Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size

19 490 kr
Upptäck den perfekta följeslagaren för daglig pendling och äventyr med **Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam**. Denna sportiga elcykel kombinerar topprestanda och stil med en kraftfull bakhjulsmotor och avancerad 9-växlad Shimano Alivio drivlina. Oavsett om det gäller stadskörning eller längre utflykter, erbjuder Ecoride Tripper damcykel en jämn och ansträngningslös färd med sin robusta design och dynamiska hantering. Extra säkerhet och komfort levereras genom slitstarka däck med punkteringsskydd och reflekterande egenskaper, samt effektiva Shimano hydrauliska skivbromsar. **Köp Ecoride Tripper 28 AXS H-9 online** och njut av en elcykel som är anpassad för både dagliga ärenden och sportig rekreation. Utrustad med smarta funktioner som integrerat batteri och avancerad display är denna **elcykel med bakhjulsmotor** och **sportig elcykel med skivbromsar** en garanti för både kvalitet och nöje.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt och Huvudfunktioner

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size är en toppmodern och tillförlitlig följeslagare för alla som söker en effektiv och bekväm lösning för daglig pendling samt längre cykelturer. Den kombinerar modern teknik med en stilren design, vilket gör den till ett utmärkt val för den prismedvetna användaren. Denna sportiga elcykel är inte bara en praktisk färdmedelslösning utan även en miljövänlig investering som passar in i urbana livsstilar såväl som för äventyr på landsbygden. Med en robust konstruktion utformad för att stå emot de tuffa nordiska klimatförhållandena är Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam en pålitlig partner på alla typer av underlag, oavsett väder.

Den här elcykelmodellen från Ecoride drar nytta av en effektiv bakhjulsmotor och en smidig 9-växlad Shimano Alivio drivlina som tillsammans skapar en perfekt balans och tillförlitlig prestanda. Kraften genereras från en Ecoride Drive System R5-motor, känd för sin robusthet och låga ljudnivå. Denna elcykel med bakhjulsmotor ger inte bara en stark drivning utan fördelar även vikten centralt längst cykeln vilket ger förbättrad stabilitet och balans när du cyklar. Designen med centralt placerat batteri och motor bidrar till en naturlig körkänsla liknande den hos en traditionell cykel men med den tillagda kraften från elassistansen. Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam är perfekt för den som vill förena funktion med komfort och stil.

Design och Komfort

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size är utrustad med en robust ram av aluminium som garanterar stabilitet och hållbarhet under körning. Rammens låga insteg gör det enkelt och säkert att stiga på och av cykeln, vilket är en betydande fördel för både stadsmiljöer och längre turer där frekventa stopp kan förekomma. Aluminiumkonstruktionen bidrar även till en lägre totalvikt, vilket i kombination med cykelns välbalanserade geometri försäkrar en komfortabel och kontrollerad körupplevelse. Denna design minimerar vibrationerna från vägytan och ger en mer behaglig färd oavsett terräng.

För att ytterligare höja komfortnivån är Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam försett med en Selle Royal Freeway City-sadel med royal gel. Denna premiumsadel är utformad för att ge optimal stötdämpning och stöd under långa cykelturer, vilket minskar trötthet och ökar körnjutningen. Med en inställningsbar A-head styrstam kan cyklisten enkelt justera styrets höjd och vinkel, vilket möjliggör en personlig och ergonomisk körställning anpassad efter individuella behov och preferenser. Denna flexibilitet i inställningarna garanterar att du kan njuta av en skräddarsydd och bekväm upplevelse varje gång du cyklar.

Säkerhet och Synlighet

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam är utrustad med flera säkerhetsfunktioner som garanterar en trygg och säker färd, oavsett väderförhållanden. De hydrauliska skivbromsarna från Shimano ger överlägsen bromsprestanda och omedelbar stoppkraft även i fuktiga eller leriga förhållanden, vilket är essentiellt för säker cykling i det oförutsägbara nordiska klimatet. Dessutom är cykeln utrustad med robusta stänkskärmar från SKS som effektivt skyddar mot vägspill, och ett kedjeskydd som hjälper till att hålla kläder rena och kedjan fri från smuts och grus. Denna kombination av säkerhetsfunktioner gör Tripper 28 AXS till en tillförlitlig partner på alla dina cykeläventyr.

Däcken på Ecoride Tripper 28 är särskilt utformade för att maximera både synlighet och säkerhet. Kenda K1088-däcken är utrustade med en reflexrand som ökar synligheten i svagt ljus eller under kvällskörning, vilket är ett viktigt säkerhetsattribut för att förhindra olyckor. Dessutom har däcken inbyggt punkteringsskydd vilket inte bara minskar risken för oväntade avbrott i din cykeltur, utan också ger ett utmärkt grepp på olika underlag, från våta stadsgator till grusvägar. Tack vare dessa egenskaper är däcken ett utmärkt val för den dagliga pendlaren eller helgutflyktsentusiasten som behöver tillförlitliga och hållbara däck.

Tillbehör och Praktisk Användning

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size är inte bara en elcykel; den är en förlängning av din förmåga att hantera alla typer av laster med oöverträffad lätthet. Framtill är den utrustad med en robust AVS-plattform, som gör det möjligt att enkelt fästa och avlägsna korgar eller lådor beroende på dina behov för dagen. På baksidan finner du en sidoväskhållare, perfekt för tyngre och större föremål utan att rubba cykelns stabilitet. Denna Ecoride sportig elcykel med skivbromsar står inte bara ut genom sin förmåga att bära laster utan också genom sin enkelhet att hantera även vid full last.

Integrerade detaljer som den medföljande ringklockan, ett höjdjusterbart cykelstöd och ett högkvalitativt cykellås från Abus, lyfter användarupplevelsen till nya nivåer. Dessa tillbehör är inte bara praktiska utan de bidrar också till en säker och problemfri vardagsanvändning. Att kunna låsa cykeln säkert där du stannar, enkelt ställa från dig den utan att oroa dig för att den skall tippa, samt signalera din närvaro på vägen, gör denna elcykel till en oöverträffad följeslagare i din dagliga pendling.

Display och Elektriska Komponenter

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam är utrustad med en avancerad LCD-display, modell Ecoride Drive C3, som tydligt visar all viktig körinformation. Cyklisten kan smidigt hålla koll på sin hastighet, distans, batterinivå och mer. Det unika med denna display är möjligheten att växla mellan fem olika assistansnivåer, vilket gör det enkelt för föraren att anpassa kraftunderstödet efter den aktuella terrängen eller trötthetsnivån. Dessa assistanslägen erbjuder allt från en lätt skjuts vid behov, till full assistans under krävande backar eller långa sträckor, vilket ger en skräddarsydd och behaglig cykelupplevelse.

Den elektriska drivlinan i Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size är utrustad med en kraftfull bakhjulsmotor, Ecoride Drive System R5, som levererar en motoreffekt på 250 W. Denna effektiva motor kompletteras av ett högkapacitivt litium-jon batteri, Ecoride Drive System Batteri powerpack 576 Wh, vilket är avtagbart och därmed enkelt att ta med för laddning inomhus. En full laddning ger en imponerande räckvidd på upp till 85 km, beroende på användning och terräng. För mer information och för att utforska dina köpalternativ för denna sportiga och pålitliga pendlingcykel, besök vår webbsida, Ecoride Tripper 28 AXS H-9 köp online för detaljer och exklusiva erbjudanden.

Köp och Leverans

För att säkerställa att du får uppleva alla fördelar med vår toppmodell, Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size, erbjuder vi en smidig och tillgänglig online shoppingupplevelse. Denna sportiga och högpresterande elcykel är idealisk för både dagliga pendlingar och längre turer, och du kan enkelt köpa den direkt från vår hemsida. Använd vår enkla och säkra beställningsprocess där du inom några få klick kan lägga din nya elcykel i varukorgen och gå vidare till kassan. Vi erbjuder flera betalningsalternativ, från snabba onlinebetalningar till finansieringsalternativ som möjliggör köp idag men betalning över tid.

Med vårt effektivt logistiksystem säkerställer vi att din nya Ecoride Tripper 28 AXS H-9 levereras direkt till din dörr med maximal bekvämlighet. Vi erbjuder snabb och pålitlig leverans över hela Sverige, så att du kan börja njuta av din cykling inom kort efter ditt köp. Klicka här för att köpa Ecoride Tripper 28 AXS H-9 online och ta steget mot en mer aktiv och miljövänlig vardag med en av marknadens ledande elcyklar.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size.

Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size eller Ecoride Elcykel Ambassador 28 AXS H-9 svart one-size?

Cykeln som är mest lik är Ecoride Elcykel Ambassador 28 AXS H-9 svart one-size. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Ecoride

© Vilken Cykel, 2024