Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady S 2024 Elcykel Hybrid

49 995 kr
Upptäck friheten med **Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel**, den ultimata hybridcykeln för både stadskörning och äventyr. Denna **damcykel med elassistans** kombinerar högteknologisk design och praktiska funktioner för en överlägsen cykelupplevelse. Med en robust aluminiumram och en kraftfull Bosch-motor som levererar imponerande 85Nm i vridmoment, är denna **Scott hybrid elcykel med Bosch motor** perfekt för långa turer och effektiv pendling. Utrustad med en sofistikerad 11-växlars Shimano XT drivlina och hydrauliska skivbromsar säkerställs en pålitlig och smidig körning. **Elcykel hybrid** modellen inkluderar även högkvalitativa Schwalbe 28-tums däck, integrerad belysning samt pakethållare – allt designat för din bekvämlighet och säkerhet. Vare sig det är för vardagspendling eller upptäcktsfärder, är **Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 hybridcykel** ditt bästa val för en stilfull och funktionell cykelupplevelse.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är en framstående elcykel hybrid, designad för att elegant kombinera robust äventyrscykling med bekväm stadskörning. Denna Scott elcykel är framtagen specifikt som en damcykel med elassistans, vilket försäkrar att varje detalj från ramens format till sadelns utformning maximera komfort och användarvänlighet. Den stylish designen med en modern Bosch motor uppvisar en kraftfull symbios mellan traditionell cykeldesign och avancerad elektronisk assistans, optimal för både det lugna stadslivet och de mer äventyrliga utflykterna.

Viktiga egenskaper och fördelar

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel är en exceptionell hybridcykel, skräddarsydd med tanke på kvinnors behov och idealisk för såväl stadsmiljö som äventyrliga utflykter. Med sin kraftfulla Bosch motor som levererar upp till 85Nm i vridmoment får du en pålitlig partner som klarar varierande terränger och väderförhållanden. Den är utrustad med en sofistikerad 11-växlars Shimano XT drivlina som säkerställer smidiga och tysta växlingar, perfekt för långa distanser. Komforten under färd förbättras av den dämpade Suntour framgaffeln och de robusta 28-tums Schwalbe däcken som tillsammans ger en jämn och behaglig körning på både asfalt och grusvägar. Cykeln inkluderar även viktiga tillbehör såsom integrerad belysning, pakethållare och bygellås, vilket gör den till en säker och praktisk modell för daglig användning.

Design och komfort

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel är ett mästerverk i design, framtagen för att kombinera estetik med funktionalitet. Den moderna aluminiumramen är inte bara lätt och robust utan också snyggt formgiven för att passa både äventyr och effektiv stadskörning. Denna hybridcykel tar hänsyn till både komfort och praktiska aspekter av cyklingen, vilket gör den idealisk för elcykel-entusiaster som värdesätter design lika högt som prestanda. Ramens struktur är optimerad för att erbjuda en mjuk och bekväm körupplevelse oavsett underlag, vilket bekräftar dess mångsidighet som både en elcykel för äventyr och stadskörning.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel är utformad med användarens komfort som högsta prioritet, vilket tydligt märks i valet av ergonomiskt utformade sadlar och handtag. Dessa komfortegenskaper gör det behagligt att cykla även under längre sträckor, där kroppens position och tryckpunkter tas i beaktan för att minska trötthet och öka cykelglädjen. Materialen i dessa komponenter är noggrant utvalda för att ge en mjuk men stödjande känsla, och konstruktionsteknikerna är avancerade för att erbjuda både hållbarhet och komfort under färd.

Dessutom är Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel utrustad med en dämpad framgaffel från Suntour och en effektiv stötdämpningssystem som ger en smidigare och mer bekväm åktur, även på ojämna underlag. Den bakre stötdämpningen absorberar effektivt stötar och gör färden mindre ansträngande. Detta är särskilt värdefullt på långa turer eller när vägen blir mindre utmanande. 28-tums Schwalbe-däck bidrar ytterligare till komforten genom att erbjuda utmärkt grepp och stabilitet på olika typer av underlag, vilket gör denna Scott elcykel idealisk för äventyr och stadskörning.

Teknisk specifikation

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är en toppmodern hybridcykel, utformad för att bemästra såväl stadens gator som landsvägar. Som Scott hybrid elcykel med elassistans, har den en robust och mångsidig aluminiumram som gör den till ett idealiskt val för allt från dagliga pendlingsresor till längre äventyrsturer. Trots att detaljerad information om motorn och batterikapaciteten saknas, är det värt att notera att dessa element är avgörande för cykelns prestanda. De elektriska komponenterna, som vanligen omfattar både motor och batteri, spelar en central roll i att tillhandahålla nödvändig kraft och räckvidd som gör elcyklar speciellt anpassade för både effektivitet och uthållighet på varierande terräng.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är en elcykel hybrid som använder sig av toppmoderna komponenter. Cykeln är utrustad med Shimano XT 11-växlad drivlina, vilket säkerställer smidiga och exakta växlingar under färd, perfekt anpassad för såväl stadskörning som längre äventyr. För att maximera komfort och kontroll, oavsett terräng, inkluderar elcykeln dessutom en Suntour-dämpad framgaffel som effektivt absorberar stötar och ojämnheter på vägen.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel är utrustad med 28-tums Schwalbe-däck som erbjuder utomordentlig stabilitet och komfort, även på ojämna underlag. Det gör denna elcykel hybrid idealisk för både stadskörning och lätta äventyr. För säkerhets skull har cykeln även hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket garanterar effektiv och pålitlig bromsverkan oavsett väderförhållanden, vilket bidrar till en säker och behaglig cykelupplevelse varje gång.

Prestanda och drivlina

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel erbjuder en unik kombination av prestanda och komfort tack vare sin kraftfulla Bosch-elmotor och effektiva 11-växlade drivlina från Shimano XT. Denna hybridcykel är utformad för att leverera en både jämn och tyst körupplevelse. För ökad komfort under längre turer eller ojämna ytor, är cykeln utrustad med en dämpad framgaffel från Suntour. När det kommer till säkerhet och kontroll, erbjuder Scott hybrid elcykel med Bosch motor hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket garanterar pålitlig bromsverkan oavsett väderförhållanden. Dessa egenskaper gör Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady till ett utmärkt val för både äventyr och stadskörning.

Säkerhetsfunktioner och tillbehör

När det gäller säkerhetsfunktioner och tillbehör, är Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 välutrustad för att garantera både skydd och bekvämlighet under färden. Säkerheten är särskilt viktig i en hybrid elcykel som kan användas både i stadsmiljö och för längre äventyr. Denna modell kommer med flera avancerade säkerhetsfunktioner såsom integrerad belysning, vilket är essentiellt för att öka synligheten under dygnets mörkare timmar. Dessutom är cykeln försett med hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilket erbjuder överlägsen bromsverkan och kontroll även i våta och leriga förhållanden. Dessa funktioner tillsammans skapar en hög säkerhetsstandard som är kritisk för alla cyklister.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är försedd med integrerad belysning både fram och bak, vilket garanterar att du syns väl i trafiken och under mörkare förhållanden. Med stark och pålitlig belysning kan du också känna dig säkrare när du cyklar under olika körförhållanden, vare sig det är tidigt på morgonen eller sent på kvällen. Denna funktion ger dig trygghet genom ökad synlighet och förbättrar därmed din säkerhet på vägarna.

Scott Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilka erbjuder enastående stoppförmåga under alla förhållanden. Dessa avancerade bromssystem ger bättre kontroll och är särskilt effektiva i våta och torra väderförhållanden, vilket säkerställer att du alltid kan cykla tryggt och säkert, oavsett väder.

När du utforskar städer eller ger dig ut på längre turer, bidrar säkerhetstillbehör som pakethållare och bygellås till en högre användbarhet och säkerhet. Dessa tillägg gör Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel idealisk för både äventyr och effektiv stadskörning.

Användningsområden

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är en mångsidig elcykel hybrid som mästerligt kombinerar funktionaliteten hos en stadscykel med äventyrsförmågan hos en terrängcykel. Denna elcykel för äventyr och stadskörning är perfekt för de som önskar en smidig pendling i stadsmiljöer samtidigt som den står redo för helgäventyr i naturen. Tack vare dess hybriddesign kan cykeln hantera olika typer av underlag från asfalterade cykelvägar till grusiga landsvägar, vilket gör den till en idealisk följeslagare för en rad olika miljöer.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 elcykel är optimal för många situationer, inklusive daglig pendling till arbete eller skola och helgturer på såväl landsvägar som lättare terrängvägar. Tack vare dess robusta konstruktion och anpassningsbara tillbehör kan cykeln även prestera väl under varierande väderförhållanden, vilket gör den till ett pålitligt val för året-runt-bruk.

Scott Bike Sub Sport eRIDE 10 Lady 2024 är en elcykel hybrid som passar alla åldersgrupper och färdighetsnivåer. Den kombinerar äventyr med stadskörning och motiverar till en aktiv livsstil, vilket gör den till ett perfekt val för daglig hållbar vardagsmotion.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady S 2024 Elcykel Hybrid.
NamnPris
scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel 25 596 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - S Elcykel Hybrid 44 995 kr
default_string Merida Espresso 500 Eq Xl 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men L 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
scott Sub Tour Eride 30 Unisex S Elcykel Hybrid 25 596 kr
merida Espresso L 400 S Eq - Blå Elcykel Hybrid 27 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady L 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Bergamont E-horizon Edition 6 Gent 52cm 2024 Elcykel Hybrid 40 995 kr
merida Espresso 400 S Eq Elcykel Hybrid 39 999 kr
scott Sub Tour Eride 20 Men Elcykel Hybrid 29 596 kr

Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady S 2024 Elcykel Hybrid eller Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel?

Den cykel som liknar mest är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Cyklarna har olika märken vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar kan skilja sig mycket mellan olika tillverkare. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Scott Sub Active Eride Unisex S Elcykel. Scott Bike Sub Sport Eride 10 Lady S 2024 Elcykel Hybrid är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
default_string Bergamont  e-revox pro eq 2024 - Xl Elcykel Hybrid 44 995 kr
scott Sub Active Eride Lady Elcykel Hybrid 31 995 kr
crescent Elis 9vxl 51cm Silver Elcykel Hybrid 22 995 kr
haibike Trekking 4 High L - Blå Elcykel Hybrid 25 990 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Men Xl 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo 4 Röd Elcykel Hybrid 49 999 kr
default_string Scott Bike Sub Sport Eride 10 Men M 2024 Grön Elcykel Hybrid 49 995 kr
default_string Scott bike sub sport eride 10 lady 2024 Elcykel Hybrid 49 995 kr

Fler produkter från Default_string

NamnPris
Bergamon  e-horizon n8 cb wave vit 2024 - 52cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
Merida Espresso 300 Se Eq M Grå 2024 Elcykel Hybrid 32 999 kr
Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
© Vilken Cykel, 2024