Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size

21 990 kr
Upptäck friheten med Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul, den optimala hopfällbara elcykeln för stadspendling! Denna elcykel, med en effektiv bakhjulsmotor och ett kraftfullt 576 Wh batteri, erbjuder en imponerande räckvidd upp till 85 km perfekt för dina dagliga äventyr i staden. Med nio växlar från Shimano Sora och 20-tums hjul tar du dig fram smidigt och säkert. Cykeln är inte bara praktisk med sin lätt fällbara aluminiumram, utan även utrustad med högkvalitativa komponenter som Shimano hydrauliska skivbromsar, vilket garanterar pålitlig prestanda under alla förhållanden. Utöver dess tekniska fördelar kommer Ecoride Flexer 20 även med praktiska tillbehör som inbyggd belysning, stänkskärmar och en användbar korg fram. Låt Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul förvandla ditt sätt att röra dig i staden – effektivt, säkert och stilfullt.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul är en innovativ lösning för moderna stadscyklister som värdesätter både funktionalitet och stil. Denna hopfällbara elcykel kombinerar högpresterande egenskaper med enastående flexibilitet, vilket gör den till ett utmärkt val för den dagliga pendlingen. Den kraftfulla Ecoride Drive System R5 bakhjulsmotorn och det effektiva 576 Wh batteriet erbjuder en pålitlig och jämn assistans upp till 85 km, vilket säkerställer att du kan nå din destination utan bekymmer.

Med sina nio växlar från Shimano Sora och 20-tumshjulen utrustade med breda Schwalbe Super Moto-X däck, garanterar denna elcykel en smidig och kontrollerad körning i stadsmiljö. Ecoride Hopfällbar Elcykel är särskilt designad för att enkelt kunna fällas ihop, vilket gör det möjligt att förvara och transportera cykeln även i trånga utrymmen. Detta, tillsammans med robusta funktioner såsom Shimano hydrauliska skivbromsar och en praktisk LCD-display för övervakning av hastighet och batteristatus, förstärker dess lämplighet som en hopfällbar elcykel för stadspendling.

Dessutom, dess attraktiva gula färg och kompakta design gör den till en stilfull följeslagare på dina urbana äventyr. Ecoride elcykel är inte bara ett transportmedel, utan också en utmärkelse i teknisk innovation och design.

Tekniska specifikationer

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul är en toppmodern elcykel med bakhjulsmotor, designad för maximal effektivitet och komfort under stadspendling. Med en motoreffekt på 250 W från Ecoride Drive System R5 och en robust batterikapacitet på 576 Wh (36V, 16.0Ah), säkerställer denna hopfällbara elcykel en smidig och kraftfull körupplevelse. Cykeln är utrustad med ett Litium-jon batteri, vilket är känt för dess långvariga prestanda och pålitlighet, och kan enkelt tas bort från cykelns fällbara sadelstolpe för snabb laddning med den medföljande Ecoride Drive System 4A laddaren.

Växelsystemet består av 9 Shimano Sora-gear, vilka är anpassade för att ge en mjuk och responsiv växling oavsett terräng. Den här modellen använder slimmande 20-tumshjul monterade med Schwalbe Super Moto-X däck, vilka är 62 - 406 dimensionerade och innehåller punkteringsskydd samt reflexrand för extra säkerhet.

Ecoride Flexer är även utrustad med robusta Shimano hydrauliska skivbromsar både fram och bak (MT-200), vilket garanterar effektiv stoppkraft i alla väderförhållanden. Cykelns ram är tillverkad i lätt aluminium, och dess kompakt design gör den enkel att fälla ihop och transportera, vilket är idealiskt för dig som pendlar eller har begränsat med förvaringsutrymme.

Denna modell från Ecoride stöder upp till fem assistansnivåer och levererar en maximal assistanshastighet på 25 km/h, vilket är optimalt för både snabba pendlingar och avslappnade cykelturer i staden. Med den tillhörande LCD-displayen (Ecoride Drive C3) kan du enkelt hålla koll på din hastighet, batteristatus och våga dig längre med en maximal räckvidd upp till 85 km. En kombination av avancerad teknologi och praktisk design gör denna elcykel till ett utmärkt val för både nya och erfarna cyklister som söker en pålitlig och flexibel lösning för stadsmiljö.

Design och Komfort

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul är designad med stor omsorg om detaljer och bekvämlighet för användaren. Dess ram är tillverkad av lätt och robust aluminium, vilket inte bara ger en hållbar konstruktion men också underlättar hanteringen av cykeln i stadsmiljöer. Den attraktiva färgen i en iögonfallande gul nyans framhäver cykelns moderna estetik och gör den synlig i trafiken. För optimal komfort under färd, är cykeln utrustad med en ergonomiskt designad sadel från Selle Royal, känd för sin förmåga att erbjuda stöd och komfort även under längre turer. Den hopfällbara funktionen integrerat inom Ecoride Flexer 20 hopfällbar elcykel för stad gör den extremt praktisk för de som behöver spara utrymme eller enkelt vill kunna ta cykeln med sig i kollektivtrafik eller bil. Ett smidigt och lättanvänt sadelstolpe-system gör även att batteriet kan avlägsnas utan krångel, vilket ökar både säkerheten och användarvänligheten.

Säkerhet och hållbarhet

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul är designad med din säkerhet i åtanke, och utrustad med avancerade funktioner för att hålla dig säker på stadens gator. Cykeln är utrustad med robusta Shimano hydrauliska skivbromsar, MT-200, både fram och bak, vilket ger överlägsen bromskraft och kontroll under alla väderförhållanden. För extra säkerhet är cykeln även försedd med ett högkvalitativt SSF-godkänt Abus 5850 shield ramlås, vilket gör det svårt för obehöriga att ta sig med cykeln.

När det kommer till hållbarhet, tar Ecoride inga genvägar. Cykeln är utrustad med Schwalbe Super Moto-X däck på 20 tum, vilka inte bara erbjuder utmärkt grepp och stabilitet, men också kommer med inbyggt punkteringsskydd och reflexrand för ökad synlighet. Stänkskärmarna från SKS skyddar effektivt mot vatten och smuts, vilket håller både cyklisten och cykeln renare under fuktiga eller leriga villkor. Kombinationen av dessa säkerhets- och hållbarhetsfunktioner gör denna hopfällbara elcykel ett pålitligt val för daglig stadspendling.

Förvaringslösningar

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul erbjuder praktiska förvaringslösningar som enkelt underlättar din dagliga transport av varor. Modellen är utrustad med en robust cykelkorg fram och en väskhållare bak, optimal för att säkert bära med sig allt från arbetsmaterial till veckohandlingen. Korgen fram är integrerad i cykelns design och kan enkelt anpassas med olika tillbehör efter behov. Väskhållaren bak är utformad för att stödja både enkelväska och dubbelväskor, vilket ger flexibilitet beroende på lastens storlek och tyngd. Dessa förvaringsmöjligheter, kombinerat med cykelns hopfällbara ram, gör den till en idealisk följeslagare på köp Ecoride elcykel med korg och sidoväskor.

Praktiska funktioner

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul står ut med sina praktiska funktioner som gör den till ett ypperligt val för en aktiv livsstil i staden. Denna elcykel är inte bara hopfällbar, vilket underlättar förvaring och transport i trånga utrymmen, utan dess ram kan enkelt fällas ihop vilket gör den perfekt för dig som behöver ta cykeln i handen i kollektivtrafiken eller när du förvarar den hemma. Cykeln har även ett högkvalitativt belysningssystem som drivs av huvudbatteriet, vilket säkerställer god sikt under tidiga morgnar eller sena kvällar. För att hålla koll på hastighet och batteristatus finns en lättanvänd LCD-display, monte-rad vid styrets vänstra sida, vilket gör det enkelt att hålla koll på cykelns status i realtid. Dessa egenskaper lyfter fram cykelns mångsidighet och användbarhet under olika förhållanden och bekräftar varför Ecoride 20 tum hopfällbar elcykel med bakhjulsmotor är en idealisk följeslagare för effektiv och behaglig stadspendling.

Mångsidighet och användningsområden

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gul är designad för att vara en pålitlig följeslagare i många olika situationer. Denna hopfällbar elcykel är perfekt för daglig pendling tack vare sin robusta konstruktion och effektiva bakhjulsmotor. Dess mångsidighet sträcker sig till fritidsaktiviteter då den lätt kan transporteras i hopfällt skick till parker eller rekreativa områden. För stadscyklisten är det också en utmärkt enhet för korta ärenden eller weekend-utflykter. Den integrerade korgen och sidoväskorna på Ecoride elcykel gör den idealisk för mindre shoppingrundor. Funktionen för elcykel med bakhjulsmotor och dess hopfällbarhet gör den till ett utmärkt val för den som söker en elcykel för stadspendling eller spontana äventyr i stadsmiljö.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size.
NamnPris
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr

Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size eller Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size?

Cykeln som är mest lik är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size. Båda cyklarna är tillverkade av Ecoride och det är då enklare att jämföra dem. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Det är inte så stor skillnad i pris på cyklarna. Så även om man kan spara lite på att köpa den billigare cykeln, så ska man vara medveten om att det kan finnas viss skillnad mellan cyklarna när det kommer till hållbarhet och kvalitet. Den billigare cykeln i det här fallet är Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size. Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
vidaxl Elcykel ihopfällbar 12 090 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr

Fler produkter från Ecoride

NamnPris
Ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS M10 E61 vit one-size 31 995 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 Dam 28 990 kr
Ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Ambassador AXS M-5 E61 Dam 31 990 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 HS H-9 svart one-size 22 490 kr
Ecoride Elcykel Tripper 28 AXS M-10 Dam svart one-size 30 995 kr
© Vilken Cykel, 2024