Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel

62 995 kr
Upplev ultimat frihet och prestanda med Scott Bike Strike eRide 930 Blå S Elcykel, din perfekta följeslagare för terrängäventyr. Med dess kraftfulla Bosch-motor och robusta 625 Wh batteri är denna el-mountainbike designad för att ta dig längre och högre. Oavsett om du utforskar branta bergsstigar eller njuter av en lugn tur i skogen, erbjuder Scott eRIDE elcykel överlägsen komfort och effektivitet. Tack vare dess avancerade dämpningssystem med Marzocchi framgaffel och X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare, samt en praktisk dropperpost, hanterar den svår terräng med lätthet. Dessutom garanterar SRAM SX Eagle-drivlinan med 12 växlar och de kraftfulla hydrauliska skivbromsarna en säker och njutbar cykelupplevelse. Köp Scott Bike Strike Eride 930 elcykel idag och förbered dig för äventyr på ett helt nytt sätt!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel

Upplev äventyret med Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel, utformad för att leverera prestation och kraft för alla dina terrängbehov. Denna el-mountainbike är utrustad med en högpresterande Bosch-motor och kraftfullt 625 Wh batteri, vilket ger längre uthållandet under krävande äventyr. Tackza 140 mm lång dämpning, med en Marzocchi framgaffel och X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare, kan du lita på en jämn och responsiv körning oavsett terrängens utmaningar. Med hendens dropperpost uppnår du optimal kontroll även i de mest branta backarna. Den robusta aluminiumramen och SRAM SX Eagle-drivlina, med 12 växlar, säkerställer en otrolig hållbarhet och smidiga växlingar. Oavsett om du söker adrenalinfyllda utförscyklingar eller lugna stigar, är Scott Strike eRIDE 930 det självklara valet för alla som söker ett pålitligt äventyrsredskap.

Tekniska specifikationer

Den avancerade Bosch-motorn i Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel är en central del av cykelns tekniska utförande och en avgörande faktor för dess prestanda i terräng. Motorarkitekturen är utrustad med ett kraftfullt 625 Wh batteri som inte bara ger ökad kraft utan även uthållighet för långa och krävande cykelturer. Denna el-mountainbike är idealisk för äventyr tack vare sitt effektiva energiutnyttjande och förmågan att leverera kontinuerlig assistans under turerna.

Med en dämpningsmekanism som inkluderar en Marzocchi framgaffel och en X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare klarar cykeln av att absorbera stötar och ojämnheter i terrängen på ett imponerande sätt. Dessa komponenter bidrar till en behaglig åktur, även på de mest utmanande underlagen och reducerar tröttheten hos cyklisten. Dämparsystemet är anpassat för att hantera komplex terräng och förbättrar därmed kontrollen och stabiliteten när det bärs som mest.

Scott Bike Strike Eride 930 är även försedd med en SRAM SX Eagle-drivlina, vilket innebär att cykeln har 12 växlar som kan hanteras med precision och smidighet. Det utvidgade växelomfånget gör det möjligt för cyklisten att anpassa kraftöverföringen efter de varierande kraven som olika terränger ställer. Denna driftdel är kärnan i cykelns prestanda och bidrar till både effektiv kraftöverföring och mjuka växlingar, vilket i sin tur ger en starkare och mer anpassningsbar cykelupplevelse.

Design och hållbarhet

Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel är konstruerad med en robust aluminiumram som är speciellt anpassad för terrängcykling. Denna konstruktion möjliggör inte bara en lätt och hållbar cykel, utan också utmärkt stöd och stabilitet i utmanande terränger. Aluminiumramen bidrar till cykelns totala hållfasthet och ger ökad livslängd även vid hård användning, vilket gör Scott Strike eRIDE 930 till ett optimalt val för äventyrliga cyklister som ofta utforskar krävande stigar och backar.

Ett särskilt framträdande drag hos denna el-mountainbike är dess dropperpost, som tillhandahåller otrolig funktionalitet när det gäller att hantera branta nedfarter. Dropperposten möjliggör för cyklisten att justera sadelns höjd utan att behöva kliva av cykeln, vilket ger omedelbar fördel i dynamiska terrängförhållanden. Denna anpassning gör det enklare att bibehålla balans och kontroll under extrema nedfarter, vilket resulterar i en säkrare och mer kontrollerad cykelupplevelse. Scott eRIDE 930 Blå S recensioner pekar ofta på detta som en av de mest uppskattade egenskaperna, speciellt bland de som satsar på teknisk terrängcykling.

Effektivitet och funktioner

Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel är designad för att hantera varierande terräng med enastående säkerhet och kontroll. Cykeln är utrustad med avancerade hydrauliska skivbromsar med 4-kolvsok, vilket ger överlägsen bromskraft och pålitlighet även under de mest krävande förhållandena. Denna typ av bromssystem är essentiell för el-mountainbikes som Scott eRIDE elcykel, där farten kan bli hög och terrängen oförutsägbar. Bromsarnas förmåga att effektivt hantera höga hastigheter och abrupta stopp ökar säkerheten betydligt när du utforskar svåråtkomliga stigar eller utför branta nedfarter.

Dessutom förstärker dessa bromsar cyklistens kontroll över cykeln, vilket är avgörande för att navigera säkert genom tekniskt komplicerad terräng. Den här egenskapen är särskilt värdefull i varierande terrängförhållanden, där cyklistens förmåga att snabbt reagera på förändringar är kritisk. Scott Strike eRIDE 930 Blå S Elcykel ger dig den trygghet och den tekniska överlägsenhet som krävs för att fullt ut kunna njuta av dina äventyr, oavsett om det handlar om adrenalinfyllda utförsåkningar eller lugna turer längs natursköna stigar.

Användarvänlighet

Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel är inte bara en högpresterande el-mountainbike; den är också extremt användarvänlig. Underhållet på denna cykel är enkelt tack vare dess högkvalitativa komponenter som kräver minimal justering och reparation. Det intuitiva gränssnittet på Bosch-motorn gör det enkelt för cyklister att anpassa sin körupplevelse utan komplikationer. Vid behov av underhåll eller reparation, är reservdelar till Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel lättillgängliga, vilket säkerställer att ägaren snabbt kan få cykeln i toppskick igen. Denna tillgänglighet av reservdelar kombinerat med cykelns enkla underhåll gör den till en idealisk följeslagare för både nybörjare och erfarna äventyrscyklister som vill fokusera mer på själva åkningen än den tekniska hanteringen.

Optimal användning

Scott Strike eRIDE 930 är designad för att maximera din cykelupplevelse oavsett terräng. Denna elcykel med Bosch-motor är optimal för både spännande utförsåkningar och lugna turer på skogsstigar. Dess robusta konstruktion och avancerade dämpningssystem gör den till en pålitlig följeslagare i ruffigare terränger som bergsleder eller kuperade landskap, där den extra kraften från Bosch-motorn verkligen kommer till sin rätt. Samtidigt erbjuder den komfort och stabilitet på mer avslappnade stigar i skog och mark, vilket gör den idealisk för både äventyrslystna och de som föredrar en något lugnare cykeltur i naturen. Den här mångsidigheten gör Scott eRIDE 930 Blå S till en utmärkt investering för den som söker en el-mountainbike som klarar av diverse cykeläventyr.

Varför välja Scott Strike eRIDE 930?

Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel utmärker sig som en optimal el-mountainbike, anpassad för både krävande äventyr och behaglig terrängcykling. Denna modell skiljer sig från konkurrenterna genom sin avancerade Bosch-motor och robusta batterikapacitet på 625 Wh, vilket säkerställer långvarig kraft och uthållighet på svåråtkomliga stigar. Framför allt, kombinationen av Marzocchi framgaffel och X-Fusion NUDE Trunnion bakdämpare ger en oöverträffad dämpningskapacitet som absorberar stötar även i de mest krävande nedförsbackarna. Med dess tåliga aluminiumram och precisionen från SRAM SX Eagle-drivlinan med 12 växlar, levererar Scott eRIDE elcykel inte bara pålitlig prestanda utan också smidiga och precisa växlingar. Dessa egenskaper gör Scott Strike eRIDE 930 till ett förstahandsval för cyklister som eftersträvar både äventyr och komfort i terrängen.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel.
NamnPris
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel 73 999 kr
merida Ebig.tour 475 Eq - M Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå L Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå Xl Elcykel 62 995 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Blå 2024 Elcykel 62 995 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Elcykel 73 999 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå M Elcykel 73 999 kr
merida Ebig.tour 475 Eq Elcykel 34 996 kr
default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå Xl Elcykel 73 999 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå S 2024 Elcykel 62 995 kr

Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel eller Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Default_string Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel. Båda cyklarna är tillverkade av Default_string och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Scott Bike Strike Eride 930 Blå S Elcykel. Cannondale Moterra Neo Crb Lt 2 Blå L Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
merida Ebig.tour 475 Eq - L Elcykel 34 996 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå Xl 2024 Elcykel 62 995 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Grå/Svart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
default_string Scott Bike Strike Eride 930 Grå 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Chameleon Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
flyer Uproc2 2.10 Elmountainbike, Moss Green Gloss (Herr) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 44 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024