Sidan för dig som vill jämföra cyklar

EvoBike SPORT-8 - Herr

14 999 kr
EvoBike SPORT-8 Herr är inte bara en elcykel, utan ett toppval för den moderna mannen. Denna elektriska cykel herrmodell, som korats som bästa elcykeln 2022, bjuder på en perfekt kombination av kraft och komfort. Utformad för både stadsmiljön och trekkingäventyret, utrustas den med en robust 250W bakhjulsmotor från Ananda och erbjuder två batterialternativ på 432Wh eller 504Wh för en imponerande räckvidd mellan 45-85 km. Med sina åtta Shimano-växlar och pålitliga hydrauliska skivbromsar, anpassar sig EvoBike SPORT-8 Herr enkelt till olika terränger. Den eleganta aluminiumramen och den intuitiva OLED-displayen höjer cykelupplevelsen ytterligare. Missa inte chansen att uppleva framtidens pendling med denna elektriska mountainbike. Vänta inte, upptäck mer om EvoBike SPORT-8 Herr – elcykeln som tar dig längre.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion

Introduktion

EvoBike SPORT-8 Herr har snabbt blivit en favorit bland elcyklarna för män, särskilt efter dess noterbara prestation i Pricerunners elcykeltest 2022, där den korades som testvinnare. Med en sportig och robust design anpassad för både stadskörning och trekkingäventyr på varierade terränger, erbjuder denna elektriska mountainbike det ultimata inom prestanda och funktionalitet. Dess skräddarsydda konstruktion för herranvändare gör den inte bara till en tillförlitlig partner på vägen utan också en utmärkt representant för segmentet elcykel trekking.

EvoBike SPORT-8 Herr är specifikt utformad för att komma till sin rätt i handerna på äventyrslystna män som uppskattar kvalitet och kraft i sin färd. Den här modellen kombinerar komfort och teknik för att erbjuda en oöverträffad körupplevelse, vilket gör den till ett självklart val för den moderna mannen. Med attribut som stark motorförmåga och anpassningsbar ergonomi, är modellen en framstående representant inom elcyklar speciellt anpassade för herranvändare.

Tekniska Specifikationer

EvoBike SPORT-8 - Herr är utrustad med en bakhjulsmotor från Ananda M131SD, som levererar upp till 40 Nm i vridmoment, vilket gör den idealisk för både platt terräng och kuperade vägar. Med en motorplacering vid bakhjulet och ett batteri med valmöjlighet mellan 432 Wh och 504 Wh, erbjuder denna elcykel en balanserad och kraftfull körupplevelse. EvoBike SPORT-8 är också utrustad med Shimano Acera 8 växlar som ger en smidig växling under färd, samt Tektro HD-M275 hydrauliska skivbromsar fram och bak för effektiv och pålitlig bromsning.

EvoBike SPORT-8 - Herr erbjuder en räckvidd på imponerande 45-75 km med basbatteriet och upp till 85 km med det större batteriet, vilket gör den till en pålitlig följeslagare för såväl kortare vardagsturer som längre utflykter. Laddningstiden ligger på mellan 4 till 6 timmar, beroende på batteristorlek, vilket betyder att din cykel snabbt är redo för nästa äventyr. Dessa egenskaper bidrar signifikant till en positiv och bekymmersfri användarupplevelse, vilket gör den till en favorit bland elcyklar för män.

Design och Komfort

EvoBike SPORT-8 Herr är konstruerad med en robust ram i 6061 aluminium, vilket inte bara ger en lätt men stark konstruktion, men också en smidig och reaktiv körupplevelse. Ramhöjden på 54 cm är optimerad för herrmodellen, vilket gör den till ett utmärkt val bland elcyklar för män. Med sitt genomtänkta designarbete erbjuder denna elcykel en optimal balans mellan prestanda och komfort, som är speciellt framtagen för att möta de fysiska förutsättningarna hos manliga cyklister och är särskilt lämpad för långa sträckor och terrängkörning.

Med en totalvikt på endast 22 kg är EvoBike SPORT-8 Herr en av de lättare elektriska cyklarna på marknaden, vilket underlättar både transport och hantering. Denna lätta vikt bidrar också positivt till cykelns hantering oavsett miljö, från stadens asfalterade gator till lantliga grusvägar. Det gör också att cykeln är enkel att bära över trappor eller lasta in i ett fordon, vilket ytterligare förstärker dess mångsidighet och användbarhet i varierande förhållanden.

Säkerhet och Effektivitet

EvoBike SPORT-8 Herr är utrustad med Tektro HD-M275, en hydraulisk skivbroms fram och bak som höjer säkerhetsnivån avsevärt. Dessa bromsar är kända för sin förmåga att snabbt och effektivt stoppa cykeln under även de mest krävande förhållanden, såsom regn eller leriga stigar. Detta säkerställer att du som cyklist kan känna dig trygg oavsett väderförhållanden.

LED-belysningen på EvoBike SPORT-8 Herr erbjuder inte bara en energieffektiv lösning men också en exceptionellt ljus och långlivad ljuskälla. Detta gör cykeln till ett pålitligt val för säkerhetsmedvetna cyklister som vill försäkra sig om god sikt under dygnets mörka timmar och i mindre belysta områden. LED-tekniken garanterar att din väg är väl upplyst och att du är synlig för andra trafikanter.

Display och Kontroller

EvoBike SPORT-8 - Herr är utrustad med en avancerad Velofox DM03 OLED-display, som visar all nödvändig information i realtid, såsom hastighet, batterinivå, och distans. Denna högupplösta skärm bidrar till en överlägsen användarupplevelse genom att göra det enkelt för föraren att överblicka och hantera cykelns funktioner under färden. En särskilt framstående funktion är möjligheten att justera motorns assistansnivå direkt från styret, vilket ger en skräddarsydd körupplevelse anpassad efter både terräng och personliga preferenser. Denna flexibilitet är särskilt värdefull på en elektrisk trekkingcykel som EvoBike SPORT-8 Herr, vilket gör den till en optimal följeslagare på både längre turer och snabba ärenden.

På EvoBike SPORT-8 Herr, finns flera anpassningsbara delar som ytterligare förhöjer cykelupplevelsen. Styrstammen kan justeras för att passa olika kroppslängder och körstilar, vilket gör det möjligt för varje användare att finna sin optimala körposition. Kontrollerna är intuitivt utformade och strategiskt placerade för enkel åtkomst, vilket bidrar till en smidig och säker körning. De anpassningsbara funktionerna gör EvoBike SPORT-8 Herr till en extremt bekväm modell för diverse cyklister, oavsett om det handlar om dagliga pendlingar eller utforskning av nya terränger. Dessa ergonomiska förbättringar är avgörande för en tillfredsställande och njutbar cykelupplevelse, särskilt under längre perioder.

Användarens Fördelar

EvoBike SPORT-8 Herr är inte bara en elcykel; det är den bästa elcykeln 2022 för herrar som vill kombinera kraft med stil. Med dess snabba laddningsförmåga klarar batteriet att laddas helt på endast 4 till 6 timmar, vilket gör att du snabbt kan vara ute på vägen igen. Denna modell är utrustad med antingen ett 432Wh eller 504Wh batteri, vilket ger en imponerande räckvidd på mellan 45 till 85 kilometer beroende på terräng och användning, vilket gör den till den perfekta följeslagaren för både kortare pendlingar och längre utflykter.

Den robusta konstruktionen med en ram tillverkad i högkvalitativt 6061 aluminium och en hållbar Hi-Ten stålgaffel garanterar att EvoBike SPORT-8 Herr står emot både tidens tand och de tuffaste vägförhållandena. Med sin sportiga design och tekniska finesser ger den här elcykeln inte bara en effektiv och pålitlig transportmetod utan även en källa till fysisk aktivitet och nöje. Denna elcykel är inte bara ett transportmedel, den är en förlängning av din livsstil och din passion för äventyr.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika EvoBike SPORT-8 - Herr.
NamnPris
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr

EvoBike SPORT-8 - Herr eller EvoBike SPORT-8 - Herr?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Evobike SPORT-8 - Herr. Båda cyklarna är tillverkade av Evobike vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Det är ingen skillnad i på cyklarna. Och man kan istället välja att kolla mer på komponenterna för att se vart man får bäst.

Fler liknande produkter

NamnPris
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
evobike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
batavus Harlem 2023 Herr Elcykel 34 495 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 17 999 kr
batavus Harlem 2023 Herr 53cm Elcykel 29 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Herr 19 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
skeppshult Elcykel Favorit El Herr 7-Växlar 28 990 kr

Fler produkter från Evobike

NamnPris
EvoBike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
EvoBike Cargo Duo Box 34 999 kr
© Vilken Cykel, 2024