Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid

44 999 kr
Upptäck den ultimata kombinationen av prestanda och komfort med **Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid**. Designad för den äventyrslystne, denna off-road-elcykel är utrustad med en kraftfull Shimano EP6 motor och ett robust 630 Wh batteri som tar dig längre på varje tur. Den slitstarka aluminiumramen med livstidsgaranti, tillsammans med SR Suntour gaffeln och högpresterande däck, säkerställer överlägsen kontroll och hållbarhet på alla underlag. Denna elcykel hybrid inte bara förbättrar din cykelupplevelse men också din komfort och säkerhet genom dess integrerade lampor, skärmar, lås, pakethållare och stöd. Idealisk för både dagliga pendlingar och långa utflykter i terrängen. Ta steget och köp **Merida Ebig.nine 2024 elcykel online** för en gränslös cykelupplevelse med toppmodern teknologi.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel är skräddarsydd för de som söker äventyr utanför de vanliga vägarna. Denna robusta hybridcykel kombinerar styrkan hos en kraftfull Shimano EP6 motor med ett högkapacitets 630 Wh batteri som säkerställer långvarig drift under dina utflykter. Cykeln är utformad för att klara av de mest krävande terrängerna, utrustad med praktiska tillbehör som effektiva lampor, skyddande skärmar, ett pålitligt lås och en praktisk pakethållare. Utöver detta bidrar det robusta stödet till ökad stabilitet och användbarhet i varierande förhållanden. Ramen i hållbar aluminium garanterar inte bara en solid konstruktion utan också en livstidsgaranti, vilket gör denna elcykel till en pålitlig följeslagare i många år framöver.

Viktiga Egenskaper

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel representerar en framstående fusion av robusthet och teknologisk innovation, särskilt anpassad för den som inte vill kompromissa med kvalitet och funktionalitet. Det unika med denna elcykel hybrid är dess högkvalitativa aluminiumram som ger oöverträffad hållbarhet och en pålitlig grund för både avancerad terrängkörning och stadscykling. Cykelns ram är utformad för att hantera olika typer av underlag, och tack vare sin robusta konstruktion kan den försäkra långa år av pålitlig användning. Som hjärta i elsystemet sitter en effektiv Shimano EP6 motor, som erbjuder både kraftfull och smidig acceleration, vilket är perfekt för dem som söker en cykel som kan hantera såväl stadsmiljöer som mer krävande off-road terränger. Den stora batterikapaciteten på 630 Wh säkerställer att du kan utforska längre utan behov av att ständigt leta efter nästa laddstation, vilket gör den idealisk för äventyrliga cyklister. Dessutom är Merida Ebig.nine 400 utrustad med flera praktiska tillägg som lampa, skärm, lås och pakethållare, vilket gör den utomordentligt lämplig för dagligt bruk. Modellen har genomgått betydande förbättringar för 2024, som förhöjer användarupplevelsen genom ökad komfort och förbättrad prestanda, vilket cementerar dess ställning som en toppval för både nya och erfarna elcykelanvändare.

Teknisk Specifikation

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel är utrustad med den senaste teknologin inom elcyklar, optimerad för både prestanda och hållbarhet. Modellen är utrustad med en högeffektiv Shimano EP6 motor som ger en jämn och kraftfull assistans under cykling, vilket gör den idealisk för både stadsmiljö och off-road äventyr. Det kraftfulla 630 Wh batteriet erbjuder en lång räckvidd på upp till 100 kilometer per laddning, vilket minskar behovet av frekventa laddningar och gör det möjligt för längre turer. Cykelns ram är tillverkad av högkvalitativ aluminium, vilket inte bara bidrar till en lättviktskonstruktion utan också ger en robust struktur med en livstidsgaranti. Årsmodellen 2024 av Merida Ebig.nine representerar de senaste teknologiska innovationerna och förbättringarna, säkerställande att cyklisten får en toppmoderna elcykel för framtida behov.

Design och Material

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid framhäver en modern och stilren design som passar perfekt för den äventyrssugne. Denna off-road elcykel är utrustad med en hållbar aluminiumram som erbjuder en livstidsgaranti, vilket speglar kvaliteten och tillförlitligheten hos Merida-cyklarna. Färgsättningen i sofistikerat grått tillsammans med dess diskreta märkning gör den inte bara funktionell utan även estetiskt tilltalande på alla vägar.

Merida Ebig.nine 400 EQ är inte bara tekniskt avancerad utan också designmässigt tilltalande. Den robusta aluminiumramen ger inte bara en hållbar konstruktion men också en stilren look som kompletteras av den elegant grå färgsättningen. Denna elcykel hybrid kombinerar funktionalitet med estetik, vilket gör den till ett utmärkt val för både off-road äventyr och stadskörning.

Motor och Batteri

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel är utrustad med en högpresterande Shimano EP6 motor som erbjuder exceptionell kraft och effektivitet, speciellt utformad för krävande off-road terränger. Denna robusta motor kombinerad med ett kraftfullt 630 Wh batteri ger en imponerande räckvidd och minimerar behovet av frekvent laddning, vilket är idealiskt för långa äventyr i naturen. Den totala effektiviteten och motorstyrkan i Shimano EP6, tillsammans med det stora batteriet, gör Merida Ebig.nine 400 EQ till en toppkonkurrent bland off-road elcyklar. Denna kombination gör elcykeln särskilt lämplig för dem som önskar en pålitlig följeslagare på tuffare terräng och längre utflykter utan att oroa sig för att batteriet ska ta slut.

Användningsområden

Merida Ebig.nine 400 EQ är den ultimata hybrid-elcykeln som smidigt övergår från stadskörning till robust off-road-elcykel äventyr. Dess kraftfulla Shimano EP6 motor och stora 630 Wh batteri gör den väl lämpad för varierade miljöer, från längre landsvägsturer till daglig pendling och utflykter i kuperad terräng. Med sin mångsidighet kan cyklisten utan problem njuta av en mängd olika utflykter, och tack vare cykelns robusta konstruktion och pålitliga komponenter, erbjuder Merida Ebig.nine 400 EQ en jämn och stabil körupplevelse oavsett underlag. Denna elcykel hybrid är idealisk för den som söker en pålitlig följeslagare för både vardag och äventyr.

Tilläggsfunktioner

Merida Ebig.nine 400 EQ L Grå 2024 Elcykel är utrustad med flera tilläggsfunktioner som förhöjer både funktionaliteten och användarupplevelsen. Den integrerade lampan erbjuder stark belysning för säkerhet under mörka tider, medan de praktiska skärmarna skyddar effektivt mot vatten och smuts. Cykeln inkluderar även ett robust lås med avancerade säkerhetsfunktioner för att skydda din investering. Dessutom är pakethållaren designad för att kunna hantera betydande laster, vilket gör den idealisk för både vardagspendling och längre utflykter. Stödet, tillverkat av hållbart material, säkerställer att cykeln står stabilt och säkert när den inte används.

Garanti och Support

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel erbjuder en livstidsgaranti på sin hållbara aluminiumram, vilket ger extra trygghet vid köp. Vid eventuella problem är vår kundtjänst tillgänglig via telefon och e-post för snabb support. För att göra ett garantianspråk enkelt, behöver du endast tillhandahålla inköpskvitto och serienummer. Dessutom finns möjlighet till garantiförlängning och snabb service vid fel, vilket säkerställer att din elcykel alltid är i toppskick.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Ena cykeln är tillverkad av Default_string medans den andra är tillverkad av Scott vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Merida Ebig.nine 400 Eq L Grå 2024 Elcykel Hybrid kostar mer.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024