Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Evobike CLASSIC-7 - Herr

17 999 kr
Upptäck friheten med EvoBike CLASSIC-7 Herr, en elektrisk cykel som kombinerar klassisk stil med modern teknik. Denna herrmodell är perfekt för den som uppskattar både design och funktionalitet. Med en kraftfull Ananda framhjulsmotor och ett val mellan två batteristorlekar (432 Wh / 576 Wh), erbjuder EvoBike CLASSIC-7 en pålitlig följeslagare för både kortare ärenden och längre utflykter. Cykeln har en toppfart på 25 km/h och kan nå en räckvidd på upp till 100 km, beroende på valt batteri och assistansnivå. EvoBike CLASSIC-7 är utrustad med Shimano Nexus 7 växlar för smidig cykling och Tektro HD-M275 hydrauliska skivbromsar för optimal säkerhet. Den eleganta OLED-displayen håller dig uppdaterad med all nödvändig information och låter dig enkelt justera assistansnivån. Med snygga läderdetaljer och harmonisk design levereras denna elcykel nästan helt färdigmonterad, redo att ge dig en överlägsen cykelupplevelse. Köp din EvoBike CLASSIC-7 herr elcykel online idag och upplev nästa nivå av cykling.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion till EvoBike CLASSIC-7 Herr

EvoBike CLASSIC-7 Herr representerar en toppmodern innovation inom segmentet av elcyklar herr. Denna elektriska cykel är inte bara en imponerande blandning av funktionalitet och stil, utan står också som en frontrunner inom elcyklar designade specifikt för herrar. Med sin robusta konstruktion och avancerade tekniska specifikationer, erbjuder EvoBike CLASSIC-7 Herr en pålitlig och effektiv lösning för vardagens pendling och fritidsaktiviteter. Bland dess främsta attribut återfinns den starka framhjulsmotorn och den högeffektiva batterikapaciteten, vilket säkerställer en lång räckvidd och hållbar prestanda. Denna modell är utmärkt för de som värdesätter både kvalitet och design i deras val av elcykel herr.

Den visuella designen på EvoBike CLASSIC-7 Herr är både trendig och komfortabel. Vid första anblicken framträder cykelns elegans genom dess klassiska linjer och den sofistikerade färgsättningen. Ramen är tillverkad av högkvalitativt 6061 aluminium som inte bara ger en robust struktur men också en lätt vikt. Komponenterna som handtag och sadel med läderdetaljer samt de enhetligt färgade skärmarna och kedjeskyddet, förstärker ytterligare den lyxiga och stilrena helheten. Denna designfilosofi garanterar att EvoBike CLASSIC-7 Herr står ut i mängden samtidigt som den erbjuder en komfortabel och njutbar åktur.

Tekniska Specifikationer

EvoBike CLASSIC-7 Herr är utrustad med en effektiv framhjulsmotor av modellen Ananda M129VD, som genererar upp till 40 Nm vridmoment, vilket gör denna elcykel perfekt för såväl dagligt bruk som längre turer. Framhjulsmotorn förstärker balansen och ger en jämn drivkraft, vilket säkerställer en stabil och pålitlig åktur. Den här typen av motor är idealisk för elcyklar som EvoBike CLASSIC-7 Herr och bidrar till en förtroendeingivande körupplevelse, en aspekt som är särskilt viktig i stadsmiljöer och på vägar med varierande terräng. Vi har valt specifikt Ananda M129VD för dess pålitlighet och förmåga att leverera kraft där det behövs.

Batteriet på EvoBike CLASSIC-7 Herr kan väljas mellan två kapacitetsnivåer, 432 Wh (36 V, 12 Ah) eller 576 Wh (36 V, 16 Ah), vilket påverkar både räckvidd och prestanda. Laddningstiden för batteriet ligger på mellan 4 till 6 timmar, vilket garanterar snabb uppstart och minimal väntetid mellan åkturerna. Det är möjligt att ladda batteriet antingen direkt i cykeln eller ta ur det för laddning i hemmet, vilket erbjuder en bekväm flexibilitet för användaren. Den högre kapaciteten på 576 Wh rekommenderas för längre, mer krävande resor, medan 432 Wh-versionen passar perfekt för kortare dagliga resor.

Bromssystemet på EvoBike CLASSIC-7 Herr kombinerar en Tektro HD-M275 hydraulisk skivbroms fram med en klassisk fotbroms bak, vilket ger en utmärkt och pålitlig stoppkraft under alla förhållanden. Hydrauliska skivbromsar är kända för sin effektivitet och säkerhetsprestanda, särskilt vid våta och smutsiga förhållanden, vilket garanterar att du alltid kan känna dig trygg när du är på vägen. Fotbromsen ger en intuitiv och omedelbar reaktion som är lätt att använda för alla typer av cyklister, vilket ytterligare höjer säkerhetsnivån på denna redan imponerande elcykel.

Prestanda och Användbarhet

EvoBike CLASSIC-7 Herr har en attraktiv prestandaprofil med en räckvidd som sträcker sig från 45-75 km till 65-100 km beroende på val av batterikapacitet och inställning av assistansläge. Denna flexibilitet gör det möjligt för cyklisten att anpassa användningen efter längre turer eller intensiva stadskörningar. Toppfarten på 25 km/h är optimalt avvägd för säker och laglig färd i urbana miljöer. Med dessa justerbara funktioner erbjuder EvoBike CLASSIC-7 Herr en pålitlig och anpassningsbar körupplevelse för diverse typ av cyklister.

OLED-displayen på EvoBike CLASSIC-7 Herr är en central komponent för användarvänligheten. Den högupplösta Velofox DM03 OLED-displayen ger cyklisten omedelbar åtkomst till viktig information som assistansnivå, hastighet och batteristatus. Användargränssnittet är intuitivt, vilket gör det enkelt att växla mellan de fem assistansnivåerna och kontrollera den både fram- och bakmonterade LED-belysningen. Denna tydlighet och kontroll förbättrar inte bara användarupplevelsen utan garanterar också en högre säkerhetsnivå under cykelturen.

Komfort och Design

EvoBike CLASSIC-7 Herr erbjuder en oöverträffad kombination av komfort och stil, perfekt för långa turer eller snabba ärenden i staden. Med en avslappnad körställning och en bred sadel, garanterar denna elcykel en bekväm åktur även under längre perioder. Handtagens mjuka läderdetaljer inte bara förhöjer estetiken utan ger också ett fast och behagligt grepp, vilket förbättrar körupplevelsen avsevärt.

Designmässigt står EvoBike CLASSIC-7 Herr ut med sina retroinspirerade element som speglar en klassisk charm samtidigt som den behåller en modern twist. De läckra färgvalen och högkvalitativa ytbehandlingar kompletteras elegant av praktiska tillbehör som skärmar och pakethållare, vilka är smakfullt integrerade i designen. Denna harmoniska integration skapar inte bara en visuell njutning utan förstärker också cykelns övergripande funktionalitet.

Köpinformation

Evobike CLASSIC-7 Herr levereras nästan färdigmonterad, vilket innebär att du snabbt och enkelt kan börja använda din nya elcykel. Alla beställningar tillkommer med fri frakt direkt till din dörr, säkert och bekvämt för att förenkla för dig.


Vår elcykel kommer med en 14 dagars returrätt och möjligheten att utnyttja ett förlängt öppet köp i upp till 60 dagar. Vi vill att du ska känna dig helt trygg med ditt köp av Evobike CLASSIC-7 Herr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Evobike CLASSIC-7 - Herr.

Evobike CLASSIC-7 - Herr eller Batavus Razer Herr Elcykel?

Cykeln som är mest lik är Batavus Razer Herr Elcykel. Cyklarna kommer från olika tillverkare vilket kan göra dem lite svårare att jämföra. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att detta kan skillja sig mellan olika tillverkare. Däremot kan olika tillverkare fortfarande använda sig utav samma komponenter när det kommer till exempelvis växlar, motor och bromsar.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Du kan därför spara mycket genom att välja den billigare cykeln, om övriga egenskaper är liknande. Den billigare cykeln i det här fallet är Evobike CLASSIC-7 - Herr. Batavus Razer Herr Elcykel får du betala mer för.

Fler liknande produkter

Fler produkter från Evobike

© Vilken Cykel, 2024