Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Patron Eride 930 Grön Xl 2024 Elcykel

62 995 kr
Upptäck Scott Patron eRide 930 Grön Elcykel, en framstående elektrisk MTB designad för att förvandla dina terrängäventyr. Med sin robusta aluminiumstomme och avancerade 4-länks design erbjuder denna elcykel en exceptionell smidighet och respons för tekniska stigar och snabba fjällspår. Utrustad med en kraftfull Bosch Performance CX elmotor och ett integrerat 625Wh batteri, levererar Scott eRide 930 otroliga prestanda och uthållighet. Cykeln stoltserar med topptekniska komponenter som höj- och sänkbar sadelstolpe, en 1x12 växlad drivlina från SRAM och hydrauliska skivbromsar för maximal kontroll. Tack vare Syncros hjul och Maxxis-däck, garanteras optimalt grepp och säkerhet. Vare sig du är ute efter att utforska nya terränger eller maximera dina prestationer, är Scott Patron eRide 930 Grön Elcykel det självklara valet. Läs mer och utforska våra utförliga recensioner med ett klick!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Scott Patron Eride 930 Grön XL 2024 Elcykel är din optimala följeslagare i utmanande terränger. Denna elektriska mountainbike är specifikt designad för att hantera tekniska stigar och fjällspår med lätthet. Med en kraftfull Bosch Performance CX-motor på 85Nm och ett integrerat 625Wh batteri kombinerar Scott Patron eRide 930 avancerad teknologi med användarvänlighet. Dess aluminiumram och 4-länks dämpningssystem erbjuder både stabilitet och flexibilitet, vilket gör den idealisk för både nybörjare och erfarna terrängcyklister. Den är även utrustad med höj- och sänkbar sadelstolpe och pålitliga komponenter från SRAM för en tillförlitlig och njutbar cykelupplevelse.

Scott Patron Eride 930 utmärker sig med sin slående gröna färg och stilrena design som fångar ögat. Den moderna och robusta aluminiumramen ger cykeln en låg tyngdpunkt, vilket ökar stabiliteten och ger en säker åktur även på de mest tekniska nedförslöporna. Cykelns integrerade komponenter, såsom de justerbara dämparna och de hållbara Maxxis-däcken, harmonierar estetiskt med den totala designen, vilket gör den till ett attraktivt val för estetiskt medvetna cyklister med passion för terrängcykling.

Tekniska Specifikationer

Scott Patron eRide 930 är byggd med en robust aluminiumstomme som kombinerar både hållbarhet och låg vikt för att hantera tuff terräng utan kompromisser. Denna materialval gör cykeln till en utmärkt Scott elcykel för de som söker prestanda och pålitlighet i sin cykelupplevelse. Aluminiumets höga styrka till vikt-ratio förbättrar cykelns hanterbarhet och acceleration, samtidigt som den bibehåller noggrann kontroll även under krävande förhållanden. Fördelarna med denna konstruktion inkluderar inte bara ökad stabilitet utan även en förbättrad reaktivitet och flexibilitet på stigar och under varierade terrängförhållanden, vilket gör den till en top-notch modell i Scott elcykel-serien.

Inom motorsektionen är Scott Patron eRide 930 utrustad med en av marknadens mest kraftfulla enheter, en Bosch Performance CX motor med ett vridmoment på 85Nm. Denna motor ger överlägsen kraft och effektivitet, perfekt för elektrisk mountainbike Scott Eride 930 entusiaster som kräver prestanda även i de mest utmanande terrängerna. Motorprestandan säkerställer att du enkelt kan bestiga branta backar och behålla god fart även på krävande stigar. Dess förmåga att leverera konstant och pålitlig kraft gör den här modellen till en favorit bland teknikentusiaster och garanterar en spännande men kontrollerad cykelupplevelse i varierad terräng.

Funktioner och Utväxling

Scott Patron eRide 930 är utrustad med en 1x12 växlad drivlina från SRAM som erbjuder enastående pålitlighet och prestanda över varierande terränger. Denna högteknologiska växelsystem säkerställer smidig och exakt växling även under krävande omständigheter vilket gör den idealisk för både nya utforskare och erfarna cyklister som älskar "elcykel terräng" och "elektrisk MTB". Växlarnas breda utbud möjliggör anpassning till både branta klättringar och snabba utförslöpor, vilket gör denna cykel till en oumbärlig partner på spåret.

Dessutom är Scott Patron eRide 930 utrustad med avancerade dämparsystem från RockShox/X-Fusion. Dessa dämpare har justerbar retur och ett flertal fasta lägen, som alla kan justeras direkt från styret, vilket ger cyklisten möjlighet att finjustera cykelns respons baserat på terrängens karaktär och personliga preferenser. Den här anpassningsförmågan förbättrar inte bara komforten utan ökar även cykelns effektivitet och kontroll på alla underlag.

Batteri och Räckvidd

Scott Patron Eride 930 är utrustad med ett kraftfullt integrerat 625Wh batteri som garanterar långa och utmanande turer utan att oroa sig för batteritiden. Denna höga batterikapacitet är direkt ansvarig för cykelns ökade prestanda i svår terräng och förmågan att hantera långa sträckor med konstant hög effektivitet. Genom att dra full nytta av detta robusta batteri, säkerställer Scott Patron Eride 930 att varje utflykt blir en njutbar och pålitlig upplevelse, oavsett terrängens krävande natur. För den som är intresserad av att investera i denna högpresterande elcykel, kan Scott Patron Eride 930 grön xl köp online erbjudas som ett effektivt och bekvämt alternativ att skaffa en av marknadens mest dynamiska cyklar.

Säkerhet och Komfort

Scott Patron Eride 930 Grön Elcykel är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som gör dina äventyr tryggare. En av de mest framstående är de kraftfulla hydrauliska skivbromsarna från SRAM, som ger överlägsen bromskraft och pålitlighet under alla väderförhål­anden. Dessa högkvalitativa bromsar säkerställer att du kan hantera branta nedfarter och snabba stopp utan bekymmer, vilket är essentiellt för säkerhetskritiska situationer i krävande terränger.

När det gäller komfort är Scott Patron Eride 930 inte bara byggd för prestanda utan också för att maximera din cykelupplevelse. Med en höj- och sänkbar sadelstolpe kan du enkelt justera sitthöjden under färd, vilket är en avgörande faktor för både komfort och effektivitet i olika terrängtyper. Detta, i kombination med en integrerad bakdämpare, som placeras strategiskt för att sänka tyngdpunkten, ger en mer stabil och bekväm körning, speciellt på ojämna underlag. Denna design sänker inte bara tyngdpunkten utan bidrar också till en överlägsen cykelkontroll och minskade vibrationer under färden.

Slutsats och Applicering

Scott Patron eRide 930 är utan tvekan den idealiska cykeln för den äventyrliga terrängcyklisten. Den erbjuder en perfekt kombination av styrka, smidighet och avancerad teknik för att tackla även de mest krävande stigarna och terrängerna. Med sin robusta aluminiumstomme och sofistikerade fjädringssystem, står den pall även under hårda förhållanden och levererar beständig prestanda åktur efter åktur. Genom att läsa en grundlig Scott Eride 930 terrängcykel recension blir det tydligt att denna elektriska MTB inte bara klarar av att möta de högt ställda kraven från terrängcykling, utan även överträffar dem. Oavsett om du är ute efter spännande äventyr eller bara vill förbättra din terrängcykling, är Scott Eride 930 ett överlägset val.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Patron Eride 930 Grön Xl 2024 Elcykel.
NamnPris
default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart Elcykel 38 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 M 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S2 Beige S Elcykel 49 999 kr
default_string Scott Bike aspect eride 920 blå 2024 Elcykel 48 995 kr
default_string Cannondale Adventure Neo 4 Gul L Elcykel 25 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 M 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo S1 Röd L Elcykel 60 999 kr
default_string Bergamont  e-grandurance elite 2024 - S Elcykel 72 995 kr
default_string Scott Bike Patron Eride 930 Grön S 2024 Elcykel 62 995 kr

Scott Bike Patron Eride 930 Grön Xl 2024 Elcykel eller Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Scott bike patron eride 930 Grön 2024 Elcykel. Båda cyklarna är tillverkade av Default_string vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Men även om priset är samma kan komponenterna och kvaliteten skilja mycket.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024