Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size

28 995 kr
Upptäck friheten med **Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS**, den ultimata elcykeln för stadspendling designad för optimal kombination av mobilitet och funktionalitet. Denna hopfällbara elcykel är utrustad med en kraftfull Shimano STePS-motor och ett högkapacitetsbatteri som erbjuder en räckvidd upp till 120 km, vilket gör den perfekt för både dagliga ärenden och längre utflykter. Med sina nio Shimano Sora-växlar och smidiga 20-tums hjul garanterar den en stabil och bekväm körning. Den robusta aluminiumramen viks enkelt ihop för att effektivt spara plats i hemmet eller på offentlig transport. **Ecoride Flexer** är även utrustad med hydrauliska skivbromsar, punkteringssäkra däck, och praktisk AVS-pakethållare, vilket gör den till en pålitlig följeslagare på urbana äventyr. Dra nytta av dess mångsidighet och höga prestanda, oavsett var din resa tar dig.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt över Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS

Upptäck optimal mobilitet i stadsmiljö med den innovativa Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS. Denna avancerade elcykel kombinerar elegant design med state-of-the-art teknologi, designad för att erbjuda en högkvalitativ och funktionell cykelupplevelse. Med sitt hopfällbara aluminiumram kan Flexer 20 HS enkelt packas ihop och förvaras effektivt, perfekt för den moderna pendlaren eller för att ta med på tåget.

Utrustad med en kraftfull Shimano STePS E5000-motor och ett effektivt 418Wh batteri, levererar denna cykel upp till 120 km räckvidd på en enda laddning, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för både kortare ärenden och längre utflykter. Nio växlar från Shimano Sora förser dig med alla de växelalternativ du behöver för att navigera olika terränger med lätthet och precision.

Med innovativa funktioner och enastående prestanda, är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS mer än bara en vanlig elcykel; det är en optimal lösning för varje urban cyklist som söker en hopfällbar modell för effektiv stadspendling.

Tekniska specifikationer

Tekniska specifikationer
Den här Ecoride Hopfällbara Elcykeln Flexer 20 HS är en toppmodern lösning för den urbana cyklisten. Cykeln är utrustad med Shimano STePS DU-E5000 motorn, känd för sin pålitlighet, tyst drift och en kraftfull 250-watts prestanda - perfekt exempel på en elcykel med Shimano motor. Den använder sig av ett 418 Wh Shimano Steps litium-jonbatteri som säkerställer långvarig energi och en imponerande räckvidd på upp till 120 km beroende på körförhållanden vilket gör den till en idealisk Ecoride Flexer för långa och krävande resor.

Hjulstorleken på 20 tum och de nio växlarna från Shimano Sora ger optimal kontroll och smidighet i stadstrafik. Denna ihopvikbara modell har en ram tillverkad i lätt aluminium som inte bara gör cykeln hållbar utan också lätt att transportera och förvara. Växelsystemet med Shimano Alivio växelreglage och en 9-växlad Shimano kassett med ett spektra från 11 till 32 kuggar betyder att du kan anpassa din färd efter terräng och nödvändig effekt.

Stabiliteten förstärks ytterligare genom solida Shimano hydrauliska skivbromsar både fram och bak, vilket ger en överlägsen bromsförmåga i alla väder. Detta tillsammans med en robust, hopfällbar design och säkerhetsfunktioner som SSF-godkänt lås och integrerad belysning gör denna modell till en säker och pålitlig följeslagare på dina cykelturer.

Design och komfort

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är inte bara en praktisk hopfällbar elcykel, utan också en stilikon med utmärkt komfort för användaren. Designen är minimalistisk och modern med en elegant brun färgton som appellerar både i stadsmiljö och på landsbygden. Ramen är hopfällbar vilket gör den till en idealisk partner för den som behöver spara utrymme, oavsett om du pendlar eller ska transportera den i en bil. Komforten är i toppklass med en högkvalitativ Selle Royal-sadel utrustad med royal gel, vilket garanterar en behaglig åktur även under längre sträckor. Styret är typen "Sport" med justerbart styrstam som gör det möjligt att få en personligt anpassad körställning. Dessa egenskaper gör Ecoride Flexer till en utmärkt hopfällbar elcykel för både den vardagliga pendlingen och veckoslutsutflykterna.

Prestanda och användning

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 är en kraftfull och smidig stadscykel, utrustad för att hantera både dagliga pendlingsbehov och längre utflykter med lätthet. Med sin Shimano STePS DU-E5000 elmotor, som levererar ett motoreffekt på upp till 250 W och ett vridmoment på hela 40 Nm, erbjuder cykeln en stabil och responsiv körupplevelse. De fem assistansnivåerna gör det möjligt att anpassa kraften efter behov, vilket garanterar optimal energiförbrukning och därmed längre räckvidd – upp till 120 km beroende på körförhållanden.

Den maximala assistanshastigheten på 25 km/h gör denna Ecoride hopfällbar elcykel för stadspendling till en idealisk lösning för snabba, effektiva resor i urbana miljöer. Tillsammans med dess låga ljudnivå, erbjuder cykeln en både snabb och behaglig resa genom stadens gator.

Säkerhetsfunktioner och tillbehör

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är utrustad med flera avancerade säkerhetsfunktioner som är essentiella för en trygg och säker färd, särskilt i stadsmiljö. Cykeln kommer med Shimano hydrauliska skivbromsar, både fram och bak, vilket ger överlägsen bromskraft och kontroll under alla väderförhållanden. Dessutom är cykeln utrustad med ett högkvalitativt Abus 5850 shield lås, vilket gör det svårare för tjuven att stjäla din värdefulla elcykel för stadspendling.

För ökad säkerhet under tidiga morgnar och sena kvällar finns även en integrerad belysning som drivs av huvudbatteriet och kan styras direkt från cykelns display. Denna belysning garanterar att du är synlig för andra trafikanter. Kombinationen av främre och bakre stänkskärmar från SKS håller dig torr och skyddad från vägsmuts under regniga dagar. Med dessa säkerhetsfunktioner och tillbehör är Ecoride Flexer perfekt för daglig pendling i urbana miljöer.

Räckvidd och batteri

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är utrustad med ett högkapacitetsbatteri som levererar imponerande prestanda och tillförlitlighet. Med Shimano Steps batteri på 418 Wh kan cykeln nå en räckvidd på upp till 120 km beroende på cykelns användningsförhållanden som terräng, cyklistens vikt och vald assistansnivå. Detta gör cykeln till ett utmärkt val för långa turer eller daglig pendling. Ecoride elcykel med högkapacitetsbatteri erbjuder inte bara längre resor utan också säkerheten att du når din destination utan bekymmer om att batteriet ska ta slut.

Montering och underhåll

Monteringen av din Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS är enkel och kräver minimalt med verktyg. Cykeln levereras delvis förmonterad, och de återstående stegen inkluderar att fästa hjulen, styret och pedaler. Det medföljande batteriet är lätt att sätta i och ta ur tack vare dess design som gör det avtagbart. Detta är en stor fördel för laddning och underhåll, då du inte behöver ha cykeln nära ett eluttag. Underhåll av cykeln är smidigt; regelbunden rengöring och smörjning av kedjan samt kontroll av batteriets laddningsnivå håller din hopfällbar elcykel med Shimano STePS motor i toppskick. För att säkerställa optimal prestanda och hållbarhet, följ de rekommenderade serviceintervallerna i användarhandboken.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size.

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size eller Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size?

Den cykel som liknar mest är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size. Cyklarna har samma märke vilket kan göra dem enklare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size. Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size är lite dyrare.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Ecoride

© Vilken Cykel, 2024