Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel

16 995 kr
Utforska friheten med "Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel", en toppmodern elcykel att lita på i alla väder. Denna svenskt designade elcykel är perfekt anpassad för nordiska förhållanden med sin robusta konstruktion och kraftfulla bakmotor som ger en smidig och responsiv åktur. Med en imponerande räckvidd på upp till 70 km, tack vare ett högkapacitetsbatteri från Samsung, är den här cykeln idealisk för såväl dagliga pendlingar som längre äventyr. Dess låga insteg och eleganta integrerade batteri gör den inte bara funktionell utan också stilren. Effektiva Shimano-skivbromsar säkerställer din säkerhet under alla förhållanden. Vänta inte längre, upptäck mer om varför "Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel" är den bästa elcykeln för en aktiv körställning. Köp online och ta del av friheten på två hjul.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl Blå Elcykel utmärker sig inte bara för sitt iögonfallande utseende, utan också för dess popularitet och genomtänkta design. Detta är en modell som verkligen representerar svensk designinnovation, anpassad för att möta de skiftande nordiska väderförhållandena med stil och effektivitet. Livskvaliteten förbättras markant med en elcykel som denna, som inte bara är praktisk utan även elegant. Färgvalet i lugnande blått bidrar till dess estetiska tilltalande och gör den till en föredragen modell bland svenska konsumenter.

Designen av Lifebike C-mute Uni G11 8vxl Blå Elcykel med sin låga instegsdesign gör den extremt enkel att använda, vilket är perfekt för både stadspendling och fritidsåkning. Denna egenskap förenklar på- och avstigning, vilket är särskilt värdefullt för användare som kan uppleva svårigheter med högre ramdesigner. Med sin robusta konstruktion och genomtänkta design för nordiska förhållanden, garanterar denna svensk designade elcykel komfort och pålitlighet i alla väder. Dess funktionella arkitektur är optimerad för att möta de unika utmaningar som det nordiska klimatet ställer, vilket gör den till ett ideal val för den miljömedvetna och aktiva användaren.

Tekniska Specifikationer

Motorn i denna imponerande Lifebike C-mute Uni G11 8vxl Blå Elcykel är strategiskt placerad i bakhjulet, vilket ger både stark dragkraft och optimal viktfördelning under färd. Motortypen är en robust bakmotor som smidigt levererar en kraft på 250W och 36V, vilket ger en pålitlig prestanda för både stadscykling och längre turer. Modellen är ett lysande exempel på en elcykel med bakmotor, kombinering både estetik och effektivitet i ett och samma paket.

Batteriet som används är av typen Samsung 36V 14Ah 504WH, känd för sin höga kapacitet och lång livslängd. Det är skickligt integrerat inuti cykelns ram, vilket inte bara skyddar det från yttre påverkan men också ger cykeln en slank och stilren profil. Detta sammanbyggda system garanterar att vikten är balanserad, vilket förbättrar cykelns hantering och gör den enkel att manövrera även i tät stadstrafik eller på vindlande landsvägar.

När det gäller växlar är Lifebike C-mute Uni G11 8vxl utrustad med ett Shimano växlingssystem som erbjuder 7 välkalibrerade växlar. Detta system är inte bara pålitligt utan också anpassat för snabb och smidig växling, vilket säkerställer att du kan anpassa din färd efter terräng och situation snabbt och effektivt.

Prestanda

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl Blå Elcykel erbjuder både imponerande hastighet och en avsevärd räckvidd. Denna elcykel med lång räckvidd är designad för att nå upp till 25 km/h, vilket gör den perfekt för en snabb och effektiv pendling. Vidare levererar batteriet en räckvidd på imponerande 40 till 70 km, vilket säkerställer att du enkelt kan nå ditt destination utan behov av mellanliggande laddning. Det robusta Samsung-batteriet kopplat till en effektiv bakmotor förstärker cykelns pålitlighet och uthållighet på vägen.

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl är även utrustad med ett högkvalitativt batteri som tar ungefår 6 timmar att ladda fullt. Med varje fulladdning når du en imponerande genomsnittlig räckvidd på 56 km. Detta gör denna modell till ett excellent val för längre distanser eller flera korta turer innan nästa laddning. En sådan kapacitet kommer sig särskilt väl till pass i de nordiska förhållandena där längre räckvidd är essentiell både för vardagspendlare och äventyrslystna cyklister.

Design och Komfort

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel stoltserar med en avancerad kombination av funktionalitet och formgivning som fångar essensen av modern skandinavisk stil. Den djärva blå färgen kompletterar den släta och minimalistiska designen, vilket gör den till en både estetiskt tilltalande och praktisk följeslagare på stadens gator. Den unika konstruktionen med ett lägre insteg underlättar påstigningen och bidrar till cykelns eleganta utseende. Den integrerade tekniken och de diskreta detaljerna harmoniserar väl med den svenska designerfarenheten, vilket gör denna elcykel till en symbol för både innovation och tillförlitlighet.

Cykeln är utformad med fokus på ergonomi och en aktiv körställning, vilket gör den till en idealisk följeslagare för den äventyrslystne pendlaren. Körställningen främjar en upprätt och bekväm hållning, vilket minskar trötthet under längre resor och ökar synligheten i trafiken. Detta kombinerat med cykelns effektiva geometri ökar kontrollen och responsen, vilket ger en säker och njutbar cykeltur. Cykeln är speciellt framtagen för att hantera de nordiska väderförhållandena, vilket gör den till en utmärkt investering för den aktiva användaren.

Säkerhetsfunktioner

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl Blå Elcykel är utrustad med effektiva Shimano MT200 skivbromsar som ger pålitlig och kraftfull bromsprestanda under alla väderförhållanden. Detta moderna bromssystem förbättrar kontroll och säkerhet, vilket är avgörande för en elcykel med bakmotor.

För din säkerhet inkluderar Lifebike C-mute diverse säkerhetstillbehör såsom Spanninga Galeo XE/Solo XE front- och baklyktor samt ett inbyggt ramlås, vilket säkerställer att cykeln är skyddad både under färd och vid parkering. Dessa tillbehör är särskilt anpassade för svensk design elcykel och för genomförande av förhållanden i nordiska länder.

Ytterligare Tillbehör

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl Blå Elcykel är utrustad med noggrant utvalda tillbehör som optimerar din cykelupplevelse, särskilt anpassad för de påfrestande nordiska förhållandena. Med kraftfulla skärmar och en robust pakethållare är cykeln designad för att hantera både regn och slask, vilket är vanligt i skandinaviska klimat. Den integrerade belysningen från Spanninga Galeo XE/Solo XE säkerställer god synlighet under mörka eller dimmiga förhållanden, vilket är essentiellt för säkerheten under långa och mörka nordiska vintermånader. Dessa tillbehör förstärker inte bara cykelns använbarhet utan även dess hållbarhet och funktionalitet i tuffa väderförhållanden, vilket gör den till en idealisk elcykel för nordiska förhållanden. Med dessa kvalitetstillbehör integrerade, garanterar Lifebike en bekväm, säker och funktionell cykling oavsett väder, vilket också vittnar om den genuina svenska designen.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel.

Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel eller Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Blå - Fotbroms Elcykel?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Blå - Fotbroms Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Lifebike C-mute Uni G11 8vxl - Blå Elcykel. Lifebike Classic Mittmotor Lux G9 Blå - Fotbroms Elcykel kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Default_string

© Vilken Cykel, 2024