Sidan för dig som vill jämföra cyklar

EvoBike Travel - Hopfällbar

16 499 kr
EvoBike Travel - Hopfällbar är en högt rankad hopfällbar elcykel med en stark motor och möjlighet till batteriuppgradering. Denna kompakta och smidiga cykel erbjuder en fantastisk cykelupplevelse och är enkel att fälla ihop. Den har en stilren design med läderdetaljer och en OLED-display som visar batteristatus, hastighet och distans. Med en räckvidd på upp till 60 km är detta en pålitlig och praktisk cykel för alla äventyr.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Introduktion:

Den Evobike Travel - Hopfällbar är en framstående hopfällbar elcykel med en stark bakhjulsmotor. Den erbjuder en fantastisk cykelupplevelse och är enkel att fälla. Med möjlighet att uppgradera till ett större batteri är detta ett unikt alternativ för den som söker extra räckvidd. Den uppdaterade modellen inkluderar en mindre LED-display på styret, vilket ger en snyggare look. Den kompakta designen gör den både stilren och praktisk, med detaljer i läder på handtagen. Integreringen av batteriet i ramen ger en fördelaktig känsla och påverkar inte lastkapaciteten. Cykeln får enkelt plats i bagageutrymmet på en bil eller i förvaringsutrymmen. Detta är en hopfällbar elcykel som har alla egenskaper för en bra körupplevelse, är smidig att köra utan att kompromissa på kvaliteten hos dess komponenter. Batteriet kan laddas direkt på cykeln eller separat. Motorn startar automatiskt när du trampar och bistår upp till 25 km/h. Du kan anpassa assistansnivån på LED-displayen, som även visar batteristatus, hastighet och distans. Den ungefärliga räckvidden per laddning är 30-50 km eller 35-60 km, beroende på batteristorlek. Cykeln har en högkvalitativ borstlös navmotor på 250 W och levereras med två alternativ av litiumbatterier. Den levereras hopfälld i en låda och kan enkelt vikas ut och användas. Fri frakt erbjuds med leverans normalt inom 2-5 dagar. Returpolicy på 14 dagar med möjlighet att öppet köpa oöppnade varor i 60 dagar. Betalningar kan göras med kreditkort eller Klarna. Observera att produktbilderna kan visa tidigare modeller, så se till att hänvisa till de faktiska produktbilderna för exakta detaljer.

Ram och design:

Den Evobike Travel - Hopfällbar har en robust 6061 aluminiumram som ger stabilitet och hållbarhet. Den hopfällbara designen är en av huvudfördelarna med denna cykel. Med några enkla steg kan du enkelt fälla ihop den och förvara den i ditt hem eller transporterar den i en bil utan krångel. Designen är både stilren och kompakt, med läderdetaljer på handtagen för extra komfort och grepp.

Motor och batteri:

Denna elcykel är utrustad med en kraftfull bakhjulsmotor, Ananda M131SD, som ger en imponerande prestanda med 40Nm vridmoment. Motorplaceringen i bakhjulet ger en jämn och balanserad körupplevelse. Dessutom har du möjligheten att uppgradera batteriet till antingen 324 Wh (36V, 9.0Ah) eller 378 Wh (36V, 10.4Ah), båda med tillräcklig kapacitet för att ge dig den önskade räckvidden. Batteriet integreras sömlöst i cykelramen och påverkar inte dess lastkapacitet. Laddningstiden för batteriet är bara 3-6 timmar och du har flexibiliteten att ladda det antingen på eller utanför cykeln, vilket gör det mycket bekvämt och användarvänligt.

Prestanda och räckvidd:

En av fördelarna med denna elcykel är dess Shimano Acera 7-växlar, som ger dig möjlighet att enkelt växla mellan olika hastigheter och terräng. Med dessa växlar kan du anpassa din cykling efter förhållandena och ge dig själv en smidig körupplevelse. Den Evobike Travel - Hopfällbar har en imponerande räckvidd beroende på batteristorlek. Med 324 Wh batteri kan du förvänta dig att cykla mellan 30 och 50 km på en enda laddning, medan 378 Wh batteri ger dig en räckvidd på 35-60 km. Vad som är ännu bättre är att cykeln kickstartar motorn automatiskt när du börjar trampa, vilket ger en smidig start och snabbacceleration. På den informativa OLED-displayen kan du enkelt övervaka ditt batteri, hålla koll på din hastighet och din cyklade distans. Toppfarten är begränsad till 25 km/h för att följa de rådande lagarna.

Komfort och användarvänlighet:

Utöver sin imponerande prestanda är denna elcykel designad med ergonomi och komfort i åtanke. Dess 20-tums hjul ger en jämn och följsam körning på alla typer av underlag. Med dess Shimano Acera 7-växlar kan du enkelt anpassa din hastighet och smidigt ta dig framåt oavsett terräng. Vikten på endast 20 kg gör denna cykel lätt att transportera och hantera, vilket gör den idealisk för både pendling och utforskning. Den integrerade LED-belysningen på cykeln ger dig ökad synlighet och säkerhet när du cyklar i mörker eller på kvällen.

Köp- och leveransinformation:

Vi erbjuder gratis frakt och normalt levereras Evobike Travel - Hopfällbarn inom 2-5 dagar efter beställning. Du kan vara säker på att din beställning kommer att anlända snabbt och smidigt till din dörr. Vi erbjuder också en generös returpolicy på 14 dagar, vilket ger dig möjlighet att returnera din cykel om du av någon anledning inte är helt nöjd med den. För oöppnade produkter finns det en 60-dagars öppet köp-alternativ tillgängligt. Du kan betala för din beställning med antingen kreditkort eller Klarna, vilket ger dig flexibilitet och enkelhet när det gäller betalningen.

Avslutning:

Evobike Travel - Hopfällbar är svaret på din jak för en kraftfull, bekväm och hopfällbar elcykel. Med dess starka bakhjulsmotor, imponerande räckvidd och smarta design kommer denna cykel ge dig en fantastisk cykelupplevelse, oavsett om du vill använda den för pendling, äventyr eller bara njuta av en avkopplande cykeltur. Uppgradera ditt sätt att resa och upplev friheten med en Evobike Travel - Hopfällbar.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika EvoBike Travel - Hopfällbar.
NamnPris
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS H-9 gulone-size 21 990 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
vidaxl Elcykel ihopfällbar 12 090 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr

EvoBike Travel - Hopfällbar eller EvoBike Travel - Hopfällbar?

Evobike Travel - Hopfällbar. Båda cyklarna är tillverkade av Evobike och det är då enklare att jämföra dem. Sett till pris och kvalitet så kan man förvänta sig att dessa är hyffsat lika hos en och samma tillverkareDäremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Båda cyklarna kostar lika mycket. Därför bör man istället fokusera på komponenterna och kanske välja den cykel där man får mest för pengarna.

Fler liknande produkter

NamnPris
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 AXS Fold H-3 svart one-size 21 990 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold H-9 ljusblå one-size 22 490 kr
evobike Travel - Hopfällbar 14 999 kr
ecoride Hopfällbar Elcykel Flexer 20 HS Fold M-9 brun one-size 28 995 kr
evobike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
vidaxl Elcykel ihopfällbar 12 090 kr
rawbike Hopfällbar Elcykel 250E 23 990 kr

Fler produkter från Evobike

NamnPris
EvoBike Travel - Hopfällbar 16 499 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive 250W - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 14 999 kr
EvoBike CLASSIC-7 - Dam 16 999 kr
EvoBike SPORT-8 - Herr 16 999 kr
EvoBike SPORT-9 Mid-Drive - Dam 19 999 kr
EvoBike Cargo Duo Box 34 999 kr
© Vilken Cykel, 2024