Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel

17 995 kr
Upptäck friheten med Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel, en toppmodern elcykel perfekt anpassad för både stadsmiljöer och längre turer. Med sin stilrena design och kraftfulla framhjulsmotor på 250W är den idealisk för effektiv och smidig förflyttning. Den här svarta elcykeln är utrustad med Shimano Nexus 7 växlar, vilket erbjuder en bekväm körupplevelse med möjlighet till anpassning efter olika terrängtyper. Cykeln är inte bara en framhjulsmotor elcykel, utan också en elcykel med lång räckvidd, klarar 5-8 mil på en enda laddning tack vare sitt högkapacitetsbatteri från Samsung (36V 13,8Ah 497Wh). Det robusta 28 tum stora hjulen och det bekväma LCD-displayen bidrar till en överlägsen körupplevelse. Lifebike Classic+ G11 är utrustad med kraftfulla hydrauliska skivbromsar fram och en pålitlig fotbroms bak för maximal säkerhetsnivå. Oavsett om det handlar om pendling eller fritidsnöje, levererar denna svarta elcykel med Shimano Nexus 7 växlar prestanda och komfort i topklass.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel

Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel erbjuder en oöverträffad kombination av stil, hållbarhet och funktion i en damcykel anpassad för det nordiska klimatet. Den är särskilt designad för att leverera höga prestandanivåer även under kalla och våta förhållanden, vilket är idealiskt för svenska väderförhållanden. Huvudnyckelordet, "Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel", betonar direkt dess moderna och klassiska egenskaper som gör den till ett förstahandsval för elcykelentusiaster som söker en pålitlig partner på vägen. Både estetiskt tilltalande och funktionellt överlägsen, utgör denna elcykel en perfekt kombination av tradition och ny teknik.

Lifebike Classic+ G11 driver inte bara en miljövänlig och hälsosam livsstil genom att minska beroendet av fossila bränslen, den är också utmärkt för daglig pendling tack vare sina nyskapande egenskaper. Tack vare dess låga insteg blir det enklare för användaren att stiga på och av cykeln, vilket ökar säkerheten och komforten under färd. Den integrerade högkvalitativa belysningen, Spanninge Galeo XE, säkerställer att du är synlig och kan se vägen framför dig även under mörkare förhållanden. Med Shimano Nexus 7 växlar och en slitstark KMC kedja erbjuder denna svarta elcykel på 28 tum både kraftfull prestanda och mångsidighet som gör pendlingen både effektiv och njutbar.

Tekniska Specifikationer

Motortyp och Drivsystem
Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel är utrustad med en framhjulsmotor på 250W, vilket ger en tillförlitlig och jämn dragkraft och acceleration. Med en motor av detta slag ambos den bästa balansen mellan prestanda och energieffektivitet, vilket är idealiskt för en framhjulsmotor elcykel. Till cykeln sitter ett Samsung 36V 13,8Ah 497Wh batteri, vilket erbjuder en imponerande räckvidd på 5-8 mil per laddning, perfekt för längre resor eller flera kortare turer. Topphastigheten är begränsad till 25 km/h, i enlighet med svensk lag för elcyklar, vilket gör den till en utmärkt svart elcykel 28 tum för säker stadsnavigering och pendling.

Växelsystem och Bromskonfiguration
Denna svart elcykel är utrustad med Shimano Nexus 7, ett växelsystem erkänt för sin smidighet och pålitlighet. Shimano Nexus 7 växlar tillåter användaren att anpassa trampkraft i relation till väglutnotar och väderförhållanden, vilket gör den till en föredragen lösning för en elcykel med lång räckvidd. För att förstärka säkerheten och kontrollen under alla väderföringomster, använder Lifebike Classic+ G11 även hydrauliska skivbromsar fram och en traditionell fotbroms bak. De hydrauliska skivbromsarna ger överlägsen bromskraft och pålitlighet, essentiell för en säker färd i urbana miljöer eller på hala underlag.

Komfort och Användarvänlighet

Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel har särskild uppmärksamhet ägnats åt komfort genom noggrant utformade sadlar och handtag. Sadeln är tillverkad av högkvalitativa, mjuka men hållbara material som ger optimalt stöd och komfort även under längre turer. Ergonomiskt utformade handtag förbättrar grepp och minskar trötthet i händer och armar, vilket gör din cykelupplevelse både säkrare och behagligare. En sådan omsorg om detaljer återspeglar hur väl Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel anpassar sig till användarens behov, vilket gör den till en optimal följeslagare på alla dina resor.

För att ytterligare understryka användarvänligheten är denna Lifebike elcykel även utrustad med praktiska tillbehör såsom ett ramlås. Detta inbyggda lås erbjuder en bekväm och säker lösning för att snabbt kunna låsa din cykel, vilket är idealiskt när du snabbt behöver stanna till vid affären eller caféet. Genom att kombinera säkerhetsfunktioner som detta lås med andra användarvänliga element höjs både värdet och funktionaliteten hos Lifebike Classic+ G11, vilket säkerställer en överlägsen cykelupplevelse för alla användare.

Hållbarhet och Säkerhet

Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel är inte bara en visuellt tilltalande cykel utan också en säker investering för ditt dagliga pendlande. Cykelns överensstämmelse med den svenska standarden SS-EN 15194:2017 garanterar att den kan assistera upp till 25 km/h på ett helt säkert sätt. Denna standard säkerställer att både elektriska och mekaniska komponenter i elcykeln håller högsta kvalitet. Att veta att din elcykel är certifierad enligt dessa strikta säkerhets- och kvalitetsnormer ger inte bara en säker körupplevelse, utan även en trygghet i att ditt cykelköp är en långsiktig investering som håller över tid.

Vidare är kvaliteten på materialen som används i Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel av yttersta vikt för både hållbarhet och användarens säkerhet. Cykelns ram är byggd av högkvalitativt aluminium, vilket inte bara ger en stark och lätt navigerbar cykel, utan också en som kan stå emot de rigorösa förhållandena i ett nordiskt klimater. Kedjeskyddet är tillverkat i resiliente metall som skyddar kedjan från väder och vind samt förlänger dess livslängd. Dessa noggrant utvalda material säkerställer att din Lifebike inte bara är en funktional och pålitlig följeslagare på vägen, utan även en hållbar investering.

Sammanfattning och Köpdoende

Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel är en topprankad elcykel Lifebike Classic+ som kombinerar hög stabilitet och användbarhet för daglig pendling. Denna Svart elcykel 28 tum är skräddarsydd för långa och krävande resor med en imponerande räckvidd balanserad av en tålig framhjulsmotor elcykel design. Tack vare dess långlivade Samsung 36V 13,8Ah 497Wh batteri och en driftsäker framhjulsmotor, erbjuder den både hög prestanda och pålitlighet, vilket gör den till ett ekonomiskt klokt val för stadscyklister och pendlande äventyrare.

Upptäck varför Lifebike Classic+ G11 8vxl är rätt val för din nästa cykel genom att utforska dess detaljerade prestanda och kvalitetsbyggnad eller ta beslutet att förvärva denna robusta följeslagare online nu. Med egenskaper som Lifebike 250W framhjulsmotor elcykel med LCD display och Svart elcykel med Shimano Nexus 7 växlar är den perfekt utrustad för krävande innerstadsmiljöer och långa cykelvägar.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel.

Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel eller Crescent Elina 7vxl Svart Matt Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Crescent Elina 7vxl Svart Matt Elcykel. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket ibland gör att det kan bli svårt att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Lifebike Classic+ G11 8vxl - Svart Elcykel. Crescent Elina 7vxl Svart Matt Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Default_string

© Vilken Cykel, 2024