Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel

26 499 kr
Upptäck friheten med Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel, en avancerad elcykel som kombinerar stil, komfort och kraft. Perfekt för den moderna pendlingen, denna Crescent Elora damcykel med lågt insteg gör det enkelt att hoppa på och av. Drivs av det innovativa EGOING-systemet, erbjuder denna elcykel med centralt placerad motor en smidig och justerbar körupplevelse med sin 400 Wh pakethållarbatteri och intuitiva färgdisplay. Sju växlar och automatisk belysning gör den idealisk för alla stadsmiljöer. Lås enkelt cykeln med det integrerade godkända ramlåset och transportera dina tillhörigheter säkert med den avtagbara framkorgen. Missa inte chansen att köpa Crescent Elora 7vxl 2024 55cm till bästa pris, och läs gärna vår detaljerade Crescent Elora 7vxl 2024 recension för mer information!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel

Välkommen till den nya definitionen av bekväm cykling – Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel. Denna avancerade elcykel är designad för att optimera din cykelupplevelse, oavsett om du cyklar i stadslandskap eller tar längre utflykter på landet. Crescent Elora är inte bara en elcykel; det är en investering i både komfort och teknik. Med sin robusta konstruktion och eleganta design är den perfekt för den moderna pendlaren eller fritidscyklisten som värdesätter kvalitet och funktionalitet.

Huvudegenskaper som definierar Crescent Elora – Med sitt låga insteg och den stabila aluminiumramen erbjuder Crescent Elora enkel på- och avstigning, vilket gör den tillgänglig och praktisk för alla typer av cyklister. Denna egenskap är särskilt värdefull för de som kanske finner det utmanande med högre ramcyklar, inklusive äldre vuxna eller de med vissa rörelsebegränsningar. Som en ledande damcykel på marknaden kombinerar Crescent Elora estetik med ergonomi för att leverera en överlägsen cykelupplevelse.

Design och Ramkonstruktion

Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel prickar in alla rutor för en optimal upplevelse, särskilt när det kommer till designen och ramkonstruktionen. Cykeln är utformad med en lätt och hållbar aluminiumram som bidrar till enkel hantering och ökad livslängd. Lågt insteg är en av de mest framträdande egenskaperna, vilket underlättar på- och avstigning enormt. Detta är speciellt fördelaktigt för dem som kan ha svårigheter med högre cykelramar, inklusive äldre och personer med vissa rörelsebegränsningar. Den svarta finishen ger den dessutom en snygg och tidlös look, perfekt för både stadsmiljö och längre turer.

Det låga insteget på Crescent Elora damcykel är inte bara en designfiness; det har praktiska fördelar som gör denna avancerade elcykel tillgänglig för en bredare användargrupp. För äldre eller personer med rörelsebegränsningar bidrar detta designelement till en säkrare och mer bekväm cykelupplevelse. Det minskar risken för stamning vid på- och avstigning, vilket gör Crescent Elora till ett utmärkt val för den som letar efter en pålitlig och komfortabel elcykel med lågt insteg.

Motor och EGOING-systemet

Crescent Elora 7vxl 2024 är en avancerad elcykel med lågt insteg, utrustad med en kraftfull och effektiv centralt placerad motor. Denna motor är en integral del av det egenutvecklade EGOING-systemet, vilket är kärnan i denna elcykels imponerande prestanda. EGOING-systemet är specialdesignat för att optimera energianvändningen genom att exakt anpassa motorns kraft efter förarens trampkraft. Således får föraren en smidigare och mer energieffektiv körupplevelse, vilket är essentiellt för långa turer eller stadskörning. Elcykel med centralt placerad motor och EGOING elcykel är inte bara tekniska specifikationer utan också garantier för en överlägsen körupplevelse.

EGOING-systemet är särskilt utvecklat för att intuitivt anpassa motorns utmatning baserat på hur hårt du trampar. Detta intelligenta system säkerställer att du får rätt mängd kraft när du behöver det, vilket maximerar både batteriets livslängd och din egen energi. Med EGOING får du en mer naturlig cykelkänsla, vilket är en stor fördel, särskilt på ojämna terränger och under långa cykelturer. Denna finjustering av motorns kraft bidrar till en mer behaglig och ekonomisk cykelupplevelse, vilket gör Crescent Elora till ett utmärkt val för både nya och erfarna elcyklister.

Batteri och Lägesinställningar

Crescent Elora 7vxl 2024 är utrustad med ett effektivt pakethållarbatteri på 400 Wh, vilket ger lång räckvidd och pålitlig drift under dina resor. Batteriet är enkelt att avlägsna och sätta tillbaka, vilket gör det bekvämt för dig att ta ut det för laddning eller förvara det på en säker plats. För ytterligare säkerhet är batteriet utrustat med anpassade säkerhetsfunktioner för att låsa det när det är monterat på cykeln, vilket minskar risken för stöld. Dessa funktioner inkluderar en robust låsmekanism som är unikt utformad för Crescent Elora, försäkrande att batteriet förblir säkert även när cykeln är parkerad utomhus.

Crescent Elora 7vxl 2024 erbjuder flera lägesinställningar som anpassar cykelns prestanda för att matcha olika körförhållanden och personliga preferenser. Dessa inkluderar Eco, Normal, och Sport-lägen, vilka alla justerar motorstödet baserat på hur hårt du trampar. Denna flexibilitet låter dig maximera batteritiden under lugna färder i Eco-läge, eller få extra kraft i uppförsbackar och vid snabbare cykling i Sport-läge. Genom att enkelt växla mellan dessa lägen via den integrerade färgdisplayen, kan du skräddarsy din cykelupplevelse för maximalt njutning och effektivitet.

Tilläggsfunktioner och Tillbehör

Crescent Elora 7vxl 2024 55cm svart elcykel kommer med en rad tilläggsfunktioner som förbättrar både säkerheten och användarvänligheten under dina cykelfärder. En framträdande funktion är den automatiska belysningen som aktiveras i skymning och mörker, säkerställande att du alltid är synlig för andra trafikanter. Cykeln är även utrustad med ett godkänt ramlås som ger en ökad säkerhet när cykeln parkeras. För ytterligare säkerhet på vägarna har däcken utrustats med reflexsidor som reflekterar ljus, vilket gör dig mer synlig i olika väderförhållanden.

Förutom dessa säkerhetsfunktioner erbjuder Elora flera praktiska tillbehör som förbättrar cykelupplevelsen. En avtagbar framkorg är inkluderad, perfekt för att förvara dina inköp eller personliga tillhörigheter när du är på språng. Cykeln kommer även med en särskilt anpassad cykelväska som passar perfekt i korgen, vilket gör det enkelt att ta med nödvändigheter utan extrainvikt på ryggen. För den som behöver mer lagringsutrymme finns det möjligheter att enkelt fästa ytterligare väskor eller korgar, vilket gör Crescent Elora 7vxl 2024 till en extremt flexibel och anpassningsbar elcykel för alla dina behov.

Varför välja Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel?

Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel representerar en perfekt symbios av funktionalitet och elegans. Med sin avancerade teknik och stilrena design erbjuder denna elcykel en exceptionell cykelupplevelse som är svår att finna hos andra modeller. Varför ska du då överväga att köpa Crescent Elora 7vxl 2024 55cm?

Först och främst är den utrustad med en centralt placerad EGOING-motor, anpassad för att ge en optimal kraftdistribution. Motorn anpassar effektivt sin utgång baserat på ditt trampande, vilket gör färderna både mer energieffektiva och komfortabla. Med de sju växlarna kan du enkelt anpassa cykeln till olika typer av terräng och förhållanden, vilket gör den mångsidig för både stadscykling och längre utflykter.

Lägg till detta den höga kvaliteten på en aluminiumram med lågt insteg, vilket inte bara erbjuder robusthet utan även enkel på- och avstigning oavsett användarens fysiska förutsättningar. Denna modell inkluderar dessutom smarta funktioner som automatisk belysning, godkänt ramlås och en avtagbar framkorg med tillhörande cykelväska, vilket ytterligare förhöjer användbarheten och säkerheten.

Innan du bestämmer dig för din nästa elcykel, läs gärna en "Crescent Elora 7vxl 2024 recension" för att få en djupare insikt i denna modells många fördelar. Men om det är något denna översikt har visat, är det att Crescent Elora 7vxl erbjuder kanske det bästa priset på marknaden för vad den levererar. Är du redo att göra ett tryggt och värdefullt cykelköp? Då rekommenderas du starkt att köpa Crescent Elora 7vxl 2024 55cm, ett val som kommer att omdefiniera din cykelupplevelse.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel.
NamnPris
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel 26 499 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Grön Elcykel 25 999 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Brun Elcykel 25 999 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 47cm Svart Elcykel 26 499 kr
default_string Crescent Elora 7vxl 2024 51cm Svart Elcykel 26 499 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
evobike Commute 15 999 kr
evobike ECO-7 - Dam 16 999 kr
superior Elcykel SSC 160 L 23 990 kr

Crescent Elora 7vxl 2024 55cm Svart Elcykel eller Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Default_string Crescent Elora 7vxl 2024 Svart Elcykel. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna är samma. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

NamnPris
batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel 25 995 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
fitnord e-bikes FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024