Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel

62 995 kr
Upplev ultimat frihet och äventyr med Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel, en toppmodern eldriven mountainbike som tar dig överallt. Med dess kraftfulla Bosch motor och ett robust 625 Wh batteri är denna Scott eRIDE elektrisk cykel redo att tackla även de mest krävande terrängerna. Aluminiumramen och SRAM SX Eagle 12-växlad drivlina säkerställer hållbarhet och precision under turen, medan avancerad dämpningsteknik ger en smidig åktur oavsett underlag. Denna Scott elektrisk mountainbike är inte bara utrustad för spänning i nedförsbackar utan även för komfortabla utflykter på varierade stigar. För adrenalinsökare och friluftsentusiaster, gör din nästa cykeltur exceptionell. Lär dig mer och gör ditt köp online. Scott Bike Strike Eride 930, en elcykel för utmanande terränger som förenar teknologi och äventyr.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel är en eldriven mountainbike som är perfekt för äventyrssökare och terrängentusiaster. Denna elcykel är utrustad med en högpresterande Bosch-motor och ett robust 625 Wh batteri, vilket gör den idealisk för såväl intensiva utflykter i utmanande landskap som avkopplande rundor på krävande stigar. Det som särskilt utmärker Scott eRIDE elektrisk cykel från konkurrenterna är dess tåliga aluminiumram och dess överlägsna dämpningssystem med både fram- och bakdämpare, optimerat för att ge ojämförlig komfort och kontroll på varierande underlag.

Tekniska Specifikationer

Scott Bike Strike eRIDE 930 Blå L Elcykel är en toppmodern eldriven mountainbike designad för den äventyrslystna. Modellen levererar med sin hållbara aluminiumram och är framtagen för att behändigt hantera varierade terränger. Med en effektiv Bosch-motor ökar cykelns prestanda och ger användaren en kraftfull assistans under färden. Denna modell är utrustad med ett robust 625 Wh batteri som erbjuder utmärkt livslängd och räckvidd, vilket gör den idealisk för längre turer i krävande landskap. Det avancerade växelsystemet från SRAM SX Eagle med 12 växlar bidrar till att cyklisten enkelt kan anpassa sig efter terräng och lutning. Dessvärre finns Scott Bike Strike eRIDE 930 Blå i storleken L för närvarande ej i lager, men de praktiska aspekterna av dess tekniska specifikationer garanterar en väntan som lönar sig för den passionerade cyklisten.

Design och Konstruktion

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel är konstruerad med en robust aluminiumram som inte bara ger lång hållbarhet utan också en lätt konstruktion, optimal för eldriven mountainbike-användning. Dess geometri är särskilt utformad för att maximera balans och kontroll i utmanande och varierande terräng. Estetiskt erbjuder denna Scott elektrisk mountainbike en slående blå färg som förstärker dess visuella attraktivitet och integrerade komponenter som ger en slät finish. En särskild detalj är den så kallade 'dropper post', som underlättar justering av sadelhöjden under färd, vilket är en värdefull funktion när terrängen varierar. Denna genomtänkta design garanterar inte bara effektivitet och säkerhet men också en stilren framtoning i spåret.

Motor och Batteri

Motorn och batteriet är hjärtat i Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel, särskilt viktigt för en eldriven mountainbike som är designad för krävande terränger. Denna modell är utrustad med en högpresterande Bosch-motor, känd för sin robusthet och effektivitet, vilket är essentiellt för terrängcykling där extra kraft är nödvändig. Med ett kraftfullt 625 Wh batteri får du en imponerande räckvidd, vilket gör det möjligt att utforska längre och tuffare rutter utan oro för att energin ska ta slut. Att underhålla batteriet väl är avgörande; regelbunden laddning och undvikande av fullständig urladdning kan förlänga dess livslängd och prestanda. Dessutom bidrar val av en elcykel med effektiv motor och hållbart batteri positivt till miljön genom lägre koldioxidutsläpp jämfört med bensindrivna fordon.

Drivlina och Bromssystem

Scott Bike Strike eRIDE 930 Blå L Elcykel är utrustad med en imponerande drivlina som säkerställer smidighet och precision under cykling i varierande terräng. Med en 12-växlad SRAM SX Eagle drivlina, är denna eldriven mountainbike perfekt för både branta klättringar och snabba utförslöpor. Drivlinans högpresterande växelsystem garanterar att varje växel går in mjukt och exakt, vilket ger cyklisten en överlägsen kontroll oavsett terrängtyp. Denna egenskap är särskilt värdefull i utmanande terränger där pålitliga och precisa växlingar är avgörande för en säker och njutbar cykeltur.

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel är utrustad med avancerade hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok som garanterar oöverträffad bromskraft och pålitlighet, även under krävande förhållanden. Dessa bromsar bidrar starkt till cykelns säkerhet och hanteringsförmåga, vilket är avgörande när man navigerar i utmanande terränger eller när snabba stopp är nödvändiga. Tack vare denna robusta bromskonstruktion, kan användaren känna sig trygg och säker oavsett väderförhållanden eller terräng. Den innovativa tekniken i bromssystemet placerar Scott Bike Strike Eride 930 i framkanten när det gäller säker och kontrollerbar cykling.

Dämpning och Komfort

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel erbjuder en exceptionell dämpning för att maximera komforten och prestandan i utmanande terränger. Cykeln är utrustad med en avancerad dämpningssystem tack vare 140 mm fjädring från Marzocchi framgaffel och X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare. Denna kombination säkerställer att stötar och vibrationer minimeras när du navigerar över ojämnheter, vilket ger en jämnare och mer kontrollerad färd. Med lockout-funktionen kan du dessutom snabbt anpassa din cykels dämpning till olika typer av terräng, vilket är en stor fördel när vägunderlaget skiftar mellan hårt och mjukt.

Användningsområden

Scott Strike eRIDE 930 är en mångsidig eldriven mountainbike som presterar utmärkt i olika miljöer. Denna elcykel med Bosch motor är idealisk för äventyrscykling över krävande terräng och längs stigar där dess avancerade teknologi och robusta konstruktion kommer till sin rätt. Med dess kraftfulla motor och hög kapacitetsbatteri, erbjuder Scott elektrisk mountainbike möjligheten till längre utflykter och ökad prestation i upp- eller nedförsbackar. Den är även perfekt för dig som söker en Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel för spännande och utmanande friluftsaktiviteter.

Slutsats

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel sammanfattar perfekt blandningen av äventyrsanda och teknisk förfining. Den lämpar sig utmärkt för både adrenalinfyllda utflykter och lugnare turer tack vare dess högpresterande Bosch-motor och avancerade dämpningssystem, vilket skiljer den markant från konkurrenterna. Den robusta konstruktionen och den effektiva drivlinan erbjuder en överlägsen kördynamik i utmanande terränger. Denna eldriven mountainbike är mest lämplig för äventyrssökare som värderar kvalitet och prestanda. Med Scott Bike Strike Eride 930 får du en pålitlig partner för både intensiva backar och avkopplande stigridning.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel.
NamnPris
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel 73 999 kr
merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel 73 999 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå M Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel 62 995 kr
merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel 34 996 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Xl Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå S 2024 Elcykel 62 995 kr

Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel eller Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel. Båda cyklarna är tillverkade av Default_string vilket kan göra dem enklare att jämföra. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel. Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå Xl 2024 Elcykel 62 995 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024