Sidan för dig som vill jämföra cyklar

EvoBike CLASSIC-7 - Herr

16 999 kr
Evobike CLASSIC-7 - Herr är en elektrisk cykel som kombinerar trendig design med överlägsen komfort. Med en avslappnad och bekväm sittställning, bred sadel, klassiskt styre och sju växlar erbjuder denna cykel en lyxig och retro look. Den har en uppdaterad OLED-display på styret där du kan justera nivån på motorens assistans och kontrollera batteristatus, hastighet och avstånd. Med en räckvidd på upp till 100 km per laddning och kraftfulla bromsar är denna cykel perfekt för långa och bekväma turer. Upptäck Evobike CLASSIC-7 - Herr och upplev elektriska cyklar på en ny nivå.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Den elektriska cykeln evobike CLASSIC-7 - Herr erbjuder en kombination av trendig design och överlägsen komfort. Med sin avslappnade och bekväma ridposition, breda sadel, klassiska styre och sju växlar ger denna cykel en skön och njutbar cykelupplevelse.

Design och utseende

Den senaste versionen av evobike CLASSIC-7 - Herr har fått uppdateringar för att förbättra både prestanda och utseende. Med en smalare batteri och mindre OLED-display på styret tar denna cykel stil och komfort till en ny nivå. Dessutom har lastställen blivit robustare, vilket ger dig ännu mer praktiska möjligheter vid transport av dina ägodelar.

Cykeln har utformats med eleganta färger och läderdetaljer på styret, vilket ger den en lyxig och retro look. De bruna punkteringssäkra däcken ger inte bara stil utan även extra trygghet för dina cykelturer. För att fullända den stilrena designen är stänkskärmar, kedjeskydd och lastställ målade i samma färg som cykelramen. Dessa detaljer förstärker helhetsintrycket och gör att cykeln sticker ut varsomhelst du är.

Prestanda och funktionalitet

Evobike CLASSIC-7 - Herr är utrustad med en uppdaterad OLED-display på styret som erbjuder enkel kontroll över cykelns funktioner. Displayen ger dig möjligheten att justera nivån av motorassistans i fem olika nivåer och visa viktig information som batteristatus, hastighet, genomsnittshastighet, maxhastighet samt distans som har cyklats. Med denna omfattande display kan du alltid hålla koll på dina cykelparametrar och anpassa cykelturen efter dina behov.

Cykeln är utrustad med ett pålitligt och underhållssnålt sjudelat system från Shimano integrerat i baknavet. Detta ger dig en jämn och precis växling för att du ska kunna anpassa cyklingen efter varierande terräng och vägförhållanden.

Bromssystemet består av en pålitlig fotbroms för bakhjulet och en kraftfull hydraulisk skivbroms för framhjulet. Denna kombination säkerställer en kraftfull bromsning i alla väder- och terrängförhållanden, vilket ger dig trygghet och kontroll under hela cykelturen.

Batteri och räckvidd

Evobike CLASSIC-7 - Herr är utrustad med en kraftfull 250 W-hubmotor från Ananda placerad i framhjulet och ett högkapacitets litiumbatteri. Du kan välja mellan två olika batteristorlekar, antingen 432 Wh eller 576 Wh, beroende på dina behov och önskemål. Med denna kombination av motor och batteri får du tillräckligt med kraft och räckvidd för att ta dig igenom långa cykelturer utan problem.

Batteriet kan enkelt laddas på cykeln eller tas av för laddning på annan plats. Den medföljande 3A-laddaren laddar batteriet upp till 50% snabbare än tidigare, vilket innebär kortare laddningstid och mer tid på cykeln.

Enkel leverans och retur

För att du ska kunna njuta av din evobike CLASSIC-7 - Herr så snabbt som möjligt levereras cykeln direkt till din dörr i en låda. Den är 95% monterad med båda hjulen på plats, vilket gör det enkelt för dig att komma igång med din nya cykel. Du behöver endast räta upp styret och montera pedalerna innan du är redo att ge dig ut på vägarna.

Evobike erbjuder gratis frakt inom Sverige och leveransen brukar ta mellan 2-5 dagar. Dessutom har du 14 dagars öppet köp om du av någon anledning skulle ångra ditt köp. Om förpackningen inte har öppnats kan du till och med ha upp till 60 dagars öppet köp. Betalning kan göras smidigt och säkert via kort eller Klarna, vilket ger dig flexibilitet och trygghet i ditt köpbeslut.

Slutnotering

Observera att de miljöbilder som visas kan avbilda tidigare modeller av evobike CLASSIC-7 - Herr och att vissa detaljer kan variera jämfört med den faktiskt levererade elektriska cykeln. Utseendet och prestandan på cykeln som du kommer att få kommer dock att motsvara högsta standard och ge dig en fantastiskt skön cykelupplevelse.

Missa inte chansen att uppleva trendig design, överlägsen komfort och enkel leverans med evobike CLASSIC-7 - Herr. Köp din elektriska cykel idag och få en fantastiskt skön cykelupplevelse förberedd för alla äventyr på vägen.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika EvoBike CLASSIC-7 - Herr.
NamnPris
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
skeppshult Elcykel Favorit El Herr 7-Växlar 28 990 kr
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr

EvoBike CLASSIC-7 - Herr eller EvoBike CLASSIC-7 - Herr?

Cykeln som är mest lik är Evobike CLASSIC-7 - Herr. Båda cyklarna är tillverkade av Evobike vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
batavus Harlem 2023 Herr Elcykel 34 495 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
batavus Harlem 2023 Herr 53cm Elcykel 29 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 19 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
skeppshult Elcykel Favorit El Herr 7-Växlar 28 990 kr

Fler produkter från Evobike

NamnPris
EvoBike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
EvoBike Cargo Duo Box 34 999 kr
© Vilken Cykel, 2024