Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size

28 995 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 är en praktisk och kompakt elcykel som är idealisk för stadspendlare och resenärer som behöver spara utrymme. Den har en kraftfull Shimano-motor, högkapacitetsbatteri, 9 växlar, robusta 20-tums hjul och en låg instegsram. Elcykeln har även en modulär plattform för lasthantering, effektiva hydrauliska skivbromsar och upp till 120 km räckvidd på en laddning. Den är användarvänlig med fyra assistansnivåer, en tydlig display och gåassistansläge. Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 erbjuder en bekväm och njutbar cykelupplevelse för olika ändamål med sin kompakta design och högkvalitativa komponenter. Keywords: Ecoride, Hopfällbar Elcykel, Flexer 20 HS, Fold M-9, brun, one-size.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 är en premium elcykel med urban känsla och en praktisk design som är idealisk för stadskörning och pendling. Denna hopfällbara elcykel erbjuder en bekväm, kompakt och njutbar körupplevelse. Med högkvalitativa komponenter, en kraftfull Shimano-motor och ett pålitligt batteri levererar denna elcykel imponerande prestanda och pålitlighet.

Egenskaper

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 har en rad imponerande egenskaper som gör den till ett utmärkt val för alla stadspendlare eller resenärer som vill spara plats:

 • Högkvalitativa komponenter: Den här elcykeln är utrustad med en Shimano STePS DU-E5000-motor med en motoreffekt på 250 W. Den drivs av ett Shimano Steps-batteri med en kapacitet på 418 Wh, vilket ger imponerande prestanda och lång räckvidd på upp till 120 km på en enda laddning. Med hjälp av Shimano Alivio-växelreglage kan du enkelt välja mellan 9 växlar för smidig och exakt växling under din resa.

 • Hopfällbar ram: Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 har en praktiskt hopfällbar ram, vilket ger dig möjlighet att enkelt vika ihop cykeln för smidig förvaring eller transport. Den låga instegen gör det enkelt att kliva på och av cykeln.

 • Hydrauliska skivbromsar: För optimal säkerhet och pålitliga bromsfunktioner är denna elcykel utrustad med Shimano hydrauliska skivbromsar av hög kvalitet (MT-200). Dessa bromsar ger pålitlig och effektiv bromskraft i alla väderförhållanden och ger dig full kontroll över din körning.

 • Modulplattform för lastning: Med en praktisk modulplattform på baksidan av cykeln kan du enkelt transportera ditt bagage och andra föremål under din resa. Detta gör Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 till en idealisk följeslagare för pendling eller när du handlar.

 • Stadiga 20-tums hjul: Denna elcykel är utrustad med stadiga 20-tumshjul som ger dig en smidig och stabil körning. Hjulen är utrustade med punkteringsskydd och reflexrand, vilket ger extra säkerhet och synlighet i trafiken.

Användarvänlighet

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 är utformad med användarvänlighet i åtanke och erbjuder flera funktioner och fördelar:

 • Fyra nivåer av assistans: För att hjälpa dig anpassa din körning efter dina behov och förhållanden erbjuder denna elcykel fyra nivåer av assistans. Du kan enkelt justera assistansnivån via cykelns tydliga display.

 • Promenadhjälp-läge: Tack vare det praktiska promenadhjälp-läget kan du enkelt manövrera cykeln vid behov utan att behöva trampa. Detta kan vara särskilt användbart när du behöver hantera cykeln i trånga utrymmen eller i uppförsbackar.

 • Justerbart stöd: Cykeln har ett höj- och sänkbart stöd för extra stabilitet när du parkerar. Detta gör det enkelt att anpassa cykeln efter dina preferenser och underlaget.

 • Punkteringsskyddade däck: För ökad komfort och minskad oro för punkteringar är denna elcykel utrustad med punkteringsskyddade däck. Du kan njuta av din resa utan att behöva oroa dig för platta däck.

Övriga funktioner

För att göra din körupplevelse ännu mer bekväm och praktisk är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 utrustad med flera ytterligare funktioner:

 • Inbyggt lås: Med det inbyggda låset kan du enkelt parkera din cykel utan att behöva oroa dig för stöld eller oönskat användande.

 • Stadiga skärmar: Cykeln har stadiga skärmar framtill och baktill som ger extra skydd mot smuts och stänk under din resa.

 • Justerbart stöd: Det justerbara stödet garanterar stabilitet vid parkering och gör det enkelt att hitta den perfekta balansen.

 • Robust aluminiumram: Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 har en robust aluminiumram som inte bara ger robusthet och stabilitet utan också gör den lätt att fälla ihop för smidig förvaring eller transport.

Avslutning

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size är den ultimata lösningen för en smidig och skräddarsydd körupplevelse. Denna premium elcykel erbjuder högkvalitativa komponenter, imponerande prestanda och en bekväm design som är idealisk för stadspendlare och resenärer. Med sin hopfällbara ram, låga insteg och praktiska modulplattform för lastning av bagage, ger denna elcykel dig friheten att enkelt ta med dig den överallt. Med en räckvidd på upp till 120 km per laddning, fyra assistansnivåer och användarvänliga funktioner kommer du att njuta av varje resa med Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size.
NamnPris
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size 21 990 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr
vidaxl Elcykel ihopfällbar 12 090 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size eller Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size?

Cykeln som är mest lik är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size. Båda cyklarna är tillverkade av Ecoride och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är stor skillnad i pris på cyklarna. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size. Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
vidaxl Elcykel ihopfällbar 12 090 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr

Fler produkter från Ecoride

NamnPris
Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size 31 995 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 Dam 28 990 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 E61 Dam 31 990 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS M-10 Dam svart one-size 30 995 kr
© Vilken Cykel, 2024