Sidan för dig som vill jämföra cyklar

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam

19 999 kr
Upptäck den perfekta följeslagaren för din dagliga pendling – EvoBike SPORT-9 Mid-Drive Dam. Denna högpresterande damelcykel, utrustad med en dynamisk mittmotor elcykel från Ananda, erbjuder enestående drift och smidighet. Med sitt integrerade litiumbatteri i ramen balanserar den snygg design med praktisk funktionalitet, perfekt för elcykel för pendlare. Tack vare sin robusta konstruktion med 6061 aluminiumram och avancerade Shimano Alivio 9-växlar, garanterar cykeln en effektiv och bekväm färd. De pålitliga Tektro-skivbromsarna ger säker stoppkraft, oavsett väder. Dessutom kan du enkelt övervaka din färd med den nya OLED-displayen som visar all viktig information. Med EvoBike SPORT-9 Mid-Drive Dam får du en pålitlig, stilfull och kapabel elektrisk cykel med mittmotor, redo att förvandla dina resor.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam är en oerhört populär elcykel specifikt utformad för damer, och har nyligen erhållit framstående rekommendationer, bland annat i Aftonbladets elcykeltest 2023. Denna högpresterande damelcykel är utrustad med en kraftfull mittmotor från Ananda och är specifikt designad för att erbjuda en optimal körupplevelse för kvinnliga pendlare. Med sina nio Shimano Alivio växlar och en robust konstruktion är EvoBike SPORT-9 Mid-Drive Dam det perfekta valet för den moderna kvinnan på språng.

Modellen kännetecknas av sin damspecifika design som innefattar mindre och lättare ramar anpassade för kvinnor. Rätt ergonomi är viktig, och denna elcykel har justerbart styre och sadel, vilket gör att varje kvinna kan anpassa cykeln efter egen komfort. Den eleganta och funktionella designen, kombinerat med en lätt aluminiumram och integrerat batteri i ramen, ger inte bara ett visuellt tilltalande intryck utan även en stabil och behaglig cykelupplevelse.

Tekniska Specifikationer

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam är utrustad med en högpresterande Ananda M81-motor som levererar en stark effekt på 80Nm och 250W, vilket gör den till en idealisk mittmotor elcykel för både lugna turer och mer krävande pendling. Motorns mittplacering bidrar till en balanserad viktfördelning och förbättrad kördynamik.

Modellen erbjuder två alternativ för integrerat litiumbatteri i ramen; ett med en kapacitet på 432 Wh (36 V 12 Ah) och det andra på 504 Wh (36 V 14 Ah). Laddningstiderna varierar från 4 till 6 timmar, vilket gör det möjligt att snabbt och effektivt förbereda sig för nästa resa utan långa väntetider.

Den robusta ramen på EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam är tillverkad av lätta men hållbara 6061 Aluminium, vilket garanterar både motståndskraft och smidighet på vägen. Hjulstorleken är 28 tum, vilket ger en stabil och bekväm färd på olika typer av underlag.

Design och Komfort

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive Dam utmärker sig med sin sportiga trekkingdesign, som kombinerar estetiskt tilltalande linjer med funktionalitet och stabilitet. Den nya OLED-displayen är elegant integrerad direkt i styret, vilket möjliggör enkel avläsning av hastighet, batteristatus och övrig nödvändig cykeldata under färden. Dessutom är styrstammen designad för att vara justerbar både i höjd och vinkel, vilket ger varje cyklist möjlighet att finjustera sin körställning för optimal komfort och ergonomi.

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive är utrustad med ett högkvalitativt utanpåliggande växelsystem från Shimano Alivio 9, vilket erbjuder jämn och pålitlig växling under olika förhållanden. Systemet bidrar till cykelns låga rullmotstånd och ger breda växlingsmöjligheter, vilket är idealiskt för både stadsmiljö och längre utflykter. Ramen är tillverkad i 6061 aluminium, ett material som är känt för sin lätthet och hållbarhet, vilket säkerställer att din elcykel kan hantera både dagligt slit och tuffare terräng.

Säkerhetsfunktioner

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam är utrustad med Tektro HD-M275 Hydrauliska skivbromsar, vilket är en framstående säkerhetsfunktion för denna elcykel. Hydrauliska skivbromsar är känt för sin höga pålitlighet och effektiva stoppkraft även under våta eller smutsiga förhållanden. Detta gör att cyklisten kan känna sig trygg oavsett väder, vilket är oerhört viktigt för dem som använder sin cykel regelbundet i diverse förhållanden. Säkerhetsaspekten av bromssystemet är avgörande för att förhindra olyckor och garantera en säker och behaglig färd.

LED-belysningen på EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam bidrar ytterligare till säkerheten, speciellt för pendlare som ofta färdas i mörker eller under dåliga ljusförhållanden. Effektiv belysning är essentiellt för att öka synligheten och därmed säkerheten för både cyklisten och andra trafikanter.

Användarvänlighet och Praktiska Aspekter

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive Dam erbjuder flexibla laddningsalternativ som passar alla livsstilar. Med det integrerade litiumbatteriet kan du välja att ladda din elcykel direkt i ramen eller ta ur batteriet för att ladda det separat, vilket är perfekt för dig som kanske inte har ett eluttag i närheten av förvaringsplatsen. En kraftfull 3A-laddare ingår, vilket ger en snabb och effektiv laddningsprocess på mellan 4 till 6 timmar. Denna smidiga och anpassningsbara laddningslösning matchar perfekt för en aktiv pendlare eller för längre äventyr på helger.

EvoBike SPORT-9 levereras med en imponerande monteringsgrad på 95%, vilket innebär minimal ansträngning för dig som slutanvändare. Du kan få din nya damelcykel levererad till dörren inom bara 2-5 dagar. Snabbheten i leveransen samt den enkla monteringen gör det möjligt för dig att snabbt börja njuta av cykelns många fördelar. Detta praktiska leveranssystem sparar tid och gör att du kan fokusera på det som verkligen är viktigt - att cykla.

Vid köp av EvoBike SPORT-9 Mid-Drive Dam erbjuds flera säkra och flexibla betalningsalternativ, inklusive vanliga kortbetalningar eller smidiga lösningar via Klarna. Dessutom stärker vi tryggheten vid ditt köp genom vår generösa återköpspolicy. Du har en möjlighet att ångra ditt köp inom 60 dagar om produkten är i obruten förpackning. Denna öppet köp-option gör ditt val av EvoBike både enkelt och riskfritt.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam.
NamnPris
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr

EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam eller EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Det kan dock skilja i val av komponenter beroende på om det är en premiumcykel eller mer budget.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Den billigare cykeln i det här fallet är EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam. EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam får du betala mer för.

Fler liknande produkter

NamnPris
batavus Torino Ego Lx Dam 2023 Svart Elcykel 25 995 kr
monark E-nytan 7vxl 51cm Svart Matt Elcykel 26 995 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Ambassador 26 AXS H-1 Dam vit one-size 17 990 kr
ecoride Elcykel Ambassador AXS H-7 Dam 22 490 kr
evobike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
ecoride Elcykel Tripper 28 AXS H-9 Dam svart one-size 22 490 kr
fitnord e-bikes FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
evobike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr

Fler produkter från Evobike

NamnPris
EvoBike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
EvoBike Cargo Duo Box 34 999 kr
© Vilken Cykel, 2024