, låga instegsram och kraftfulla EGOING-drivsystem, anpassar denna elcykel automatiskt motorns kraft beroende på din trampkraft, vilket ger en smidig och effektiv färd oavsett terräng. Den smarta färgdisplayen ger all nödvändig information medan du njuter av lugna turer eller tacklar utmanande lutningar. Dessutom säkerställer ett integrerat ramlås och automatiska ljus att din Crescent elcykel alltid är skyddad och synlig. För den som värderar komfort, säkerhet och stil är Crescent Elora 2024 51cm svart elcykel med EGOING det självklara valet. Equipperad med praktiska tillbehör som framkorg och anpassad cykelväska, är denna elcykel med lågt insteg redo för både vardagsäventyr och längre utflykter.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel är en toppmodern elcykel med en robust aluminiumram och lågt insteg, vilket underlättar på- och avstigning. Den här modellen är specifikt utformad som en damcykel för att passa kvinnor i alla åldrar och storlekar. Designen är både elegant och funktionell, och cykeln kommer i en elegant svart färg som gör den till en tidlös och snygg följeslagare på vägen. Med sin moderna och stilrena look kommer denna elcykel definitivt att imponera både i staden och på landsvägen.

En av de viktigaste funktionerna i Crescent Elora 7vxl 2024 är den kraftfulla EGOING-motorn, som är centralt placerad på cykeln. Den här innovativa motorn anpassar sig automatiskt efter ditt trampbeteende, vilket ger optimal assistans i alla situationer - vare sig det är vid start, i backar eller motvind. Genom att använda nyckelordet "Crescent Elora 2024 51cm svart elcykel med EGOING" kan du enkelt hitta denna modell online och få ut mesta möjliga av din cykel.

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel levereras med ett kraftfullt batteri på 400 Wh, som enkelt kan låsas fast i cykeln. Detta ger dig möjligheten att ta med batteriet inomhus för laddning eller förvara det på ett säkert sätt när du inte använder cykeln. Med en full laddning kan du förvänta dig en radie på upp till 100 km, vilket gör den perfekt för både kortare och längre resor. Med nyckelordet "egen elcykel Crescent" kan du hitta denna exakta modell och skapa din egen unika elcykelupplevelse.

Växlingsförmågan på Crescent Elora 7vxl 2024 är enkel och smidig. Cykeln är utrustad med sju olika växlar, vilket gör det lätt att hitta rätt utväxling för alla typer av terräng och hastighet. Dessutom kan du enkelt skifta mellan olika assistanslägen genom att trycka på en knapp. Denna flexibilitet gör att du kan anpassa din körstil efter dina personliga preferenser och behov.

Säkerhet är alltid en viktig faktor när det kommer till cykling. Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel har flera inbyggda säkerhetsfunktioner för att säkerställa din trygghet på vägen. Den har ett godkänt ramlås för att skydda cykeln mot stöld och reflexsidor på däcken för ökad synlighet. Med automatisk belysning i mörka förhållanden kan du lita på att vara synlig även när det är dåligt väder eller mörkt ute. Ett styrlagerlås säkerställer också att du kan parkera din cykel stabilt, även när den är fullt lastad med en korg eller andra tillbehör. Genom att inkludera nyckelordet "elcykel med färgdisplay och ramlås" kan du enkelt hitta dessa funktioner och hitta den bästa elcykeln för dina behov.

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel kommer också med några praktiska extra tillbehör för att göra dina cykelturer ännu bekvämare. En avtagbar framkorg gör att du enkelt kan ta med dig dina ägodelar eller handla på vägen. Dessutom levereras cykeln med en specialanpassad cykelväska för att säkerställa att du har tillräckligt med utrymme för att transportera dina ägodelar med stil och komfort.

Sammanfattningsvis är Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel den perfekta kombinationen av stil, prestanda och komfort. Med sin moderna design och användarvänlighet kommer den definitivt att bli din nya favoritcykel. Denna damcykel elcykel är även idealisk för kvinnor som letar efter en elcykel med lågt insteg och en elegant svart färg. Med sitt kraftfulla EGOING-system, avtagbara batteri och enkel växling är den ett utmärkt val för både korta och långa cykelturer. Så varför vänta? Upptäck fördelarna med Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel idag och upplev cykling på ett helt nytt sätt.

Design och Komfort

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel erbjuder förstklassig komfort och ett elegant utseende tack vare sin robusta aluminiumram och det praktiska låga insteget. Det är dessa detaljer som gör denna modell till en idealisk elcykel med lågt insteg, vilket inte bara underlättar användningen utan också ökar tillgängligheten för en bredare publik. Den låga instegshöjden gör det smidigt att både starta och avsluta din cykeltur, allt utan att kompromissa med cykelns stabilitet eller kvalitet. Denna design garanterar också att cykeln behåller sin höga hållbarhet och ger en lång livslängd, vilket är viktigt för alla cykelentusiaster.

Användarvänligheten med damcykel elcykel Crescent Elora är exceptionell, speciellt när det kommer till att enkelt kunna stiga på och av cykeln. Denna egenskap är särskilt uppskattad bland de som söker en högkvalitativ elcykel men kanske har svårigheter med högre insteg. Det låga insteget tar hensyn till detta och erbjuder en lösning som gör cykling tillgängligt och njutbart för alla, oavsett ålder eller rörlighet. Att kunna stiga på och av sin elcykel med lätthet och grace underlättar inte bara cyklingen i dagligt bruk men förbättrar också användarupplevelsen avsevärt.

Motor och Batteri

Crescent Elora 2024 51cm svart elcykel med EGOING erbjuder en avancerad körupplevelse där motorns effekt anpassas automatiskt för att passa din pedalinsats, tack vare det intelligenta EGOING-systemet. Detta system säkerställer att du får precis rätt mängd assistans oavsett om du startar från stillastående, kämpar uppför en brant backe eller cyklar mot kraftig motvind. Denna smarta teknologi bidrar till både en mer behaglig färd och effektivare energianvändning, vilket ökar både räckvidden och cykelns livslängd. Varje pedaltramp optimeras för bästa möjliga prestanda och komfort under din cykeltur.

Batteriet på Crescent Elora 7vxl 2024 är kraftfullt och flexibelt, med en kapacitet som låter dig utforska längre utan oron för att energin ska ta slut. Det smarta, avtagbara batteriet gör det möjligt att enkelt ladda din egen elcykel Crescent, oavsett om du förvarar cykeln i ett förråd, garage eller inomhus. Batteriet är även försedd med en låsfunktion, som skyddar det mot stöld genom att enkelt kunna låsas med en nyckel när det inte är i användning. InterruptedExceptionen för varje detalj av Crescent Eloras design är genomtänkt för att skapa en optimal kombination av användarvänlighet och säkerhet, samtidigt som det underlättar en aktiv livsstil med minimal miljöpåverkan.

Växlar och Assistanslägen

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel erbjuder en enastående kombination av flexibilitet och effektivitet tack vare dess sju noggrant kalibrerade växlar och dynamiska assistanslägen. För cyklister innebär detta en anpassningsbar körupplevelse som passar varierande terräng och körbehov. Växlarna är lätta att manövrera med enkel knapptryckning, vilket gör det möjligt för användaren att smidigt växla mellan olika hastigheter utan att förlora fokus på vägen.

Assistanslägena är integrerade med cykelns EGOING-system, vilket automatiskt justerar motorstyrkan baserat på hur aktivt du trampar. Detta erbjuder optimalt stöd när du behöver det som mest, oavsett om det är vid en start, i en brant backe eller mot kraftig motvind. Den intuitiva färgdisplayen på styret visar tydligt vilket växel- och assistansläge du är i, så att du alltid har full kontroll över din körning. Således erbjuder Crescent Elora inte bara användarvänlighet utan också en höggradig anpassningsförmåga för olika cykelmiljöer.

Säkerhetsfunktioner

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel prioriterar inte bara komfort och effektivitet, utan även din säkerhet. Modellen är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som bidrar till en trygg och säker cykelupplevelse. Ett robust godkänt ramlås säkerställer att din elcykel skyddas mot stöld, en vital detalj för dig som ställer höga krav på säkerheten. Dessutom är cykeln försett med reflexsidor på däcken som markant ökar din synlighet i trafiken under dygnets mörkare timmar. En nyckelfaktor för säker körning är också den automatiska belysningen som aktiveras under dåliga ljusförhållanden, vilket säkerställer att du alltid är synlig för andra trafikanter. Den blandning av säkerhet och teknisering manifesteras i den tydliga färgdisplayen, vilket inte enbart ger en estetisk touch men också ökar användarvänligheten. Elcykel med färgdisplay och ramlås erbjuder därmed en optimal kombination av modern teknologi och klassledande säkerhetsinnovationer.

Extra Tillbehör

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel är inte bara en högpresterande damcykel elcykel, utan också utrustad med praktiska tillbehör som gör varje resa smidig och behaglig. Med varje cykel medföljer en robust och avtagbar framkorg, idealisk för att förvara din väska eller matkassar under färden. Den specialanpassade cykelväskan är designad för att passa perfekt till Crescent Eloras stil och färgsättning, vilket förhöjer helhetsintrycket av din elcykel. Dessa tillbehör är inte bara funktionella utan även ett utmärkt sätt att förbättra cykelns användbarhet i vardagen, oavsett om du ska till arbete, affären eller bara en lugn tur i parken.

Sammanfattning

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel framhäver en perfekt kombination av modern teknologi och komfortabel design. Denna damcykel elcykel utrustad med en robust aluminiumram och lågt insteg, gör det enkelt och säkert att använda i vardagen. Med dess välavvägda EGOING-system anpassas kraften effektivt efter din trampning vilket säkerställer optimal assistans under alla förhållanden. Cykeln är inte bara praktisk med sitt avtagbara pakethållarbatteri och flera säkerhetsfunktioner som ramlås och automatisk belysning, men också anpassningsbar med sina sju växlar och olika assistanslägen. Med dessa innovativa egenskaper är Crescent Elora en utmärkt investering för den som söker en pålitlig och mångsidig elcykel.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel.
NamnPris
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel 26 499 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Grön Elcykel 25 999 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Brun Elcykel 25 999 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 47cm Svart Elcykel 26 499 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel 26 499 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
evobike Commute 15 999 kr
evobike ECO-7 - Dam 16 999 kr
superior Elcykel SSC 160 L 23 990 kr

Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel eller Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket underlättar om du vill jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel 25 995 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
fitnord e-bikes FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024