Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size

31 995 kr
Upptäck friheten med Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size, en sportig och mångsidig elcykel som tar din cykling till nästa nivå! Med en kraftfull Shimano STePS DU-E6100 mittmotor och 10 smidiga växlar levererar denna elcykel exceptionell prestanda och pålitlighet. Luta dig tillbaka och njut av längre resor med en räckvidd upp till 185 km tack vare det kraftfulla 504 Wh batteriet. Den här cykeln är perfekt för både vardagspendling och längre turer, utrustad med smarta funktioner som punkteringssäkra däck, hydrauliska skivbromsar och avtagbar batteri - allt designat för nordiskt väder. Oavsett om du söker en elcykel med lång räckvidd eller en elcykel med mittmotor som kombinerar stil med funktion, är Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size ett självklart val för den moderna cyklisten.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Upptäck den moderna och kraftfulla Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size, en toppklassig elcykel som kombinerar elegant design med exceptionell prestanda. Detta är en sportig elcykel utrustad med en avancerad mittmotor från Shimano STePS E6100, vilket garanterar en tyst och kraftfull drift. Med sitt höga insteg och en stabil aluminiumram är cykeln designad för att erbjuda en säker och bekväm cykelupplevelse för både herre, dam och unisex-användare.

Denna elcykel med lång räckvidd kan nå upp till 185 km per laddning tack vare ett högkapacitets Shimano Steps batteri på 504 Wh. Det är perfekt för både vardagspendling och längre utflykter. Cykeln har 10 växlar från Shimano Alfine som säkerställer smidiga växelbyten i alla situationer. För att säkerställa din säkerhet är cykeln även utrustad med hydrauliska skivbromsar från Shimano, försäkring mot punkteringar genom däcken Kenda K1088 med reflexrand.

Oavsett om du letar efter en elcykel för vardagsanvändning eller längre turer, ger Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size en optimal kombination av stil, komfort och teknologi.

Nyckelfunktioner och specifikationer

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size är utformad för att leverera en överlägsen cykelupplevelse, kombinerat med toppmodern teknologi och hållbarhet. Cykeln drivs av en Shimano STePS DU-E6100 motor med en motoreffekt på 250W, perfekt anpassad för både stadskörning och längre turer. Drivsystemet kompletteras av en robust och pålitlig 10-växlad konfiguration, vilket ger suverän växling och anpassningsförmåga till olika terränger. Cykelns ram är konstruerad i lätt aluminium, vilket inte bara ger en robust konstruktion utan också minskar den totala vikten, vilket är essentiellt för en elcykel.

Växlingssystemet består av Shimano Alfine växelnav, med 8 väl kalibrerade interna växlar som ger en smidig och nästan underhållsfri cykelupplevelse. Denna elcykel är även utrustad med kraftfulla hydrauliska skivbromsar från Shimano både fram och bak (MT-200), vilket säkerställer effektiv och pålitlig bromsning även under våta och smutsiga förhållanden, perfekt för det oförutsägbara nordiska klimatet.

Ett av huvudfunktionerna hos Ecoride Elcykel Tripper är dess imponerande batterikapacitet. Med ett Shimano Steps batteri på 504 Wh och en spänning på 36V kan cykeln nå en maximal räckvidd på upp till 185 km beroende på användningsvillkor. Denna långa räckvidd är särskilt värdefull för de som använder sin elcykel för vardagspendling eller längre cykelturer, vilket minimerar behovet av frekventa laddningar och därmed förbättrar användarupplevelsen avsevärt.

Design och komfort

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size är en estetiskt tilltalande elcykel med en stilren vit design som kompletteras utmärkt med cykelns höga instegsram. Detta gör den inte bara elegant utan också lättillgänglig för olika användare, oavsett längd eller fysisk förmåga. Själva sadeln på cykeln är från det välkända märket Selle Royal, känd för sina bekväma cykelsadlar. Denna modell inkluderar Selle Royals Freeway CITY-sadel med royal gel, vilket garanterar en oöverträffad komfort även under längre turer. Kombinationen av ett högt insteg och en högkvalitativ sadel underlättar en behaglig körupplevelse, idealisk för både vardagspendling och längre utflykter.

Vidare är cykelns ergonomiska design och geometri noggrant utformade för att maximera användarens säkerhet och stabilitet under färd. Den balanserade geometrin och den centralt placerade motorn bidrar till en låg tyngdpunkt, vilket förbättrar cykelns handhavande och stabilitet på vägen. Den här balansen är kritisk, särskilt i urban miljö där snabba manövrar ofta är nödvändiga. Den ergonomiska utformningen säkerställer även att kraften från motorn distribueras effektivt, vilket ger en slät och behaglig cykelupplevelse med minimal ansträngning. Dessa designelement gör Ecoride Elcykel Tripper till ett utmärkt val för dem som söker en kombination av stil, komfort, och säkerhet i sin eldrivna cykel.

Praktiska funktioner

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size är utrustad med flera praktiska funktioner som gör den idealisk för både vardagsbruk och längre utflykter. Modellen inkluderar ett stabilt och höjdjusterbart cykelstöd som underlättar parkering och hantering när cykeln är lastad. En robust cykelkorg, integrerad med AVS frontplattformen, möjliggör enkel på- och avmontering av olika typer av korgar och lådor, vilket är perfekt för shopping eller när du behöver ta med extra utrustning.

Vidare är cykeln försedd med en praktisk pakethållare bak, anpassad för både tyngre laster och längre turer. Denna kombination av korg och pakethållare skapar stora möjligheter att anpassa cykeln efter personliga behov och lastkrav. Ecoride Elcykel Tripper är även utrustad med energieffektiv cykelbelysning som drivs av huvudbatteriet. Belysningen aktiveras enkelt via en lättanvänd display, vilket garanterar god sikt och ökar säkerheten under dygnets mörkare timmar.

Ecoride Elcykel Tripper framhäver dess mångsidiga lastsystem, som är särskilt utformat för att passa vardagspendlaren och äventyraren. Med en modulär AVS-plattform fram och en kraftig sidoväskhållare bak, kan cykeln snabbt och säkert anpassas för olika lastbehov. Denna flexibilitet gör det möjligt att enkelt växla mellan professionell användning under veckodagar och rekreativ användning under helger, där du kanske behöver extra utrustning för längre cykelturer i varierande terräng. Den genomtänkta designen på lastsystemet optimerar således både funktion och komfort, och stärker cykelns position som en högpresterande, sportig elcykel anpassad för mångsidig användning.

Teknologi och innovation

Teknologi och innovation Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size är banbrytande med sin tekniska innovation och användning av avancerade funktioner. Med välkonstruerade assistansnivåer som ”High”, ”Medium”, ”Low” och ”Off” erbjuder denna elcykel anpassningsbar körupplevelse efter olika omständigheter och behov. Shimano STEPS display, modell SC-E5000, möjliggör smidig och enkel kontroll över dessa inställningar, samt visar viktig information som hastighet, distans och batterinivå. Användningen av Ecoride Elcykel Tripper med Shimano Steps ger inte bara användaren en optimal överblick men också förmågan att anpassa elcykelns prestanda under färden.

Shimano STEPS mittmotorn i Ecoride elcykel är centrum av kraft och effektivitet. Med en motorplacering vid vevpartiet, detta elcykel med mittmotor ger suverän balans och naturlig cykelkänsla. Den ger en tyst drift med minimal ljudnivå och ett kraftfullt vridmoment på 60 Nm vilket säkerställer en kraftfull framdrivning även i branta backar. Denna konfiguration stärker cykelns prestanda avsevärt, gör den ideell för både vardagspendling och längre turer, och betonar varför detta är en sportig elcykel med kvaliteter utöver det vanliga.

Fördelar med Ecoride Elcykel

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size framstår som det optimala valet för den som söker en pålitlig och prestandastark elcykel som hanterar såväl dagliga pendlingar som längre turer. Den sportiga designen kombinerat med en kraftfull Shimano STePS DU-E6100 mittmotor gör cyklingen både effektiv och njutbar. Med en imponerande elcykel med lång räckvidd på upp till 185 km per laddning, är den idealisk för såväl stadsmiljöer som längre utflykter i varierande terräng.

Teknologin i Ecoride Elcykel är av högsta klass, och dess anpassning för nordiska förhållanden betyder att den klarar av kyla och fukt utan problem. Detta skiljer den markant från många andra modeller på marknaden. En annan fördel är den höga säkerheten och användarvänligheten som uppnås genom avancerade funktioner som sportig elcykel och elcykel med mittmotor för att garantera en stabil och balanserad färd. Denna modell är inte bara en elcykel; den är en pålitlig följeslagare för både vardagliga ärenden och äventyrliga turer, vilket gör Ecoride Elcykel vit one-size köp till ett eftertraktat val för cykelentusiaster.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size.
NamnPris
ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size 30 995 kr
flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Silvergrå + ETT ÅR EXTRA GARANTI 40 990 kr
flyer Gotour6 7.10 Elcykel, Antracit + ETT ÅR EXTRA GARANTI 40 990 kr
flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Röd (komfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Mercury Red/Black Gloss (Comfort) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
flyer Upstreet5 7.10 Elcykel, Vit (mixed) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 41 990 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
ecoride Elcykel Ambassador 28 HS M-5 E61 grå one-size 31 990 kr
flyer Gotour6 3.40 Elcykel, Jeans Blue Gloss + ETT ÅR EXTRA GARANTI 34 990 kr

Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size eller Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size?

Cykeln som är mest lik är Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size. Båda cyklarna är tillverkade av Ecoride och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar ungefär lika mycket Har du en tajt budget kanske du vill välja den lite billigare, annars bör man även jämför andra aspekter så som kvalitet och komponenter. Den billigare cykeln är Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M-10 svart one-size. Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
monark Delbar 3-vxl Blå 2023 Elcykel 19 995 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 L 2024 Elcykel 62 995 kr
flyer Goroc2 2.10 Elcykel, Blå/Mattsvart + ETT ÅR EXTRA GARANTI 49 990 kr
default_string Scott Bike Solace Gravel Eride 30 S 2024 Elcykel 74 995 kr
default_string Cannondale Trail Neo 3 Remixte Svart M Elcykel 38 999 kr
default_string Cannondale Mavaro Neo Sl 1 Lsth Svart S Elcykel 27 999 kr
batavus Luca Lx 2023 Mörkgrön Elcykel 24 999 kr
default_string Scott Bike Lumen Eride 910 S 2024 Elcykel 88 995 kr
default_string Merida Eone-sixty 6000 2024 Elcykel 97 999 kr
default_string Scott Bike Ransom Eride 920 S 2024 Elcykel 62 995 kr

Fler produkter från Ecoride

NamnPris
Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size 31 995 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 Dam 28 990 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 E61 Dam 31 990 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS M-10 Dam svart one-size 30 995 kr
© Vilken Cykel, 2024