Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel

62 995 kr
Upptäck nya höjder med Scott Bike Strike eRide 930 Blå M Elcykel, en el-mountainbike utformad för den äventyrslystna. Den här Scott elcykeln är utrustad med en högpresterande Bosch-motor och ett robust 625 Wh batteri, perfekt för långa och krävande turer i varierande terräng. Med en avancerad 140 mm dämpningssystem, inklusive Marzocchi framgaffel och X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare, anpassar sig denna högpresterande elcykel smidigt efter underlagets utmaningar. SRAM SX Eagle 12-växlad drivlina och kraftfulla hydrauliska skivbromsar säkerställer optimal kontroll och respons. Oavsett om det gäller adrenalinfyllda nedförsåk eller avkopplande stigcykling, är Scott Bike Strike eRide 930 Blå M Elcykel din pålitliga följeslagare. Ta del av den ultimata cykelupplevelsen – köp Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel idag och förbered dig för ditt nästa stora äventyr!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel är en högpresterande el-mountainbike som är designad för att leverera en överlägsen cykelupplevelse, oavsett terräng och utmaning. Denna elcykel, som är utrustad med en avancerad Bosch-motor och ett kraftfullt 625 Wh batteri, är optimal för både tekniskt krävande stigar och bekvämare turer i varierande landskap. Med en robust konstruktion och toppmodern teknologi är Scott Strike eRIDE 930 anpassad för den moderna äventyraren som söker både prestanda och komfort. Denna modell kombinerar funktionalitet med en stilren design, och är din trofasta följeslagare på alla typer av cykeläventyr.

Produktens egenskaper

Scott Strike eRIDE 930 är ingen vanlig elcykel – detta är en högpresterande el-mountainbike som kombinerar robusthet med avancerad teknologi. Cykeln är utrustad med en Bosch-motor elcykel av hög kvalitet som ger pålitlig och kraftfull assistans på alla typer av terräng. Motorn kompletteras av ett integrerat 625 Wh batteri, vilket säkerställer långvarig prestanda och omfattande räckvidd på en enda laddning. Ramtypen är specificerad som mountainbike, designad för att tåla de tuffaste stigarna och de mest krävande utflykterna.

Vidare är Scott Strike eRIDE 930 konstruerad för att smidigt anpassa sig till olika typer av underlag med sin sofistikerade dämpningsteknik och dropperpost som ökar kontrollen i brant terräng. Mountainbike-ramen är tillverkad av högkvalitativt aluminium, vilket ger både styrka och lättvikt. Denna kombination gör cykeln till en idealisk följeslagare för äventyrslystna cyklister som kräver en Bosch-motor elcykel som klarar både högintensiva nedförsåk och långa, utmanande uppförsbackar.

Design och hållbarhet

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel är enastående inte bara för sin kraftfulla prestanda utan även för sin imponerande design och hållbarhet. Denna Scott elcykel är utrustad med en robust aluminiumram, känd för sin lätthet och hållfasthet, vilket gör den perfekt för krävande terräng och långa utmanande turer. Den eleganta blå färgen ger dessutom ett estetiskt tilltalande och stilrent utseende som gör att cykeln sticker ut i mängden.

Hållbarheten hos Scott Bike Strike Eride 930 Blå M är av yttersta vikt. Cykeln är byggd för att hålla länge, vilket säkerställs genom användningen av högkvalitativa material och komponenter. Aluminiumramens konstruktion är inte bara lätt utan även exceptionellt motståndskraftig mot korrosion och mekanisk stress, vilket garanterar en lång livslängd även under tuffa förhållanden. Denna högpresterande elcykel är en investering i både kvalitet och hållbarhet, vilket gör den till ett självklart val för seriösa cyklister.

Komfort och anpassningsbarhet

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel är designad för att maximera din bekvämlighet och prestation i alla terränger. En anmärkningsvärd egenskap är dess lockout-funktion, vilken gör det möjligt att stela upp bakdämparen vid behov. Detta är särskilt användbart när du cyklar på plana och hårda underlag där mindre dämpning önskas, vilket effektivt omvandlar cykeln till en mer startrigid modell för en effektivare kraftöverföring.

Dessutom är cykeln utrustad med en avancerad dropperpost, vilket tillåter justering av sadelhöjden snabbt och smidigt med en enkel knapptryckning – även medan du fortfarande kör. Detta är en ovärderlig funktion när du konfronteras med branta backar eller tekniskt avancerad terräng, där en lägre sadel ger bättre stabilitet och kontroll över cykeln.

Dessa anpassningsbara egenskaper, både lockout-funktionen och dropperposten, förenklar för dig att anpassa cykeln exakt efter de förhållanden du möter under din färd, och ger en skräddarsydd och komfortabel cykelupplevelse oavsett terräng.

Drivlina och bromssystem

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel är utrustad med en SRAM SX Eagle 12-växlad drivlina, vilket erbjuder en oöverträffad växlingsprestanda som är särskilt användbar i terrängcykling där varierande växlar krävs för snabba anpassningar till föränderlig terräng. Denna drivlina är anmärkningsvärt effektiv och tillåter smidiga och tysta växelövergångar, vilket är kritiskt när du behöver koncentrera dig på stigen framför dig.

Förutom en överlägsen drivlina är Scott Bike Strike Eride 930 även utrustad med kraftfulla hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok. Dessa högkvalitativa bromsar garanterar omedelbar bromsverkan med minimal ansträngning vid handtaget, vilket är vitalt för säkerheten i branta och tekniskt krävande nedförsbackar. Hydraulsystemet säkerställer också en konsekvent bromsprestanda oavsett väderförhållanden, vilket gör cykeln tillförlitlig under alla säsonger och förhållanden. Dessa egenskaper gör Scott Bike Strike Eride 930 till en exceptionell el-mountainbike för både avancerad stigcykling och utforskning av nya terränger.

Idealisk användning

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel är skräddarsydd för den äventyrslystna cyklisten som söker en mångsidig upplevelse. Oavsett om du är ute efter adrenalinfyllda nedförsåk på bergsstigar eller en mer avkopplande tur längs skogsstigar, excellerar denna el-mountainbike i båda situationerna. Dess robusta design och avancerade teknik gör den till ett utmärkt val för både tekniskt krävande terräng och avslappnade utflykter. Med dess högpresterande Bosch-motor och effektiva dämpningssystem, som smidigt anpassar sig efter olika underlag, garanterar Scott Bike Strike Eride 930 säkerhet och kontroll i varje sväng. Oavsett området du väljer för din nästa cykeltur, kommer denna elcykel att leverera en överlägsen prestanda.

Varför välja denna modell?

Om du är en passionerad cyklist som söker ett fordon som kombinerar hög prestanda med tuff terrängkapacitet, är Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel det självklara valet. Denna el-mountainbike är inte bara en kraftfull följeslagare på spåren, utan också utrustad med avancerad teknik för att ge dig en överlägsen cykelupplevelse. Med dess Scott Bike Strike Eride 930 Blå mountainbike med Bosch-motor, är cykeln optimerad för effektiv och kraftfull framdrivning i de mest krävande landskap.

Konstruerad för äventyrslystna cyklister, kombinerar denna Scott elcykel robusta funktioner och sofistikerad teknik. Dess Bosch-motor elcykel system med ett integrerat 625 Wh batteri säkerställer lång räckvidd och pålitlig prestanda uppför och nedför. Tack vare denna Scott eRide 930 robust elcykel med 625 Wh batteri, kan cyklisten åtnjuta längre turer utan att oroa sig för batteritiden.

Denna högpresterande elcykel är designad för att hantera både steniga stigar och mjuka skogsvägar, vilket gör den till en perfekt allround-cykel för alla som vill utforska naturen utan begränsningar. Med en ram som tål tuffa tag och ett effektivt drivsystem, garanterar Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel en spännande, men säker cykelupplevelse för alla äventyr. Välj denna modell för en garanterat kraftfull och anpassningsbar partner på alla dina cykeläventyr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel.
NamnPris
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel 73 999 kr
merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel 73 999 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå M Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel 62 995 kr
merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel 34 996 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Xl Elcykel 73 999 kr

Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel eller Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Scott Bike Strike Eride 930 Blå M Elcykel. Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå Xl 2024 Elcykel 62 995 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024