Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size

22 490 kr
Upptäck den ultimata kombinationen av flexibilitet och prestanda med Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS. Denna hopfällbara elcykel är designad för effektiv stadspendling och kompakta förvaringslösningar. Med en robust 250W bakhjulsmotor och en kraftfull 576 Wh batteri levererar den både hastighet och uthållighet, idealisk för upp till 85 km räckvidd. Tackla olika terränger med 9 Shimano Sora-växlar och njut av en stabil tur med 20-tums hjul och hydrauliska skivbromsar. Cykeln är också utrustad med högkvalitativa tillbehör såsom integrerad belysning och AVS-pakethållare. En perfekt elcykel för stadspendling, anpassad för både korta ärenden och längre turer. Beställ din Ecoride 20-tums elcykel idag och upplev en ny nivå av cykling!
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size:

Denna hopfällbara elcykel från Ecoride är designad med tanke på urbana miljöer och stadspendlare som behöver en praktisk och effektiv transportlösning. Den eleganta ljusblå finishen och den smarta konstruktionen gör denna elcykel till ett utmärkt val för de som värderar både stil och funktionalitet. Med ett one-size-ramformat passar Ecoride Flexer 20 HS ett brett spektrum av cyklister och den hopfällbara designens gör den lätt att förvara i små utrymmen som lägenheter eller arbetets förvaringsrum.

Den hopfällbara ramen bidrar inte endast till enkel förvaring, utan också till enkelhet i transport. Vare sig du behöver ta med cykeln i kollektivtrafiken eller i bilen på väg till ett naturskönt cykelstråk, erbjuder Ecoride en lösning som är både smidig och robust. I urbana miljöer där utrymmet är begränsat och flexibilitet är nyckeln till dagliga rutiner, är hopfällbarheten inte bara en praktisk funktion, utan en nödvändighet. Cykelns kompakta format när den är ihopfälld gör det möjligt att snabbt anpassa sig efter varierande dagliga behov, vilket minimerar besväret med transport och förvaring medan du fortfarande njuter av fördelarna med en kraftfull och responsiv elcykel.

Tekniska specifikationer

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är utrustad med ett avancerat el-cykelsystem som säkerställer en effektiv och njutbar cykelupplevelse. Cykelns motor, en Ecoride Drive System R5 bakhjulsmotor, levererar en kraft på 250 watt, optimal för stadskörning och lättare terräng. Denna motor kombineras med ett högkapacitetsbatteri, Ecoride Drive System Batteri powerpack med en kapacitet på 576 Wh (36V, 16.0Ah), vilket möjliggör en maximal assistanshastighet på 25 km/h och en imponerande räckvidd upp till 85 km per laddning. Detta gör den till en idealisk elcykel för stadspendling. För att anpassa upplevelsen ytterligare har cykeln fem olika assistansnivåer samt en gåassistansfunktion som hjälper till vid promenader upp till 6 km/h.

Den hopfällbara ramen i aluminium kombinerat med ett lågt insteg gör cykeln lätt att hantera och enkel att förvara. Växelsystemet består av Shimano Sora bakväxel med 9 växlar som garanterar smidiga och pålitliga växlingar under alla förhållanden. Vad gäller bromssystemet, är cykeln utrustad med Shimano hydrauliska skivbromsar (modell MT-200) både fram och bak, vilket erbjuder överlägsen bromskraft och kontroll även under våta eller dammiga förhållanden. Dessa tekniska specifikationer gör Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS till en säker och pålitlig följeslagare för både korta ärenden och längre utflykter i stadsmiljö.

Design och komfort

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är designad med en robust hopfällbar aluminiumram och kompakta 20-tumshjul, vilket gör den optimal för både komfort och hantering i stadsmiljö. Ramens hopfällbarhet inte bara förenklar förvaring och transport utan bidrar även till cykelns övergripande stabilitet och låga vikt. De 20-tumshjulen är utrustade med punkteringsskydd och reflexrand vilket ger ökad säkerhet och hållbarhet, samt garanterar en slät och kontrollerad körupplevelse även på ojämna underlag. Dessa designelement samverkar för att Ecoride Flexer 20 HS ska vara en idealisk elcykel för stadspendling och bekväm hantering även i trånga utrymmen.

Med tanke på komfort och ergonomi har Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS en sadel från Selle Royal med Freeway CITY design och inbyggd Royal Gel, vilket erbjuder överlägsen komfort även under längre turer. Styrsystemet inkluderar en höj- och sänkbar styrstam med snabbfäste, vilket gör det möjligt att snabbt justera styrhöjden för en optimal och ergonomisk körställning. Denna anpassningsbarhet är särskilt fördelaktig för cyklister som spenderar många timmar i sadeln och behöver kunna ändra sin position för att undvika belastningsskador.

Tillbehör och funktioner

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är utrustad med en rad praktiska tillbehör som optimerar användbarheten både för dagliga pendlingar och längre utflykter. Bland de inbyggda funktionerna återfinns ett effektivt belysningssystem som drivs via huvudbatteriet och kan enkelt aktiveras från cykelns tydliga display. Cykeln inkluderar även högkvalitativa cykelskärmar från SKS som skyddar dig från stänk, oavsett väder. Dessutom kompletteras denna modell av en robust pakethållare med AVS-system, vilket gör det smidigt att fästa och transportera diverse packning säkert och stabilt.

Ecoride 20-tums elcykel erbjuder även utökad flexibilitet genom tillägget av hopfällbara pedaler. Dessa pedaler underlättar inte bara förvaring och transport av cykeln när utrymme är en begränsning, utan de bidrar även till cykelns övergripande kompakta design som är idealisk för stadspendling. Denna genomtänkta funktionalitet gör Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS till en mycket attraktiv modell för den som söker en kombination av prestanda och praktiska lösningar.

Användarscenarier och fördelar

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är inte bara en elcykel, utan en flexibel följeslagare för vardagen och äventyren. Tack vare sitt hopfällbara utförande gör den det enkelt att pendla i stadens trånga miljöer och smidigt ta med på offentlig transport utan att ta stor plats. Förutom stadspendling, ger dess robusta konstruktion och effektiva performance den kapacitet att hantera längre utflykter på varierande underlag. Idealisk för helgutflykter, den hopfällbara designen gör det enkelt att förvara i bilen och cykeln kan tas fram när äventyret kallar.

Med en maximal räckvidd på imponerande 85 km per laddning tar denna elcykel dig längre med mindre ansträngning. Lång räckvidd är särskilt värdefullt för de som använder sin elcykel för långa pendlingar eller utflykter, då det minskar oron för att batteriet ska ta slut mitt i en tur. Denna egenskap expanderar användarbasen till även inkludera långväga pendlare eller äventyrssökare som önskar utforska längre och mer krävande rutter.

SEO optimering

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är ett optimalt val för den som söker en effektiv och platsbesparande lösning för daglig pendling. Denna modell kombinerar innovativ teknik och kompakt design, vilket gör den idealisk för trånga stadsmiljöer och enkla transporter. Den lätthanterliga konstruktionen gör att cykeln enkelt kan fällas ihop, vilket underlättar både förvaring och transport i olika sammanhang.

Vår nya hopfällbar elcykel är utrustad med elcykel för stadspendling, vilket betyder att den både är kraftfull och tillräckligt smidig för snabba ärenden i stan och längre sträckor. Denna Ecoride 20-tums elcykel är inte bara praktisk men också stilren, och tack vare de välansedda Shimano Sora växlarna erbjuder den en pålitlig körupplevelse oberoende av väder och vind.

För den cykelintresserade som söker detaljerade recensioner och specifikationer, rekommenderar vi att utforska mer kring Ecoride hopfällbar elcykel med belysning och dess funktioner. På så sätt kan du göra ett informerat köp och förstå varför Ecoride 20 tum hopfällbar elcykel recension ofta lyfter fram modellens robusthet och anpassningsbara kapacitet. Om du är beredd att gå vidare och köpa Ecoride Flexer 20 HS online, så finns all information och specifikationer tillgängliga för att säkerställa att du får den bästa matchningen för dina behov.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size.
NamnPris
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size 21 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size eller Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size. Båda cyklarna är tillverkade av Ecoride och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är inte så stor skillnad i pris på cyklarna. Så även om man kan spara lite på att köpa den billigare cykeln, så ska man vara medveten om att det kan finnas viss skillnad mellan cyklarna när det kommer till hållbarhet och kvalitet. Den billigare cykeln i det här fallet är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size. Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
vidaxl Elcykel ihopfällbar 12 090 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr

Fler produkter från Ecoride

NamnPris
Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size 31 995 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 Dam 28 990 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 E61 Dam 31 990 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS M-10 Dam svart one-size 30 995 kr
© Vilken Cykel, 2024