Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Aspect Eride 920 Blå L 2024 Elcykel

48 995 kr
Upptäck Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel – det ultimata valet för både terrängäventyr och daglig pendling. Denna hardtail-elcykel är utformad med en robust aluminiumram och en integrerad kabeldragning för optimal stabilitet och snygg design. Med en kraftfull Bosch Performance CX-motor och ett imponerande 625Wh batteri garanteras du både lång räckvidd och pålitlig prestanda. Scott eRide 920 elcykel är utrustad med SRAMs 1x12-växlar och har en dämpad framgaffel från SR Suntour med 120mm slaglängd som erbjuder en behaglig färd även på ojämna underlag. De stora 29-tums hjulen och de kraftfulla hydrauliska skivbromsarna från Shimano säkerställer att du har full kontroll. Låt inte möjligheten att köpa Scott Bike Aspect eRide 920 2024 med 625Wh batteri glida dig ur händerna – en elcykel designad för dynamisk användning i flera terränger.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Upptäck den nya revolutionen inom elcyklar med Scott Bike Aspect eRide 920 Blå L 2024 Elcykel. Denna avancerade elcykel kombinerar en sportig design med toppmodern elteknik, vilket ger en oslagbar kombination av kraft och komfort. Med sin integrerade Bosch Performance CX-motor och ett generöst 625Wh batteri, erbjuder Scott eRide 920 elcykel lång räckvidd och pålitlig prestanda, perfekt för både terrängkörning och stadspendling. Låt dig imponeras av cykelns unika egenskaper och fortsätt utforska hur den kan transformera din cykelupplevelse.

Produktbeskrivning

Scott Aspect eRide 920 är en 2024 års modell av elcykel hardtail, som är både kraftfull och komfortabel, skapad för att förhöja cykelupplevelsen oavsett terräng. Den sportiga designen med en aluminiumram och intern kabeldragning garanterar både stabilitet och en utmärkt sikt under färd. Med sin Bosch Performance CX-motor och ett 625Wh batteri erbjuder denna elcykel lång räckvidd och pålitlig kraft, vilket gör den till ett förstahandsval för både äventyr i terräng och bekväm pendling.

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är designad med en sportig aluminiumram som inte bara stärker cykelns hållfasthet men också bidrar till dess estetiska appeal genom sin interna kabeldragning. Ramens struktur är särskilt framtagen för att öka stabilitet och förbättra sikt under färd, vilket gör det till ett utmärkt val för både erfarna cyklister och nybörjare som eftersträvar en säker och komfortabel cykelupplevelse.

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är utrustad med en avancerad Bosch Performance CX-motor och ett kraftfullt 625Wh batteri, vilket säkerställer en imponerande lång räckvidd och robust prestanda. Denna konfiguration är idealisk för både krävande terrängäventyr och effektiva vardagsresor. Motorn och batteriets placering i diagonalröret förbättrar cykelns balans och estetik, vilket ger en jämnare körupplevelse och ett attraktivare utseende.

Tekniska Specifikationer

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är byggd med en hållbar och lätt aluminiumram som både ger stabilitet och reaktivitet under färden. Ramens design är optimerad genom en intern kabeldragning som kompletterar den eleganta och funktionella stilen, samtidigt som den integrerade batteriplaceringen i diagonalröret upprätthåller cykelns balans och estetik. Den här modellen drivs av en Bosch Performance CX-motor, känd för sin robusta konstruktion och pålitliga prestanda i krävande terränger. Motorpaketet kopplas ihop med en SRAM 1x12-växlad drivlina, vilket ger smidiga växlingar och anpassning till varierande landskap. Dessutom är elcykeln uttagen med en SR Suntour framgaffel med 120 mm slaglängd, vilket säkerställer komfort även på ojämna underlag. Komplett med 29-tums Kenda-hjul för överlägsen grepp och kontroll samt kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano, levererar Scott Aspect eRide 920 2024 både säkerhet och njutning på alla dina cykeläventyr.

Design och Komfort

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel pryder sig med en estetik som fångar ögat och uppfyller förväntningarna hos både erfarna och nybörjare inom elcykling. Dess ram i sportig aluminium är inte bara lättviktig utan även formad med en slank design som inkluderar intern kabeldragning. Detta bidrar inte enbart till en renare och mer strömlinjeformad look, men skyddar också kablar från externa element, vilket förlänger livslängden. En annan distinkt designegenskap är den integrerade batterilösningen i diagonalröret. Inte nog med att den förbättrar cykelns balans genom att centrera vikten, den bidrar även till en mer integrerad och enhetlig estetik som verkligen utmärker sig i landskapet av elcyklar. Scott eRide 920 elcykeln är målad i en djup blå nyans med en finish som reflekterar både kvalitet och stil, vilket gör att den inte bara presterar bra men också ser fantastisk ut på vägen eller stigen.

Dess design är också genomtänkt för att öka komforten på olika underlag. Framgaffeln från SR Suntour med 120 mm slaglängd tillåter en mjukare resa även på ojämna terränger, vilket minskar trötthet och höjer komfortnivån oavsett hur långt eller krävande äventyret är. De stora 29-tums hjulen bidrar också avsevärt till cykelns förmåga att hantera växlande underlag med lätthet, vilket gör resan inte bara behaglig utan även effektiv. Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel kombinerar avancerad teknologi med användarkomfort, vilket gör den till en optimal hardtail-elcykel för både vardagsbruk och mer utmanande rutter.

Motor och Batteriprestanda

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är utrustad med en högpresterande Bosch Performance CX-motor som erbjuder både kraft och effektivitet. Motorn är särskilt framtagen för att tillhandahålla pålitlig drivkraft både i krävande terräng och på vanliga vägar, vilket gör denna elcykel till ett utmärkt val för både äventyr och dagligt bruk. Den smarta integrationen med SRAM 1x12-växlad drivlina garanterar en tyst och smidig cykelupplevelse där du enkelt kan växla mellan olika hastigheter utan störningar. För cyklister som söker en elcykel med lång räckvidd och robusta egenskaper, erbjuder Scott eRide 920 elcykel en imponerande kombination av teknik och design. Motorns styrka kommer särskilt väl till pass i varierade miljöer, där den effektivt hanterar allt från branta uppförsbackar till snabba platta sträckor. Den här egenskapen säkerställer att du som cyklist får en jämn och kraftfull assistans genom hela din färd, oavsett terräng.

Batteriet på Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är strategiskt placerat i diagonalröret, vilket inte bara bidrar till en elegant design utan även en optimal viktfördelning som ger en idealisk balans under cykelturen. Denna genomtänkta placering förbättrar cykelns stabilitet och hantering, vilket är avgörande för både dagliga pendlingar och krävande terrängäventyr. Tack vare det integrerade batteriet behåller cykeln sin stilrena profil samtidigt som den bibehåller en kraftfull prestanda.

Med en batterikapacitet på hela 625Wh, levererar Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel en imponerande räckvidd som säkerställer att du kan njuta av längre cykelturer utan oron för att batteriet ska ta slut. Batteriets laddningstid är optimerad för effektivitet, vilket innebär att du snabbt kan ladda upp det och vara redo för nästa äventyr eller pendling. Batteriets långa livslängd gör även att du kan lita på din elcykel år efter år, vilket inte bara är en bekvämlighet utan även en god investering i din mobilitet.

Säkerhetsfunktioner och Bromssystem

Säkerheten på elcyklar är oerhört viktig, inte minst när det gäller bromssystemet. På Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är bromssystemet av yttersta kvalitet med Shimano hydrauliska skivbromsar, vilket är idealt för elcyklars tunga natur och höga hastigheter. Dessa bromsar ger inte bara en stark och omedelbar stoppkraft utan också en kontrollerad och mjuk inbromsning, vilket är kritiskt under våta och hala förhållanden. Det hydrauliska systemet betyder också mindre underhåll och förlängd livslängd, vilket gör cykeln mer driftsäker och kostnadseffektiv på lång sikt. Det här avancerade bromssystemet bidrar starkt till en säker och behaglig cykelupplevelse, vilket ger cyklisten en stor trygghet, särskilt i utmanande terränger eller i stadstrafik där snabb respons är avgörande.

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är utrustad med ett flertal säkerhetsfunktioner för att maximera din synlighet och säkerhet. Cykelns design inkluderar inbyggda reflexer och lysande LED-lampor både fram och bak, vilket ökar din synlighet betydligt i både dagsljus och mörker. Dessa funktioner är särskilt viktiga för pendlare och terrängcyklister, där god synlighet kan vara avgörande för säkerheten.

För att ytterligare stärka säkerheten på din Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel finns det flera uppgraderingsmöjligheter och anpassningar. Det är möjligt att komplettera cykeln med avancerade belysningssystem och reflexer för ökad synlighet. Vi rekommenderar också att investera i en högkvalitativ hjälm och andra skyddsutrustningar för en säkrare färd. För att anpassa elcykeln efter personliga behov och lokala trafikförhållanden, överväg att montera extra speglar eller en varningsklocka för att öka din uppmärksamhet i stadsmiljö.

Användningsområden

Scott Bike Aspect eRide 920 2024 Elcykel är en exemplarisk följeslagare oavsett terräng eller ändamål. Perfekt för den som växlar mellan stadscykling och terrängutflykter, med förmågan att tackla allt från urbana miljöer till skogsvägar och lantliga landsvägar. Denna mångsidiga elcykel, utrustad med en robust konstruktion och lång räckvidd tack vare sitt 625Wh batteri, säkerställer att du kan njuta av längre turer utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Oavsett om det är daglig pendling eller utforskande av nya stigar, garanterar cykelns stabila och hållbara design en pålitlig och komfortabel färd.

Slutord och Sammanfattning

Scott Bike Aspect eRide 920 Blå L 2024 Elcykel framhäver en perfekt balans mellan teknik och användarvänlighet, där dess starka Bosch-motor och långa batteritid av 625Wh gör det möjligt att njuta av längre turer i varierad terräng, såväl som till och från jobbet. Stabiliteten, komforten och kraften som denna hardtail-elcykel erbjuder, gör den till ett perfekt val för både terrängcykling och vardagspendling. Vi uppmuntrar alla som söker en högkvalitativ och mångsidig elcykel att överväga denna modell, en investering som kombinerar cykelglädje med praktisk funktionalitet, nu tillgänglig i begränsade lager.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Aspect Eride 920 Blå L 2024 Elcykel.
NamnPris
default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel 38 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 M 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S2 Beige S Elcykel 49 999 kr
default_string Scott Bike aspect eride 920 blå 2024 Elcykel 48 995 kr
default_string Cannondale Adventure Neo 4 Gul L Elcykel 25 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 M 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S1 Röd L Elcykel 60 999 kr
default_string Bergamont  e-grandurance elite 2024 - S Elcykel 72 995 kr
default_string Scott Bike Patron Eride 930 Grön S 2024 Elcykel 62 995 kr

Scott Bike Aspect Eride 920 Blå L 2024 Elcykel eller Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel?

Default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Scott Bike Aspect Eride 920 Blå L 2024 Elcykel. Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024