Sidan för dig som vill jämföra cyklar

FitNord Ava 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

14 990 kr
Upptäck FitNord Ava 200 Elcykel, den optimala hybridcykeln för både stadscykling och trekking. Med sitt kraftfulla 540 Wh batteri från Samsung, erbjuder Ava 200 en imponerande räckvidd på upp till 110 km per laddning, vilket gör den perfekt för långa och krävande turer. Denna modell är utrustad med en effektiv bakhjulsmotor och en robust ram i vit färg som ger en elegant finish. FitNord Ava 200 är inte bara en elcykel, utan en livsstilsförändrande investering som levereras med ETT ÅR EXTRA GARANTI. Den låga ramen och de fem assistansnivåerna gör cykeln tillgänglig och njutbar för alla cyklister. Med tillägg som Shimano Altus växelsystem, Tektro skivbromsar, och praktiska tillbehör som pakethållare och stänkskärmar, är denna cykel redo för både vardagspendling och äventyrliga utflykter.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Produktöversikt

FitNord Ava 200 Elcykel är en mångsidig hybridcykel, perfekt designad för både bekväm stadscykling och utforskande trekkings. Modellen är tillverkad med en låg unisexram, vilket gör den lättillgänglig för en bred användargrupp. Med sina fem assistansnivåer hanterar denna elcykel enkelt både motvind och kärvare uppförsbackar. Cykeln är utrustad med ett robust 540 Wh batteri med Samsung-celler, vilket placerar den bland de bästa i sin prisklass när det gäller batterikapacitet. Denna modell är tänkt att hålla hög kvalitet och funktionalitet, designad i Finland och noggrant monterad i Europa. Ava 200 är tillgänglig i färgalternativen svart och röd, och erbjuder inte bara prestanda utan också stil.

Viktiga funktioner och fördelar

FitNord Ava 200 Elcykel är perfekt anpassad för såväl stadscykling som utflykter på svårare terräng, tack vare dess mångsidiga design. Den robusta konstruktionen kombinerar en låg ram i unisexmodell, vilket gör det lätt för användare av alla storlekar att njuta av cykeln. Cykelns hjärta är dess kraftfulla 540 Wh batteri från Samsung, som ger lång räckvidd och tillförlitlig prestation under resans gång.

Denna hybridcykel är utrustad med en bakhjulsmotor och ett smart växelsystem från Shimano Altus med 8 växlar, som ger smidiga växlingar och optimerad kraftöverföring i olika cykelmiljöer. De fem assistansnivåerna bidrar till en mer anpassningsbar körupplevelse, speciellt när man möter motvind eller stiger i uppförsbackar. Dessutom förstärks säkerheten av gedigna Tektro-skivbromsar och inbyggda lampor, vilket säkrar synlighet och kontroll oavsett tid på dygnet. För ytterligare användbarhet i vardagen eller under längre resor, är Ava 200 också utrustad med praktiska tillägg som pakethållare och stänkskärmar, vilket gör den till en idealisk följeslagare för varje äventyr.

FitNord Ava 200 Elcykel är utrustad med en kraftfull motor monterad i bakhjulet, vilket optimerar dragkraften och hanteringen även på ojämna underlag. Denna placering av bakhjulsmotorn bidrar till en jämn fördelning av vikten, vilket förbättrar cykelns balans och erbjuder en mer stabil och kontrollerad körupplevelse. Tack vare det effektiva samarbetet mellan det högkapacitiva 540 Wh batteriet och motorn kan elcykeln leverera en imponerande räckvidd på upp till 110 km per laddning, vilket gör den idealisk för både stadscykling och längre trekkingturer utan att behöva oroa sig för batteriets livslängd.

Elcykeln kombinerar hög funktionalitet med hållbar design, tack vare sitt ergonomiska form och val av hållbara material. Cykeln säkerställer hög komfort även under långa färder, vilket bevisar att det går att förena användarvänlighet med både miljövänlighet och ekonomisk effektivitet. Den elektriska drivlinan är inte bara tyst och ren, utan jämfört med konventionella bränsledrivna fordon erbjuder FitNord Ava 200 en mycket kostnadseffektiv lösning, vilket skonar både miljön och plånboken.

Tekniska specifikationer

I den här avsnittet fokuserar vi på de tekniska specifikationerna för FitNord Ava 200 Elcykel, en detalj som är avgörande att förstå innan du gör ett köp. Specifikationerna ger insikt i elcykelns kapacitet, hållbarhet och prestanda som är essentiellt för både dagliga pendlare och äventyrslystna cyklister som utforskar mer krävande terränger.

FitNord Ava 200 Elcykel har en robust aluminiumram, vilket bidrar till dess låga vikt på bara 23 kg, och en maximal användarvikt på 120 kg. Cykeln är utrustad med en effektiv bakhjulsmotor på 250 W och en solid batterikapacitet på 540 Wh som möjliggör upp till 110 km körsträcka per laddning. Den har en Shimano Altus med 8 växlar och mekaniska skivbromsar från Tektro som ger pålitlig bromskraft. Den här hybridcykeln är alltså inte bara kraftfull utan även praktisk och lätt att använda i både stadsmiljö och på längre turer.

Design och material

FitNord Ava 200 Elcykel har en modern och stilren design med en slående vit färg som förstärker dess sofistikerade utseende. Cykeln har en robust ram tillverkad av lätt aluminium, vilket inte bara bidrar till låg vikt utan också ökar hållbarheten för långvarig användning. Den låga ramkonstruktionen underlättar på- och avstigning, vilket gör den idealisk för både stadscykling och trekking. Denna elcykel är också tillgänglig i svart och röd, men den vita modellen lyfter verkligen fram cykelns estetiska aspekter och gör den till ett attraktivt alternativ för både män och kvinnor.

Batteri och motor

FitNord Ava 200 Elcykel är utrustad med ett kraftfullt batteri på 540 Wh, vilket ger optimal energi för både stadscykling och längre trekkingturer. Batteriet använder högkvalitativa Samsung-celler som är kända för sin pålitlighet och effektivitet, vilket säkerställer lång hållbarhet och en jämn energifördelning under cykelns användning. Placeringen av batteriet på den nedre ramen bidrar till en förbättrad balans och stabilitet eftersom vikten fördelas jämnt över cykeln. Denna genomtänkta konstruktion förbättrar inte bara hanteringen utan också komforten under färden, vilket gör FitNord Elcykel Ava 200 till ett idealiskt val för aktiva cyklister som söker en pålitlig och bekväm elcykel.

FitNord Ava 200 Elcykel är utrustad med en kraftfull 250 W bakhjulsmotor som ger ett maximalt vridmoment på 35 Nm, vilket gör den idealisk för både stadscykling och trekking. Denna motortyp är utformad för att leverera tillräckligt med kraft för att underlätta både korta och långa cykelturer, oavsett terräng. Fem olika assistansnivåer erbjuder anpassningsbara alternativ för att matcha varje användares behov, vilket kan variera från en lätt hjälp på platta sträckor till full assistans i branta uppförsbackar eller motvind. Dessa funktioner försäkrar att du kan njuta av en jämn och behaglig cykelupplevelse i alla urbana eller natursköna miljöer.

Säkerhetsfunktioner och komfort

FitNord Ava 200 Elcykel är utrustad med avancerade säkerhetsfunktioner som ger trygghet både i stadsmiljö och under längre turer. Cykeln inkluderar ett högkvalitativt bromssystem med Tektro MD-M280 skivbromsar, som erbjuder tillförlitlig bromskraft i alla väderförhållanden. Detta är särskilt viktigt under våta och hala förhållanden där god bromskapacitet är avgörande. Dessutom är FitNord Ava 200 förberedd för både dag- och nattcykling med hållbar LED-belysning framtill och bak, vilket ökar synligheten och säkerheten för cyklisten, speciellt under mörkare delar av dygnet.

Säteskomforten på FitNord Ava 200 Elcykel är av högsta klass, vilket gör den till ett optimalt val även för längre turer. Den medföljande sadeln är formad för att stödja rätt kroppsställning, och dess mjuka stoppning minskar vibrationer och belastning på rygg och sittben. Därmed kan du njuta av bekväma cykelturer utan att kompromissa med komforten. Detta bidrar särskilt till en angenäm upplevelse vid stadscykling och trekkingäventyr.

Med FitNord Ava 200 Elcykel är varje tur både trygg och behaglig tack vare väldesignade säkerhets- och komfortfunktioner.

Användarvänlighet

FitNord Ava 200 Elcykel är skräddarsydd för att ge en optimal användarupplevelse, oavsett om du cyklar i stan eller på längre trekkingturer. Denna elcykel är designad med enkelhet i åtanke, med en låg instegsram och intuitiva kontroller, vilket gör den lättillgänglig för alla typer av cyklister.

FitNord Ava 200 Elcykel har en unikt låg ramstruktur vilket gör den extra tillgänglig. Denna design gör det enklare att kliva på och av cykeln, vilket uppskattas av alla typer av cyklister.

FitNord Ava 200 Elcykel är designad för att vara lättanvänd och tillgänglig för alla, oavsett erfarenhet.

Sammanfattning av fördelar

FitNord Ava 200 Elcykel är en oerhört mångsidig produkt perfekt anpassad för både stadscykling och trekking. Denna hybridcykel utrustad med en kraftfull bakhjulsmotor och ett robust batteri på 540 Wh, erbjuder inte bara lång räckvidd utan även en extra garanti som höjer dess värde ytterligare. Den ergonomiska designen garanterar komfort även under längre cykelturer, och med dess låga ram, mångsidiga assistansnivåer och smidiga hantering av 8 växlar, är den fantastiskt användarvänlig. Dessutom förbättras cykelupplevelsen av praktiska tillbehör som stänkskärmar, pakethållare, och effektiv belysning, vilket gör FitNord Ava 200 till det ideala valet för både vardagspendlare och äventyrslystna cyklister.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika FitNord Ava 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI.
NamnPris
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord e-bikes Fitnord Ava 300 Elcykel, vit (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord Ava 300 Elcykel, röd (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord e-bikes Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 9 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
default_string Merida Espresso L 500 Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Merida Espresso L 500 L Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Merida Espresso L 500 S Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr

FitNord Ava 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI eller FitNord Ava 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI?

Den cykel som liknar mest är Fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI. Cyklarna har samma märke och det är då enklare att jämföra dem. En enskild tillverkare tenderar att hålla ungefär samma kvalitet på sina cyklar och prissätta enligt samma principer. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Billigast av de två är FitNord Ava 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI. FitNord Ava 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI är dyrast.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Lady S 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Merida Espresso L 500 M Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
rock machine Elcykel Torrent INT E50-29 B Dam 24 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr

Fler produkter från Fitnord e-bikes

NamnPris
FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
FitNord Venture 700 Elcykel, grafitgrå (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 29 990 kr
FitNord Ava 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 9 990 kr
FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Classic 500 Elcykel, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr
© Vilken Cykel, 2024