Sidan för dig som vill jämföra cyklar

EvoBike Commute

15 999 kr
Upptäck friheten med EvoBike Commute, en svensk elcykel skräddarsydd för pendlare. Denna robusta cykel är utformad med en unisex-ram och integrerat batteri, vilket gör den till ett pålitligt val för daglig användning. Med en dämpad framgaffel och upprätt körställning erbjuder EvoBike Commute högre komfort under längre turer. Den är utrustad med en användarvänlig OLED-display som effektivt visar både hastighet och batteristatus. Cykeln, som inkluderar sju växlar och en kraftfull 250W Ananda motor, är optimerad för både effektivitet och hastighet med en toppfart på 25 km/h. För ytterligare säkerhet är den utrustad med både hydraulisk skivbroms och fotbroms. EvoBike Commute lovar en räckvidd på 45-75 km, utökbar till upp till 100 km med ett större batteri, och levereras med snabbladdare för maximal bekvämlighet. Dra nytta av fri frakt och vår 60-dagars öppet köp-policy. Ta del av framtiden inom pendlingscyklar med EvoBike Commute.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

EvoBike Commute är en toppmodell bland svenska elcyklar, särskilt designad för att möta behoven hos dagliga pendlare. Med sin eleganta och funktionella design kombinerar denna elcykel svensk innovation med praktisk användbarhet i storstadsmiljöer. En av dess mest användarvänliga funktioner är det låga insteget, vilket gör det enkelt för cyklisten att snabbt och smidigt komma i och ur sadeln, en eftertraktad egenskap i urbana miljöer där ofta stopp är frekventa. Det låga insteget kombinerat med en robust och lättmanövrerad unisex-ram gör EvoBike Commute till en idealisk svensk elcykel för pendlare som värderar bekvämlighet och effektivitet.

Evobike Commute innehåller även ett innovativt integrerat litiumbatteri, snyggt inbyggt i cykelns ram. Denna integrering av batteriet bidrar inte bara till en renare och mer strömlinjeformad design utan ger också ökad skydd mot väder och vind jämfört med yttre batterimonteringar, som ofta finns på andra elcyklar. Denna smidiga integrering hjälper till att bibehålla cykelns estetiska tilltal samtidigt som det ger en säkrare och mer balanserad viktfördelning. Föraren kan njuta av en upprätt körställning som erbjuder både komfort och överblick över trafiken, vilket gör det till ett utmärkt val för stadscykling där observation och manövrerbarhet är nyckeln.

Tekniska Specifikationer

EvoBike Commute är utrustad med en rad imponerande tekniska egenskaper som gör den till en idealisk följeslagare för pendlare. På framhjulet sitter en kraftfull Ananda M129VD-motor med ett vridmoment på 40 Nm, vilket säkerställer pålitlig drift och god kraft i uppförsbackar. Cykeln finns tillgänglig med två batterialternativ; antingen 432 Wh för en räckvidd på cirka 45-75 km, eller 576 Wh för upp till 100 km, vilket gör att du enkelt kan anpassa den efter dina pendlingbehov. Shimano Nexus 7 ger sju växlar vilket erbjuder optimal växling under varierande terrängtyper och banförhållanden.

Detaljerna i EvoBike Commute fortsätter att imponera; från den hydrauliska skivbromsen som ger säkra och effektiva stopp, till den dämpade framgaffeln Suntour NEX DS HLO med Lockout-funktion som garanterar en behaglig åktur även på ojämna vägar. Cykelns hjälpmedelshanteringen och inställningar visas stilrent på en Velofox DM03 OLED-display, placeraad direkt på styret för enkel åtkomst och överskådlighet under färden. Denna högkvalitativa display erbjuder skarp bild där du kan övervaka din hastighet, batteristatus och andra viktiga indikatorer.

Design och Komfort

EvoBike Commute är utrustad med en väl genomtänkt unisex-ram som erbjuder ergonomiska fördelar som gör den tillgänglig och bekväm för både män och kvinnor. Denna typ av ram bidrar till en högre komfort oavsett längd på färden. Den högre komfortnivån uppnås genom en design som möjliggör en upprätt körställning, vilket minskar belastning på rygg och axlar. Det ger en avslappnad och behaglig cykling, vilket är särskilt viktigt under långa pendlingstider. Den eleganta och funktionella designen gör att EvoBike Commute inte bara är praktisk utan också stolt kan visas upp i stadsmiljöer.

Cykeln är även förberedd för varierande och ibland utmanande urbana förhållanden med sina breda däck som stabilt griper tag i underlaget. De breda däcken i kombination med en justerbar Suntour NEX DS HLO framgaffel, som enkelt kan anpassas för olika typer av vägar, garanterar en mjuk och responsiv körupplevelse. Den flexibla inställningen av framgaffeln gör att du kan välja en hårdare inställning för släta cykelvägar eller en mjukare för mer ojämna sträckor. Denna anpassningsbarhet förhöjer både säkerheten och komforten när du navigerar genom stadslandskapet.

Prestanda och Användbarhet

EvoBike Commute är utrustad med en effektiv 250W Ananda motor, vilket verkligen förstärker cykelns prestanda oavsett terräng. Med en toppfart på 25 km/h och en räckvidd på mellan 45-75 km, är denna elcykel både kraftfull och pålitlig för daglig pendling. Den avancerade motorn garanterar en smidig och jämn förstärkning, vilket gör att du får en behaglig färd utan större ansträngning. Dessa specifikationer gör EvoBike Commute till ett optimalt val för dig som vill kombinera funktionalitet med hög prestanda, och är särskilt värdefullt för längre sträckor eller när du står inför utmanande uppförsbackar.

När det gäller laddning och batterikapacitet står EvoBike Commute också ut. Med ett avancerat batteri som kan väljas mellan 432 Wh och 576 Wh, erbjuder denna elcykel långvarig uthållighet mellan laddningarna. Laddningstiden är mellan 4 till 6 timmar, vilket är relativt snabbt jämfört med liknande modeller på marknaden. En av de stora fördelarna med EvoBike Commute är dess snabbladdare, som inte bara minimerar väntetiden för en full laddning, utan också förlänger batteriets livslängd och effektivitet. Detta är essentiellt för pendlare som behöver en pålitlig och alltid redo elcykel för dagliga resor.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika EvoBike Commute.
NamnPris
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
evobike Commute 15 999 kr
evobike ECO-7 - Dam 16 999 kr
evobike Commute 15 999 kr
evobike ECO-7 - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
evobike Commute 15 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr

EvoBike Commute eller EvoBike CLASSIC-7 - Dam?

Cykeln som är mest lik är Evobike CLASSIC-7 - Dam. Cyklarna har samma märke vilket underlättar om du vill jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDet kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är EvoBike Commute. EvoBike CLASSIC-7 - Dam är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel 25 995 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
fitnord e-bikes FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr

Fler produkter från Evobike

NamnPris
EvoBike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
EvoBike Cargo Duo Box 34 999 kr
© Vilken Cykel, 2024