Sidan för dig som vill jämföra cyklar

Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI

9 990 kr
Upplev friheten med FitNord Ava Jr Elcykel, designad för att göra varje skolpendling och fritidsutflykt till ett rent nöje. Denna barnanpassade elcykel kombinerar en lätt aluminiumram med kraftfulla funktioner för en säker och njutbar färd. Tack vare den lättmanövrerade konstruktionen och den stabila körställningen är Ava Jr perfekt för både asfalt och grusvägar. Med en TechDrive-bakhjulsmotor, utrustad med ett 360 Wh Samsung batteri, erbjuder cykeln pålitlig kraft med upp till fem assistansnivåer. Shimano Altus växelsystem och mekaniska skivbromsar ser till att varje tur är så smidig som möjligt. Omfamna äventyren med FitNord Ava Jr – en elcykel som aldrig sviker. Köp FitNord Ava Jr elcykel online och ge ditt barn den extra trygghet och glädje som kommer med vår extragaranti. Läs fler FitNord Ava Jr 360 Wh batteri elcykel recensioner och upptäck varför detta är det bästa valet för ditt barns aktiviteter.
Denna sida innehåller affiliate-länkar till andra butiker. Detta betyder att vi får provision från butiken om du genomför ett köp, utan att det påverkar dig som kund.

Översikt av Fitnord Ava Jr Elcykel

Fitnord Ava Jr Elcykel - En Perfekt Följeslagare för Barnet Fitnord Ava Jr Elcykel är en utmärkt val för barn som regelbundet pendlar till skolan eller njuter av fritidsutflykter på både stadsgator och landsväg. Denna elcykel för barn, med sitt eleganta vita utförande och robusta design, är skräddarsydd för att hantera dagliga äventyr utan kompromisser. Med en 360 Wh batteri från Samsung, säkrar den både kraft och uthållighet för långa och krävande turer. Den upprätta körställningen och den låga ramkonstruktionen gör den även tillgänglig och trygg för barn mellan 127 och 150 cm långa. Att barnet kan pendla tryggt och bekvämt är en prioritet, och med Fitnord elcykel är det enklare än någonsin.

Smidig och Säker - Designad för Barnens Äventyr Manövrering av Fitnord Ava Jr Elcykel är lekande lätt tack vare dess intelligenta design med breda 24-tums CST Control Viva Eco däck som erbjuder oslagbart grepp och stabilitet på varierande underlag. Den upprätta körställningen inte bara tillför en naturlig komfort utan ökar även barnets synlighet och därmed säkerheten i trafiken. Med hjälp av TechDrive-motorn som är diskret placerad i bakhjulet, och som har ett maximalt vridmoment på 35 Nm, kan även yngre cyklister enkelt navigera uppförslutningar och terrängvariationer utan ansträngning. Tryggheten förstärks ytterligare genom mekaniska skivbromsar från Tektro MD-M280, vilka garanterar effektiv och pålitlig bromsverkan i alla väder. Fitnord har genomtänkt varje detalj för att säkra en säker och njutbar cykelupplevelse för de yngsta äventyrarna.

Tekniska Specifikationer

Fitnord Ava Jr Elcykel är konstruerad med en robust men lättviktig aluminiumram, vilket gör cykeln både hållbar och enkel att hantera för yngre cyklister. Det totala vikten på cykeln är enbart 20 kg, och den har optimerade mått för barn, med en rekommenderad cyklistlängd mellan 127-150 cm. Ramens design förenklar både uppsittning och avstigning, vilket bidrar till en trygg cykelupplevelse.

Elcykeln är utrustad med en effektiv navmotor i bakhjulet från TechDrive med en effekt på 250 W och ett maximalt vridmoment på 35 Nm, vilket ger utmärkt stöd i alla situationer. Batteriet från Samsung på 360 Wh (10 Ah, 36 V) erbjuder lång räckvidd och pålitlig prestanda, och är strategiskt placerat på cykelns nedre ram för optimal viktfördelning. Denna placering bidrar också till en ökad styrstabilitet.

Det inbyggda växelsystemet Shimano Altus med 8 växlar och det mekaniska skivbromssystemet från Tektro säkerställer att barnet kan hantera cykeln säkert och smidigt under varierande förhållanden. Med dessa pålitliga komponenter kan barnet enkelt justera farten och få en behaglig cykelupplevelse, medan de effektiva bromsarna garanterar förstklassig kontroll och stoppförmåga.

Design och Komfort

FitNord Ava Jr Elcykel är en perfekt kombination av ergonomisk design och funktionalitet som garanterar en komfortabel körupplevelse för barn. Den särskilda uppmärksamheten på justerbara komponenter gör det möjligt för cykeln att anpassas efter barnets storlek, vilket är avgörande för bekvämlighet och säkerhet under färd. För barn som spenderar långa stunder i sadeln är den komfortabla Vader-sadeln av hög kvalitet en avgörande faktor. Denna sadel är speciellt utformad för att ge optimalt stöd och komfort även under längre turer. Dessutom är cykeln utrustad med praktiska pakethållare och stänkskärmar. Dessa komponenter är inte bara funktionella, utan deras design bidrar även till cykelns övergripande robusthet och hållbarhet, vilket gör den till en självklar följeslagare på både skolvägar och fritidsutflykter.

FitNord Ava Jr Elcykel utmärker sig inte bara genom sin funktionalitet utan också genom sin estetiska appell. Cykelns tilltalande mintgröna färg gör den synlig och stilfull, vilket ofta uppskattas av barn. Den fräscha färgen i kombination med det slanka och moderna utseendet gör denna elcykel till en favorit bland barn. Det estetiska utförandet kombinerat med de slitstarka materialen lyfter fram FitNords engagemang för både stil och kvalitet. Med en sådan iögonfallande design är FitNord Ava Jr inte bara en elcykel, utan en modeaccessoar som varje barn kommer att vara stolt över att visa upp.

Säkerhet och Hållbarhet

FitNord Ava Jr Elcykel är utformad med både säkerhet och hållbarhet i fokus, vilket gör den till ett utmärkt val för barn som pendlar till skolan eller utforskar omgivningar. En av de främsta säkerhetsaspekterna är cykelns belysningssystem, som garanterar god synlighet i trafiken, även under ljussvaga förhållanden. För ytterligare säkerhet finns också möjlighet att enkelt montera ett ramlås, vilket ger ett robust skydd mot stöld.

När det gäller hållbarhet, är FitNord Ava Jr konstruerad med en hållbar aluminiumram som inte bara ger en lätt men också väldigt robust struktur. Cykeln innehåller ett högkvalitativt batteri från Samsung med en kapacitet på 360 Wh, vilket säkrar långvarig prestanda och tillförlitlighet. Den robusta byggnaden tillsammans med det kraftfulla batteriet gör att FitNord Ava Jr står emot slitage från daglig användning och håller hög prestanda under lång tid, vilket gör det till en lojal följeslagare för ditt barn på alla deras äventyr.

Extra Garanti och Fördelar

När du väljer att köpa Fitnord Ava Jr Elcykel, inte bara får du en pålitlig och säker cykel för ditt barn, utan också en extra års garanti som ger mervärde och trygghet i ditt köp. Den här tilläggsförmånen innebär att du totalt får två års garanti från inköpsdatumet, vilket säkerställer att all eventuell felaktighet i material eller tillverkning åtgärdas kostnadsfritt under garantiperioden. Att Fitnord Ava Jr elcykel för barn med extragaranti erbjuder detta visar på tillverkarens förtroende för produktens kvalitet och hållbarhet. För dig som kund innebär det en extra säkerhetspost där oväntade kostnader för reparation eller service minimeras, vilket kan vara en stor fördel, speciellt vid daglig användning som elcykel för skolpendling. Denna garanti blir inte bara en trygghet i vardagen utan också en ekonomisk fördel som gör investeringen i en Fitnord elcykel mer attraktiv.

Varför Välja Fitnord Ava Jr Elcykel?

Fitnord Ava Jr Elcykel är den idealiska barn elcykel för unga äventyrare som kräver både prestanda och tillförlitlighet. Den här elcykeln står ut från mängden genom sitt robusta Samsung batteri och användarvänliga funktioner, speciellt anpassade för skolpendling och längre turer. Med sin finska design och konstruktion enligt EU:s strikta säkerhetsföreskrifter erbjuder Fitnord elcykel en överlägsen körupplevelse och hållbarhet jämfört med andra modeller på marknaden.

Utöver den tekniska överlägsenheten har Fitnord Ava Jr 360 Wh batteri elcykel mottagit lysande recensioner från både barn och föräldrar för dess stabilitet och pålitliga assistansnivåer, vilket gör varje cykeltur både säker och njutbar. Tack vare den extra garantin är det ett smart köp som garanterar långvarig tillfredsställelse och minimalt underhåll. Passa på att köp Fitnord Ava Jr elcykel online för en smidig start på ditt barns cykeläventyr. Med allt detta i åtanke, är det tydligt varför Fitnord Ava Jr är det självklara valet för en elcykel för barn, förstärkt av positiva användarupplevelser som understryker dess prisvärdhet och kvalitet.

Liknande cyklar

Vi jämför alla cyklar i vår databas baserat på deras egenskaper. Alla egenskaper är viktade och vissa egenskaper väger tyngre än andra. Nedan listar vi de cyklarsom är mest lika Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI.
NamnPris
fitnord e-bikes FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord e-bikes Fitnord Ava 300 Elcykel, vit (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
fitnord Ava 300 Elcykel, röd (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, vit (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 14 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
default_string Merida Espresso L 500 Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Merida Espresso L 500 L Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
default_string Merida Espresso L 500 S Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr

Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI eller FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI?

Cykeln med mest liknande egenskaper är Fitnord e-bikes FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI. Bägge cyklarna kommer från samma tillverkare vilket kan göra dem enklare att jämföra. Både prisbild och kvalitet på cyklar tenderar att likna varandra om de kommer från samma tillverkare. Däremot bör man vara observant på att en tillverkare kan ha olika budgetnivårer där man använder olika dyra komponenter.

Priset på cyklarna skiljer sig mycket. Det kan därför vara bra att väga in priset när man jämför cyklarna, och inte bara komponenter så som motor och växlar. Vill du spara pengar bör du alltså köpa Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI. FitNord Venture 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI är lite dyrare.

Fler liknande produkter

NamnPris
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq L 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Merida Espresso City 300 Eq 2024 Elcykel Hybrid 39 999 kr
default_string Merida Espresso Cc 500 Eq S 2024 Elcykel Hybrid 46 999 kr
default_string Bergamont  e-horizon n8 cb 4 rt 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Bergamon  e-horizon n8 cb amsterdam 2024 - 48cm Elcykel Hybrid 37 995 kr
default_string Scott Bike Axis Eride 30 Lady S 2024 Elcykel Hybrid 45 995 kr
default_string Merida Espresso L 500 M Eq 2024 Elcykel Hybrid 47 999 kr
rock machine Elcykel Torrent INT E50-29 B Dam 24 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
fitnord e-bikes FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr

Fler produkter från Fitnord e-bikes

NamnPris
FitNord Ranger 500 Elmountainbike, mintgrön (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Ava 500 Compact Elcykel, röd (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 21 990 kr
FitNord Ava 200 Elcykel, röd (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 15 990 kr
FitNord Classic 200 Elcykel, svart (540 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 17 990 kr
FitNord Venture 700 Elcykel, grafitgrå (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 29 990 kr
FitNord Ava 300 Elcykel, svart (720 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 19 990 kr
Fitnord Ava Jr Elcykel, mint (360 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 9 990 kr
FitNord Ranger 500 Elmountainbike, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Classic 500 Elcykel, svart (630 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 27 990 kr
FitNord Ranger 300 Elmountainbike, Svart (690 Wh batteri) + ETT ÅR EXTRA GARANTI 18 990 kr
© Vilken Cykel, 2024