Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott bike lumen eride 910 2024 Elcykel

88 995 kr
Upptäck Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel, en högpresterande elcykel mountainbike gjord för att bemästra utmanande terräng. Denna Scott elcykel, som utmärker sig med en ultralätt kolfiberstomme och ett avancerat FOX-dämparsystem, erbjuder 130 mm slaglängd fram och bak för suverän kontroll och komfort. Med sin TQ HPR-motor och det kraftfulla integrerade batteriet garanteras en tyst och kraftfull drift under alla dina äventyr. Den smidiga Shimano-drivlinan och hydrauliska skivbromsar säkerställer pålitliga växlingar och bromsprestanda. Tack vare Scott Lumen eRide 910:s harmoniska design och 29-tums Syncros-hjul, utrustade med Schwalbe Wicked Will-däck, är du redo att erövra alla stigar med optimal grepp och stabilitet. Läs våra Scott Lumen eRide 910 2024 recensioner och överväg att göra ditt köp online idag för en oöverträffad upplevelse på cykelspåren.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel

Upplev den senaste inom elcykelteknologi med Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel, en toppmodern mountainbike särskilt framtagen för att bemästra krävande terräng. Den här modellen, specifikt designad för terrängcykling, framhäver avancerade funktioner som en hållbar kolfiberstomme, ett integrerat batteri och ett högkvalitativt FOX-dämparsystem. Med introduktionen av 2024 års modell betonas kontinuerliga innovationer, vilket stärker cykelns roll som en högpresterande elcykel för terräng. Scott Lumen eRide 910 kombinerar stil och funktion för att ge cyklister en oöverträffad körupplevelse på de mest utmanande stigarna.

Design och Konstruktion

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel kombinerar högteknologisk design med funktionell estetik för att skapa en överlägsen elcykel mountainbike. Denna modell är byggd med en högkvalitativ kolfiberstomme som inte bara minskar cykelns totala vikt utan också ökar dess strukturella styrka. Den lätta ramen möjliggör enkel hantering och snabba accelerationer, vilket är avgörande vid terrängcykling. Vidare är Scott Lumen eRide 910 utformad med ett elegant integrerat batteri placerat i diagonalröret. Denna smarta design bidrar till en låg tyngdpunkt och förbättrad balans, vilket är essentiellt för att upprätthålla kontroll och stabilitet på ojämn terräng.

Designen av Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel är noga genomtänkt för att maximera prestanda i krävande terräng. Tack vare en genomtänkt design uppnår cykeln en utmärkt manövrerbarhet och kontroll, vilket är avgörande under utmanande åkturer. Den låga tyngdpunkten, som uppnås genom det skickligt integrerade batteriet i diagonalröret, bidrar till en balanserad och responsiv körkänsla. Därtill spelar de stora 29-tums hjulen en viktig roll i att smidigt hantera hinder och ojämna ytor, vilket ytterligare förstärker cykelns kapacitet att hantera terräng.

På estetisk front matchar Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel de moderna trenderna inom mountainbike-segmentet med sin eleganta och strömlinjeformade form. Färgschemat och de visuella detaljerna är inte bara tilltalande utan speglar också en modern och innovativ approach till mountainbike-design. Denna kombination av funktionalitet och stil gör inte bara cykeln till en högpresterande utrustning utan även en symbol för modern cykelteknik och designkunskap.

Funktioner och Teknik

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel är en toppmodern högpresterande elcykel för terräng som använder avancerad teknik för att förbättra körupplevelsen markant. Cykelns tekniska utförande är konstruerat för att hantera tuff terräng med hjälp av en kolfiberstomme och ett fullt integrerat FOX-dämparsystem. Denna teknik bidrar till en lättare vikt samtidigt som den bibehåller en exceptionell styrka, vilket resulterar i bättre manövrerbarhet och kontroll under färd. Det sofistikerade elsystemet, utrustat med en tystgående TQ HPR-motor, levererar kraftfull acceleration utan att kompromissa med cykelns smidiga hantering. Dessutom möjliggör den nahtlösa integrationen av ett stort batteri i diagonalröret en låg tyngdpunkt, vilket förstärker cykelns balans och stabilitet på ojämna ytor. Med dessa innovativa tekniska lösningar skiljer sig Scott Lumen eRide 910 från andra elcyklar och erbjuder en premiumkörupplevelse för entusiastiska mountainbike-cyklister.

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel är utrustad med en kraftfull TQ HPR-motor och ett högkapacitetsbatteri, vilket ger exceptionell prestanda särskilt anpassad för terrängkörning. Den avancerade motorn säkerställer att du kan ta dig upp för branta backar och hantera krävande terräng utan problem. Dess långa räckvidd garanterar att du kan utforska stigar och terränger långt bortom vanliga rutter utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut. Kombinationen av Scott elcykelns tekniska specifikationer och dess robusta konstruktion gör att den klarar av tuffa utmaningar och erbjuder en smidig samt effektiv körupplevelse, varje gång.

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel erbjuder användarvänliga teknologiska finesser som hjälper dig hantera och underhålla din cykel på ett smidigt sätt. Den digitala displayen tillhandahåller tydlig information om batteristatus, hastighet och körd distans, vilket gör det enklare att planera din åktur och hålla koll på cykelns prestanda. Med de anpassningsbara inställningarna kan du enkelt justera hastighet och kraft efter behov, vilket gör det bekvämt att anpassa cykeln efter olika terränger och personliga preferenser. Dessa användarvänliga funktioner förstärker upplevelsen och gör Scott Lumen eRide 910 till en pålitlig följeslagare på alla dina äventyr.

Dämpningssystem och Drivlina

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel är utrustad med ett innovativt dämpningssystem som möjliggör en exceptionell åktur även i tuff terräng. Den främre gaffeln, med en slaglängd på 130 mm, erbjuder utmärkt stötabsorption och hjälper cyklisten att hantera steniga och ojämna stigar med lätthet. Komplementerat med en bakhjulsdämpare som effektivt minskar stötar och obehag, försäkrar detta system att cykeln bibehåller stabilitet och kontroll även under de mest krävande omständigheterna. För att ytterligare förstärka säkerheten och prestandan i nedförsbackar eller vid snabba inbromsningar, är Scott Lumen eRide 910 även utrustad med kraftfulla hydrauliska skivbromsar. Dessa bromsar ger pålitlig och effektiv bromsverkan, vilket är kritiskt för säkert cyklande i varierande terräng.

Batteri och Motor

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel är utrustad med ett avancerat TQ HPR-motorsystem som levererar en oöverträffad tyst drift. Denna högeffektiva motor är skräddarsydd för att möta de höga kraven från elcykel mountainbike-entusiaster, särskilt under krävande körning i terräng. Motorpositionen, strategiskt placerad för optimal viktbalans, betonar cykelns förmåga att hantera svåra stigar och bidrar till förbättrad kontroll och stabilitet. Med denna motor får användaren en kraftfull men samtidigt smidig körupplevelse, vilket gör Scott Lumen eRide 910 till en idealisk följeslagare för äventyr i terrängen.

Integreringen av batteriet i Scott Lumen eRide 910:s ram bidrar till en låg tyngdpunkt, vilket förbättrar körstabiliteten markant. Denna lösning gör elcykeln mer balanserad, vilket är särskilt fördelaktigt i terräng där stabilitet är avgörande. En integrerad batterilösning höjer även cykelns estetiska värde och gör användningen bekvämare, eftersom inga externa batterier stör designen eller komforten när du färdas på ojämna underlag.

Fördelar med Scott Lumen eRide 910 i Terräng

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel är utformad med en innovativ kolfiberstomme som särskilt bidrar till cykelns lätthet och hållbarhet, vilket i sin tur underlättar manöverbarhet i svåra terränger. Tack vare det fullt integrerade dämpningssystemet från FOX, med imponerande 130 mm slaglängder både fram och bak, kan cykeln smidigt hantera stötar och abrupta höjdskillnader som ofta förekommer i terrängcykling. Dessutom är Scott Lumen eRide 910 utrustad med 29-tums hjul från Syncros X-30SE och kvalitetsdäck från Schwalbe Wicked Will, vilket ger en stabil och säker färd även på de mest krävande underlagen. Denna kombination av avancerade komponenter garanterar att Scott Lumen eRide 910 är en högpresterande elcykel för terräng som levererar både komfort och kontroll.

Specifikationer

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel erbjuder enastående tekniska specifikationer men för närvarande är produktstorlekar som S, M och L "Ej i Lager". Detta kan påverka tillgängligheten för potentiella köpare som söker en högpresterande elcykel för terräng. Cykeln har en kolfiberkonstruerad ram vilket är optimalt för både vikt och hållfasthet, vilket underlättar hantering i utmanande terräng. Specifikationerna såsom motortyp och exakt batterikapacitet är inte detaljerade vilket kan efterlämna vissa frågor hos köparen. Dock stödjer dessa, även om de är ovissa, cykelns kapacitet att hantera terräng med framgång, tack vare dess övergripande struktur och integrerade dämpningssystem.

Sammanfattning och Slutsats

Scott Lumen eRide 910 2024 Elcykel framstår som en toppkonkurrent inom kategorin högpresterande elcyklar för terräng. Med sin lättviktskolfiberstomme och fullt integrerade FOX-dämparsystem erbjuder denna elcykel exceptionell manövrerbarhet och komfort, även i de mest utmanande miljöer. Tack vare dess avancerade TQ HPR-motor och effektiva Shimano-drivlina är Scott Lumen eRide 910 välutrustad för att hantera varierande terrängtyper med lätthet. I jämförelse med andra marknadsalternativ skiljer sig denna modell genom sin sofistikerade design och kraftfulla prestanda. En perfekt match för både nybörjaren och den erfarna cyklisten som söker en pålitlig och högpresterande elcykel för terrängäventyr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott bike lumen eride 910 2024 Elcykel.
NamnPris
default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel 38 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 M 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S2 Beige S Elcykel 49 999 kr
default_string Scott Bike aspect eride 920 blå 2024 Elcykel 48 995 kr
default_string Cannondale Adventure Neo 4 Gul L Elcykel 25 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 M 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S1 Röd L Elcykel 60 999 kr
default_string Bergamont  e-grandurance elite 2024 - S Elcykel 72 995 kr
default_string Scott Bike Patron Eride 930 Grön S 2024 Elcykel 62 995 kr

Scott bike lumen eride 910 2024 Elcykel eller Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel. Scott bike lumen eride 910 2024 Elcykel kostar mer.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024