Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size

30 995 kr
Upplev friheten med **Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size**, en toppmodell för dig som söker en **sportig elcykel** anpassad för **daglig transport**. Med sin kraftfulla **Shimano STEPS E6100-motor** och pålitliga batteri, erbjuder denna **elcykel** en smidig och effektiv färd, utan att kompromissa med styrka eller batteritid. Tack vare 10 växlar och hydrauliska skivbromsar garanteras en säker och anpassningsbar körupplevelse. Denna **Ecoride Tripper elcykel** är inte bara snabb och robust, utan också designad för att hantera **nordiskt klimat** med sina **28-tums hjul med punkteringsskydd** och reflexdetaljer. Är du redo att uppleva stadens alla hörn med stil och komfort? Ecoride Elcykel Tripper 28 är det självklara valet för alla tänkbara äventyr, stora som små!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size är den ultimata följeslagaren för den moderne pendlaren och äventyrssökaren. Denna högpresterande Ecoride Elcykel Tripper 28 erbjuder en kraftfull och responsiv körupplevelse, tack vare dess Shimano STEPS E6100 mittmotor och ett robust 504 Wh batteri. Med en elegant svart finish och en one-size ram anpassad för både män och kvinnor, står denna elcykel ut både estetiskt och funktionellt. Den kombinerar svensk kvalitetsdesign med toppmodern teknologi för att leverera en slående och effektiv cykelupplevelse.

Denna sportiga elcykel är inte bara en fröjd för ögat med sin strömlinjeformade design utan är också en kraftfull maskin lämpad för både offroad turer och elcykel för daglig transport. Med tio växlar och en topphastighet på 25 km/h anpassar den sig smidigt efter dina behov, oavsett om det handlar om en snabb tur till butiken eller en längre utflykt längs landsbygden. Den högklassiga eldriften säkerställer att du kan uppnå längre sträckor med minimal ansträngning, medan de hydrauliska skivbromsarna ger säker och pålitlig bromsverkan även i höga hastigheter. Dess sportiga karaktär kompletteras av funktioner som AVS framplattform och justerbara sadelstolpar, vilket gör det enkelt att anpassa cykeln efter personliga behov och transportkrav.

Huvudegenskaper

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 drivs av en effektiv och kraftfull motor från Shimano, nämligen STEPS DU-E6100. Denna motor är välkänd för sin pålitlighet och kraft, vilket gör den till ett utmärkt val för elcyklar som kräver stabilitet och lång hållbarhet. Som en elcykel med Shimano STEPS garanterar den här motorn en jämn och kontrollerad körning, oavsett terräng. Med sina 250 watt och 60 Nm i vridmoment erbjuder den tillräckligt med kraft för både vardaglig pendling och mer krävande turer. Motorplaceringen i vevpartiet bidrar också till en balanserad viktfördelning och naturlig cykelkänsla.

Batteriet som tillhandahålls med Ecoride Elcykel Tripper 28 är en robust konstruktion från Shimano, med en kapacitet på 504 Wh. Detta högpresterande litiumjonbatteri stödjer en maximal räckvidd upp till imponerande 185 kilometer per laddning, beroende på körstil och terräng. Denna betydande räckvidd säkerställer att du kan njuta av långa turer utan oro för att batteriet ska ta slut. Det dynamiska samspel mellan den kraftfulla motorn och det långvariga batteriet skapar en både rolig och tillförlitlig körupplevelse, vilket gör cykeln till en idealisk följeslagare för sportig elcykelintresserade som prioriterar både prestanda och uthållighet i deras dagliga transporter.

Design och komfort

Den svenska designen och den genomtänkta geometrin hos Ecoride Elcykel Tripper 28 ger en stabil och trygg körupplevelse som passar perfekt för både stadsmiljö och längre turer. Detta tack vare den höga tillverkningskvaliteten och det faktum att denna modell inkluderar robusta 28-tumshjul med Kenda däck som har punkteringsskydd och reflexrand som ökar säkerheten vid körning under varierande förhållanden. En elegant och funktionell elcykel som håller dig rörlig med stil och säkerhet.

För ökad komfort under längre sträckor är Ecoride Elcykel Tripper utrustad med en högkvalitativ 'Selle Royal' sadel. Denna sadel är känd för sin ergonomiska design och gel-fyllning, vilket reducerar tryckpunkter och vibrationer under körning. Det förbättrar därmed cykelupplevelsen markant och gör det möjligt att njuta av längre och bekvämare cykelturer, oavsett om du pendlar eller är ute på en helgutflykt.

Tekniska specifikationer

Elcykel 10 växlar
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size är utrustad med ett avancerat 10-växlat system från Shimano Deore, vilket är optimerat för elcyklar. Denna högkvalitativa drivlina erbjuder inte bara en mjuk och precis växling men också en anpassningsbar körupplevelse som möter olika terräners krav. Med Shimano Deore, 10 växlar, kan cyklisten effektivt hantera både stadskörning och mer krävande stigar, vilket gör denna modell till en mångsidig följeslagare. Fördelarna med denna setup inkluderar minskat slitage och ökat underhållsintervall vilket är ekonomiskt och praktiskt för dagliga användare. Den lägre energiförbrukningen från den effektiva drivlinan bidrar dessutom till längre räckvidd per laddning.

Bromssystem och säkerhetsfunktioner
Säkerheten har prioriterats i designen av Ecoride Elcykel Tripper 28 med ett robust system av hydrauliska skivbromsar från Shimano, vilka är kända för sin pålitlighet och starka bromskraft under alla väderförhållanden. Detta bromssystem gör det möjligt för cyklisten att utföra säkra och kontrollerade inbromsningar, vilket är essentiellt i både höga hastigheter och tät stadstrafik. För ytterligare säkerhet är cykeln utrustad med kraftfulla reflexer och punkteringsskyddade däck som ger synlighet och skydd mot vanliga väghinder. Dessa funktioner i kombination försäkrar att cyklisten kan känna sig trygg på vägen, vilket gör Ecoride Elcykel Tripper 28 till en pålitlig partner för daglig transport och längre utflykter.

Praktiska funktioner

Med Ecoride Elcykel Tripper 28 HS utrustad med en innovativ AVS-plattform framtill och en praktisk sidoväskhållare bak, är denna modell designad för att smidigt hantera allt från daglig shopping till arbetsmaterial. Det frammonterade AVS-systemet gör det möjligt att snabbt och säkert fästa olika typer av korgar och lådor, vilket underlättar allt från småinköp till större transporter. Denna flexibilitet kombinerat med den stabila sidoväskhållaren i bak gör cykeln till en utmärkt följeslagare i vardagens diverse transportbehov. Att kunna transportera dina varor säkert och bekvämt gör denna elcykel till en idealisk ersättare för bilen i din dagliga mobilitet.

Ecoride Elcykel Tripper 28 är också försedd med en högkvalitativ skärm där du enkelt kan avläsa alla nödvändiga uppgifter om din cykeltur. På den belysta displayen, placerad tjänligt vid styrstången, kan du tydligt följa med i hastighet, batteristatus, distans, och växelläge. Dessutom stödjer displayen visning av fem olika assistansnivåer som hjälper dig att anpassa driften efter dina behov och de rådande omständigheterna. Detta gör det enkelt för dig att optimera användningen av cykelns kapacitet, så att du kan njuta av en mer effektiv och anpassningsbar cykelupplevelse varje dag.

Anpassad för nordiska förhållanden

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size är i sann mening en elcykel skapad för nordiska förhållanden, designad för att effektivt hantera det ombytliga klimatet och de olika väderförhållandena som präglar regionen. Med en stark fokus på hållbarhet och prestanda, är denna modell utrustad för att prestera optimalt även under kyliga, regniga eller snöiga dagar. Denna elcykel står som en solid följeslagare på dina dagliga resor, tack vare dess robusta design och effektiva vatten- och smutsavvisande egenskaper. Ecoride Elcykel Tripper för nordiskt klimat garanterar inte bara en pålitlig och säker färd, utan även en behaglig cykelupplevelse i alla väder.

Konstruktionen av Ecoride Tripper använder aluminium i ramen vilket bidrar till både styrka och lättvikt, en kombination som är optimal för att klara av de fysiska påfrestningarna från nordisk terräng och klimat. Aluminium är inte bara robust utan även korrosionsbeständigt, vilket är extra viktigt i våta och salta väderförhållanden som ofta förekommer i Skandinavien. Denna materialval bidrar till längre livslängd och minskat underhåll, vilket gör den till en utmärkt investering för vem som helst sökande efter en hållbar och pålitlig elcykel.

Slutsats och sammanfattning

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 kombinerar en stilren svensk design med avancerad teknik för att erbjuda en optimal körupplevelse för både dagliga pendlare och entusiastiska sportcyklister. Modellen är utrustad med en kraftfull Shimano STEPS E6100 motor och ett hållbart 504 Wh batteri som tillsammans levererar en pålitlig och jämn kraftförsörjning. Tack vare det effektiva 10-växelsystemet från Shimano Deore kan cyklisten smidigt anpassa farten efter behov, medan de robusta 28-tums hjulen med punkteringsskydd säkerställer en smidig färd även på ojämna underlag. Dessutom bidrar de hydrauliska skivbromsarna till säker och pålitlig bromsverkan i alla väderförhållanden.

Vår Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 är inte bara en sportig elcykel, utan också ett ypperligt val för daglig transport. Med sin utmärkta prestanda, hållbarhet och användarvänliga funktioner är den det optimala valet för alla som söker en pålitlig och bekväm elcykel. Överväg därför seriöst denna modell för ert nästa elcykelköp – den är särskilt anpassad för att möta en mängd transportbehov och livsstilar.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size.

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size eller Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size?

Cykeln som är mest lik är Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket underlättar om du vill jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Båda cyklarna kostar ungefär lika mycket Har du en tajt budget kanske du vill välja den lite billigare, annars bör man även jämför andra aspekter så som kvalitet och komponenter. Den billigare cykeln i det här fallet är Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size. Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Ecoride

© Vilken Cykel, 2024