Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size

25 996 kr
Upptäck en ny nivå av cykling med Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61, en mångsidig och högpresterande elcykel perfekt för både stad och landsbygd. Med en kraftfull Shimano STePS DU-E6100 motor och en lång räckvidd på upp till 185 km, tar denna elcykel dig längre utan ansträngning. Dess fem växlar och fotbroms säkerställer en smidig och kontrollerad cykelupplevelse. Den är designad för maximal komfort, med en högt instegsram och en Selle Royal-sadel med gel, vilket gör den till en idealisk kompis för daglig pendling eller längre utflykter. Cykeln är också utrustad med robusta, punkteringsskyddade däck och effektiv Shimano hydraulisk skivbroms fram. Med praktiska funktioner som ett integrerat, avtagbart batteri och både fram och bak lampor som drivs via huvudbatteriet, är Ecoride Elcykel Ambassador redo för alla äventyr.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61

Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 representerar det främsta inom svensk elcykeldesign, optimalt skapad för både dagligt bruk och långdistansresor. Ecoride Elcykel Ambassador är mycket mer än bara en elcykel; det är en symbol för hållbarhet, prestanda och stil. Denna modell är framtagen med en robust konstruktion varav ramen är tillverkad av högkvalitativt aluminium som bidrar till cykelns lätthet och korrosionsbeständighet. Komforten är oöverträffad tack vare en ergonomiskt utformad sadel och ett justerbart styre, vilket gör långa cykelturer mindre ansträngande.

Cykelns design i attraktiva grå färger med rena linjer och eleganta detaljer gör den till en estetisk höjdpunkt. Den avancerade designen kombineras smart med praktiska element som ett lättåtkomligt batteri och intuitiva kontroller, vilket skapar en användarvänlig och tilltalande helhetsupplevelse. Alla dessa element bidrar till en dynamisk känsla när du cyklar, vilket gör Ecoride Elcykel Ambassador 28 tum exceptionellt lämplig för alla typer av cyklister.

Cykeln är utrustad med en kraftfull Shimano STePS DU-E6100 motor som ger en mjuk men kraftfull hjälp vid behov. Motorn levererar en effekt på 250 W och med ett maximalt vridmoment på 60 Nm, vilket möjliggör enkla och snabba accelerationer även i uppförsbackar. Betrakta hur denna fantastiska elcykel med Shimano Steps motor förvandlar cykling till en mer njutbar och mindre ansträngande upplevelse, tack vare den avancerade motortekniken.

Den sömlösa integrationen av Shimano-motorn tillsammans med smarta kraftinställningar förbättrar cykelns totala räckvidd och effektivitet, vilket också underlättar långa sträckor utan ansträngning. En ideell följeslagare för både pendling och fritidsaktiviteter, genom att erbjuda en komfortabel elcykel erfarenhet med pålitlig och långvarig prestanda.

Tekniska specifikationer

Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size är en toppmodell framtagen för att leverera både hög prestanda och användarvänlighet, anpassad till både vardagspendling och längre turer. Med sin harmoniska integration av teknik och kvalitetskomponenter står den ut som en ledande aktör på marknaden för elcyklar.

  • Antal Växlar: Cykeln är utrustad med en 5-växlad Shimano Nexus-navväxel. Detta växelsystem är känt för sin pålitlighet och minimala underhåll, vilket gör det idealiskt för elcykelns konstruktion och daglig användning.

  • Motoreffekt och system: Hjärtat i denna elcykel är den effektiva Shimano STePS DU-E6100 motorn, som erbjuder en stabil effekt på 250W. Motorn är centralt placerad för att ge optimal balans och effektivitet, vilket är särskilt värdefullt i uppförsbackar och längre distanser.

  • Batteri och kapacitet: En integrerad litium-jonbatteri på 36V och 504 Wh säkerställer lång räckvidd och hållbarhet. Med en maximal räckvidd på upp till 185 km per laddning, är det ett ypperligt val för längre resor. Batteriet är smart placerat i diagonalröret och är lätt avtagbart för flexibel laddning.

  • Ram och konstruktion: Ramen är byggd av robust aluminium vilket ger en lätt men stark konstruktion, idealisk för elcyklar. Den höga instegsramen ger användaren en bekväm på- och avstigning, vilket är fördelaktigt i stadstrafik och vid frekventa stopp.

  • Sadel och styre: För maximal komfort under åkturen, är cykeln utrustad med en Selle Royal sadel med royal gel och ett komfort styre som är justerbart. Detta gör det enkelt för användaren att anpassa cykeln efter personliga behov och önskemål.

  • Bromssystem: Cykeln är utrustad med Shimano hydraulisk skivbroms fram och en klassisk fotbroms bak. Denna kombination erbjuder pålitlig och effektiv bromsning under alla förhållanden, vilket ökar såväl säkerhet som kontroll.

Ecoride Elcykel Ambassador är inte bara en elcykel, det är en investering i hållbarhet, komfort och teknik av högsta klass. Den är speciellt framtagen för att ge en problemfri och njutbar cykelupplevelse med ett eko i namnet som står för miljömedvetenhet och kvalitet.

Design och Komfort

Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size är inte bara en kraftfull elcykel utan också en stilikon. Med sina rena och moderna linjer framhävs en estetisk design som även bidrar positivt till cykelns aerodynamiska egenskaper. Den eleganta grå färgen är inte bara smakfull utan gör också cykeln lätt att matcha med personlig utrustning och tillbehör. Under längre resor ger designen en uppmuntrande och fräsch känsla som gör att man gärna spenderar mer tid i sadeln. Detta i kombination med den genomtänkta ergonomin av ramens geometri maximerar användarnas komfort och tillfredsställelse, vilket gör elcykeln till ett utmärkt val för både dagliga pendlingar och längre äventyr på två hjul.

När det gäller komfort, har Ecoride Elcykel Ambassador inte sparat på någonting för att ge en optimal cykelupplevelse. Med en Selle Royal Freeway CITY sadel, utrustad med Royal Gel, anpassas sadeln efter användarens kropp och erbjuder överlägsen komfort även efter många timmars cykling. Styret har en justerbar vinkel tack vare Quill styrstammen, detta gör att varje förare kan finjustera sin sittställning för att undvika belastning på armar och rygg. Den låga instegshöjden gör cykeln lättillgänglig för alla typer av cyklister, vilket är särskilt värdefullt för dem med begränsad rörlighet eller de som ofta stannar och startar i stadstrafik. Dessa komfortegenskaper bekräftar elcykelns fokus på att tillhandahålla en exceptionellt bekväm och tillgänglig cykelupplevelse, oavsett längden på resan.

Funktioner för säkerhet och användbarhet

Ecoride Elcykel Ambassador är utrustad med en mångsidighet av säkerhetsfunktioner som är oerhört viktiga, särskilt i det oförutsägbara nordiska klimatet. Först och främst, den inkluderar ett SSF-godkänt lås vilket garanterar att cykeln är säker från stöld även vid storstadsanvändning. Vidare försedd med punkteringssäkra däck med en ytterligare reflexrand, erbjuder denna cykel inte bara motståndskraft mot de vanliga vägfarorna som skarpa stenar och spillror, men också ökad synlighet i mörkare förhållanden. Denna kombination av säkerhetsaspekter ger inte bara sinnesro utan också en pålitlig partner i alla väder. Däcken spelar också en central roll i att ge en stabil och trygg cykeltur, vilket är avgörande på isiga eller våta vägar som ofta kan upplevas under de nordiska årstiderna.

När det kommer till användbarhet, står Ecoride Elcykel Ambassador framförallt för sin modulära AVS-plattform. Denna innovativa lösning tillåter smidig fästanordning av tillbehör som korgar och barnstolar, vilket gör den till en idealisk följeslagare för allt från dagliga pendlingar till familjeäventyr. Den robusta korgen som ingår är perfekt för att säkert frakta allt från matvaror till personliga tillhörigheter. För de små i familjen finns möjlighet att enkelt montera en barnstol, vilket gör denna elcykel till en mångsidig följeslagare för föräldrar. Med de robusta funktionerna och den tillhörande lastkapaciteten ger Ecoride Elcykel Ambassador dig möjligheten att ta med dig mer på dina cykelturer samtidigt som komfort och säkerhet hålls i högsta prioritet.

Assistans och hantering

Ecoride Elcykel Ambassador är utrustad med fem nivåer av elektrisk assistans, vilket möjliggör att du enkelt kan anpassa kraftnivån efter dina behov och olika terränger. Välj en lägre assistans för längre batteri livslängd under milda cykelturer eller maximerad assistans för att tackla branta backar utan ansträngning. Dessutom, för extra bekvämlighet vid manövrering på nära håll eller när du leder cykeln, inkluderar den en gåassistansfunktion som erbjuder enkel förflyttning i upp till 6 km/h, perfekt för trängre stadsmiljöer eller när du ska korsa fotgängarområden.

Med en robust design och ett avancerat Shimano Steps-elsystem erbjuder Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 smidig och kontrollerad hantering över en mängd olika underlag. Från stadsasfalt till lättare terrängvägar, bidrar kombinationen av högkvalitativ kedja och precisionsinställda Shimano Nexus-växlar till en vibrationsfri och stabil körupplevelse. Cykelns komponenter är noggrant utvalda för att garantera optimal prestanda och hållbarhet, vilket säkerställer en pålitlig färd oavsett väderförhållanden och underlagsvariationer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size.

Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size eller Crescent Elston 20 5vxl 2023 50cm Brun Matt Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Crescent Elston 20 5vxl 2023 50cm Brun Matt. Cyklarna kommer från olika tillverkare och man kan då behöva vara lite mer noggran när man jämför dem. De olika tillverkarna kan ha helt olika kvaliteter på sina cyklar och prissätta utifrån olika parametrar. Däremot tillverkar tillverkarna sällan komponenter så som växlar motor och bromsar själva, utan dessa är ganska standard och kan vara samma mellan tillverkare.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size. Crescent Elston 20 5vxl 2023 50cm Brun Matt Elcykel är dyrast.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Ecoride

© Vilken Cykel, 2024