Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size

17 995 kr
Upplev friheten med "Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size", en toppmodern elcykel designad för maximal komfort och användarvänlighet. Denna 26 tum elcykel är perfekt för såväl stadsmiljön som längre utflykter, tack vare sitt låga insteg och den kraftfulla Ecoride Drive System-motorn. Med en räckvidd på upp till 85 km och fem assistansnivåer anpassar den sig enkelt efter dina behov, oavsett om du är på en snabb shoppingtur eller en dagslång utflykt. Ambassador 26 är utrustad med en modulär AVS-pakethållare, vilket gör den väldigt praktisk för att säkert transportera dina ägodelar. Det robusta ramverket och de punkteringssäkra däcken med reflexrand garanterar en säker och stabil färd oavsett väder. Cykeln inkluderar även avancerade säkerhetsfunktioner som hydrauliska skivbromsar och ett SSF-godkänt lås. Välj "Ecoride Ambassador", en komfortabel elcykel som gör cykling till ett rent nöje. Perfekt för dig som värderar komfort, säkerhet och stil.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size är den optimala kombinationen av funktionalitet och stil. Denna elcykel, designad specifikt för att passa både urbana äventyr och avkopplande turer i landskapet, erbjuder en bekväm färd oberoende av väderförhållanden. Med en elegant ram i lågt insteg och en kraftfull Ecoride Drive System F3-motor på 250 W, garanterar Ambassador 26 då båda komfort och pålitlig prestanda. Denna 26 tum elcykel är speciellt utvecklad för att ge en smidig och effektiv cykelupplevelse med minimal ansträngning. Oavsett om du pendlar till jobbet eller utforskar närområdet ger denna komfortabel elcykel en överlägsen körupplevelse varje gång.

Ambassador 26-s modellen sticker ut med sin eleganta och genomtänkta design. Den vita finishen kompletteras av högkvalitativa komponenter som Shimano skivbromsar och en robust konstruktion i aluminium som tillsammans skapar en snygg men praktisk elcykel. En komfortabel Selle Royal-sadel med gel, justerbar styrstam och fällbart sadelstolpe bidrar till en ergonomisk sittställning som avlastar kroppen under längre turer, vilket gör Ecoride Ambassador till den ultimata följeslagaren i vardagen. Lägg därtill lågt insteg som underlättar på- och avstigning, perfekt för användare som önskar en praktisk och mångsidig cykelupplevelse.

Specifikationer och Funktioner

Tekniska Specifikationer
Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size är utrustad med en kraftfull Ecoride Drive System F3 motor frammonterad, vilket erbjuder en motoreffekt på 250W. Denna elcykel med lågt insteg använder ett högkvalitativt Litium-jon batteri med en kapacitet på 576 Wh (36V, 16.0Ah), som ger en maximal räckvidd upp till 85 km per laddning. Cykeln är designad med en robust aluminiumram och ett effektivt batteriplaceringssystem vid sadelröret för enkel åtkomst och bättre viktfördelning.

Unika Funktioner
Denna 26 tum elcykel, Ecoride Ambassador, har flera distinkta funktioner som förhöjer användarens upplevelse. Den är utrustad med en innovativ modulär AVS-pakethållare som gör det möjligt att enkelt fästa och anpassa olika tillbehör fram. För säkerhet och hållbarhet under färden finns Shimano hydrauliska skivbromsar installerade både fram och bak, vilket garanterar överlägsen bromskraft i alla väderförhållanden. Dessutom bidrar komfortpedaler till en avslappnad och stabil åktur, vilket är idealiskt för långa distanser utan trötthet.

Komfort och Användbarhet

Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size är konstruerad för att maximera din komfort under cykelturen, oavsett om du pendlar eller njuter av en fritidsrunda. Modellen kännetecknas av sitt låga insteg, vilket gör det oerhört enkelt att stiga på och av utan att behöva lyfta benet högt, och är därför särskilt idealisk som lågt insteg elcykel. Den upprätta sitthållningen bidrar till en bekväm position under åkning som minskar belastningen på rygg och axlar, vilket gör den till en mycket komfortabel elcykel för både kortare och längre turer. Den ställbara styrstammen tillåter enkla justeringar för att passa olika kroppsstorlekar och preferenser, vilket optimerar ergonomin och ökar anpassningsförmågan.

När det gäller att skapa en idealisk körupplevelse spelar kombinationen av hjulstorlek och sadel en avgörande roll. 26 tum elcykel från Ecoride har stora 26" hjul som erbjuder utmärkt stabilitet och komfort, även över ojämna underlag. Sadeln, Selle Royal Freeway CITY, är specialdesignad för komfort med royal gel som absorberar stötar och minskar tryckpunkter under färd. Denna kombination säkerställer att varje tur med din Ecoride Ambassador blir så njutbar och behaglig som möjligt, samtidigt som den modulära AVS-pakethållaren tillför ytterligare en nivå av användbarhet för dina äventyr.

Säkerhet och Hållbarhet

Säkerhet och Hållbarhet

Ecoride Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size är utrustad med flera avancerade säkerhetsfunktioner, såsom ett SSF-godkänt inbyggt ramlås och kraftfulla Shimano hydrauliska skivbromsar, vilket ger trygg och kontrollerad bromsning även i hög fart eller under våta förhållanden. Denna högkvalitativa elcykel är designad för att ge maximal säkerhet och stöd till cyklisten, vilket gör den till en säker investering för såväl nybörjare som erfarna cyklister. De inbyggda säkerhetsfunktionerna kombinerat med robust konstruktion säkerställer att du kan känna dig trygg och säker även under långa och krävande cykelturer.

När det kommer till hållbarhet och motståndskraft, står Ecoride Ambassador 26 utmärkt i det varierande nordiska klimatet. Med en ram tillverkad i högkvalitativ aluminium och robusta 26-tums hjul utrustade med Schwalbe Fat Frank-däck med punkteringsskydd och reflexrand, är denna elcykel byggd för att tåla både regn, snö och ojämna underlag. Den lågt instegna designen underlättar vid upprepade stopp i stadsförhållanden medan den starka och stödjande konstruktionen ger ett felfritt stöd på både asfalterade vägar och grusstigar.

Sammanfattning

Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size är framtagen för att erbjuda en överlägsen kombination av komfort och funktionalitet. Den här robusta elcykeln är idealisk för allt från dagliga pendlingar till avkopplande fritidscykling. Med sin låga instegsram och ergonomiska design underlättar den för cyklisten att njuta av längre turer utan att känna trötthet. Dess kraftiga 250 W motor och långlivade batteri på 576 Wh ger tillförlitlig assistans och en räckvidd på upp till 85 km, vilket gör den perfekt anpassad för det nordiska klimatet och varierade terränger.

Denna exceptionellt välutrustade modell kommer inte bara att höja din cykelupplevelse, utan också förbättra din mobilitet oavsett väder. Med features som modulär AVS-pakethållare, lågt insteg och punteringssäkra däck från Schwalbe, är Ecoride Ambassador mer än bara en elcykel - den är en investering i din hälsa och miljön. Upplev friheten och fördelarna med en toppmodern elcykel idag.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size.

Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size eller Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam?

Den cykel som liknar mest är Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size. Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam kostar mer.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Ecoride

© Vilken Cykel, 2024