Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Evobike Cargo Duo Box

32 999 kr
Upplev den ultimata familjecykeln med EvoBike Cargo Duo Box, en elektrisk lådcykel skräddarsydd för moderna familjeäventyr. Denna EvoBike familjelådcykel kombinerar robust hållbarhet och smarta funktioner, perfekt för att förenkla din vardagstransport. Med sin kraftfulla Bafang bakhjulsmotor och ett högkapacitetsbatteri ger denna EvoBike elektrisk cykel en smidig åktur även i branta uppförsbackar. Den rymliga lådan är utrustad med säkerhetsbälten, idealisk för två barn, och garanterar säkerhet och komfort. Är du ute efter en elektrisk lådcykel som klarar både skjuts av barn och storhandling? EvoBike Cargo Duo Box är svaret! Beställ din EvoBike Cargo Duo Box online idag och dra nytta av effektiv logistik och flera betalningsalternativ som erbjuds.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av EvoBike Cargo Duo Box

EvoBike Cargo Duo Box representerar den perfekta lösningen för aktiva familjer som söker en bekväm, funktionell och miljövänlig transportmetod. Denna elektriska lådcykel är mer än bara ett transportmedel; den är en mångsidig följeslagare redo att hantera alltifrån skjuts av barn till skola till helgäventyr. Med sin kraftfulla Bafang bakhjulsmotor och robusta Hi-Ten ståldesign är EvoBike Cargo Duo Box designad för att leverera tillförlitlig prestanda och hållbarhet. Denna EvoBike familjelådcykel har en stor låda utrustad med säker sittbänk och säkerhetsbälten för två barn, vilket gör den idealisk för familjeutflykter där säkerheten prioriteras. Cykelns eleganta svarta finish med accentdetaljer i borstat aluminium och läder tillför en stilren touch som passar i alla urbana eller lantliga omgivningar. Med sina smidiga Shimano Altus växlar och Bengal hydrauliska skivbromsar kombinerar EvoBike Cargo Duo Box hög säkerhet med utmärkt kontroll och komfort under färden. Denna EvoBike elektriska cykel är inte bara ett praktiskt val för familjer, den är en investering i både funktionalitet och stil.

Tekniska specifikationer

EvoBike Cargo Duo Box är utrustad med en kraftfull Bafang RM G060 motor på bakhjulet, som ger en toppfart på 25 km/h och levererar upp till 80 Nm vridmoment för enkel hantering även i tuffa uppförsbackar. Den har en batterikapacitet på 396 Wh (36 V, 11 Ah) som erbjuder en räckvidd upp till 45 km beroende på körstil och lastvikt, perfekt för längre familjeutflykter. Laddningstiden är mellan 4 och 6 timmar, vilket gör det praktiskt att ladda över natten. Cykeln är utrustad med ett 8-växlat Shimano Altus-växelsystem och robusta Bengal Ares 7.5 hydrauliska skivbromsar för ytterligare säkerhet och pålitlighet. Hjulstorleken är 20 tum, optimalt både för stabilitet och manövrerbarhet, medan LED-belysningen drivs av externa batterier för god synlighet.

Rammaterial i EvoBike Cargo Duo Box är av Hi-Ten stål, vilket garanterar hållbarhet och stöd för tyngre laster. Dess dimensioner är imponerande, med en total längd på 215 cm, bredd på 110 cm och höjd även på 110 cm, vilket ger en rymlig och säker färd för alla passagerare. Lådans mått är från 84 cm i längd till 60 cm i bredd och höjden varierar mellan 37 till 50 cm, vilket gör den tillräckligt rymlig för säker transport av barn eller varor.

Design och Komfort

EvoBike Cargo Duo Box är en elektrisk lådcykel som utstrålar stil och funktionalitet med sin svartlackerade ram och detaljer i borstat aluminium och läder. Materialen är varsamt utvalda för att erbjuda både hållbarhet och en visuell tilltalande estetik. Den rymliga lådan, som mäter 84 cm x 60 cm x 37 - 50 cm, är designad för att bekvämt rymma två barn. Sittbänkar utrustade med säkerhetsbälten garanterar barnens komfort och säkerhet under resans gång. Denna lådcykels design lägger stor vikt vid användarnas komfort och funktion, vilket gör den till ett perfekt val för familjer. Den unisex ramen av Hi-Ten stål ger inte bara en robust konstruktion utan också en smidig estetisk känsla som framhäver cykelns övergripande design.

Prestanda och Säkerhet

EvoBike Cargo Duo Box erbjuder exceptionell prestanda och säkerhet för den moderna familjen. Med en kraftfull 250W Bafang bakhjulsmotor hanterar denna elektriska lådcykel brantare uppförsbackar och större laster utan problem, vilket gör den till ett utmärkt val även för tyngre transporter. Cykeln är utrustad för att klara av en lastvikt som idealiskt stödjer en vuxen och två barn i den medföljande lådan, vilket underlättar dina dagliga äventyr oavsett terräng.

När det gäller säkerhetsaspekter har EvoBike Cargo Duo Box installerat toppmoderna hydrauliska skivbromsar från Bengal. Dessa kraftfulla bromsar ger förbättrad stoppförmåga och är högst pålitliga under våta och torra körförhållanden, vilket ger extra trygghet för alla i trafiken. Denna höga nivå av kontroll och säkerhet är särskilt viktig i en elektrisk lådcykel designad för familjebruk, där säkerheten inte bara är ett behov utan en nödvändighet.

Smart Teknik och Användbarhet

EvoBike Cargo Duo Box är utrustad med en avancerad digital Bafang LCD-display, DP C10, som ger en tydlig överblick över viktiga cykeldata såsom hastighet, batterinivå och trippmätare. Användaren kan enkelt växla mellan olika nivåer av motorassistans direkt från displayen, vilket möjliggör en skräddarsydd cykelupplevelse anpassad efter olika terränger och behov. Funktionen att stänga av motorassistansen ger dessutom möjlighet till traditionell cykling, vilket ökar EvoBikes mångsidighet. Dessa teknologiska funktioner höjer inte bara användarvänligheten utan också cykelns anpassningsförmåga till förarens önskemål, vilket ger en betydligt mer behaglig och kontrollerad färd.

Användning och underhåll

För att säkerställa lång livslängd och optimal prestanda för EvoBike Cargo Duo Box, är det viktigt att du tar hand om batteriet och cykeln på rätt sätt. Batteriet som har en kapacitet på 396 Wh är avtagbart, vilket gör det enkelt att ladda det både på och utanför cykeln. När du laddar batteriet, se till att använda endast den medföljande laddaren för att undvika skador. För bästa resultat, rekommenderar vi att du inte laddar batteriet i extremt kalla eller varma miljöer. Regelbunden kontroll och underhåll av batteriet förlänger inte bara dess livslängd utan säkerställer även att EvoBike Cargo Duo Box alltid är redo för familjeutflykter och andra äventyr.

Köp och leveransinformation

Köp din EvoBike Cargo Duo Box online idag och dra nytta av smidig och säker leverans direkt till din dörr. Processen är enkel: lägg till din elektriska lådcykel i varukorgen, välj bland flera betalningsalternativ inklusive kreditkort och Klarna, och slutför köpet. Vi erbjuder fri frakt, och med vår effektiva leveranstjänst kan du snart njuta av din nya EvoBike familjelådcykel. Var inte sen – beställ din EvoBike Cargo Duo Box med barnsäkerhetsbälten nu och upplev friheten och glädjen med en toppmodern elektrisk lådcykel anpassad för familjer.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Evobike Cargo Duo Box.

Evobike Cargo Duo Box eller Evobike Cargo Urban?

Cykeln som är mest lik är Evobike Evobike Cargo Urban. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Evobike Cargo Urban. Evobike Cargo Duo Box får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Evobike

© Vilken Cykel, 2024